δεν τον αισθάνομαι στην κυστη τον πόνο παντως, τις δυο αυτές φορές που μου εχει συμβει αυτο, αλλά στο ριπαπα και συγκεκριμένα στο δεξί, ουτε καν και στα δύο μαζί ή εναλλάξ. Δεν αποκλείω να προερχεται οντως απο την κύστη (το πιθανότερο) αλλα να χτυπάει και αλλου ή να μου φαίνεται οτι χτυπάει και αλλου.don't speak έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 19:51Αν έχει τιγκάρει η κύστη μου και αργήσω πολύ να κατουρήσω, ο πόνος στην κύστη μένει για κάποια ώρα. Όχι στο @ μου.vantono έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 19:40ναι το κατουρημα σε ανακουφίζει σε όλο αυτο, για ενα σημαντικο διαστημα, αλλα δεν εξαλείφεται με κατουρημα. Πρέπει να τον κανεις πριονοκορδέλα παλινδρομική αναγκαστικά, για να σε αφησει. Λετε να ειναι κατι που να συμβαινει μονο σε μενα?Βοηθεια
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
No Nut November
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: No Nut November
Αυτό που μου είχε πει είναι ότι όταν υπάρχει στύση δεν μπορούσε ούτε να κατουρήσει.Δεν ξέρω αν ισχύει ή το έλεγε έτσι για να με κάνει να νιώσω άσχημα.vantono έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 19:58δεν τον αισθάνομαι στην κυστη τον πόνο παντως, τις δυο αυτές φορές που μου εχει συμβει αυτο, αλλά στο ριπαπα και συγκεκριμένα στο δεξί, ουτε καν και στα δύο μαζί ή εναλλάξ. Δεν αποκλείω να προερχεται οντως απο την κύστη (το πιθανότερο) αλλα να χτυπάει και αλλου ή να μου φαίνεται οτι χτυπάει και αλλου.don't speak έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 19:51Αν έχει τιγκάρει η κύστη μου και αργήσω πολύ να κατουρήσω, ο πόνος στην κύστη μένει για κάποια ώρα. Όχι στο @ μου.vantono έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 19:40
ναι το κατουρημα σε ανακουφίζει σε όλο αυτο, για ενα σημαντικο διαστημα, αλλα δεν εξαλείφεται με κατουρημα. Πρέπει να τον κανεις πριονοκορδέλα παλινδρομική αναγκαστικά, για να σε αφησει. Λετε να ειναι κατι που να συμβαινει μονο σε μενα?Βοηθεια
![]()
![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- vantono
Ε αμα κι εσύ του τα 'χες κανει βερίκοκα ρε παιδί μου, τι να πωNaida έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 20:02Αυτό που μου είχε πει είναι ότι όταν υπάρχει στύση δεν μπορούσε ούτε να κατουρήσει.Δεν ξέρω αν ισχύει ή το έλεγε έτσι για να με κάνει να νιώσω άσχημα.vantono έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 19:58δεν τον αισθάνομαι στην κυστη τον πόνο παντως, τις δυο αυτές φορές που μου εχει συμβει αυτο, αλλά στο ριπαπα και συγκεκριμένα στο δεξί, ουτε καν και στα δύο μαζί ή εναλλάξ. Δεν αποκλείω να προερχεται οντως απο την κύστη (το πιθανότερο) αλλα να χτυπάει και αλλου ή να μου φαίνεται οτι χτυπάει και αλλου.don't speak έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 19:51
Αν έχει τιγκάρει η κύστη μου και αργήσω πολύ να κατουρήσω, ο πόνος στην κύστη μένει για κάποια ώρα. Όχι στο @ μου.![]()
Εμενα δεν εφτασε σε τοσο τραγικο σημείο. Ανετα κατουρούσα (οταν ηρεμουσα για λιγο και επεφτε) και ανετα ολοκληρωσαμε μετα. Δεν ηταν τοσο δυνατος ο πονος, ιδίως πανω στο σεξ, τον ξεχνας εκεινη τη στιγμή. Αλλά ακομα κι οταν αραδιάσεις την καρμπονάρα και ξαλαφρώσεις, δεν σου φευγει απευθειας, κρατάει λιγο ακομα. Εμενα τότε πχ, μου ειχε περάσει εντελώς το επομενο πρωί.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Ρώτησες αν τέτοιος πόνος συμβαίνει και σε άλλον και απάντησα σε κατούρημα που άργησε, δεν είπα για εκσπερμάτισηvantono έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 19:58δεν τον αισθάνομαι στην κυστη τον πόνο παντως, τις δυο αυτές φορές που μου εχει συμβει αυτο, αλλά στο ριπαπα και συγκεκριμένα στο δεξί, ουτε καν και στα δύο μαζί ή εναλλάξ. Δεν αποκλείω να προερχεται οντως απο την κύστη (το πιθανότερο) αλλα να χτυπάει και αλλου ή να μου φαίνεται οτι χτυπάει και αλλου.don't speak έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 19:51Αν έχει τιγκάρει η κύστη μου και αργήσω πολύ να κατουρήσω, ο πόνος στην κύστη μένει για κάποια ώρα. Όχι στο @ μου.vantono έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 19:40
ναι το κατουρημα σε ανακουφίζει σε όλο αυτο, για ενα σημαντικο διαστημα, αλλα δεν εξαλείφεται με κατουρημα. Πρέπει να τον κανεις πριονοκορδέλα παλινδρομική αναγκαστικά, για να σε αφησει. Λετε να ειναι κατι που να συμβαινει μονο σε μενα?Βοηθεια
![]()
![]()
Τι δεν καταλαβαίνεις;
- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
Εντελώς μαλακισμένο νήμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ την 05 Νοέμ 2019, 20:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
Δεν ξέρω τι απέγινε μετά πως το διαχειρίστηκε γιατί χωριστήκαμε. Την επόμενη που ξαναβρεθηκαμε ήταν ας πούμε νορμάλ. Στην αρχή τουλάχιστονvantono έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 20:08Ε αμα κι εσύ του τα 'χες κανει βερίκοκα ρε παιδί μου, τι να πωNaida έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 20:02Αυτό που μου είχε πει είναι ότι όταν υπάρχει στύση δεν μπορούσε ούτε να κατουρήσει.Δεν ξέρω αν ισχύει ή το έλεγε έτσι για να με κάνει να νιώσω άσχημα.vantono έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 19:58
δεν τον αισθάνομαι στην κυστη τον πόνο παντως, τις δυο αυτές φορές που μου εχει συμβει αυτο, αλλά στο ριπαπα και συγκεκριμένα στο δεξί, ουτε καν και στα δύο μαζί ή εναλλάξ. Δεν αποκλείω να προερχεται οντως απο την κύστη (το πιθανότερο) αλλα να χτυπάει και αλλου ή να μου φαίνεται οτι χτυπάει και αλλου.![]()
![]()
Εμενα δεν εφτασε σε τοσο τραγικο σημείο. Ανετα κατουρούσα (οταν ηρεμουσα για λιγο και επεφτε) και ανετα ολοκληρωσαμε μετα. Δεν ηταν τοσο δυνατος ο πονος, ιδίως πανω στο σεξ, τον ξεχνας εκεινη τη στιγμή. Αλλά ακομα κι οταν αραδιάσεις την καρμπονάρα και ξαλαφρώσεις, δεν σου φευγει απευθειας, κρατάει λιγο ακομα. Εμενα τότε πχ, μου ειχε περάσει εντελώς το επομενο πρωί.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Dwarven Blacksmith
- Dwarven Blacksmith
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
- vantono
Εχουν ενα θεματάκι τελευταία στη μπουγατσούπολη με το δημόσιο χύσιμο. Συνέβη και με εναν γέρο σε λεωφορείο πριν λιγο καιρο, που κι εκεινος καρμπονάριασε μια τύπισσα στην ψύχρα. Με ομπρελα θα πρεπει να κυκλοφορουν οι γκομενες εκεί πάνω. Ηταν να μην παρει πρωταθλημα ο παοκ.enterprise-psi έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 09:36 Νομίζω έχασε https://www.reader.gr/news/koinonia/310 ... letoyse-se
Εκεί είναι να τον πάρεις χαμπάρι πριν και να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να αντιδράσεις.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Θα μπορουσε να ειναι χειροτερο,στα μαλλια.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Άντε να ξαναφας καρμπονάρα με τις μαλακίες του βαντονο 

The business man whose master plan controls the world each day,