!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Highlights της ημερας μας

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Highlights της ημερας μας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ήμουν με μια φίλη μου και την παρέα της σε ένα μαγαζί, κόσμος, μουσική χαβαλες ωραία. Με παίρνει ο άλλος τηλ μου λέει που είσαι λέω ,περνάς καλά; ναι λέω πολύ ωραία ,έλα.
Έρχομαι να σε πάρω να πάμε κάπου που θα περάσεις πιο ωραία.
Θα πάμε σε καμία ψαγμενιά σκέφτομαι ωραία.
Λέω μην ανέβεις εδώ θα πάρω ταξί.
Άρχισε μια συζήτηση ο ταξιτζής για τις γυναικες τα κλασικά. Του ανταπαντούσα και εγώ,φούντωσε ο Ομάρ ταριφ ούτε καληνύχτα δεν μου είπε :lol:
Με περιμενε ο άλλος απεξω μπαίνουμε μέσα στο μαγαζί ψυχή δεν υπήρχε :smt005: ένα τεράστιο μαγαζί και δεν υπήρχε άνθρωπος. Μόνο έξω ήταν μια παρέα μάλλον Ρώσων μαφιόζων λέω θα φύγω με κανένα νεφρό λιγότερο από δω πέρα.
Πιάσαμε ένα τεραστιο καναπέ στο πολύ βάθος και έρχονται μετά από κανένα δεκάλεπτο να πάρουν παραγγελία,αφού δεν μας είχαν δει και μας λένε κλείνουμε σε 30' :smt005:
Αλλά εντάξει όντως πέρασα πολύ καλύτερα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Naida έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 14:12 Πιάσαμε ένα τεραστιο καναπέ στο πολύ βάθος και έρχονται μετά από κανένα δεκάλεπτο να πάρουν παραγγελία,αφού δεν μας είχαν δει και μας λένε κλείνουμε σε 30' :smt005:
Ιιιιιιι τί κάνατε στον καναπέ του αδειου μαγαζιου μαρη;
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ίφιδα έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 14:23
Naida έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 14:12 Πιάσαμε ένα τεραστιο καναπέ στο πολύ βάθος και έρχονται μετά από κανένα δεκάλεπτο να πάρουν παραγγελία,αφού δεν μας είχαν δει και μας λένε κλείνουμε σε 30' :smt005:
Ιιιιιιι τί κάνατε στον καναπέ του αδειου μαγαζιου μαρη;
Βάλαμε ταινία :lol:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Naida έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 14:25
Και κάνατε ότι έδειχνε στην 30λεπτη "ταινια" ε; πιτσουνακια μου, μπράβο :g094:
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ίφιδα έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 14:29
Naida έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 14:25
Και κάνατε ότι έδειχνε στην 30λεπτη "ταινια" ε; πιτσουνακια μου, μπράβο :g094:
Ε σαν παιδιά και εμείς :lol:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Η παράσταση street dance/ break dance στην Ερμού από μια ομάδα χορευτών. Και γινόταν χαμός από κόσμο. Και ήταν και ανοιχτά τα μαγαζιά. Και πήγαμε και στα μπαμπλτεηλ και πήρα και ένα μιλκσεηκ φράουλα και και είχε και μαλλί της γριάς από πάνω. Αλλά όταν το ήπια όλο κατάλαβα ότι δεν μου πολυάρεσε.

Que Sera, Sera...
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Κινησα για το σινεμα αλλα στο δρομο ειδα καποια ομορφα κοριτσια και αισθανθηκα μοναξια. Με ενοχλησε η ιδεα να κατσω μονος μου στο σκοταδι. Οποτε πηγα τη συνηθισμενη μου βολτα στα συνηθη στεκια. Το καινουριο παραξενο καπελο μου εκανε 2-3 κοπελες να με κοιταξουν εντονα. Μια στο τρενο νομισα οτι με κοιταζε στα ματια αρκετη ωρα, αλλα η λογικη λεει οτι κοιταζε το καπελο. Ειχε πιρσιγκ στη μυτη και δυο σκουλαρικια στο αυτι, ενα στο λοβο και ενα ψηλα. Κατεβηκε Ομονοια κανοντας μια ακαταλαβιστικη γκριματσα. Περιεργες ειναι.
Ορέστης 35

Παιδια, Αγις, παλι μου εκανε μπουλιγκ η καθηγητρια. Μας εκανε τεστ προφορικο. Τους ρωταγε ολους διαφορα που εχουμς διδαχτει, διευθυνσεις, αριθμους κλπ. Εμενα με ρωτησε κατι ευκολο μεν, αλλα καινουριο: Αν ειμαι εγγαμος, παντρεμενος ή αγαμος! Δε μπορει να ειναι τυχαια αυτα! Δεν καταφερα να διατηρησω την ψυχραιμια μου και χαμογελασα νευρικα κοκκινιζοντας....

Σε αλλα νεα ηρθε κι αλλος φαλακρος μαθητης στην ταξη και εχασα τη μοναδικοτητα μου. Ενας ακομα λογος να αλλαξω τμημα.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Ορέστης 35 έγραψε: 04 Νοέμ 2019, 22:45 Παιδια, Αγις, παλι μου εκανε μπουλιγκ η καθηγητρια. Μας εκανε τεστ προφορικο. Τους ρωταγε ολους διαφορα που εχουμς διδαχτει, διευθυνσεις, αριθμους κλπ. Εμενα με ρωτησε κατι ευκολο μεν, αλλα καινουριο: Αν ειμαι εγγαμος, παντρεμενος ή αγαμος! Δε μπορει να ειναι τυχαια αυτα! Δεν καταφερα να διατηρησω την ψυχραιμια μου και χαμογελασα νευρικα κοκκινιζοντας....

Σε αλλα νεα ηρθε κι αλλος φαλακρος μαθητης στην ταξη και εχασα τη μοναδικοτητα μου. Ενας ακομα λογος να αλλαξω τμημα.
τι απαντησες ;

:popc:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Ορέστης 35 έγραψε: 04 Νοέμ 2019, 01:40 Κινησα για το σινεμα αλλα στο δρομο ειδα καποια ομορφα κοριτσια και αισθανθηκα μοναξια. Με ενοχλησε η ιδεα να κατσω μονος μου στο σκοταδι. Οποτε πηγα τη συνηθισμενη μου βολτα στα συνηθη στεκια. Το καινουριο παραξενο καπελο μου εκανε 2-3 κοπελες να με κοιταξουν εντονα. Μια στο τρενο νομισα οτι με κοιταζε στα ματια αρκετη ωρα, αλλα η λογικη λεει οτι κοιταζε το καπελο. Ειχε πιρσιγκ στη μυτη και δυο σκουλαρικια στο αυτι, ενα στο λοβο και ενα ψηλα. Κατεβηκε Ομονοια κανοντας μια ακαταλαβιστικη γκριματσα. Περιεργες ειναι.
Joker? :smt047
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Ορέστης 35

Αγις έγραψε: 04 Νοέμ 2019, 22:49
Ορέστης 35 έγραψε: 04 Νοέμ 2019, 22:45 Παιδια, Αγις, παλι μου εκανε μπουλιγκ η καθηγητρια. Μας εκανε τεστ προφορικο. Τους ρωταγε ολους διαφορα που εχουμς διδαχτει, διευθυνσεις, αριθμους κλπ. Εμενα με ρωτησε κατι ευκολο μεν, αλλα καινουριο: Αν ειμαι εγγαμος, παντρεμενος ή αγαμος! Δε μπορει να ειναι τυχαια αυτα! Δεν καταφερα να διατηρησω την ψυχραιμια μου και χαμογελασα νευρικα κοκκινιζοντας....

τι απαντησες ;

Την αληθεια, τι να απαντουσα;

Κανονικα επρεπε να της πω να μη τη νοιαζει.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Ορέστης 35 έγραψε: 04 Νοέμ 2019, 22:53

τι απαντησες ;

δεν ειναι πρεπον να απαντησεις ''μην σε νοιαζει'' - ειμαστε ευγενικοι οι αντρες μην σε παρασυρουν οι κακοι τους τροποι.
μπορουσες να πεις '' Λευτερος φυσικα ''

*λευτερος με εμφαση - οχι ελευθερος και το φυσικα το τονιζεις .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Αγις έγραψε: 04 Νοέμ 2019, 23:06

τι απαντησες ;

δεν ειναι πρεπον να απαντησεις ''μην σε νοιαζει'' - ειμαστε ευγενικοι οι αντρες μην σε παρασυρουν οι κακοι τους τροποι.

Το λευτερος φυσικά στ' αγγλικά πως είναι Ree Natural?

Τι αστεία λέω :p060:

Que Sera, Sera...
Ορέστης 35

τι απαντησες ;

Δεν εχω μαθει το φυσικα ακομα. Με εχει βρει νουμπα και με στριχμωνει. Συμφωνεις παντως οτι δεν ειναι η ιδεα μου, κατι τρεχει.

Ο καινουριος καραφλας ειναι πιο θαρραλεος απο εμενα. Της ειπε απο την πρωτη στιγμη, μια παρακληση, μη μου μιλατε στον πληθυντικο. Εγω ειμαι νευρικος και ντροπαλος.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Ορέστης 35 έγραψε: 04 Νοέμ 2019, 23:15

Δεν εχω μαθει το φυσικα ακομα. Με εχει βρει νουμπα και με στριχμωνει. Συμφωνεις παντως οτι δεν ειναι η ιδεα μου, κατι τρεχει.

Ο καινουριος καραφλας ειναι πιο θαρραλεος απο εμενα. Της ειπε απο την πρωτη στιγμη, μια παρακληση, μη μου μιλατε στον πληθυντικο. Εγω ειμαι νευρικος και ντροπαλος.
σε τετοιες θρασυτατες ερωτησεις απανταμε χωρις σκεψη στην πατρικη :003: μας γλωσσα .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”