Μηχανικός έγραψε: 04 Νοέμ 2019, 20:30
Οι μόνοι που έχουν λόγο να διαμαρτύρονται για την δουλειά την Κυριακή, είναι οι Χριστιανοί που πάνε στην εκκλησία.
Αυτοί καθιέρωσαν την αργία της Κυριακής και όχι οι αριστεροί ή οι δεξιοί.
Αντε τραβα Κυριακη στον Δεντροποταμο μεσα στην λασπη και με τα σκυλια να σου επιτίθενται να μετρησης ρολογια του νερου.Τραβα σε κανενα εμπορικο ορθιος να ανεχεσαι Κυριακατικα τον καθε κομπλεξικο αεργο Κολωνακιοτη της δεξιας για 400-500 ευρω τον μηνα.
Αλλα εσυ αγορασες ενα πτυχιο στο Πολυτεχνειο πηρες το γραφειάκι του μπαμπακα σου εγλυψες κατουρημενες ποδιες Νεοδημοκρατων να σου δωσουν κανενα εργο με απευθειας αναθεση και ερχεσαι εδω και μας πουλας εξυπναδες.
Πάνας έγραψε: 04 Νοέμ 2019, 23:11
Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο.
Οι εργαζόμενοι τις Κυριακές που εξυπηρετούν την διασκέδαση αυτών που δεν εργάζονται, τα γκαρσόνια πχ... παίρνουν διπλό μεροκάματο ή όχι;
Αν παίρνουν με αυτόν το νόμο θα καταργηθεί το διπλό;
Να πανε να γαμηθουν τα γκαρσονια η κουζινα να πληρωνεται
Δηλαδή, κατηγορουμε για κάτι τον Χατζηδάκη και καλά κάνουμε γτ είναι απαράδεκτο αυτό που έγραψε, αλλα το άνοιγμα των καταστημάτων ίσχυε και επί ΣΥΡΙΖΑ, δεν το κατήργησε όταν ήταν κυβέρνηση αλλά εμείς στεκόμαστε μόνο στον Χατζηδάκη;
O ΣΥΡΙΖΑ επέκτεινε τις Κυριακές που θα ανοίγουν τα μαγαζιά μετά από απαίτηση της τρόικας. Ξεπέρασε και την ΝΔ σε ενα ακόμα νεοφιλελευθερο μετρό. Καθημερινά αποδεικνύουν κάποιοι ότι έχουν πάθει λοβοτομη και έχουν ξεχάσει τι έγινε 4,5 χρόνια.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Μηχανικός έγραψε: 04 Νοέμ 2019, 20:30
Οι μόνοι που έχουν λόγο να διαμαρτύρονται για την δουλειά την Κυριακή, είναι οι Χριστιανοί που πάνε στην εκκλησία.
Αυτοί καθιέρωσαν την αργία της Κυριακής και όχι οι αριστεροί ή οι δεξιοί.
Αντε τραβα Κυριακη στον Δεντροποταμο μεσα στην λασπη και με τα σκυλια να σου επιτίθενται να μετρησης ρολογια του νερου.Τραβα σε κανενα εμπορικο ορθιος να ανεχεσαι Κυριακατικα τον καθε κομπλεξικο αεργο Κολωνακιοτη της δεξιας για 400-500 ευρω τον μηνα.
Αλλα εσυ αγορασες ενα πτυχιο στο Πολυτεχνειο πηρες το γραφειάκι του μπαμπακα σου εγλυψες κατουρημενες ποδιες Νεοδημοκρατων να σου δωσουν κανενα εργο με απευθειας αναθεση και ερχεσαι εδω και μας πουλας εξυπναδες.
Χαλάρωσε, τύπε. Ρολόγια νερού καταγράφεις, δεν πιλοτάρεις διαστημόπλοια.
ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 08:26
Συμφωνώ με τον fagano.
Και νομίζω ότι τo πρωϊνό του Σαββάτου καλύπτει πλήρως τους εργαζόμενους που δεν έχουν τη δυνατότητα να ψωνίσουν άλλη μέρα. Τα υπόλοιπα είναι υπερβολές, που θα προκαλέσουν μεγαλύτερη ταλαιπωρία στους εργαζόμενους των καταστημάτων, χωρίς να επιφέρουν κάποια σημαντική μεταβολή στον τζίρο.
Είναι αστείο που το συζητάμε κιόλας, στην χώρα που τα καταστήματα είναι ανοιχτά περισσότερες ώρες από οπουδήποτε στην Ευρώπη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 08:26
Συμφωνώ με τον fagano.
Και νομίζω ότι τo πρωϊνό του Σαββάτου καλύπτει πλήρως τους εργαζόμενους που δεν έχουν τη δυνατότητα να ψωνίσουν άλλη μέρα. Τα υπόλοιπα είναι υπερβολές, που θα προκαλέσουν μεγαλύτερη ταλαιπωρία στους εργαζόμενους των καταστημάτων, χωρίς να επιφέρουν κάποια σημαντική μεταβολή στον τζίρο.
Είναι αστείο που το συζητάμε κιόλας, στην χώρα που τα καταστήματα είναι ανοιχτά περισσότερες ώρες από οπουδήποτε στην Ευρώπη.
Ρε γαμώτο, λείπει και ο Γιαννόπουλος που τα εξηγούσε όμορφα!
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Εκμεταλλευόμενοι το νόμο που ψήφισε πριν μερικά χρόνια ο μπαμπάς του Γιάννη για τις μειώσεις μισθών και την ευέλικτη εργασία χιλιάδες μπαμπάδες και μαμάδες άλλων Γιάννηδων οδηγήθηκαν στην ανεργία και σε μισθούς πείνας και χωρίς μέλλον για τους δικούς τους Γιάννηδες.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !