Όλα τα μεγάλα εγκλήματα με αυτήν την φράση εξιλεώθηκαν
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απολογίες χρυσής αυγής
Re: Απολογίες χρυσής αυγής
Αίμα, τιμή, τσιρλιπιπί...

- ΜπλεΜπουμπυς
Εδω δεν ...γνώριζαν τίποτα περί Ναζί και έκρυβαν τα πρόσωπά τους οι αρχιΝαζι στην δίκη της Νυρεμβέργης...θα γνωρίζει και θα παραδεχτεί ο Φυρερίσκος Μιχαλολιάκος ;
Θρασύδειλοι ήταν μια ζωή και κότες !

Θρασύδειλοι ήταν μια ζωή και κότες !

Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
-
alexandroso
Re: Ο Αρχηγός τα έριξε όλα στους συναγωνιστές του
Τα ίδια λέει και ο όμιλος Μαρινάκη...Golden Age έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 18:28Κλασσική κοπτοραπτική και διαστρεύλωση των αεριτζιδοπαπατζήδων της ΕΦΣΥΝ
https://www.in.gr/2019/11/06/greece/mix ... sis-aygis/
και οι υπόλοιπες. Μόνο η χρυσή αυγή τα λέει σωστά, απ αυτήν να ενημερωνόμαστε όλοι.
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
- Golden Age
Μου το λες σαν να πρόκειται για τίποτε αντικειμενικούς ξέρω 'γω.alexandroso έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 10:54Τα ίδια λέει και ο όμιλος Μαρινάκη...Golden Age έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 18:28Κλασσική κοπτοραπτική και διαστρεύλωση των αεριτζιδοπαπατζήδων της ΕΦΣΥΝ
και οι υπόλοιπες. Μόνο η χρυσή αυγή τα λέει σωστά, απ αυτήν να ενημερωνόμαστε όλοι.
Όλα τα λαμόγια την ίδια γραμμμή ακολουθούν.
Πρώτα ξεκινά η ΕΣΦΥΝ του "Ιαβέρη" Ψαρρά, ο οποίος πολεμά τη ΧΑ και το Μιχαλολιάκο όλα τα χρόνια. Και μετά το καθεστώς υιοθετεί την..."πρωτοπόρα" γραμμή του και τη δίνει σαν οδηγία, στα παπαγαλάκια του.
-
alexandroso
Βρε περίεργε, ξέρεις εσύ εφημερίδα εκτός της χρυσής αυγής να μη λέει τα ίδια; Ολοι λένε ψέματα και σεις την αλήθεια; Η οποία είναι ότι ουδέποτε κάνατε επιθέσεις και καμία σχέση δεν έχετε με ναζισμό;Golden Age έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 13:47Μου το λες σαν να πρόκειται για τίποτε αντικειμενικούς ξέρω 'γω.alexandroso έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 10:54Τα ίδια λέει και ο όμιλος Μαρινάκη...Golden Age έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 18:28
Κλασσική κοπτοραπτική και διαστρεύλωση των αεριτζιδοπαπατζήδων της ΕΦΣΥΝ
και οι υπόλοιπες. Μόνο η χρυσή αυγή τα λέει σωστά, απ αυτήν να ενημερωνόμαστε όλοι.![]()
![]()
![]()
![]()
Πρώτα ξεκινά η ΕΣΦΥΝ του "Ιαβέρη" Ψαρρά, ο οποίος πολεμά τη ΧΑ και το Μιχαλολιάκο όλα τα χρόνια. Και μετά το καθεστώς υιοθετεί την..."πρωτοπόρα" γραμμή του και τη δίνει σαν οδηγία, στα παπαγαλάκια του.
- Golden Age
Πάλι μπούρδες. "Κάρφωσε" πως;
Είπε ότι είχε κληθεί να κάνει ομιλία. Εαν δεν υπήρξε σωστή συννενόηση για αυτό και κάποιοι είχαν καταλάβει άλλα, δεν είναι ευθύνη κανενός.
Σαν αρουραίοι προσπαθείτε να κάνετε βρώμικη σπέκουλα και να βγάλετε απο τη μύγα ξίγκι. Ακριβώς επειδή είστε πολιτικά, αρουραίοι των υπονόμων.
- Golden Age
Επικαλείσαι το ΜΜΕ του Βαποράκη για να μου πεις ότι..."όλοι λένε τα ίδια";alexandroso έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 13:50Βρε περίεργε, ξέρεις εσύ εφημερίδα εκτός της χρυσής αυγής να μη λέει τα ίδια; Ολοι λένε ψέματα και σεις την αλήθεια; Η οποία είναι ότι ουδέποτε κάνατε επιθέσεις και καμία σχέση δεν έχετε με ναζισμό;Golden Age έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 13:47Μου το λες σαν να πρόκειται για τίποτε αντικειμενικούς ξέρω 'γω.alexandroso έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 10:54
Τα ίδια λέει και ο όμιλος Μαρινάκη...
και οι υπόλοιπες. Μόνο η χρυσή αυγή τα λέει σωστά, απ αυτήν να ενημερωνόμαστε όλοι.![]()
![]()
![]()
![]()
Πρώτα ξεκινά η ΕΣΦΥΝ του "Ιαβέρη" Ψαρρά, ο οποίος πολεμά τη ΧΑ και το Μιχαλολιάκο όλα τα χρόνια. Και μετά το καθεστώς υιοθετεί την..."πρωτοπόρα" γραμμή του και τη δίνει σαν οδηγία, στα παπαγαλάκια του.![]()
- Golden Age
Δεν υπάρχει καμμία απολύτως δολοφνία απο τη Χρυσή Αυγή.Παρταλι έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 20:23απο την μυγα ξυγκι λεει τις δολοφονιεςGolden Age έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 20:18Εγώ πάλι ντρέπμαι για λογαριασμό των πολιτικών μας αντιπάλων, που προσπαθούν "να βγάλουν απο τη μύγα ξίγκι" και να κατασκευάσουν φανταστικούς μύθους για να μας αντιμετωπίσουν πολιτικά. Κάπου τους λυπάμαι.![]()
-
alexandroso
Εγώ όπου κοίταξα τα ίδια λένε. Πες μου εσύ που λένε κάτι διαφορετικό εκτός της χρυσής αυγής. Και τι διαφορετικό; Ξέρεις κάτι; Ασε τι λένε και τα υπόλοιπα ΜΜΕ. Φέρε μας τι λέει η χρυσή αυγή να ακούσουμε και την αντίθετη άποψη. Τι ήταν αποσπασματικό και διαστρέβλωση του λόγου του φίρερ;Golden Age έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 13:52Επικαλείσαι το ΜΜΕ του Βαποράκη για να μου πεις ότι..."όλοι λένε τα ίδια";alexandroso έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 13:50Βρε περίεργε, ξέρεις εσύ εφημερίδα εκτός της χρυσής αυγής να μη λέει τα ίδια; Ολοι λένε ψέματα και σεις την αλήθεια; Η οποία είναι ότι ουδέποτε κάνατε επιθέσεις και καμία σχέση δεν έχετε με ναζισμό;Golden Age έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 13:47
Μου το λες σαν να πρόκειται για τίποτε αντικειμενικούς ξέρω 'γω.![]()
![]()
![]()
![]()
Πρώτα ξεκινά η ΕΣΦΥΝ του "Ιαβέρη" Ψαρρά, ο οποίος πολεμά τη ΧΑ και το Μιχαλολιάκο όλα τα χρόνια. Και μετά το καθεστώς υιοθετεί την..."πρωτοπόρα" γραμμή του και τη δίνει σαν οδηγία, στα παπαγαλάκια του.![]()
![]()
- Golden Age
Ε αφού βγήκε μαρξιστική "φετφά" απο το μαρξιστικό καθεστώς της Μεταπολίτρυσης για συστράτευση των διαπλεκόμενων ΜΜΕ στην ίδια ("σπουδαίας" εμπνεύσεως") γραμμή (που εμπνεύστηκε η εφημερίδα του Ψαρρά), όπως γίνεται διαχρονικά σε πολιτικά θέματα στη Μεταπολιτευση. Ξέρεις πόσες φορές έχει υπάρξει ξαφνικά κι απότομα η ίδια γραμμή; Ακόμη και μετά απο κωλοτούμπες ΜΜΕ;alexandroso έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 13:55Εγώ όπου κοίταξα τα ίδια λένε. Πες μου εσύ που λένε κάτι διαφορετικό εκτός της χρυσής αυγής. Και τι διαφορετικό; Ξέρεις κάτι; Ασε τι λένε και τα υπόλοιπα ΜΜΕ. Φέρε μας τι λέει η χρυσή αυγή να ακούσουμε και την αντίθετη άποψη. Τι ήταν αποσπασματικό και διαστρέβλωση του λόγου του φίρερ;Golden Age έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 13:52Επικαλείσαι το ΜΜΕ του Βαποράκη για να μου πεις ότι..."όλοι λένε τα ίδια";alexandroso έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 13:50
Βρε περίεργε, ξέρεις εσύ εφημερίδα εκτός της χρυσής αυγής να μη λέει τα ίδια; Ολοι λένε ψέματα και σεις την αλήθεια; Η οποία είναι ότι ουδέποτε κάνατε επιθέσεις και καμία σχέση δεν έχετε με ναζισμό;![]()
![]()
Απάναντησα ήδη σε μια διαστεύλωση:
Golden Age έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 13:51Είπε ότι είχε κληθεί να κάνει ομιλία. Εαν δεν υπήρξε σωστή συννενόηση για αυτό και κάποιοι είχαν καταλάβει άλλα, δεν είναι ευθύνη κανενός.
Βλεπω λαβρο Δεβελεκο κατα ΝΓΜ και δεν το περιμενα,μετα την ηπια αποχωρηση του απο ΧΑ.
Στον απόηχο της απολογίας του "μικρού Νικόλα"
Κάποτε αρκετοί Έλληνες Εθνικιστές πιστέψαμε σε έναν τύπο τον οποίο όσοι τον είχαν γνωρίσει πριν από εμάς τον απεχθάνονταν. Τους θεωρούσαμε όλους όσους “λέρωναν” το στόμα τους για αυτόν ως ψεύτες, πληρωμένους, συκοφάντες και εν τέλει ως εχθρούς μας και ας ήταν πάραυτα Εθνικιστές με ιστορία και έργο στις “πλάτες” τους. Κανένας δεν θα έπρεπε να κρίνει τον συγκεκριμένο άνθρωπο γιατί ήταν ο “αρχηγός” μας και ως Εθνικιστές ο “αρχηγός” είναι κάτι το ιερό γιατί θεωρητικά είναι ο καλύτερος όλων, ο πιο άριστος ανάμεσα στους άριστους. Κάποιοι λίγοι που βρισκόντουσαν δίπλα του, όπως ο γράφων του κειμένου, θα μπορούσαμε να δεχτούμε μέχρι και σφαίρα στο στήθος σε περίπτωση που κάποιος πήγαινε να βλάψει τον "αρχηγό" μας.
Τα χρόνια πέρναγαν και βήμα βήμα ο Εθνικισμός άρχιζε να μεγαλώνει ραγδαία. Τα προβλήματα που μάστιζαν την Πατρίδα μας έκαναν τους συμπατριώτες μας να ξυπνούν από τον λήθαργο τον οποίο βρίσκονταν. Έτσι λοιπόν οι Εθνικιστές μπήκαμε στην βουλή και μέσα μας επιθυμούσαμε όσο τίποτα άλλο να γίνουμε η κυβέρνηση αυτού του τόπου. Μια κυβέρνηση όπου θα έφερνε την κάθαρση απέναντι στην ασυδοσία των πολιτικάντιδων και θα έκανε την Πατρίδα μας μεγάλη και άξια ξανά. Θεωρούσαμε τους εαυτούς μας ευλογημένους και απίστευτα τυχερούς που τα όνειρα μας ήταν έτοιμα να πάρουν σάρκα και οστά και πιστεύαμε ακόμα πως και οι ίδιες μας οι ζωές ήταν μικρές μπροστά σε ένα τέτοιο μεγαλείο. Βέβαια η αλήθεια ήταν πως ελάχιστοι πιστεύαμε σε όλα αυτά και εκ του αποτελέσματος λογαριάζαμε χωρίς τον ξενοδόχο...
Πολύ σύντομα οι μάσκες άρχισαν να πέφτουν από τα οφέλη που παρέχει το σύστημα, για κάποιους οφέλη για εμάς δηλητήριο. Το πραγματικό πρόσωπο του "αρχηγού" μας άρχισε να φαίνεται, πάραυτα κάναμε υπομονή για το γενικότερο καλό. Όμως η ανοχή μας έδωσε χώρο δράσης σε αριβίστες, τυχοδιώκτες, οπορτουνιστές και καρεκλοκένταυρος που μόνο τους ενδιαφέρον ήταν πως θα κάνουν τις μεγάλες κοιλιές τους ακόμα μεγαλύτερες. Η ηδονή που έβρισκαν δεν ήταν σαν την ηδονή που νιώθαμε και νιώθουμε εμείς μέσω του Αγώνα . Ο σκοπός ο δικός μας ήταν η επικράτηση της Ιδέας και η απελευθέρωση της Ελλάδας, ενώ ο δικός τους ήταν να βλέπουν τους ήδη παχυλούς αριθμούς των ATM να παχαίνουν ακόμα περισσότερο. Ο κόμπος είχε φτάσει στο χτένι, το κλίμα που υπήρχε ήταν κάτι πολύ περισσότερο από άρρωστο και το μεγαλύτερο κομμάτι των αξιόλογων Συναγωνιστών άρχισε να αποχωρεί. Το άλλοτε μάχιμο Εθνικιστικό κίνημα δεν είναι τίποτα άλλο πλέον πέρα από ένα Κ.Α.Π.Ι και αυτό ήταν μια απόφαση του κάποτε "αρχηγού" μας και της αυλής του.
Ήμουν πεπεισμένος πως στη χθεσινή του απολογία θα προσπαθήσει να διασώσει τα τελευταία ψήγματα αξιοπρέπειας που του είχαν απομείνει. Ειδικά όταν είχαν προηγηθεί τουλάχιστον δύο απολογίες αξιοπρεπέστατες, θεωρούσα πως είναι για αυτόν μονόδρομος. Μάταια όμως, το βαρέλι όντως δεν είχε και δεν έχει πάτο και η υστεροφημία είναι κάτι που δεν απασχολεί τον πρώην "αρχηγό" μας.
Έτσι λοιπόν, μέσα σε πολλούς Συναγωνιστές που "άδειαζε" και σε Ιδέες που απαρνιόταν με τρομερή άνεση και ευκολία, αναφέρθηκε και σε εμένα χαρακτηρίζοντας με ως άτομο μη άξιο της εμπιστοσύνης του. Στην χρυσή αυγή 16 χρόνια συναπτά πέρασα ως επικεφαλής από αρκετά πόστα τα οποία ήταν πρότυπο όσο βρισκόταν υπό την διοίκησή μου. Ως γνωστόν υπήρξα και συνοδός του λεγόμενου "αρχηγού", πάραυτα όλα αυτά έγιναν εν αγνοία του διότι ήμουν άτομο το οποίο δεν ήταν άξιο για την εμπιστοσύνη ενός τόσου μεγάλου άντρα.
Θέλω να δηλώσω πως όταν ένας αποδεδειγμένος ψεύτης, ένας αρνητής των ιδεών του, ένας ρουφιάνος των συντρόφων του, ένας οικονομικά αδηφάγος, ένας προσκυνητής του συστήματος, με αποκαλεί ως άτομο ανάξιο της εμπιστοσύνης του, αυτό για μένα είναι ένας τίτλος Τιμής και παράσημο το οποίο με κάνει ιδιαίτερα υπερήφανο σε προσωπικό επίπεδο όσο και στα μάτια των πραγματικών Εθνικιστών και Συναγωνιστών μου. Βέβαια δείξε μου τον κουμπάρο σου να σου πω ποιος είσαι. Ένα άλλο ακόμα θλιβερό άτομο που μέχρι και την ώρα που βρισκόταν στην τουαλέτα χαιρετούσε με το δεξί του χέρι τεντωμένο αλλά όλα αυτά ήταν ένα αστείο και έκαναν απλά πλάκα όπως είπε και ο ίδιος... Σύντομα θα καταλάβετε ότι δεν έχουμε όλοι μας το ίδιο χιούμορ και δεν κάνουμε όλοι πλάκα.
Πολλοί θεωρούν πως η πτώση της χρυσής αυγής σήμανε και το τέλος του Εθνικισμού. Η απάντηση είναι Όχι! Η πτώση της χρυσής αυγής έφερε την κάθαρση που είχε ανάγκη η Ιδέα μας και όλα θα φτιαχτούν από την αρχή, αλλά αυτή την φορά οι βάσεις μας θα είναι γερές και όχι σαπισμένες. Το κάστρο το οποίο ήδη φτιάχνουν οι Εθνικιστές από άκρη σε άκρη της Ελλάδας δεν πρόκειται αυτή την φορά να πέσει εκ των έσω, γιατί οι εφιάλτες φάνηκαν και σύντομα θα παραδοθούν στην λήθη της Ιστορίας, στο μοναδικό σημείο στο οποίο τους αξίζει να βρίσκονται.
Σωτήρης Δεβελέκος
Υ.Γ(1):Ένα μεγάλο συγχαρητήρια σε όσους δεν έσκυψαν το κεφάλι απέναντι στο κυνήγι μαγισσών που εξαπέλυσε το σύστημα και κυρίως στον Ηλία Κασιδιάρη και στον Γιάννη Λαγό που κοίταξαν την Ιστορία κατάματα.
Υ.Γ(2):Το σύστημα και οι πολιτικοί αντίπαλοί μας, ήσασταν πολλοί τυχεροί που υπήρξε ως αρχηγός των Εθνικιστών το εν λόγω άτομο. Μην βιαστείτε όμως να το γιορτάσετε και να θυμάστε πως η τύχη δεν κρατάει για πάντα και κάποτε τελειώνει.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
-
alexandroso
Αυτή είναι η διαστρέβλωση;Golden Age έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 14:03Ε αφού βγήκε μαρξιστική "φετφά" απο το μαρξιστικό καθεστώς της Μεταπολίτρυσης για συστράτευση των διαπλεκόμενων ΜΜΕ στην ίδια ("σπουδαίας" εμπνεύσεως") γραμμή (που εμπνεύστηκε η εφημερίδα του Ψαρρά), όπως γίνεται διαχρονικά σε πολιτικά θέματα στη Μεταπολιτευση. Ξέρεις πόσες φορές έχει υπάρξει ξαφνικά κι απότομα η ίδια γραμμή; Ακόμη και μετά απο κωλοτούμπες ΜΜΕ;alexandroso έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 13:55Εγώ όπου κοίταξα τα ίδια λένε. Πες μου εσύ που λένε κάτι διαφορετικό εκτός της χρυσής αυγής. Και τι διαφορετικό; Ξέρεις κάτι; Ασε τι λένε και τα υπόλοιπα ΜΜΕ. Φέρε μας τι λέει η χρυσή αυγή να ακούσουμε και την αντίθετη άποψη. Τι ήταν αποσπασματικό και διαστρέβλωση του λόγου του φίρερ;Golden Age έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 13:52
Επικαλείσαι το ΜΜΕ του Βαποράκη για να μου πεις ότι..."όλοι λένε τα ίδια";![]()
Πραγματικά, κάποια πράγματα σε κάνουν ν' αναρρωτιέσαι εαν έχουμε δικτατορία.
Απάναντησα ήδη σε μια διαστεύλωση:
Golden Age έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 13:51Είπε ότι είχε κληθεί να κάνει ομιλία. Εαν δεν υπήρξε σωστή συννενόηση για αυτό και κάποιοι είχαν καταλάβει άλλα, δεν είναι ευθύνη κανενός.
Όταν τα 'λεγε ο Περίανδρος.Drexler έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 14:09 Βλεπω λαβρο Δεβελεκο κατα ΝΓΜ και δεν το περιμενα,μετα την ηπια αποχωρηση του απο ΧΑ.
---------------------------------------------------
Υπήρξε αντιστασιακή οργανωση ΡΑΝ, «Ρωµυλία - Αυλών - Νήσοι», θέλαμε την Κύπρο, θέλαμε τα Δωδεκάνησα. Όχι μόνο δε μας δώσαν τίποτα
Καλά ο Μιχαλολιάκος δεν γνωρίζει ότι πήραμε τα Δωδεκάνησα ;
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
-
Georg Von Balkanen
Από το 2012 μέχρι και το 2017 υπήρξα τακτικός επισκέπτης εκδηλώσεων της χρυσής αυγής, ένα από τα συμπεράσματα που είχα βγάλει ήταν ότι ο Μιχαλολιακος δεν ήταν προσβάσιμος ακόμη και για τους βουλευτές του. Τα πάντα πέρναγαν από την γυναίκα του, ειδικά όταν κάποιος ζητούσε προσωπική ακρόαση αυτή ποτέ δεν γίνονταν. Πιστεύω ότι ο Μιχος λέει αλήθεια ότι ήθελε να μιλήσει στον αρχηγό και δεν μπορούσε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 883 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 107 Απαντήσεις