Να δεις εμένα....
Χθες ήταν η παγκόσμια ημέρα καταλήψεων και όλες οι καταλήψεις ήταν δικαιολογημένες; Σοβαρά τώρα;
Σοβαρά;
ΣΟΒΑΡΑ!!!!
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ!
Θες ένα γλυφιτζούρι;grtex 7381 έγραψε: 30 Μαρ 2019, 20:41 Το Γκιωνης βγαίνει και από το πουλί Γκιώνη, ακόμα και οι Τσακωνες και οι Κρητικοί το έχουν
Τι λέει η φίλη σου.southern έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 17:08 Η πρόσκληση συλλόγου της Βόρειας Ελλάδας στην οποία καλούν το κόσμο σε εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά μεταναστών που έχουν μεταφερθεί σε hot spot της περιοχής (Διαβατά) με κατανάλωση χοιρινού και αλκοόλ προκάλεσε την παρέμβαση του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Γιαννούλη.
διαφωνείς?πατησιωτης έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 17:21Τι λέει η φίλη σου.southern έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 17:08 Η πρόσκληση συλλόγου της Βόρειας Ελλάδας στην οποία καλούν το κόσμο σε εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά μεταναστών που έχουν μεταφερθεί σε hot spot της περιοχής (Διαβατά) με κατανάλωση χοιρινού και αλκοόλ προκάλεσε την παρέμβαση του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Γιαννούλη.
https://www.facebook.com/vivian.efthimi ... 2524029786
ζτεο φατε το παντεσπανι σαςzteo έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 17:16Και εγω Ελληνας ειμαι που στηριζει ΚΚΕ.Μαλιστα περισσοτερο πατριωτης απο οτι εισαι εσυ.Διοτι εγω δεν προσκυνησα Ευρωπαιους αξιωματουχους που διεταζαν να στειλω εκατομμυρια Ελληνες στα Ταρταρα για τα γαμησιατικα των αστων.Ειμαι Ελληνας που βιωνει στο πετσι του την ανεργια τη υποαπασχοληση την απαξιωση του πτυχιου του την εμπορευματοποιηση της υγειας της παιδειας κτλ.Για ολα αυτα τα προβληματα για τα οποια οντας βολεμενος δεν δινεις δεκαρα τσακιστη.Γιαυτο δεν μπαινεις σε κανενα θεμα που αφορα κοινωνικα και οικονομικα προβληματα του Ελληνα για να μην φανουν οι υπεροχες νεοφιλελλευθερες αποψεις σου σε αυτα τα ζητηματα.
Μαθε λοιπον οτι η καθημερινοτητα του Ελληνα ειναι ολα αυτα που βιωνω και οχι η μαλακια που ειπε ο Γιαννουλης και το μεταναστευτικο οπως το σηκωνεις εσυ.
Δεν εισαι τιποτα περισσοτερο απο μια Μαρια Αντουανετα που νομιζεις οτι ο λαος θα ασχοληθει με τις εμμονες σου και εισαι τυχερος που ο λαος ακομα δεν γεννησε τον Μαξιμιλιανο να καθαρισει τους βολεμενους.![]()
Δεν θα γινει Πατ.Απλα εσεις και ο Συριζα παραδωσατε τα κλειδια της οικονομιας και της εξουσιας στην αστικη ταξη.Εχεται ακριβως το ιδιο προγραμμα και απλως πετατε μαλακιες εκατερωθεν μπας και κρατησετε το κλιμα πολωμενο.πατησιωτης έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 17:19Επειδή θα γίνει νόμος εάν ξαναβγεί ο συριζα.zteo έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 16:30 Λυσε μου μια απορρια.Γιατι αποτελει για σενα ειδηση η μαλακια του Γιαννουλη?
Τι λες ρε νεοδημοκρατη απο τα Lidl εσεις στηριζεται την φτωχοποιηση των Ελληνων.Εσεις δεν εχεται καμια επαφη με την πραγματικοτητα.run έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 17:22ζτεο φατε το παντεσπανι σαςzteo έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 17:16Και εγω Ελληνας ειμαι που στηριζει ΚΚΕ.Μαλιστα περισσοτερο πατριωτης απο οτι εισαι εσυ.Διοτι εγω δεν προσκυνησα Ευρωπαιους αξιωματουχους που διεταζαν να στειλω εκατομμυρια Ελληνες στα Ταρταρα για τα γαμησιατικα των αστων.Ειμαι Ελληνας που βιωνει στο πετσι του την ανεργια τη υποαπασχοληση την απαξιωση του πτυχιου του την εμπορευματοποιηση της υγειας της παιδειας κτλ.Για ολα αυτα τα προβληματα για τα οποια οντας βολεμενος δεν δινεις δεκαρα τσακιστη.Γιαυτο δεν μπαινεις σε κανενα θεμα που αφορα κοινωνικα και οικονομικα προβληματα του Ελληνα για να μην φανουν οι υπεροχες νεοφιλελλευθερες αποψεις σου σε αυτα τα ζητηματα.run έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 16:32
γιατι συριζαιοι κκε και νεοφιλ ειστε λοβοτομημενοι
αποκοπήκατε από τον ελληνα
Μαθε λοιπον οτι η καθημερινοτητα του Ελληνα ειναι ολα αυτα που βιωνω και οχι η μαλακια που ειπε ο Γιαννουλης και το μεταναστευτικο οπως το σηκωνεις εσυ.
Δεν εισαι τιποτα περισσοτερο απο μια Μαρια Αντουανετα που νομιζεις οτι ο λαος θα ασχοληθει με τις εμμονες σου και εισαι τυχερος που ο λαος ακομα δεν γεννησε τον Μαξιμιλιανο να καθαρισει τους βολεμενους.![]()
ειστε παντελως αποκομενοι από την πραγματικοτητα στηρίζοντας τον λαθρο εποικισμο
έχει κάνει πολλους νεους φιλους μην ανησυχεις. εντος και εκτος της ΝΔ. οποιος θελει να γινει το σκυλακι της ας το πραξει.πατησιωτης έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 17:21Τι λέει η φίλη σου.southern έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 17:08 Η πρόσκληση συλλόγου της Βόρειας Ελλάδας στην οποία καλούν το κόσμο σε εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά μεταναστών που έχουν μεταφερθεί σε hot spot της περιοχής (Διαβατά) με κατανάλωση χοιρινού και αλκοόλ προκάλεσε την παρέμβαση του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Γιαννούλη.
https://www.facebook.com/vivian.efthimi ... 2524029786
Πήγες να προσκυνήσεις;zteo έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 17:16Και εγω Ελληνας ειμαι που στηριζει ΚΚΕ.Μαλιστα περισσοτερο πατριωτης απο οτι εισαι εσυ.Διοτι εγω δεν προσκυνησα Ευρωπαιους αξιωματουχους που διεταζαν να στειλω εκατομμυρια Ελληνες στα Ταρταρα για τα γαμησιατικα των αστων.Ειμαι Ελληνας που βιωνει στο πετσι του την ανεργια τη υποαπασχοληση την απαξιωση του πτυχιου του την εμπορευματοποιηση της υγειας της παιδειας κτλ.Για ολα αυτα τα προβληματα για τα οποια οντας βολεμενος δεν δινεις δεκαρα τσακιστη.Γιαυτο δεν μπαινεις σε κανενα θεμα που αφορα κοινωνικα και οικονομικα προβληματα του Ελληνα για να μην φανουν οι υπεροχες νεοφιλελλευθερες αποψεις σου σε αυτα τα ζητηματα.