Εγω παλι εχω μια αλλη απορια γιατι να πανε Ελληνιδες προκλητικα ντυμενες μπροστα σε μεταναστες.Αλλη δουλεια δεν εχουν να κανουν?ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 21:29 Μια απορία
Αν αντί για χοιρινό και αλκοόλ , πηγαίνουν Ελληνίδες με μίνι και με άσεμνη αμφίεση , θα θεωρηθεί αυτό πρόκληση στην μουσουλμανική θρησκεία;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
συριζαιος μη ψηνετε γουρουνι!!!!!!!!!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: συριζαιος μη ψηνετε γουρουνι!!!!!!!!!
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Πες τους όπως θέλεις ,το νόημα είναι το ίδιο
Δηλαδή οι Ελληνίδες δεν θα πρέπει να ντύνονται όπως θέλουν η να κυκλοφορούν οπου θέλουν γιατι ...οι θρησκευτικές ευαισθησίες των μουσουλμάνων (η και των χριστιανών ) προσβάλλονται ;zteo έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 21:34Εγω παλι εχω μια αλλη απορια γιατι να πανε Ελληνιδες προκλητικα ντυμενες μπροστα σε μεταναστες.Αλλη δουλεια δεν εχουν να κανουν?ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 21:29 Μια απορία
Αν αντί για χοιρινό και αλκοόλ , πηγαίνουν Ελληνίδες με μίνι και με άσεμνη αμφίεση , θα θεωρηθεί αυτό πρόκληση στην μουσουλμανική θρησκεία;
-
Nero
θέλεις?ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 21:26 Σε λίγο θα αρχίσουν οι βιβικοζαίοι θα αρχίσουν να ανεβάζουν και αποσπάσματα από το Κοράνι.
Δες το ως στρέιτ παρέιντ.zteo έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 21:34Εγω παλι εχω μια αλλη απορια γιατι να πανε Ελληνιδες προκλητικα ντυμενες μπροστα σε μεταναστες.Αλλη δουλεια δεν εχουν να κανουν?ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 21:29 Μια απορία
Στα ακτιβιστικά δρώμενα, οι νοικοκυρέοι είναι ακόμη σε προνηπιακό στάδιο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Φανταστείτε αργότερα σε μια συνοικία που η πλειοψηφία είναι μουσουλμάνοι να επιβάλουν την δική τους νοοτροπία στο ντύσιμο των γυναικών η στο εάν θα υπάρχουν σουβλατζίδικα με χοιρινό η κατανάλωση αλκοόλ ...
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Το 1979 έγινε αυτό και δεν έχει σχέση με τα σημερινά.Ο Μητσοτάκης ονόμασε το κόμμα του Κόμμα Νεοφιλελεύθερων χωρίς να έχει ιδέα περί νεοφιλελευθερισμού και τι σήμαινε αυτό γιατί αυτά συνέβησαν πριν την Θάτσερ.Η ονομασία παρέπεμπε στο ιστορικό κόμμα Φιλελευθέρων του Βενιζέλου.southern έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 17:35 η ουσια του προβληματος ειναι γενικα η υπαρξη των φιλελευθερων οχι μονο τα καινουρια φρουτα αλλα και αυτοι που μπηκαν μεσα το 1977
Το όλο σχήμα Μάνου - Ανδριανόπουλου κλπ από το οποίο ξεπήδησε η σημερινή φιλελεύθερη πτέρυγα έμφανίσθηκε τέλη δεκαετίας 80 μέσα στη ΝΔ και έπαιξε ρόλο στις διασπάσεις των αρχών δεκαετίας 90 μεταξύ Μητσοτάκη - Σαμαρά - Έβερτ.
Το' χω διαβάσει, σιγά μην περίμενα την δική σας αφύπνιση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όπως είπα και προηγουμένως
Σεβαστά όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα των μεταναστών
Το δικαίωμα όμως να μας επιβάλουν τα δικά τους θρησκευτικά η πολιτισμικά πρότυπα ΔΕΝ το έχουν ..
Το δικαίωμα όμως να μας επιβάλουν τα δικά τους θρησκευτικά η πολιτισμικά πρότυπα ΔΕΝ το έχουν ..
-
σούπερ δημήτριος
μια και μιλάμε για τον ποινικό κώδικα,στα πόσα μέτρα να απαγορεύεται?τι ποινές να επιβάλλονται?γράψτε τις προτάσεις σας
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Live your myth in GreeceΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 21:39 Όπως είπα και προηγουμένως
Δεν ανηκεις στους νοικοκυρεους αλλα στις Μαριες Αντουανετες του Κολωνακιου.Οι νοικοκυραιοι αγκομαχούν να τα φερουν βολτα και δεν ασχολουντε με τετοια ποταπα ζητηματα οπως πατε να τους επιβαλεται.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 21:37Δες το ως στρέιτ παρέιντ.zteo έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 21:34Εγω παλι εχω μια αλλη απορια γιατι να πανε Ελληνιδες προκλητικα ντυμενες μπροστα σε μεταναστες.Αλλη δουλεια δεν εχουν να κανουν?ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 21:29 Μια απορία
Στα ακτιβιστικά δρώμενα, οι νοικοκυρέοι είναι ακόμη σε προνηπιακό στάδιο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Οι ζαιοι τους υποτιμούν περισσότερο πάντως.
Χεστηκαν τι τρως εσυ. Οτι πεινάνε τους νοιάζει .
Αλλά οι ζαιοι όπως μας απέδειξαν πολλάκις άλλου βαράν τα τύμπανα άλλου χορεύει η νύφη.
Χεστηκαν τι τρως εσυ. Οτι πεινάνε τους νοιάζει .
Αλλά οι ζαιοι όπως μας απέδειξαν πολλάκις άλλου βαράν τα τύμπανα άλλου χορεύει η νύφη.
~~¥~~
Που το ξέρεις ότι είναι πεινασμένοι;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 21:29 Να τρως μπροστά σε πεινασμένους καμιά σχέση με την Ελληνική κουλτούρα μας,που είναι το "κοπιασε'
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Αυτά ήδη συμβαίνουν σε πολλές πόλεις της Δυτικής Ευρώπης.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 21:38 Φανταστείτε αργότερα σε μια συνοικία που η πλειοψηφία είναι μουσουλμάνοι να επιβάλουν την δική τους νοοτροπία στο ντύσιμο των γυναικών η στο εάν θα υπάρχουν σουβλατζίδικα με χοιρινό η κατανάλωση αλκοόλ ...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 86 Απαντήσεις
- 2303 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos