Δεν χρειάζεται να προσπαθείς, καταλαβαίνω λέμε.Αγις έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 16:22Gherschaagk έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 16:15Ναι καταλαβαίνω...Αγις έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 15:46
οτι και να ειμαι δεν εχει σημασια ουτε αλλαζει οτι η μεγαλη πλειοψηφια ειναι χάλια και ελαχιστες οι ομορφες .![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έχουν τα χάλια τους οι σημερινές Ελληνίδες ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Έχουν τα χάλια τους οι σημερινές Ελληνίδες ;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Aφου καταλαβαινεις περιμενω να σταματησεις να ασχολεισαι εμμονικα μαζι μου τοσο δημοσια οσο και με προσωπικα μηνυματα .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Eθνικοκοινωνιστης
για να triggarω την ολη κατασταση
η κατασταση του μεσου ελληνιολου
η κατασταση του μεσου ελληνιολου
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Nα με πιστέψεις. Αν έκανα να δω τον κώλο της θα κατέβαιναν Μπετόβεν, Μπαχ και Μότσαρτ από τον παράδεισο και για τιμωρία ο Μπετόβεν θα μου έβγαζε τα αυτιά, ο Μπαχ θα μου έκοβε τα δάκτυλα και ο Μότσαρτ θα με γαργαλούσε για να απαλύνει τον πόνο (ο καλός μου είναι πολύ καλός ακόμα και για τον παράδεισο).Gherschaagk έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 13:53Περίεργο....
Δεν σε πιστεύω όμως.
Να το κάνουμε νήμα μήπως; Να βάζουμε φώτο οπισθίων να μας λέτε καταγωγή;;
χμμ. Αν έχω καταλάβει καλά μια χαρά είσαι. Μείνε όπως είσαι.Gherschaagk έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 16:17Αποφασίστε όμως. Να χάσω 2-3 ή να πάρω 3-4;Sid Vicious έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 16:01Αδύνατες, αυτές οι φιδίσιες μέσες, αυτό το σχήμα σαν ερωτηματικό, τι θαύμα της Φύσης, σε έρχεται να αποτρελαθείς, αααααααααααααααααααααααααχGherschaagk έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 10:36
Μας μπερδεύετε όμως.
Δεν έχουμε καταλάβει ακόμη πως μας θέλετε. Αδύνατες ή αφράτες;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αγις έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 16:53Aφου καταλαβαινεις περιμενω να σταματησεις να ασχολεισαι εμμονικα μαζι μου τοσο δημοσια οσο και με προσωπικα μηνυματα .
Λες ψέματα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- hellegennes
Όχι, ρε. Τι φίλτρα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ελευθέρας K&N, δικέ μου.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Feindflug Τυπε πολύ καλά τα κ&ν στηρίζουμε και Dna επισης σαν Ελλ κατασκευής - εξέλιξης .
- hellegennes
Ήμουν λίγο κατσαπλιάς σε εκείνην. Είχα 2 μήνες να κουρευτώ. Όχι ότι αυτή είναι καλύτερη. Σαν κακός σε ταινία του Τζέιμς Μποντ είμαι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Ορέστης 35
Να σας πω εγω που να πατε για οφθαμολουτρο.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
, 99% μια χαρά ποσοστό είναιGouerino 4 έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 11:53Ναι αλλα εκει που ξενερωνετε εσεις δεν εχετε οπτικη επαφη απο πρινNaida έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 11:49Αυτό το παθαινουμε και οι γυναίκες με τους άντρες. Εκεί να δεις ξενερωμα .Gouerino 4 έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 11:46
Πολλες απο αυτες ειναι γυναικες παγιδα
Αλλο βλεπεις με τα ρουχα και αλλο χωρις
Μεγαλυτερο ξενερωμα δεν υπαρχει![]()
Εγω αυτο που συμβουλευω σε ολους ειναι μακρια απο γυναικες καποιας ηλικισς που εχασαν αποτομα πολλα κιλα
Η πιθανοτητα να φατε φρικη αγγιζει το ,99%
- EKPLIKTIKOS
Από ποιο βουνό μας γράφεις, τύπε;
Dein Herz, meine Gier
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Naida έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 10:18Εννοείς παλιοτερα ήταν πιο προσεκτικές με την εμφάνιση τους οι Ελληνίδες;πιο περιποιημένες;πρόσεχαν περισσότερο την διατροφή τους και πηγαίνανε περισσότερο γυμναστήριο;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 10:11 Ο wooded εδώ έχει δίκιο. Δεν είναι ότι είναι άσχημες οι σύγχρονες ελληνίδες. Είναι τόφαλοι. Ενώ έχουν ωραίο πρόσωπο και καλή ανατομία με γοφούς κατάλληλους για τεκνογονία αυτές μασαμπουκώνονται κάθε τρεις και λίγο σαν να μην υπάρχει αύριο. Μετά αρχίζουν δίαιτες. Χάνουν δύο κιλά και από τη χαρά τους το ρίχνουν πάλι στα σιροπιαστά και τους εκλέρ.
Οι ελληναραδες πανε και σκανε τα κατοσταρια και τα διακοσαρια
στις ουκρανιζερι εκει που κανουν κονσομασιον διμετρες με ατελειωτα ποδια.
Αμα τους δωσουν και κανα πενηνταρι θα πανε σε ενα μπουρδελοξενοδοχειο και θα τους κανουν τσιμπουκια
και διαφορα κολπα που ουτε στα ονειρα τους δεν εχουν δει.
Στο μεταξυ οι ελληναραδες ειναι σαπιοκοιλιαδες και απο μουρη εχουν το μαυρο τους το χαλι αλλα
οοοοχιιιι μιλανε για τις ελληνιδες που ειναι τοφαλοι και μασαμπουκωνουν διχως αυριο.
Μιλανε για τα χαλια των αλλων αλλα δεν κοιτανε τα δικα τους απλα ελληνιολοι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 49 Απαντήσεις
- 1280 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από spinalgr1990
-
- 9 Απαντήσεις