!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έχουν τα χάλια τους οι σημερινές Ελληνίδες ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Η φωνή της Αληθειας
Re: Έχουν τα χάλια τους οι σημερινές Ελληνίδες ;
Ελληνίδες =[ (πολλά) τσιγάρα + (πολλά) ποτά ] * (πολλά) ξενύχτια
Η εξίσωση της Αρχέτυπης Ελληνίδας
Η εξίσωση της Αρχέτυπης Ελληνίδας
Εσύ γιατί την ρώτησες αν είναι γυναίκα;Alien666 έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 13:03Ε αυτό προφανώς το είπε -χωρίς να ξέρει ότι προσωπικά χέστηκα- γιατί την έχουν ζαλίσει κάποιοι αλλοι.Πάνας έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 13:00Δεν σου είπε κάτι κακό όπως το παρουσιάζεις όμως, σου είπε αν δεις...... μην πλησιάσεις.Alien666 έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 12:57 Δεν είναι αυτό το θέμα μας. Εννοείται ότι ήταν δημόσιο. Ασε που τώρα βαριέμαι να ψάχνω σε ποια ενότητα βρίσκεται το ποστ. Τεσπα. Δεν έχει σημασία.
Εγώ ήθελα να καταδείξω το πόσο αντιστρόφως ανάλογα επιδρούν τα κοπλιμέντα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Όταν μεγαλώσεις θα καταλάβεις
Πέσιμο ή χεσιμο; 
Σε σχέση με το παρελθόν έχουν ομορφύνει πολύ οι ελληνίδες, βρε γκρινιάρηδες. 
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ρε κορίτσια, δεν υπάρχει καμία να θέλει να πάει βόλτα με το ιστιοφόρο του Λεωνή; Εγώ δε μπορώ, έχω να κάνω κέικ.LEONAS έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 13:08
Όταν μεγαλώσεις θα καταλάβεις
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
στο παρελθον ηταν μια στις 100 ομορφη - υπαρχει προοδος - μικρη αλλα υπάρχει.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 13:16 Σε σχέση με το παρελθόν έχουν ομορφύνει πολύ οι ελληνίδες, βρε γκρινιάρηδες.![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στα χρόνια της νιότης σου δλδ.
Γιατί σε προηγούμενο ποστ, της είχα απευθυνθεί με αρσενικό γένος. Νόμιζα ότι ήταν άντρας.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Τι κέικ;Gherschaagk έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 13:17Ρε κορίτσια, δεν υπάρχει καμία να θέλει να πάει βόλτα με το ιστιοφόρο του Λεωνή; Εγώ δε μπορώ, έχω να κάνω κέικ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ναι, ειδικά οι Πόντιες. Εχεις δει πόσο εντυπωσιακές είναι οι Πόντιες;ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 13:16 Σε σχέση με το παρελθόν έχουν ομορφύνει πολύ οι ελληνίδες, βρε γκρινιάρηδες.![]()
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μηλοκεικ.Naida έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 13:26Τι κέικ;Gherschaagk έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 13:17Ρε κορίτσια, δεν υπάρχει καμία να θέλει να πάει βόλτα με το ιστιοφόρο του Λεωνή; Εγώ δε μπορώ, έχω να κάνω κέικ.
Ρε άσε το κέικ και πηγαίνετε εκεί μια βόλτα τα δυο σας.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Κι αυτό σωστό.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 13:31Ναι. Αν εξαιρέσεις το τεράστιο αχλάδι που έχουν για κώλο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Gherschaagk έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 13:17Ρε κορίτσια, δεν υπάρχει καμία να θέλει να πάει βόλτα με το ιστιοφόρο του Λεωνή; Εγώ δε μπορώ, έχω να κάνω κέικ.
Πάσα με κάνεις;
Πέσιμο ή χεσιμο; 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 49 Απαντήσεις
- 1280 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από spinalgr1990