πριτσινια και πριτσιναδορος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
No Nut November
Re: No Nut November
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
πες αν είναι δικό σου, αν όχι για άλλο λόγο, γιατί είσαι καλός άνθρωπος. 
-
don't speak
Σαφώς και είναι, το πήρα να απασχολούμαι τον no nut November.enaon έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 19:06 πες αν είναι δικό σου, αν όχι για άλλο λόγο, γιατί είσαι καλός άνθρωπος.![]()
θεά, τα γνωστά.don't speak έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 19:14 Σαφώς και είναι, το πήρα να απασχολούμαι τον no nut November.
- Dwarven Blacksmith
Αυτό με τον προστάτη ισχύει. Για τους όρχεις δεν το νιώθουν όλοι αυτό που λες, εγώ ποτέ. Πρέπει να είναι ένα φωνακλαδικο 10%.vantono έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 17:06 ρε πάτε καλά; Το ξέρετε οτι ειναι επικίνδυνο αυτο για τον προστάτη σας, αλλα και για τους όρχεις ακομα*? Αυτά ειναι κυριολεκτικά του διαβόλου, απέχουμε δια παντός απο τετοια ηβεντς.
*σε περίπτωση που καυλώνετε και το κρατάτε, ή μετράτε προβατάκια μεχρι να ξεκαυλώσετε εννοω. Αν καταφέρνεις να μην καυλώνεις με τίποτα, ειναι οκ. Αν νιώσετε εντονο πονο στα παπάρια παντως, πετάξτε μονομιάς την καρμπονάρα χωρις δευτερη σκέψη.
Το ξέρω και εγώ ότι ισχύει πάντως.Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 19:17Αυτό με τον προστάτη ισχύει. Για τους όρχεις δεν το νιώθουν όλοι αυτό που λες, εγώ ποτέ. Πρέπει να είναι ένα φωνακλαδικο 10%.vantono έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 17:06 ρε πάτε καλά; Το ξέρετε οτι ειναι επικίνδυνο αυτο για τον προστάτη σας, αλλα και για τους όρχεις ακομα*? Αυτά ειναι κυριολεκτικά του διαβόλου, απέχουμε δια παντός απο τετοια ηβεντς.
*σε περίπτωση που καυλώνετε και το κρατάτε, ή μετράτε προβατάκια μεχρι να ξεκαυλώσετε εννοω. Αν καταφέρνεις να μην καυλώνεις με τίποτα, ειναι οκ. Αν νιώσετε εντονο πονο στα παπάρια παντως, πετάξτε μονομιάς την καρμπονάρα χωρις δευτερη σκέψη.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Κρατήσου ενα 3-4ήμερο περίπου, κι οταν καυλώσεις καπου εκει μεσα στην τελευταία μέρα, μη βαρέσεις απευθείας, περίμενε κανα' 2ωράκι. Ασ'την ελεύθερα να σου γίνεται ασανσερ μεσα σε αυτό το διαστημα, να ανεβαίνει, να ξανακατεβαίνει κτλ, ωσπου να ηρεμησεις εντελως, και η ενοχληση θα εξακολουθει. Δυο φορες που μου συνεβη αυτο (τη μία με ταλαιπωρούσε η γκόμενα επιτηδες, μου τα 'πρηξε κυριολεκτικα, την αλλη απλά μονος μου ηθελα να το τεσταρω) με επιανε ενας περιεργος πόνος συγκεκριμένα στο δεξί μου ριπαπα. Οχι ιδιαίτερα οξύς, αλλά κατι σε φαση σαν να σου φυτρώνει κήλη. Αισθανεσαι μια ενοχληση, ενα βαρος, ενα περιεργο τσίμπημα. Και απ τη στιγμή που θα ξεσπάσεις (δεν ειναι τοσο βαρυς πονος που θα σε εμποδισει να πηδηξεις η να την παιξεις, ειναι σχετικα νορμαλ), δεν θα σου φυγει αμεσως, αλλα λιγες ωρες μετα. Δεν ξερω αν εχει τυχει και σε αλλους.Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 19:17Αυτό με τον προστάτη ισχύει. Για τους όρχεις δεν το νιώθουν όλοι αυτό που λες, εγώ ποτέ. Πρέπει να είναι ένα φωνακλαδικο 10%.vantono έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 17:06 ρε πάτε καλά; Το ξέρετε οτι ειναι επικίνδυνο αυτο για τον προστάτη σας, αλλα και για τους όρχεις ακομα*? Αυτά ειναι κυριολεκτικά του διαβόλου, απέχουμε δια παντός απο τετοια ηβεντς.
-
don't speak
Σε κατούρημα που άργησε.vantono έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 19:34Κρατήσου ενα 3-4ήμερο περίπου, κι οταν καυλώσεις καπου εκει μεσα στην τελευταία μέρα, μη βαρέσεις απευθείας, περίμενε κανα' 2ωράκι. Ασ'την ελεύθερα να σου γίνεται ασανσερ μεσα σε αυτό το διαστημα, να ανεβαίνει, να ξανακατεβαίνει κτλ, ωσπου να ηρεμησεις εντελως, και η ενοχληση θα εξακολουθει. Δυο φορες που μου συνεβη αυτο (τη μία με ταλαιπωρούσε η γκόμενα επιτηδες, μου τα 'πρηξε κυριολεκτικα, την αλλη απλά μονος μου ηθελα να το τεσταρω) με επιανε ενας περιεργος πόνος συγκεκριμένα στο δεξί μου ριπαπα. Οχι ιδιαίτερα οξύς, αλλά κατι σε φαση σαν να σου φυτρώνει κήλη. Αισθανεσαι μια ενοχληση, ενα βαρος, ενα περιεργο τσίμπημα. Και απ τη στιγμή που θα ξεσπάσεις (δεν ειναι τοσο βαρυς πονος που θα σε εμποδισει να πηδηξεις η να την παιξεις, ειναι σχετικα νορμαλ), δεν θα σου φυγει αμεσως, αλλα λιγες ωρες μετα. Δεν ξερω αν εχει τυχει και σε αλλους.Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 19:17Αυτό με τον προστάτη ισχύει. Για τους όρχεις δεν το νιώθουν όλοι αυτό που λες, εγώ ποτέ. Πρέπει να είναι ένα φωνακλαδικο 10%.vantono έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 17:06 ρε πάτε καλά; Το ξέρετε οτι ειναι επικίνδυνο αυτο για τον προστάτη σας, αλλα και για τους όρχεις ακομα*? Αυτά ειναι κυριολεκτικά του διαβόλου, απέχουμε δια παντός απο τετοια ηβεντς.
- vantono
ναι το κατουρημα σε ανακουφίζει σε όλο αυτο, για ενα σημαντικο διαστημα, αλλα δεν εξαλείφεται με κατουρημα. Πρέπει να τον κανεις πριονοκορδέλα παλινδρομική αναγκαστικά, για να σε αφησει. Λετε να ειναι κατι που να συμβαινει μονο σε μενα?don't speak έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 19:37Σε κατούρημα που άργησε.vantono έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 19:34Κρατήσου ενα 3-4ήμερο περίπου, κι οταν καυλώσεις καπου εκει μεσα στην τελευταία μέρα, μη βαρέσεις απευθείας, περίμενε κανα' 2ωράκι. Ασ'την ελεύθερα να σου γίνεται ασανσερ μεσα σε αυτό το διαστημα, να ανεβαίνει, να ξανακατεβαίνει κτλ, ωσπου να ηρεμησεις εντελως, και η ενοχληση θα εξακολουθει. Δυο φορες που μου συνεβη αυτο (τη μία με ταλαιπωρούσε η γκόμενα επιτηδες, μου τα 'πρηξε κυριολεκτικα, την αλλη απλά μονος μου ηθελα να το τεσταρω) με επιανε ενας περιεργος πόνος συγκεκριμένα στο δεξί μου ριπαπα. Οχι ιδιαίτερα οξύς, αλλά κατι σε φαση σαν να σου φυτρώνει κήλη. Αισθανεσαι μια ενοχληση, ενα βαρος, ενα περιεργο τσίμπημα. Και απ τη στιγμή που θα ξεσπάσεις (δεν ειναι τοσο βαρυς πονος που θα σε εμποδισει να πηδηξεις η να την παιξεις, ειναι σχετικα νορμαλ), δεν θα σου φυγει αμεσως, αλλα λιγες ωρες μετα. Δεν ξερω αν εχει τυχει και σε αλλους.Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 19:17
Αυτό με τον προστάτη ισχύει. Για τους όρχεις δεν το νιώθουν όλοι αυτό που λες, εγώ ποτέ. Πρέπει να είναι ένα φωνακλαδικο 10%.
Έχει τύχει και σε άλλους, σε επιβεβαιώνω. Πονούσε ακόμα που και καθόταν. Από ότι μου εξήγησε πιεζόταν πολύ.vantono έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 19:34Κρατήσου ενα 3-4ήμερο περίπου, κι οταν καυλώσεις καπου εκει μεσα στην τελευταία μέρα, μη βαρέσεις απευθείας, περίμενε κανα' 2ωράκι. Ασ'την ελεύθερα να σου γίνεται ασανσερ μεσα σε αυτό το διαστημα, να ανεβαίνει, να ξανακατεβαίνει κτλ, ωσπου να ηρεμησεις εντελως, και η ενοχληση θα εξακολουθει. Δυο φορες που μου συνεβη αυτο (τη μία με ταλαιπωρούσε η γκόμενα επιτηδες, μου τα 'πρηξε κυριολεκτικα, την αλλη απλά μονος μου ηθελα να το τεσταρω) με επιανε ενας περιεργος πόνος συγκεκριμένα στο δεξί μου ριπαπα. Οχι ιδιαίτερα οξύς, αλλά κατι σε φαση σαν να σου φυτρώνει κήλη. Αισθανεσαι μια ενοχληση, ενα βαρος, ενα περιεργο τ.σίμπημα. Και απ τη στιγμή που θα ξεσπάσεις (δεν ειναι τοσο βαρυς πονος που θα σε εμποδισει να πηδηξεις η να την παιξεις, ειναι σχετικα νορμαλ), δεν θα σου φυγει αμεσως, αλλα λιγες ωρες μετα. Δεν ξερω αν εχει τυχει και σε αλλους.Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 19:17Αυτό με τον προστάτη ισχύει. Για τους όρχεις δεν το νιώθουν όλοι αυτό που λες, εγώ ποτέ. Πρέπει να είναι ένα φωνακλαδικο 10%.vantono έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 17:06 ρε πάτε καλά; Το ξέρετε οτι ειναι επικίνδυνο αυτο για τον προστάτη σας, αλλα και για τους όρχεις ακομα*? Αυτά ειναι κυριολεκτικά του διαβόλου, απέχουμε δια παντός απο τετοια ηβεντς.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- vantono
Άκαρδη γυναίκα, κάρχια, το κατέστρεψες το παιδι!Naida έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 19:46Έχει τύχει και σε άλλους, σε επιβεβαιώνω. Πονούσε ακόμα που και καθόταν. Από ότι μου εξήγησε πιεζόταν πολύ.vantono έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 19:34Κρατήσου ενα 3-4ήμερο περίπου, κι οταν καυλώσεις καπου εκει μεσα στην τελευταία μέρα, μη βαρέσεις απευθείας, περίμενε κανα' 2ωράκι. Ασ'την ελεύθερα να σου γίνεται ασανσερ μεσα σε αυτό το διαστημα, να ανεβαίνει, να ξανακατεβαίνει κτλ, ωσπου να ηρεμησεις εντελως, και η ενοχληση θα εξακολουθει. Δυο φορες που μου συνεβη αυτο (τη μία με ταλαιπωρούσε η γκόμενα επιτηδες, μου τα 'πρηξε κυριολεκτικα, την αλλη απλά μονος μου ηθελα να το τεσταρω) με επιανε ενας περιεργος πόνος συγκεκριμένα στο δεξί μου ριπαπα. Οχι ιδιαίτερα οξύς, αλλά κατι σε φαση σαν να σου φυτρώνει κήλη. Αισθανεσαι μια ενοχληση, ενα βαρος, ενα περιεργο τ.σίμπημα. Και απ τη στιγμή που θα ξεσπάσεις (δεν ειναι τοσο βαρυς πονος που θα σε εμποδισει να πηδηξεις η να την παιξεις, ειναι σχετικα νορμαλ), δεν θα σου φυγει αμεσως, αλλα λιγες ωρες μετα. Δεν ξερω αν εχει τυχει και σε αλλους.Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 19:17
Αυτό με τον προστάτη ισχύει. Για τους όρχεις δεν το νιώθουν όλοι αυτό που λες, εγώ ποτέ. Πρέπει να είναι ένα φωνακλαδικο 10%.
- Dwarven Blacksmith
Αν οι αντρε συμπληρωναν ένα ερωτηματολόγιο πριν και μετά το τρίμηνο θα είχαμε επιστημονικές αποδείξεις τώρα.
-
don't speak
Αν έχει τιγκάρει η κύστη μου και αργήσω πολύ να κατουρήσω, ο πόνος στην κύστη μένει για κάποια ώρα. Όχι στο @ μου.vantono έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 19:40ναι το κατουρημα σε ανακουφίζει σε όλο αυτο, για ενα σημαντικο διαστημα, αλλα δεν εξαλείφεται με κατουρημα. Πρέπει να τον κανεις πριονοκορδέλα παλινδρομική αναγκαστικά, για να σε αφησει. Λετε να ειναι κατι που να συμβαινει μονο σε μενα?don't speak έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 19:37Σε κατούρημα που άργησε.vantono έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 19:34
Κρατήσου ενα 3-4ήμερο περίπου, κι οταν καυλώσεις καπου εκει μεσα στην τελευταία μέρα, μη βαρέσεις απευθείας, περίμενε κανα' 2ωράκι. Ασ'την ελεύθερα να σου γίνεται ασανσερ μεσα σε αυτό το διαστημα, να ανεβαίνει, να ξανακατεβαίνει κτλ, ωσπου να ηρεμησεις εντελως, και η ενοχληση θα εξακολουθει. Δυο φορες που μου συνεβη αυτο (τη μία με ταλαιπωρούσε η γκόμενα επιτηδες, μου τα 'πρηξε κυριολεκτικα, την αλλη απλά μονος μου ηθελα να το τεσταρω) με επιανε ενας περιεργος πόνος συγκεκριμένα στο δεξί μου ριπαπα. Οχι ιδιαίτερα οξύς, αλλά κατι σε φαση σαν να σου φυτρώνει κήλη. Αισθανεσαι μια ενοχληση, ενα βαρος, ενα περιεργο τσίμπημα. Και απ τη στιγμή που θα ξεσπάσεις (δεν ειναι τοσο βαρυς πονος που θα σε εμποδισει να πηδηξεις η να την παιξεις, ειναι σχετικα νορμαλ), δεν θα σου φυγει αμεσως, αλλα λιγες ωρες μετα. Δεν ξερω αν εχει τυχει και σε αλλους.Βοηθεια
![]()
Δεν έπαθε απολύτως τίποτα, το επιβεβαιώνω και αυτόvantono έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 19:47Άκαρδη γυναίκα, κάρχια, το κατέστρεψες το παιδι!Naida έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 19:46Έχει τύχει και σε άλλους, σε επιβεβαιώνω. Πονούσε ακόμα που και καθόταν. Από ότι μου εξήγησε πιεζόταν πολύ.vantono έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 19:34
Κρατήσου ενα 3-4ήμερο περίπου, κι οταν καυλώσεις καπου εκει μεσα στην τελευταία μέρα, μη βαρέσεις απευθείας, περίμενε κανα' 2ωράκι. Ασ'την ελεύθερα να σου γίνεται ασανσερ μεσα σε αυτό το διαστημα, να ανεβαίνει, να ξανακατεβαίνει κτλ, ωσπου να ηρεμησεις εντελως, και η ενοχληση θα εξακολουθει. Δυο φορες που μου συνεβη αυτο (τη μία με ταλαιπωρούσε η γκόμενα επιτηδες, μου τα 'πρηξε κυριολεκτικα, την αλλη απλά μονος μου ηθελα να το τεσταρω) με επιανε ενας περιεργος πόνος συγκεκριμένα στο δεξί μου ριπαπα. Οχι ιδιαίτερα οξύς, αλλά κατι σε φαση σαν να σου φυτρώνει κήλη. Αισθανεσαι μια ενοχληση, ενα βαρος, ενα περιεργο τ.σίμπημα. Και απ τη στιγμή που θα ξεσπάσεις (δεν ειναι τοσο βαρυς πονος που θα σε εμποδισει να πηδηξεις η να την παιξεις, ειναι σχετικα νορμαλ), δεν θα σου φυγει αμεσως, αλλα λιγες ωρες μετα. Δεν ξερω αν εχει τυχει και σε αλλους.![]()
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...