!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Και λένε εμάς ρατσιστές τα αριστερά...

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Georg Von Balkanen

Re: Και λένε εμάς ρατσιστές τα αριστερά...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Georg Von Balkanen »

Ίσως μόνο με τον δεύτερο από τη. Δεύτερη σειρά
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Οθωμανέλλην έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 21:38
hellegennes έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 21:33
Οθωμανέλλην έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 21:24

Το να μοιάζει κάποιος με Τούρκο η άραβα δεν είναι προσβολή ξέρεις. Αν είναι όντως αυτός στην φώτο τότε ναι, δεν μοιάζει με Ευρωπαίο. Πιο πολύ μου κάνει για Τούρκο η Γεωργιανό.

Κόκκινα μαλλιά η λευκό δέρμα δεν βλέπω. Για βορειοευρωπαιος ΣΊΓΟΥΡΑ δεν μοιάζεις.

Επίσης υπάρχουν άραβες οι οποίοι είναι ξανθοί με γαλανά ματιά.
Αν δεν το βλέπεις με τα μάτια σου, άνοιξε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας γραφικών και κάνε σύγκριση του λευκού στο δέρμα ανάμεσα στην δική μου φωτογραφία και αυτή των καθηγητών και πες μου ποιος έχει λευκότερο δέρμα. Τα μαλλιά και τα γένια μου δεν φαίνονται στο χρώμα που είναι γιατί έχω κάνει πιο σκούρη την φωτογραφία.

Εικόνα

Εικόνα
Δεν έχει σημασία το ποσό λευκός είσαι. Εγώ στην φώτο που μου παρέθεσες βλέπω κάποιον μη Ευρωπαίο. Συγκριτικά με τις άλλες φωτογραφίες δεν βλέπω ομοιότητα.

Δεν είσαι Ευρωπαίος ρε Χέλλη , τι να κάνουμε τώρα :lol:
Georg Von Balkanen

Στύγιος έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 21:42
Οθωμανέλλην έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 21:38
hellegennes έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 21:33

Αν δεν το βλέπεις με τα μάτια σου, άνοιξε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας γραφικών και κάνε σύγκριση του λευκού στο δέρμα ανάμεσα στην δική μου φωτογραφία και αυτή των καθηγητών και πες μου ποιος έχει λευκότερο δέρμα. Τα μαλλιά και τα γένια μου δεν φαίνονται στο χρώμα που είναι γιατί έχω κάνει πιο σκούρη την φωτογραφία.

Εικόνα

Εικόνα
Δεν έχει σημασία το ποσό λευκός είσαι. Εγώ στην φώτο που μου παρέθεσες βλέπω κάποιον μη Ευρωπαίο. Συγκριτικά με τις άλλες φωτογραφίες δεν βλέπω ομοιότητα.

Δεν είσαι Ευρωπαίος ρε Χέλλη , τι να κάνουμε τώρα :lol:
Αυτός ρωτάει εγώ απαντάω.

Παρατηρώ ότι όλοι εδώ μέσα το έχουν για τίτλο τιμής τον ευρωπαϊκό και την λευκοτητα
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Οθωμανέλλην έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 21:28 Εικόνα

Είναι Ευρωπαίοι αυτοί στην φώτο;
Καλό θα είναι να μη εκθέτεις τους συγγενείς σου δημόσια.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Δεν είναι θέμα τιμής και προσβολής, είναι θέμα αντικειμενικής πραγματικότητας. Ο δεύτερος από την δεύτερη σειρά είναι Ισπανός. Έλληνας είναι ο δεξιά του (ο τρίτος).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 09:49
Nostalgia έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 01:26
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 04 Νοέμ 2019, 10:24
Σε ένα ταξίδι στη Γαλλία, αφού ανέβηκα τον πύργο του Άιφελ πήρα τον δρόμο για Ισπανία. Ήταν όμως καλοκαίρι και η κυκλοφορία απίστευτη. Σε κάποια στάση συνάντησα έναν μαύρο Γάλλο με την οικογένειά του. Τώρα μιλάμε πριν από 20 και χρόνια. Με ρώτησε από που είμαι. Όταν του είπα ότι είμαι από την Ελλάδα ξέσπασε σε γέλια. Το ίδιο κι η γυναίκα του. Ντράπηκα. Ήθελα να του πω ότι εμείς δώσαμε τα φώτα και βάλαμε τις βάσεις για τον ευρωπαικό πολιτισμό αλλά ήμουν κουρασμένος ω τόσο κουρασμένος από το ταξίδι οπότε δεν μίλησα. Δεν είπα τίποτα στον μαύρο Γάλλο που με χλεύασε και γέλασε μαζί μου. Μετά μου πρόσφεραν ένα μήλο. Το πήρα και τους ευχαρίστησα. Είδα ότι έτρωγαν και κάτι λαχταριστές μπαγκέτες με τυρί μπρι, γαλοπούλα και φουντωτό μαρούλι αλλά δεν μου πρόσφεραν μπαγκέτα. Με έπιασε το παράπονο. Έφυγαν με μια μερσέντες s320 κι εγώ είχα ένα daewoo nubira. Ούτε ενδιαφέρθηκαν για μένα. Κοκκίνισα από ντροπή και παράπονο. Ακόμα κοκκινίζω όταν το σκέφτομαι.
Ουδεποτε συναντησα καποιον ξενο που με ειδε υποτιμητικα λογω Ελλαδος, μονο απο εναν Τουρκο αντικρυσα καποιο ειρωνικο υφακι αλλα μολις καταλαβε οτι το υφακι του το ειχα γραμμενο στα @@ μου και δεν με αγγιζε, αλλαξε τελειως, χαλαρωσε και αρχισε οτι εμεις ειμαστε ιδιοι κλπ.

Η ελλειψη ευγενειας ειναι ελλειψη παιδειας.
Αυτή είναι η δική σου εμπειρία που οφείλεται μάλλον στο ότι είσαι γκομενάρα. Οι Γάλλοι δεν έχουν πρόβλημα με τις γκομενάρες και όλες τις βλέπουν σαν μπαγκέτες και κρουασάν.
Ξαναδιαβασε καλυτερα....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Nostalgia έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 00:44
Nostalgia έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 01:26

Ουδεποτε συναντησα καποιον ξενο που με ειδε υποτιμητικα λογω Ελλαδος, μονο απο εναν Τουρκο αντικρυσα καποιο ειρωνικο υφακι αλλα μολις καταλαβε οτι το υφακι του το ειχα γραμμενο στα @@ μου και δεν με αγγιζε, αλλαξε τελειως, χαλαρωσε και αρχισε οτι εμεις ειμαστε ιδιοι κλπ.

Η ελλειψη ευγενειας ειναι ελλειψη παιδειας.
Αυτή είναι η δική σου εμπειρία που οφείλεται μάλλον στο ότι είσαι γκομενάρα. Οι Γάλλοι δεν έχουν πρόβλημα με τις γκομενάρες και όλες τις βλέπουν σαν μπαγκέτες και κρουασάν.
Ξαναδιαβασε καλυτερα....
Έτσι είναι οι Τούρκοι. Το παίζουνε φίλοι αλλά κατά βάθος σκέφτονται πως να σε γαμήσουν. Βδελυρά υποκείμενα τριτοκοσμικής χώρας. Μόνο οι Τούρκοι της πόλης είναι λίγο πολιτισμένοι.
alexandroso

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alexandroso »

OANNHSEA έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 19:04
alexandroso έγραψε: 04 Νοέμ 2019, 15:42 O ρατσισμός των μαύρων δεν δικαιολογεί τον ρατσισμό των λευκών ή των κίτρινων ή των κόκκινων ή των μπλε. Μόνο βλάκας θα φερνε σαν δικαιολογία για τον δικό του ρατσισμό το "κοίτα κάτι μαλάκες μαύρους ρατσιστές" :lol: Το κατακεραυνώνει όταν προέρχεται από άλλους το θεωρεί φυσιολογικό όταν προέρχεται από τον ίδιο. Οπως είπαμε, μόνο βλάκας.
Ξέρεις ποιό είναι το πρόβλημα; Ότι μόλις έγραψες ότι είσαι ρατσιστής!!!
Υποτίθεται ότι είσαι αριστερός και είσαι ενάντια το ρατσισμό, αλλά στην πραγματικότητα είσαι ενάντια μόνο στους λευκούς ρατσιστές, ενώ καταπίνεις αμάσητο κάθε ρατσισμό από τα άλλα χρώματα ή από ομάδες ανθρώπων...
Για παράδειγμα:
Εδώ και 3 χρόνια επεκτείνονται στις ΗΠΑ αυτά τα σκουπίδια που είδες στο βίντεο - γιατί κάποιος από εσάς τους "αντιρατσιστές" δεν το έχει αναφέρει τόσα χρόνια, αλλά σκίζετε τα στρίνγκ σας για οτιδήποτε δήθεν ρατσιστικό γίνεται στην Ελλάδα; Ή γιατί κανένας από εσάς δεν μπήκε καν στο κόπο να γράψει για τις ρατσιστικές επιθέσεις και πάνω από 12 νεκρούς στη Νότια Αφρική;
Η απάντηση είναι απλή: γιατί σύμφωνα με τη σάπια ιδεολογία που κουβαλάς, ο ρατσισμός προέρχεται μόνο από λευκούς!!!
Όταν λοιπόν τον φας από μαύρους ρατσιστές στην Ελλάδα, τότε που θα σου πούμε είναι: από εδώ και εμπρός να το απολαμβάνεις!!!! :003:

.
Δε βαριέστε να κάνετε τους βλάκες; Δεν ξέρω αν είναι υποκρισία ή πραγματική εγκεφαλική αδυναμία λογικής επεξεργασίας της πραγματικότητας. Τόσο πετυχημένα τους κάνετε.
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

Τετοιες βλακειες μαζεμενες ειχα καιρο να ακουσω (εννοω αυτα στο βιντεο).

Αμα ρε μεγαλε αποδειξη ειναι μονο οι προσωπικες εμπειριες, τοτε και εσυ δεν εισαι μαυρος, γιατι εγω σε βλεπω μπλε.
Άβαταρ μέλους
Ζαποτέκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζαποτέκος »

Οθωμανέλλην έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 21:45
Αυτός μοιάζει Ευρωπαίος ; :xena:

Εικόνα
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
Georg Von Balkanen

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 08:47

Ξαναδιαβασε καλυτερα....
Έτσι είναι οι Τούρκοι. Το παίζουνε φίλοι αλλά κατά βάθος σκέφτονται πως να σε γαμήσουν. Βδελυρά υποκείμενα τριτοκοσμικής χώρας. Μόνο οι Τούρκοι της πόλης είναι λίγο πολιτισμένοι.
Αν η Τουρκία είναι τριτοκοσμικά χώρα τότε τι να πούμε για την Ελλάδα;

Πήγαινετε λίγο και στο εξωτερικό.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Οθωμανέλλην έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 13:14

Ξαναδιαβασε καλυτερα....

Η Τουρκία είναι καρατριτοκοσμική αν εξαιρέσεις τα μεγάλα αστικά κέντρα. Εξάλλου έχει δικτατορία που έχει χώσει φυλακή τους μισούς δημοσιογράφους και πολιτικούς του αντιπάλους ο παρανοικός Ερντογαν. Τι να λέμε τώρα; Τι να συγκρίνεις με την Ελλάδα που ακόμα και πτωχευμένη έχει πετάξει τους φασίστες μπαμπουίνους έξω από το κοινοβούλιο. Είσαι πολύ μικρός για να μιλάς για τους Έλληνες. Εδώ δεν σφάζουμε Κούρδους φιλαράκι.
Georg Von Balkanen

Συμφωνώ στο ότι υπάρχουν πολλά μελανά σημεία στην ιστορία της Τουρκίας. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι τριτοκοσμικά χώρα. Αντίθετα υστερούμε μπροστά της σε πολλά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Ζαποτέκος έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 13:09
Οθωμανέλλην έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 21:45
Αυτός μοιάζει Ευρωπαίος ; :xena:

Εικόνα
Ronny Decorte, a geneticist from the Catholic University of Leuven in Belgium, tested relatives of Adolf Hitler and determined that the Fürher belonged to haplogroup E1b1b. Ironically this haplogroup thought to be at the origin of Afro-Asiatic languages, which includes the Semitic languages and peoples that Hitler despised so much.
:003:
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Antigeist

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antigeist »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 14:11
Οθωμανέλλην έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 13:14

Η Τουρκία είναι καρατριτοκοσμική αν εξαιρέσεις τα μεγάλα αστικά κέντρα. Εξάλλου έχει δικτατορία που έχει χώσει φυλακή τους μισούς δημοσιογράφους και πολιτικούς του αντιπάλους ο παρανοικός Ερντογαν. Τι να λέμε τώρα; Τι να συγκρίνεις με την Ελλάδα που ακόμα και πτωχευμένη έχει πετάξει τους φασίστες μπαμπουίνους έξω από το κοινοβούλιο. Είσαι πολύ μικρός για να μιλάς για τους Έλληνες. Εδώ δεν σφάζουμε Κούρδους φιλαράκι.
Χαλάρωσε λίγο. Ο ελλαδικός χώρος από την παρακμή της αρχαίας Αθήνας μέχρι το ελλαδικό κράτος δεν είχε ποτέ δημοκρατία.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”