Δεν διαφωνώ για τους πετσετοκέφαλους, αλλά και οι δικοί σας εξίσου καλά κουμάσια ήταν και δεν τα λέει μόνο ο παραμυθάς Ρασιάς.
Εξίσου, σε καμία περίπτωση. Τεσπα.
Λάθος. Είναι πολύ σχετικό. Το να έχει δικαίωμα ο ελέω Θεού Βασιλεύς να ορίζει τι του ανήκει και πλιάτσικο είναι ακριβώς το ίδιο.
Η Βυζαντινή αυτοκρατορία ήταν η Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Το ρωμαϊκό Δίκαιο είναια κόμα και σήμερα η βάση για το δικαιικό σύστημα των δυτικών χωρων.
Αν νομίζεις οτι η Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία λειτουργούσε κατά τον τρόπο που περιγράφεις, έχεις ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος.
Εσύ κλαίγεσαι που ένα πρεζάκι, που ο τύπος ισχυρίζεται ότι έγινε μουσουλμάνος, σκότωσε 3 μη ελληνορθόδοξους μίλια μακρυά...
Εγώ καταδεικνύω τί είναι το ισλάμ, εσύ πάς να το υπερασπιστείς (?!).
Δεν ξέρω πως να σου το πω, αλλά εσύ ο ελληνορθόδοξος είσαι σύμμαχος αυτών των χωρών, στηρίζεις τις επιθέσεις τους και φυσικά τους παρέχεις υλικοτεχνική υποδομή. Και μη μου αρχίσεις τα "Εγώ", "ο ΣΥΡΙΖΑ", "οι άλλοι". Ανήκεις σε ενιαίο κράτος που οι ευθύνες βαραίνουν το σύνολο του πληθυσμού...
Α, εδώ υπάρχουν συλλογικές ευθύνες, έτσι? Το "τους δίνεις βάσεις, άρα είσαι συνυπεύθυνος" είναι η μεγαλύτερη μπούρδα που εκστομίζουν οι αριστεροί (και εκστομίζουν πολλές). Είναι σα να μου λές οτι επειδή εγώ σου νοίκιασα ένα σπίτι, είμαι υπεύθυνος για το αν εσύ ξεκινάς απ' αυτό το σπίτι και διαπράττεις φόνους, πχ.
Κάπου εδώ να τονίσουμε ότι πάρα πολλοί Έλληνες πήγαν για εργασία σε αυτές τις χώρες.
Ε, πήγαινε κι εσύ, δε σε κρατάει κανένας. Μόνο μη πιείς καμιά μπυρίτσα εκεί, γιατί σε βλέπω να το πληρώνεις ακριβά. Οι Έλληνες που πήγαν (τυγχάνει να γνωρίζω) πέρα από τα χρήματα που πήραν, δεν είχαν τίποτα καλό να πούν γι' αυτούς τους οπισθοδρομικούς.
Κράτη και fund από αυτές τις μουσουλμανικές χώρες αποτελούν ιδιοκτήτες και μεγαλομέτοχοι πολλών εταιριών γύρω σου.
Μεταξύ των οποίων είναι και το Ισλαμικό Κράτος, καθώς και η Τουρκία.
Τσιμπούκια κάνεις ως χώρα και ως ΕΕ στους μουσουλμάνους επενδυτές
Κοίτα, μη κρίνεις τ' αλότρια εξ' ιδίων.
Αλλά αν θέλεις να πάμε έτσι, ο μόνος λόγος που οι χώρες αυτές είναι πλούσιες, είναι τα πετρελαϊκά κοιτάσματά τους. Ποιές εταιρίες κάνουν την εξόρυξη αυτών των κοιτασμάτων? Οι Δυτικές? Μάλιστα. Κάτι έλεγες για τσιμπούκια?
Αυτά μου θυμίζουν τα ψευτοδιλήμματα- μπούρδες των Νεοδημοκρατών και των ΠΑΣΟΚων στις εκλογές παλιά. "Ψηφίστε εμάς για να μην έρθουν οι κλέφτες/η ΔεεεεκσσσσιάΑαΑαα".
Ακριβώς. Και να προσθέσω, να μιλάνε για την Ουκρανία οι υποστηρικτές του Χολοντομόρ, είναι γελοίο.