Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
taliban έγραψε: 04 Νοέμ 2019, 17:51
Οι εφιάλτες στην Ελλάδα αυξήθηκαν κατά μεγάλο ποσοστό.
Αν οι Πέρσες νικούσαν ο Εφιάλτης θα θεωρούνταν ήρωας και ο Λεωνίδας προδότης
Χωρια που και τότε το ογδόντα της εκατό του αρχαίου ελληνικού κόσμου είχε μηδισει
zteo έγραψε: 04 Νοέμ 2019, 17:21
Μονο που ο ενας ηταν αξιωματικος του στρατου και ηταν υποχρεωμενος να υπακουσει στις διαταγες και οι αλλες ηταν κατι ασχετες κοπελες.Ελπιζω να καταλαβαινεις την διαφορα.
Δεν υπάρχει καμία διαφορά. Όποιος παραβιάζει κανόνες πρέπει να υποστεί και τις ανάλογες κυρώσεις-αδιάφορο αν είναι στρατιώτης ή πολίτης. Άλλωστε, αν θυμάμαι καλά και εκείνοι οι μαθητές στο Γέρακα είχαν πάρει αποβολή γιατί τραγούδησαν το «Μακεδονία ξακουστή».
Δεν ζουμε σε μιλιταριστικη κοινωνια και τα κοριτσια απο οσο γνωριζω δεν παραβιασαν κανεναν νομο.
Είναι γεγονός ότι δεν υπάρχει νόμος "σωστού περπατήματος στην παρέλαση".
Άλλωστε αν υπήρχε τέτοιος νόμος θα έπρεπε οι μισοί μαθητές να μπουν στη φυλακή (κακός συγχρονισμός κλπ) καθώς και τα μέλη της Χ.Α. που καθ' ομολογία του υπαρχηγού τους (βλ. απολογία Ηλ. Κασιδιάρη στη δίκη περί σύστασης τρομοκρατικής οργάνωσης) "είναι ακατάδεκτοι μαθήσεως συμμετοχής σε άγημα".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 04 Νοέμ 2019, 17:58, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άρτεμις έγραψε: 04 Νοέμ 2019, 17:36
Δεν υπάρχει καμία διαφορά. Όποιος παραβιάζει κανόνες πρέπει να υποστεί και τις ανάλογες κυρώσεις-αδιάφορο αν είναι στρατιώτης ή πολίτης. Άλλωστε, αν θυμάμαι καλά και εκείνοι οι μαθητές στο Γέρακα είχαν πάρει αποβολή γιατί τραγούδησαν το «Μακεδονία ξακουστή».
Δεν ζουμε σε μιλιταριστικη κοινωνια και τα κοριτσια απο οσο γνωριζω δεν παραβιασαν κανεναν νομο.
I rest my case.
Ναι, αλλά δεν μας λες ποιον νόμο παραβίασαν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Τι βρωμιά έχω φίλο γείτονα ανώτερο που μας χωρίζει μία σίτα ,ένα σύρμα ήθελα να πλυνω το μπαλκόνι και από κάτω είχε παρκάρει όλη η διμοιρία που ήταν καλεσμένοι . Τσαντιστηκα και τους ρωτησα να πλυνω πρωτευουσιανικα τα κάγκελα χωρίς να σταξει σταγόνα. Ήρθαν όλοι μαζί για καφέ ,είχα κάτι κουνέλια στην αυλή . Ενθουσιαστηκαν. Επίσης οι καλεσμένοι όλοι από τις ειδικές δυνάμεις συχνά πυκνά όταν θέλουν να μιλήσουν στο τηλέφωνο έρχονται εκεί στη γωνιά που έχω τραπέζι και πινω τον καφέ μου . Παιδιά τρεξτε ο εθνικός ύμνος.
Kiki mat έγραψε: 04 Νοέμ 2019, 12:57
Τίποτα φωσκολε
Μίλα καθαρά, τι βρωμιές είναι αυτές;
Τι βρωμιά έχω φίλο γείτονα ανώτερο που μας χωρίζει μία σίτα ,ένα σύρμα ήθελα να πλυνω το μπαλκόνι και από κάτω είχε παρκάρει όλη η διμοιρία που ήταν καλεσμένοι . Τσαντιστηκα και τους ρωτησα να πλυνω πρωτευουσιανικα τα κάγκελα χωρίς να σταξει σταγόνα. Ήρθαν όλοι μαζί για καφέ ,είχα κάτι κουνέλια στην αυλή . Ενθουσιαστηκαν. Επίσης οι καλεσμένοι όλοι από τις ειδικές δυνάμεις συχνά πυκνά όταν θέλουν να μιλήσουν στο τηλέφωνο έρχονται εκεί στη γωνιά που έχω τραπέζι και πινω τον καφέ μου . Παιδιά τρεξτε ο εθνικός ύμνος.
Άρτεμις έγραψε: 04 Νοέμ 2019, 17:52
I rest my case.
Ναι, αλλά δεν μας λες ποιον νόμο παραβίασαν.
Α, δεν ξέρω. Για να χτυπιούνται κάποιοι ότι δεν πρέπει να τιμωρηθούν όλο και κάτι θα πρέπει προβλέπεται. Λογικά.
Δεν προβλέπεται κάτι. Είναι μέσα στο δικαίωμα της ελευθερίας λόγου και πράξης να εκφράζεις οποιαδήποτε ιδέα ή άποψη αρκεί να μην αφορά εγκληματικές ενέργειες. Μπορείς να σατιρίσεις και να κριτικάρεις όσο θες την δημοκρατία, το έθνος και οτιδήποτε άλλο. Αυτό υποτίθεται ότι είναι η ουσία της ελευθερίας του λόγου. Δεν χρειάζεται νομική προστασία ένα άρθρο σου για το ποια είναι τα πιο σέξι χρώματα στα αντρικά σώβρακα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Κάνα κουνέλι πνίξατε;
Oxι , κάναμε δύο νοικοκυρές να φωνάζουν είμαι είλωτας . Πνιξιμο θέλαν ήταν τις συννιφαδας μου.
Άρτεμις έγραψε: 04 Νοέμ 2019, 18:27
Το χιόνι δεν είναι μαύρο. Όποιος έχει μάτια το βλέπει.
Έλα βόρεια εκεί που καίνε λιγνίτη,μαυριλα σκέτη.
Α, χα χα. Θίχτηκες γιατί σου έθιξα τον πολιτισμικό μαρξισμό; Με το συμπάθιο, δεν φταίω εγώ αν είναι τόσο άνοστος.
Αρτεμιδα,εχεις την αίσθηση ότι είμαι πολιτικοποιημένο ατόμο,κανεις QUOTE και μου δίνεις ιδέες τι να λέω στην μάνα μου που είναι υποψήφια με το ΚΚΕ,δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω.
Ζενίθεδρος έγραψε: 04 Νοέμ 2019, 01:14
Πέσατε στον Οθωνα, αλλά αυτός κρατάει επάξια τις επάλξεις του γαλάζιου κάστρου. Οι άλλοι έγιναν λαγοί.
Εγώ θα πέσω τελευταίος.
Για καλό το λες αυτό; Εγκαθιστούν λαθρομετανάστες σε όλη την Ελλάδα, φτιάχνουν προγράμματα για την επαγγελματική αποκατάστασή τους και θα τους υποστηρίζεις μέχρι τέλους;
Ίφιδα έγραψε: 04 Νοέμ 2019, 14:25 Καλά εντάξει, αναμενόμενο, είναι περήφανο ταγμένο κομματόσκυλο που "θα πέσει τελευταιο". Εκτός κι αν ανοίξει ο Μητσοτάκης εντελως το επάγγελμα των φαρμακοποιών. Νομίζω ότι μόνο τότε, επί Σαμαρά, ψέλλισε κριτικη, δειλα δειλα.
Και δεν είναι ο μόνος έτσι, το 95% τέτοιοι είναι. Σιγά μη νοιαστούν για τη χώρα και το εθνος
Ούτε αν ανοίξει το επάγγελμα θα φύγω. Ειδικά τώρα.
Μόνο αν επιστρέψει ο Βασιλιάς θα μπορέσω να ξαποστάσω πολιτικά.
ΥΓ: με συγκινεί που η Ιφιδα νοιάζεται για το έθνος.
Let them make the first mistake. We make the last move.