Κοίτα και οι Έλληνες περιποιούνται πολύ περισσοτερο τον εαυτό τους από ότι παλιότερα. Σε υπερβολικό βαθμό θα έλεγα σε ορισμένες περιπτώσειςplouf έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 08:16Naida έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 10:18Εννοείς παλιοτερα ήταν πιο προσεκτικές με την εμφάνιση τους οι Ελληνίδες;πιο περιποιημένες;πρόσεχαν περισσότερο την διατροφή τους και πηγαίνανε περισσότερο γυμναστήριο;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 10:11 Ο wooded εδώ έχει δίκιο. Δεν είναι ότι είναι άσχημες οι σύγχρονες ελληνίδες. Είναι τόφαλοι. Ενώ έχουν ωραίο πρόσωπο και καλή ανατομία με γοφούς κατάλληλους για τεκνογονία αυτές μασαμπουκώνονται κάθε τρεις και λίγο σαν να μην υπάρχει αύριο. Μετά αρχίζουν δίαιτες. Χάνουν δύο κιλά και από τη χαρά τους το ρίχνουν πάλι στα σιροπιαστά και τους εκλέρ.
Οι ελληναραδες πανε και σκανε τα κατοσταρια και τα διακοσαρια
στις ουκρανιζερι εκει που κανουν κονσομασιον διμετρες με ατελειωτα ποδια.
Αμα τους δωσουν και κανα πενηνταρι θα πανε σε ενα μπουρδελοξενοδοχειο και θα τους κανουν τσιμπουκια
και διαφορα κολπα που ουτε στα ονειρα τους δεν εχουν δει.
Στο μεταξυ οι ελληναραδες ειναι σαπιοκοιλιαδες και απο μουρη εχουν το μαυρο τους το χαλι αλλα
οοοοχιιιι μιλανε για τις ελληνιδες που ειναι τοφαλοι και μασαμπουκωνουν διχως αυριο.
Μιλανε για τα χαλια των αλλων αλλα δεν κοιτανε τα δικα τους απλα ελληνιολοι.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έχουν τα χάλια τους οι σημερινές Ελληνίδες ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Έχουν τα χάλια τους οι σημερινές Ελληνίδες ;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- wooded glade
Πότε είπα εγώ είναι τόφαλοι ;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 10:11 Ο wooded εδώ έχει δίκιο. Δεν είναι ότι είναι άσχημες οι σύγχρονες ελληνίδες. Είναι τόφαλοι. Ενώ έχουν ωραίο πρόσωπο και καλή ανατομία με γοφούς κατάλληλους για τεκνογονία αυτές μασαμπουκώνονται κάθε τρεις και λίγο σαν να μην υπάρχει αύριο. Μετά αρχίζουν δίαιτες. Χάνουν δύο κιλά και από τη χαρά τους το ρίχνουν πάλι στα σιροπιαστά και τους εκλέρ.
Κυκλοφοράει κι απ' αυτό αλλά αυτό που συμβαίνει είναι ότι όλες έχουν αποκτήσει syriza look που είναι φυσικά η αρχή της μπαζοποίησης.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Πραγματικά είναι τα μπλέ μάτια;hellegennes έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 21:10 Ήμουν λίγο κατσαπλιάς σε εκείνην. Είχα 2 μήνες να κουρευτώ. Όχι ότι αυτή είναι καλύτερη. Σαν κακός σε ταινία του Τζέιμς Μποντ είμαι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antares την 06 Νοέμ 2019, 09:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Ακριβώς έτσι. Βλέπω κάτι χούφταλα στο κολυμβητήριο που είναι ξυρισμένα από πάνω μέχρι κάτω. Δεν ξέρω μπορεί να κάνουν λέιζερ. Πράγμα βέβαια που οι επαγγελματίες κολυμβητές το κάνουν αλλά ρε Καραμανώλη εσύ ρε χούφταλο με τη σαπιοκοιλιά τι το θές το λέιζερ, να το κάνεις τι; Να κόψεις 1 δευτερόλεπτο από τα 700 μέτρα που κάνεις με το ζόρι ενώ είσαι εκεί για να χαζεύεις τα κορίτσια με τα μπραζίλιαν; Ήμαρτον. Ναρκισσισμός και αδυναμία να αποδεχτούν την ηλικία τους.Naida έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 08:52Κοίτα και οι Έλληνες περιποιούνται πολύ περισσοτερο τον εαυτό τους από ότι παλιότερα. Σε υπερβολικό βαθμό θα έλεγα σε ορισμένες περιπτώσειςplouf έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 08:16Naida έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 10:18
Εννοείς παλιοτερα ήταν πιο προσεκτικές με την εμφάνιση τους οι Ελληνίδες;πιο περιποιημένες;πρόσεχαν περισσότερο την διατροφή τους και πηγαίνανε περισσότερο γυμναστήριο;
Αμα τους δωσουν και κανα πενηνταρι θα πανε σε ενα μπουρδελοξενοδοχειο και θα τους κανουν τσιμπουκια
Στο μεταξυ οι ελληναραδες ειναι σαπιοκοιλιαδες και απο μουρη εχουν το μαυρο τους το χαλι αλλα
οοοοχιιιι μιλανε για τις ελληνιδες που ειναι τοφαλοι και μασαμπουκωνουν διχως αυριο.
Μιλανε για τα χαλια των αλλων αλλα δεν κοιτανε τα δικα τους απλα ελληνιολοι.![]()
Αυτό συμβαίνει περισσότερο σε ηλικίες μέχρι 40-45. Από εκεί και πάνω λιγοστεύει το ποσοστό που προσέχει τον εαυτό του. Είναι το αντίστοιχο με τις Ελληνίδες.
Έχουν ξυρισμένα ακόμα και τα γεννητικά τους όργανα. Αξιολύπητο. Εγώ ξυρίζω λίγο μόνο γύρω από τη βουβωνική χώρα και μια ιδέα τα κωλομέρια μου κι αυτό είναι όλο. Το άλλο πρόβλημα που έχουν είναι πως είναι τρομερά ανταγωνιστικοί. 60 χρονών ο άλλος ο πάπλιακας και έρχεται να με προσπεράσει αγκομαχώντας για να φτάσει ίσα ίσα στην άλλη πλευρά. Κάθεται εκεί και περιμένει πότε θα κάνω στροφή για να ξεκινήσει την ίδια ώρα και να πέσει πάνω μου, να μου πιάσει το μπούτι ή δεν ξέρω τι. Τι στο διάλο λούγκρες είναι όλοι σκέφτομαι. Πολύ πιθανό αφού οι περισσότεροι στα ντους τσεκάρουν ο ένας το πέος του άλλου.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Δεν το είπες; Σόρυ. Όντως βλέπεις πολλές στυλ συριζαίες.wooded glade έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 09:04Πότε είπα εγώ είναι τόφαλοι ;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 10:11 Ο wooded εδώ έχει δίκιο. Δεν είναι ότι είναι άσχημες οι σύγχρονες ελληνίδες. Είναι τόφαλοι. Ενώ έχουν ωραίο πρόσωπο και καλή ανατομία με γοφούς κατάλληλους για τεκνογονία αυτές μασαμπουκώνονται κάθε τρεις και λίγο σαν να μην υπάρχει αύριο. Μετά αρχίζουν δίαιτες. Χάνουν δύο κιλά και από τη χαρά τους το ρίχνουν πάλι στα σιροπιαστά και τους εκλέρ.
Κυκλοφοράει κι απ' αυτό αλλά αυτό που συμβαίνει είναι ότι όλες έχουν αποκτήσει syriza look που είναι φυσικά η αρχή της μπαζοποίησης.
Όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος δυσκολεύεται να αποδεχθεί την φθορά που έρχεται σε άλλους σε μεγαλύτερο βαθμό και σε άλλους σε μικρότερο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έρχεται. Και μετά τη φθορά έρχεται ο θάνατος. Γι' αυτό κάνουν όλοι ότι μπορούν να ξεφύγουν από τη φθορά, να κρατήσουν μια δόση νεοτητας. Δεν είναι κακό, όπως αισθάνεται ο καθένας αρκεί να μην γελοιοποιείται. Που κι αυτό αν συμβαίνει στο πρόγραμμα της ζωής είναι. Και είναι διπλό το χτύπημα. Και η εμφάνιση που αλλάζει μαλλιά, ρυτίδες, σώμα αλλά είναι και η απώλεια της πρότερης σεξουαλικής τους δραστηριότητας. Και να κυκλοφορούν γύρω τους τόσες όμορφες γυναίκες και να ξέρουν ότι είναι εκτός παιχνιδιού. Και να καταλήγουν σε κορίτσια 30 χρόνια νεότερα τους επί πληρωμή κτλ Και συν που για να ανταπεξέλθουν χρειάζεται να καταφύγουν σε βοήθεια φαρμακευτική.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 09:16Ακριβώς έτσι. Βλέπω κάτι χούφταλα στο κολυμβητήριο που είναι ξυρισμένα από πάνω μέχρι κάτω. Δεν ξέρω μπορεί να κάνουν λέιζερ. Πράγμα βέβαια που οι επαγγελματίες κολυμβητές το κάνουν αλλά ρε Καραμανώλη εσύ ρε χούφταλο με τη σαπιοκοιλιά τι το θές το λέιζερ, να το κάνεις τι; Να κόψεις 1 δευτερόλεπτο από τα 700 μέτρα που κάνεις με το ζόρι ενώ είσαι εκεί για να χαζεύεις τα κορίτσια με τα μπραζίλιαν; Ήμαρτον. Ναρκισσισμός και αδυναμία να αποδεχτούν την ηλικία τους.Naida έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 08:52Κοίτα και οι Έλληνες περιποιούνται πολύ περισσοτερο τον εαυτό τους από ότι παλιότερα. Σε υπερβολικό βαθμό θα έλεγα σε ορισμένες περιπτώσειςplouf έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 08:16
Αυτό συμβαίνει περισσότερο σε ηλικίες μέχρι 40-45. Από εκεί και πάνω λιγοστεύει το ποσοστό που προσέχει τον εαυτό του. Είναι το αντίστοιχο με τις Ελληνίδες.
Έχουν ξυρισμένα ακόμα και τα γεννητικά τους όργανα. Αξιολύπητο. Εγώ ξυρίζω λίγο μόνο γύρω από τη βουβωνική χώρα και μια ιδέα τα κωλομέρια μου κι αυτό είναι όλο. Το άλλο πρόβλημα που έχουν είναι πως είναι τρομερά ανταγωνιστικοί. 60 χρονών ο άλλος ο πάπλιακας και έρχεται να με προσπεράσει αγκομαχώντας για να φτάσει ίσα ίσα στην άλλη πλευρά. Κάθεται εκεί και περιμένει πότε θα κάνω στροφή για να ξεκινήσει την ίδια ώρα και να πέσει πάνω μου, να μου πιάσει το μπούτι ή δεν ξέρω τι. Τι στο διάλο λούγκρες είναι όλοι σκέφτομαι. Πολύ πιθανό αφού οι περισσότεροι στα ντους τσεκάρουν ο ένας το πέος του άλλου.
Ίσως υποσυνειδητα θεωρούν ότι μπορούν να ξεφύγουν για λίγο ακόμα από το θάνατο. Που πλησιάζει και πλησιάζει. Για όλους μας.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- wooded glade
Όλα αυτά και άλλα σωστά είναι, αλλά δεν κυκλοφοράει τίποτα λαίμαι.Naida έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 09:38 Όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος δυσκολεύεται να αποδεχθεί την φθορά που έρχεται σε άλλους σε μεγαλύτερο βαθμό και σε άλλους σε μικρότερο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έρχεται. Και μετά τη φθορά έρχεται ο θάνατος. Γι' αυτό κάνουν όλοι ότι μπορούν να ξεφύγουν από τη φθορά, να κρατήσουν μια δόση νεοτητας. Δεν είναι κακό, όπως αισθάνεται ο καθένας αρκεί να μην γελοιοποιείται. Που κι αυτό αν συμβαίνει στο πρόγραμμα της ζωής είναι. Και είναι διπλό το χτύπημα. Και η εμφάνιση που αλλάζει μαλλιά, ρυτίδες, σώμα αλλά είναι και η απώλεια της πρότερης σεξουαλικής τους δραστηριότητας. Και να κυκλοφορούν γύρω τους τόσες όμορφες γυναίκες και να ξέρουν ότι είναι εκτός παιχνιδιού. Συν που για να ανταπεξέλθουν χρειάζεται να καταφύγουν σε βοήθεια φαρμακευτική.
Ίσως υποσυνειδητα θεωρούν ότι μπορούν να ξεφύγουν για λίγο ακόμα από το θάνατο. Που πλησιάζει και πλησιάζει. Για όλους μας.
Έχουμε γίνει ένα απέραντο στάδιο ειρήνης και φιλίας όλοι σε ομιλία του Τσίπρα.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Δεν γίνεται wooded μου να βγαίνεις στο κέντρο μεσημέρι Σαββάτου να κάνεις μια βόλτα ή να βγαίνεις Σάββατο βράδυ σε Γκάζι, Χαλάνδρι κτλ να βλέπεις γύρω σου και να μου λες δεν κυκλοφορεί τίποτα. Ή που δεν κυκλοφορείς, ή που κυκλοφορείς ελάχιστα.wooded glade έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 09:41Όλα αυτά και άλλα σωστά είναι, αλλά δεν κυκλοφοράει τίποτα λαίμαι.Naida έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 09:38 Όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος δυσκολεύεται να αποδεχθεί την φθορά που έρχεται σε άλλους σε μεγαλύτερο βαθμό και σε άλλους σε μικρότερο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έρχεται. Και μετά τη φθορά έρχεται ο θάνατος. Γι' αυτό κάνουν όλοι ότι μπορούν να ξεφύγουν από τη φθορά, να κρατήσουν μια δόση νεοτητας. Δεν είναι κακό, όπως αισθάνεται ο καθένας αρκεί να μην γελοιοποιείται. Που κι αυτό αν συμβαίνει στο πρόγραμμα της ζωής είναι. Και είναι διπλό το χτύπημα. Και η εμφάνιση που αλλάζει μαλλιά, ρυτίδες, σώμα αλλά είναι και η απώλεια της πρότερης σεξουαλικής τους δραστηριότητας. Και να κυκλοφορούν γύρω τους τόσες όμορφες γυναίκες και να ξέρουν ότι είναι εκτός παιχνιδιού. Συν που για να ανταπεξέλθουν χρειάζεται να καταφύγουν σε βοήθεια φαρμακευτική.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Αμάν τώρα τι μιλάς για θάνατο και μου μαυρίζεις την ψυχή. Εντάξει θα έρθει κάποια στιγμή αλλά εγώ τουλάχιστον θα κοιτάξω να τον συναντήσω μετά από καμιά 60-70αρια χρόνια. Ως τότε θα παραμείνω νέος και μάχιμος με συνεχή άσκηση. Στόχος μου είναι να περάσω στο 2100. Εξάλλου η επιστήμη κάνει θαύματα. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι σε πειραματικό στάδιο ένα χάπι που όχι απλώς επιβραδύνει το γήρας αλλά αντιστρέφει τη διαδικασία του.Naida έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 09:38Όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος δυσκολεύεται να αποδεχθεί την φθορά που έρχεται σε άλλους σε μεγαλύτερο βαθμό και σε άλλους σε μικρότερο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έρχεται. Και μετά τη φθορά έρχεται ο θάνατος. Γι' αυτό κάνουν όλοι ότι μπορούν να ξεφύγουν από τη φθορά, να κρατήσουν μια δόση νεοτητας. Δεν είναι κακό, όπως αισθάνεται ο καθένας αρκεί να μην γελοιοποιείται. Που κι αυτό αν συμβαίνει στο πρόγραμμα της ζωής είναι. Και είναι διπλό το χτύπημα. Και η εμφάνιση που αλλάζει μαλλιά, ρυτίδες, σώμα αλλά είναι και η απώλεια της πρότερης σεξουαλικής τους δραστηριότητας. Και να κυκλοφορούν γύρω τους τόσες όμορφες γυναίκες και να ξέρουν ότι είναι εκτός παιχνιδιού. Συν που για να ανταπεξέλθουν χρειάζεται να καταφύγουν σε βοήθεια φαρμακευτική.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 09:16Ακριβώς έτσι. Βλέπω κάτι χούφταλα στο κολυμβητήριο που είναι ξυρισμένα από πάνω μέχρι κάτω. Δεν ξέρω μπορεί να κάνουν λέιζερ. Πράγμα βέβαια που οι επαγγελματίες κολυμβητές το κάνουν αλλά ρε Καραμανώλη εσύ ρε χούφταλο με τη σαπιοκοιλιά τι το θές το λέιζερ, να το κάνεις τι; Να κόψεις 1 δευτερόλεπτο από τα 700 μέτρα που κάνεις με το ζόρι ενώ είσαι εκεί για να χαζεύεις τα κορίτσια με τα μπραζίλιαν; Ήμαρτον. Ναρκισσισμός και αδυναμία να αποδεχτούν την ηλικία τους.Naida έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 08:52
Κοίτα και οι Έλληνες περιποιούνται πολύ περισσοτερο τον εαυτό τους από ότι παλιότερα. Σε υπερβολικό βαθμό θα έλεγα σε ορισμένες περιπτώσειςΑυτό συμβαίνει περισσότερο σε ηλικίες μέχρι 40-45. Από εκεί και πάνω λιγοστεύει το ποσοστό που προσέχει τον εαυτό του. Είναι το αντίστοιχο με τις Ελληνίδες.
Δεν έχω θέμα με αυτούς που δεν θέλουν να πεθάνουν. Καλά κάνουν. Έχω θέμα με αυτούς που δεν θέλουν να πεθάνουν και μακιγιάρουν το φόβο τους με όλα τα δήθεν που μπορούν να βρούν. Πλαστικές, τραβήγματα, ενέσεις κολλαγόνου, αρώματα, νέες γκόμενες. Πραγματικά πιστεύουν ότι έτσι θα ζήσουν περισσότερο. Όχι βέβαια. Απλά μεταμφιέζονται σε νεαρούς λες και είναι κάθε μέρα αποκριά. Αξιολύπητοι.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 09:47
Αμάν τώρα τι μιλάς για θάνατο και μου μαυρίζεις την ψυχή. Εντάξει θα έρθει κάποια στιγμή αλλά εγώ τουλάχιστον θα κοιτάξω να τον συναντήσω μετά από καμιά 60-70αρια χρόνια. Ως τότε θα παραμείνω νέος και μάχιμος με συνεχή άσκηση. Στόχος μου είναι να περάσω στο 2100. Εξάλλου η επιστήμη κάνει θαύματα. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι σε πειραματικό στάδιο ένα χάπι που όχι απλώς επιβραδύνει το γήρας αλλά αντιστρέφει τη διαδικασία του.
Δεν έχω θέμα με αυτούς που δεν θέλουν να πεθάνουν. Καλά κάνουν. Έχω θέμα με αυτούς που δεν θέλουν να πεθάνουν και μακιγιάρουν το φόβο τους με όλα τα δήθεν που μπορούν να βρούν. Πλαστικές, τραβήγματα, ενέσεις κολλαγόνου, αρώματα, νέες γκόμενες. Πραγματικά πιστεύουν ότι έτσι θα ζήσουν περισσότερο. Όχι βέβαια. Απλά μεταμφιέζονται σε νεαρούς λες και είναι κάθε μέρα αποκριά. Αξιολύπητοι.
Δεν μπορώ να αποκαλέσω κάποιον αξιολύπητο επειδή θα φροντίσει την εμφάνιση του με όποιον τρόπο αισθάνεται για να κρατήσει λίγη από τη νεότητα. Είδες και εσύ λες θα αθλείσαι κτλ κτλ
Αξιολύπητος είναι αυτός που θα πληρώσει για να πάει με την πιτσιρίκα για τα δεδομένα του. Ή που θα χρησιμοποιήσει τα χρήματα του για να έχει μια κατά πολύ νεότερη του σύντροφό.
Αν την έχει με την γοητεία του, την εμπειρία του ή και την εμφάνιση του μαγκιά του και του βγάζω και το καπέλο.
Μιλάω για τον θάνατο καθότι είναι το μόνο σίγουρο στη ζωή
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 06 Νοέμ 2019, 09:56, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Ρίξτε μια ματιά σε αυτόν τον τύπο:
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE ... E%BF%CF%82
1983: 246 χλμ. Από το Σπάρταθλον, Ελλάδα, σε 20 ώρες 29 λεπτά 04 δευτερόλεπτα.
1984: 246 χλμ. Από το Σπάρταθλον, Ελλάδα, σε 20 ώρες 25 λεπτά 00 δευτερόλεπτα
1984: 6 ημέρες από Colac (Αυστραλία), 1.022 χλμ
1985: 875 χλμ. Από το Σίδνεϊ στη Μελβούρνη (Αυστραλία), σε 5 ημέρες 05 h 07 λεπτά
1986: 246 χλμ. Από το Σπάρταθλον, Ελλάδα, σε 21 ώρες 51 λεπτά 00 δευτερόλεπτα
1987: 875 χλμ. Από το Σίδνεϊ στη Μελβούρνη, Αυστραλία, σε 5 ημέρες 14 ώρες και 47 λεπτά
1988: 6 ημέρες στο δρόμο στη Νέα Υόρκη, 1.028.370 χλμ6
1989: 875 χλμ. Από το Σίδνεϊ στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, σε 5 ημέρες 19 ώρες και 14 λεπτά
1990: 875 χλμ. Από το Σίδνεϊ στη Μελβούρνη, Αυστραλία, σε 5 ημέρες 02 ώρες 27 λεπτά
1990: 246 χλμ. Από το Σπάρταθλον της Ελλάδας, σε 21 ώρες 57 λεπτά 00 δευτερόλεπτα
1995: 48 ώρες από Surgères, Γαλλία, 470,781 χλμ
1996: 48 ώρες από Surgères, Γαλλία, 473,495 χλμ
1997: 48 ώρες από Surgères, Γαλλία, 422.829 χλμ
1997: 24 ώρες από την Αδελαΐδα της Αυστραλίας, 303.506 χλμ
1998: 24 ώρες από τη Βασιλεία της Ελβετίας, 290.221 χλμ
1999: 24 ώρες από το Σαν Τζιοβάνι Λουπατότο, Ιταλία, 262.324 χλμ
2000: 24 ώρες από το Σαν Τζιοβάνι Λουπατότο της Ιταλίας, 265,683 χλμ
2000: 48 ώρες από Surgères, Γαλλία, 404.432 χλμ
2000: 6 ημέρες από Colac, Αυστραλία, 801,6 χλμ
2001: 24 ώρες από το Σαν Τζιοβάνι Λουπατότο της Ιταλίας και 24ωρα παγκόσμια πρωταθλήματα, δηλαδή 275.828 χλμ.
2002: 24 ώρες από το Πανεπιστήμιο Soochow, Ταϊπέι, Ταϊβάν, 284,7 χλμ
2002: 48 ώρες από Surgères, Γαλλία, 436.702 χλμ
2003: 48 ώρες Surgères, Γαλλία, 438,813 χλμ
2004: 48 ώρες από Surgères, Γαλλία, 443.337 χλμ
2005: 6 ημέρες από Colac, Αυστραλία, 1.036,8 χλμ
Παγκόσμια ρεκόρ
12 ώρες στο δρόμο: 162.543 χλμ. (Νέα Υόρκη, Ηνωμένες Πολιτείες, 7 Νοεμβρίου 1984)
12 ώρες διαδρομή: 162.400 km (Montauban, France, 16 Μαρτίου 1985)
24 ώρες στο δρόμο: 290.221 km (Βασιλεία, Ελβετία, 3 Μαΐου 1998)
24 ώρες σε τροχιά: 303.506 χλμ. (Αδελαΐδα, Αυστραλία, 5 Οκτωβρίου 1997) 6.7
48 ώρες στο δρόμο: 433.095 χλμ. (Bornholm, Δανία, 23 Μαΐου 2008)
48 ώρες διαδρομή: 473.797 χλμ. (Surgères, Γαλλία, May 5, 1996)
6 ημέρες στο δρόμο: 1.028.370 km (Νέα Υόρκη, Ηνωμένες Πολιτείες, 26 Μαΐου 1988) 6
6 ημέρες διαδρομή: 1 036 800 χλμ. (Colac, Αυστραλία, 26 Νοεμβρίου 2005) 7
100 μίλια (160,9 χλμ.) Στο δρόμο: 11:46:37 (Νέα Υόρκη, Ηνωμένες Πολιτείες, 8 Νοεμβρίου 1984)
1000 χιλιόμετρα στο δρόμο σε 5 ημέρες, 20 ώρες 13 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα (Νέα Υόρκη, ΗΠΑ, 26 Μαΐου 1998)
1,000 χιλιόμετρα διαδρομή σε 5 ημέρες, 16 ώρες και 17 λεπτά (Colac, Αυστραλία, 2 Δεκεμβρίου 1984)
1,000 μίλια (1,609 χλμ.) Στο δρόμο σε 10 ημέρες, 10 ώρες 30 λεπτά και 36 δευτερόλεπτα (Νέα Υόρκη, ΗΠΑ, 1988) 6
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE ... E%BF%CF%82
1983: 246 χλμ. Από το Σπάρταθλον, Ελλάδα, σε 20 ώρες 29 λεπτά 04 δευτερόλεπτα.
1984: 246 χλμ. Από το Σπάρταθλον, Ελλάδα, σε 20 ώρες 25 λεπτά 00 δευτερόλεπτα
1984: 6 ημέρες από Colac (Αυστραλία), 1.022 χλμ
1985: 875 χλμ. Από το Σίδνεϊ στη Μελβούρνη (Αυστραλία), σε 5 ημέρες 05 h 07 λεπτά
1986: 246 χλμ. Από το Σπάρταθλον, Ελλάδα, σε 21 ώρες 51 λεπτά 00 δευτερόλεπτα
1987: 875 χλμ. Από το Σίδνεϊ στη Μελβούρνη, Αυστραλία, σε 5 ημέρες 14 ώρες και 47 λεπτά
1988: 6 ημέρες στο δρόμο στη Νέα Υόρκη, 1.028.370 χλμ6
1989: 875 χλμ. Από το Σίδνεϊ στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, σε 5 ημέρες 19 ώρες και 14 λεπτά
1990: 875 χλμ. Από το Σίδνεϊ στη Μελβούρνη, Αυστραλία, σε 5 ημέρες 02 ώρες 27 λεπτά
1990: 246 χλμ. Από το Σπάρταθλον της Ελλάδας, σε 21 ώρες 57 λεπτά 00 δευτερόλεπτα
1995: 48 ώρες από Surgères, Γαλλία, 470,781 χλμ
1996: 48 ώρες από Surgères, Γαλλία, 473,495 χλμ
1997: 48 ώρες από Surgères, Γαλλία, 422.829 χλμ
1997: 24 ώρες από την Αδελαΐδα της Αυστραλίας, 303.506 χλμ
1998: 24 ώρες από τη Βασιλεία της Ελβετίας, 290.221 χλμ
1999: 24 ώρες από το Σαν Τζιοβάνι Λουπατότο, Ιταλία, 262.324 χλμ
2000: 24 ώρες από το Σαν Τζιοβάνι Λουπατότο της Ιταλίας, 265,683 χλμ
2000: 48 ώρες από Surgères, Γαλλία, 404.432 χλμ
2000: 6 ημέρες από Colac, Αυστραλία, 801,6 χλμ
2001: 24 ώρες από το Σαν Τζιοβάνι Λουπατότο της Ιταλίας και 24ωρα παγκόσμια πρωταθλήματα, δηλαδή 275.828 χλμ.
2002: 24 ώρες από το Πανεπιστήμιο Soochow, Ταϊπέι, Ταϊβάν, 284,7 χλμ
2002: 48 ώρες από Surgères, Γαλλία, 436.702 χλμ
2003: 48 ώρες Surgères, Γαλλία, 438,813 χλμ
2004: 48 ώρες από Surgères, Γαλλία, 443.337 χλμ
2005: 6 ημέρες από Colac, Αυστραλία, 1.036,8 χλμ
Παγκόσμια ρεκόρ
12 ώρες στο δρόμο: 162.543 χλμ. (Νέα Υόρκη, Ηνωμένες Πολιτείες, 7 Νοεμβρίου 1984)
12 ώρες διαδρομή: 162.400 km (Montauban, France, 16 Μαρτίου 1985)
24 ώρες στο δρόμο: 290.221 km (Βασιλεία, Ελβετία, 3 Μαΐου 1998)
24 ώρες σε τροχιά: 303.506 χλμ. (Αδελαΐδα, Αυστραλία, 5 Οκτωβρίου 1997) 6.7
48 ώρες στο δρόμο: 433.095 χλμ. (Bornholm, Δανία, 23 Μαΐου 2008)
48 ώρες διαδρομή: 473.797 χλμ. (Surgères, Γαλλία, May 5, 1996)
6 ημέρες στο δρόμο: 1.028.370 km (Νέα Υόρκη, Ηνωμένες Πολιτείες, 26 Μαΐου 1988) 6
6 ημέρες διαδρομή: 1 036 800 χλμ. (Colac, Αυστραλία, 26 Νοεμβρίου 2005) 7
100 μίλια (160,9 χλμ.) Στο δρόμο: 11:46:37 (Νέα Υόρκη, Ηνωμένες Πολιτείες, 8 Νοεμβρίου 1984)
1000 χιλιόμετρα στο δρόμο σε 5 ημέρες, 20 ώρες 13 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα (Νέα Υόρκη, ΗΠΑ, 26 Μαΐου 1998)
1,000 χιλιόμετρα διαδρομή σε 5 ημέρες, 16 ώρες και 17 λεπτά (Colac, Αυστραλία, 2 Δεκεμβρίου 1984)
1,000 μίλια (1,609 χλμ.) Στο δρόμο σε 10 ημέρες, 10 ώρες 30 λεπτά και 36 δευτερόλεπτα (Νέα Υόρκη, ΗΠΑ, 1988) 6
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
wooded glade έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 09:41
Όλα αυτά και άλλα σωστά είναι, αλλά δεν κυκλοφοράει τίποτα λαίμαι.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Σε πάω εσένα, τα βλέπεις καθαρά τα πράγματα. Έλα σε καμια μασα να τα πουμε και να πάμε και για κανένα ξύδι μετά, να σου φύγουν οι ανασφάλειες και να σταματήσεις να κυνηγάς ρωσσάκια στα ιντερνετς.plouf έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 08:16
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Μια χαρά είναι οι σημερινές Ελληνίδες, ειδικά στις ανώ των 40 υπάρχει εξαιρετική βελτίωση με τα γυμναστήρια, τις γιόγκα, την καλή ζωή, τα μανικιούρ, πεντικιούρ κλπ. Πολύ καβλες.
Και οι πιτσιρίκες βέβαια είναι δυνατές, αλλά εκεί το ντύσιμο λατερνα/ πορνοσταρ είναι ξενερωτικο και αχρείαστο. Όταν είσαι 18 δε χρειάζεσαι τέτοιες βοήθειες. Προτιμώ το ντροπαλό ρομαντικό μυστηριώδες 90ς.
Και οι πιτσιρίκες βέβαια είναι δυνατές, αλλά εκεί το ντύσιμο λατερνα/ πορνοσταρ είναι ξενερωτικο και αχρείαστο. Όταν είσαι 18 δε χρειάζεσαι τέτοιες βοήθειες. Προτιμώ το ντροπαλό ρομαντικό μυστηριώδες 90ς.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Γι' αυτόν που πληρώνει για να έχει πιτσιρίκα συμφωνώ. Άλλωστε τι να κάνει με την πιτσιρίκα ο 70χρονος χωρίς βιάγκρα; Άντε να της πάρει κανα σπίτι και κανα αυτοκίνητο.Naida έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 09:53Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 09:47
Αμάν τώρα τι μιλάς για θάνατο και μου μαυρίζεις την ψυχή. Εντάξει θα έρθει κάποια στιγμή αλλά εγώ τουλάχιστον θα κοιτάξω να τον συναντήσω μετά από καμιά 60-70αρια χρόνια. Ως τότε θα παραμείνω νέος και μάχιμος με συνεχή άσκηση. Στόχος μου είναι να περάσω στο 2100. Εξάλλου η επιστήμη κάνει θαύματα. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι σε πειραματικό στάδιο ένα χάπι που όχι απλώς επιβραδύνει το γήρας αλλά αντιστρέφει τη διαδικασία του.
Δεν μπορώ να αποκαλέσω κάποιον αξιολύπητο επειδή θα φροντίσει την εμφάνιση του με όποιον τρόπο αισθάνεται για να κρατήσει λίγη από τη νεότητα. Είδες και εσύ λες θα αθλείσαι κτλ κτλ
Αξιολύπητος είναι αυτός που θα πληρώσει για να πάει με την πιτσιρίκα για τα δεδομένα του. Ή που θα χρησιμοποιήσει τα χρήματα του για να έχει μια κατά πολύ νεότερη του σύντροφό.
Αν την έχει με την γοητεία του, την εμπειρία του ή και την εμφάνιση του μαγκιά του και του βγάζω και το καπέλο.
Μιλάω για τον θάνατο καθότι είναι το μόνο σίγουρο στη ζωή![]()
Για το άλλο θεωρώ ότι είναι αξιολύπητος γιατί φροντίζει για την εμφάνισή του χωρίς πραγματικό αποτέλεσμα και εντέλει με αντίθετα αποτελέσματα από τα επιθυμητά. Κάποιος που βάφει τα μαλλιά του, κάποιος που κάνει πλαστικές και μοιάζει με κούκλα, είναι αξιολύπητοι.
Η γυμναστική είναι άλλο κεφάλαιο. Δεν έχει να κάνει τόσο με το πως φαίνεσαι, η καλή εμφάνιση του αθλητή είναι σύμπτωμα της συνολικής του καλής υγείας. Το σημαντικό είναι πως αισθάνεσαι όταν αθλείσαι. Και αισθάνεσαι τόσο καλά που ακόμα και ο θεριστής, που έχεις κολλήσει, φαίνεται πολύ μακριά ακόμα και το δρεπάνι του στομωμένο και άχρηστο.
Ξαναλέω, προσωπικά δεν έχω σκοπό να πεθάνω τώρα στα κοντά, όταν θα έρθει η ώρα το συζητάμε, αν και πάντα υπάρχει η περίπτωση να τον ξεγελάσω τον πούστη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 49 Απαντήσεις
- 1280 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από spinalgr1990
-
- 9 Απαντήσεις