ΚαταλαβαNaranjita έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 08:46εγω αγόρι μου, απο το γυμνασιο κιολας, πήγαινα και έκανα μεροκάματα στην diners.zteo έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 08:34Σιγα Μαρια Αντουανετα δεν τα παιρνεις εσυ τα κρεατα να ταισεις τα γατια σου.Να ασχολησαι και εσυ με κατι μιας και δεν εχεις δουλεψει ποτε στην ζωη σου.Naranjita έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 08:24 πέτα ρε Ναδρε εκείνες τις σουβλες με τα βραζιλιανικα κρέατα, να πιασουν τον πισινο τους τα λιγουρια οι ζαιοι
1984 δηλαδή. πριν γεννηθείς κατα τύχη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
συριζαιος μη ψηνετε γουρουνι!!!!!!!!!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: συριζαιος μη ψηνετε γουρουνι!!!!!!!!!
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Υδράργυρος
Στηρίζουν- δε στηρίζουν, είναι ηλίθιο να απασχολείς κάθε βράδυ 5000 αστυνομικούς να φυλάνε τα χοτ σποτ επειδή θα είναι κάτι χιλιάδες απ έξω και θα μπεκροπίνουν και θα είνια θέμα χρόνου να εκτοξευτεί κανένα μπουκάλι και να απαντηθεί από πέτρες και να ξεσπάσει πόλεμος.run έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 08:43Υδράργυρος έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 23:21 Ο ηλιθιος ο κυρανακης δεν εχει καταλαβει οτι ειναι κυβερνηση και τις αντιμεταναστευτικες διαμαρτυριες θα τις βρουν μπροστα τους.
Δηλαδη τι θελει; να απασχολουμε την αστυνομια για να φυλαει τα χοτ σποτ μηπως πεταχτει κανενα μπουκαλι και απαντηθει με καμια πετρα και ξεσπασει πολεμος;
Το ατομο ειναι ανευθυνο τελειως
ανεύθυνοι και παντελως τελειωμένοι είναι οσοι σηριζουν εποικισμο με το ναα δεχεται οσους λαθρα στελνει η τουρκια
ναα προστιθενται σε οσους εχουμε από το 1991
Ο βλάκας ο Κυρανάκης να καταλάβει οτι είνια κυβερνητικός εκπρόσωπος και όχι εξυπνάκιας της ΔΑΠ.
Διοτι δεν εχει κανενα δικαιωμα να πει σε κανεναν πως να κανει την δουλεια του.Η δουλεια της ψησταριας ειναι να ψηνει και χοιρινο κρεας.Δεν το κανει επιτιδες για να προκαλεσει.the_black_planet έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 08:49Γιατί είναι μαλακια του Γιαννούλη;;;zteo έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 17:16Και εγω Ελληνας ειμαι που στηριζει ΚΚΕ.Μαλιστα περισσοτερο πατριωτης απο οτι εισαι εσυ.Διοτι εγω δεν προσκυνησα Ευρωπαιους αξιωματουχους που διεταζαν να στειλω εκατομμυρια Ελληνες στα Ταρταρα για τα γαμησιατικα των αστων.Ειμαι Ελληνας που βιωνει στο πετσι του την ανεργια τη υποαπασχοληση την απαξιωση του πτυχιου του την εμπορευματοποιηση της υγειας της παιδειας κτλ.Για ολα αυτα τα προβληματα για τα οποια οντας βολεμενος δεν δινεις δεκαρα τσακιστη.Γιαυτο δεν μπαινεις σε κανενα θεμα που αφορα κοινωνικα και οικονομικα προβληματα του Ελληνα για να μην φανουν οι υπεροχες νεοφιλελλευθερες αποψεις σου σε αυτα τα ζητηματα.run έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 16:32
γιατι συριζαιοι κκε και νεοφιλ ειστε λοβοτομημενοι
αποκοπήκατε από τον ελληνα
Μαθε λοιπον οτι η καθημερινοτητα του Ελληνα ειναι ολα αυτα που βιωνω και οχι η μαλακια που ειπε ο Γιαννουλης και το μεταναστευτικο οπως το σηκωνεις εσυ.
Δεν εισαι τιποτα περισσοτερο απο μια Μαρια Αντουανετα που νομιζεις οτι ο λαος θα ασχοληθει με τις εμμονες σου και εισαι τυχερος που ο λαος ακομα δεν γεννησε τον Μαξιμιλιανο να καθαρισει τους βολεμενους.![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
the_black_planet
- Phorum.gr user: the_black_planet
Φιξντzteo έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 08:50ΚαταλαβαNaranjita έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 08:46εγω αγόρι μου, έχω να δουλέψω απο το γυμνασιο κιολας, πήγαινα και έκανα μεροκάματα στην diners.zteo έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 08:34
Σιγα Μαρια Αντουανετα δεν τα παιρνεις εσυ τα κρεατα να ταισεις τα γατια σου.Να ασχολησαι και εσυ με κατι μιας και δεν εχεις δουλεψει ποτε στην ζωη σου.
1984 δηλαδή. πριν γεννηθείς κατα τύχη.![]()
Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
- Υδράργυρος
Ο Γιαννούλης βγήκε από πάνω
το υποπτο σε αυτην την υποθεση, που θα επρεπε να προβληματισει εσας τα κοθμόνια πρωτα και καλυτερα ειναι το εξής:
το 93 και μετά, στην Ελλάδα μπούκαραν όλες οι φυλές του κόσμου στην χώρα μας, μπήκαν και αρκετές χιλιάδες μουσουλμάνοι
ΠΟΤΕ κανένας τους δεν έθιξε το θέμα των χοίρων, αρκετοι δε απο αυτους, εργάζονται λογω ανάγκης σε ΤΑΒΕΡΝΕΣ, ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΑ, ΧΑΣΑΠΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΡΕΑΤΟΣ, που πουλουν χοιρινο κρέας.
ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ, δεν με ενοχλησε μουσουλμάνος που έτρωγα πιτόγυρο μπροστά του. ΠΟΤΕ.
αυτά είναι πολιτικές του συριζα που ειμαι σιγουρη οτι πληρωνεται από ξενα κεντρα και προσπαθει σαν το σκουληκι να διαβρωσει την χωρα
το 93 και μετά, στην Ελλάδα μπούκαραν όλες οι φυλές του κόσμου στην χώρα μας, μπήκαν και αρκετές χιλιάδες μουσουλμάνοι
ΠΟΤΕ κανένας τους δεν έθιξε το θέμα των χοίρων, αρκετοι δε απο αυτους, εργάζονται λογω ανάγκης σε ΤΑΒΕΡΝΕΣ, ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΑ, ΧΑΣΑΠΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΡΕΑΤΟΣ, που πουλουν χοιρινο κρέας.
ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ, δεν με ενοχλησε μουσουλμάνος που έτρωγα πιτόγυρο μπροστά του. ΠΟΤΕ.
αυτά είναι πολιτικές του συριζα που ειμαι σιγουρη οτι πληρωνεται από ξενα κεντρα και προσπαθει σαν το σκουληκι να διαβρωσει την χωρα
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
από την στιγμη που εχει η ελλαδα με ευθυνη ΠΑΣΟΚ νδ αυριζα κκε τοσους μωαμεθανούς από το 1991 και προσθετει οσους στελνει η τουρκια τα παντα μπορει να συμβουνΥδράργυρος έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 08:52Στηρίζουν- δε στηρίζουν, είναι ηλίθιο να απασχολείς κάθε βράδυ 5000 αστυνομικούς να φυλάνε τα χοτ σποτ επειδή θα είναι κάτι χιλιάδες απ έξω και θα μπεκροπίνουν και θα είνια θέμα χρόνου να εκτοξευτεί κανένα μπουκάλι και να απαντηθεί από πέτρες και να ξεσπάσει πόλεμος.run έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 08:43Υδράργυρος έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 23:21 Ο ηλιθιος ο κυρανακης δεν εχει καταλαβει οτι ειναι κυβερνηση και τις αντιμεταναστευτικες διαμαρτυριες θα τις βρουν μπροστα τους.
Δηλαδη τι θελει; να απασχολουμε την αστυνομια για να φυλαει τα χοτ σποτ μηπως πεταχτει κανενα μπουκαλι και απαντηθει με καμια πετρα και ξεσπασει πολεμος;
Το ατομο ειναι ανευθυνο τελειως
ανεύθυνοι και παντελως τελειωμένοι είναι οσοι σηριζουν εποικισμο με το ναα δεχεται οσους λαθρα στελνει η τουρκια
ναα προστιθενται σε οσους εχουμε από το 1991
Ο βλάκας ο Κυρανάκης να καταλάβει οτι είνια κυβερνητικός εκπρόσωπος και όχι εξυπνάκιας της ΔΑΠ.
πηγαν στη γαλλια αγγλια ολανδια βελγιο σουηδια ΠΟΥΘΕΝΑ δεν ενσωματωθηκαν
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Μπαρμπουτσαλα απλα ο Γιαννουλης πεταξε μια μαλακια για μικροπολιτικη σκοπιμοτητα και εσεις αρπαξατε την ευκαιρια για να παιξετε το δικο σας μικροπολιτικο παιχνιδι.Naranjita έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 08:58 το υποπτο σε αυτην την υποθεση, που θα επρεπε να προβληματισει εσας τα κοθμόνια πρωτα και καλυτερα ειναι το εξής:
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
ο συριζα εγινε γνωστος από την δραση στην πορτοκαλι εξεγερση τον δεκεμβρη του 2008 στη οποια συμμετειχε ο γαπ με τους κηπουρούςNaranjita έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 08:58 το υποπτο σε αυτην την υποθεση, που θα επρεπε να προβληματισει εσας τα κοθμόνια πρωτα και καλυτερα ειναι το εξής:
και οι δυο εγιναν καλοι υπηρετες του βαθεος αμερικανικου κρατους
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
-
the_black_planet
Οκ δεν την θυμάμαι αυτή την παράμετρο, ότι υπάρχει ψησταριά στην περιοχή, και να συ πω την αλήθεια δεν θυμάμαι να το ανέφερε στις δηλώσεις του ο Γιαννούλης. Πάντως αν ο ιδιοκτήτης της ψησταριάς από αντίδραση παει με το μέρος των φασιστών, τότε σίγουρα το όποιο δίκιο του το χάνει. Κρίμα, στην Μακεδονία μεγάλο μέρος του κόσμου το έχει χάσει τελείως και βγάζει φοβερή σκατοψυχια, και μιλάμε για τους Έλληνες Μακεδόνες που στην πλειοψηφία τους είναι πρόσφυγες και μετανάστες, ντροπή μόνο και ευτυχως ή δυστυχώς, τέτοιες συμπεριφορές εκτός πραγματικότητας κάποια στιγμή θα τις βρουν μπροστά τους...zteo έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 08:54Διοτι δεν εχει κανενα δικαιωμα να πει σε κανεναν πως να κανει την δουλεια του.Η δουλεια της ψησταριας ειναι να ψηνει και χοιρινο κρεας.Δεν το κανει επιτιδες για να προκαλεσει.the_black_planet έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 08:49Γιατί είναι μαλακια του Γιαννούλη;;;zteo έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 17:16
Και εγω Ελληνας ειμαι που στηριζει ΚΚΕ.Μαλιστα περισσοτερο πατριωτης απο οτι εισαι εσυ.Διοτι εγω δεν προσκυνησα Ευρωπαιους αξιωματουχους που διεταζαν να στειλω εκατομμυρια Ελληνες στα Ταρταρα για τα γαμησιατικα των αστων.Ειμαι Ελληνας που βιωνει στο πετσι του την ανεργια τη υποαπασχοληση την απαξιωση του πτυχιου του την εμπορευματοποιηση της υγειας της παιδειας κτλ.Για ολα αυτα τα προβληματα για τα οποια οντας βολεμενος δεν δινεις δεκαρα τσακιστη.Γιαυτο δεν μπαινεις σε κανενα θεμα που αφορα κοινωνικα και οικονομικα προβληματα του Ελληνα για να μην φανουν οι υπεροχες νεοφιλελλευθερες αποψεις σου σε αυτα τα ζητηματα.
Μαθε λοιπον οτι η καθημερινοτητα του Ελληνα ειναι ολα αυτα που βιωνω και οχι η μαλακια που ειπε ο Γιαννουλης και το μεταναστευτικο οπως το σηκωνεις εσυ.
Δεν εισαι τιποτα περισσοτερο απο μια Μαρια Αντουανετα που νομιζεις οτι ο λαος θα ασχοληθει με τις εμμονες σου και εισαι τυχερος που ο λαος ακομα δεν γεννησε τον Μαξιμιλιανο να καθαρισει τους βολεμενους.![]()
![]()
μικροπολιτικο ο λαθρα εποικισμος της ελλαδας και τα παιχνίδια συριζα εις βαρος των ελληνωνzteo έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 09:02Μπαρμπουτσαλα απλα ο Γιαννουλης πεταξε μια μαλακια για μικροπολιτικη σκοπιμοτητα και εσεις αρπαξατε την ευκαιρια για να παιξετε το δικο σας μικροπολιτικο παιχνιδι.Naranjita έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 08:58 το υποπτο σε αυτην την υποθεση, που θα επρεπε να προβληματισει εσας τα κοθμόνια πρωτα και καλυτερα ειναι το εξής:
-
the_black_planet
Σ'αυτό πάντως όντως έχεις δίκιο, το φοβάμαι και εγώ ότι οι υστερίες του ΣΥΡΙΖΑ για να έχει για τον εαυτό του εργολαβία την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κάποιες φορές τα κάνει χειρότερα τα πράγματα, άλλωστε μιλαμε, όπως και για ΠΑΣΟΚ-νδ, παρά την φρασεολογία Τσε Γκεβάρα, για ένα αστικό κόμμα που τα στελέχη του δεν έχουν και πολύ επαφή με το πώς ζουν τα φτωχότερα στρώματα και οι περιθωριοποιημένοι...Naranjita έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 08:58 το υποπτο σε αυτην την υποθεση, που θα επρεπε να προβληματισει εσας τα κοθμόνια πρωτα και καλυτερα ειναι το εξής:
the_black_planet έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 09:11Σ'αυτό πάντως όντως έχεις δίκιο, το φοβάμαι και εγώ ότι οι υστερίες του ΣΥΡΙΖΑ για να έχει για τον εαυτό του εργολαβία την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κάποιες φορές τα κάνει χειρότερα τα πράγματα, άλλωστε μιλαμε, όπως και για ΠΑΣΟΚ-νδ, παρά την φρασεολογία Τσε Γκεβάρα, για ένα αστικό κόμμα που τα στελέχη του δεν έχουν και πολύ επαφή με το πώς ζουν τα φτωχότερα στρώματα και οι περιθωριοποιημένοι...Naranjita έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 08:58 το υποπτο σε αυτην την υποθεση, που θα επρεπε να προβληματισει εσας τα κοθμόνια πρωτα και καλυτερα ειναι το εξής:
ο συριζα έχει ερθει σε αυτην την χωρα για να διαλυσει την πιστη του λαου στην αριστερα, να τους απομακρυνει ολους και να τους οδηγησει μοιραια και δικαιως με τις πραξεις του σε μαυρα νερα σκοτεινα.
παρα του ότι ειμαι δεξια, πιστευω οτι η αριστερα χρειαζεται να βρισκεται στην χωρα, στα ποσοστα που ειναι για να διατηρουνται οι ισορροπιες.
αυτο το μορφωμα, πρεπει να εξαλειφθει ασαπ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
γιατι αυτο που κανουνε "οι αλλοι" ειναι βιαιο και απανθρωπο.Northern Spirit έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 19:12και γιατι ασχολεισαι ακριβως με το τι κανουνε οι αλλοι; εισαι περιεργος;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 18:11
Ούτε εμένα με πειράζει. Αφού κι έτσι μπορούν να φάνε σπαγγέτι. Οι καργιόλες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Μάλλον ο Northern Spirit είναι της άποψης ότι είναι καθήκον των γυναικών να φοράνε μαύρα σεντόνια και η θέση τους στον μουσουλμανικό κόσμο να είναι κατώτερη από αυτή του ζώου. Κι αν έχεις μεγαλώσει τα παιδιά σου σαν ζώα στο τέλος αποδέχονται αυτόν τον ρόλο.Ασέβαστος έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 10:23γιατι αυτο που κανουνε "οι αλλοι" ειναι βιαιο και απανθρωπο.Northern Spirit έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 19:12και γιατι ασχολεισαι ακριβως με το τι κανουνε οι αλλοι; εισαι περιεργος;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 18:11
Ούτε εμένα με πειράζει. Αφού κι έτσι μπορούν να φάνε σπαγγέτι. Οι καργιόλες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 86 Απαντήσεις
- 2303 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos