vantono έγραψε: 04 Νοέμ 2019, 11:47
Η Τζούλια ήταν κάτι σαν γκεστ, στην όλη Σειρηνάκια αυτοκρατορία, νομίζω, και γι'αυτο δεν την συμπεριέλαβα. Νομιζω δεν πρέπει να γυρισε πανω απο 3 τσόντες. Το αριστούργημα με τον παλαμαρόγαλλο, το σίκουελ με τους μαυραίους και τα λοχνες τους, και μια στραβοχυσιά με εναν σχετικά μικροψώλη καράφλα σε εναν καστινγκ κάουτς. Αυτά μονο θυμάμαι εγω απο αυτην, τουλαχιστον. Αυτη η Ινα πρεπει να είναι πιο στάνταρ υπάλληλος, και με ένσημα και με κάρτα και με δώρα, τα παντα όλα.

Την αλλη την Ελλη πως την ειπες, δεν την εχω ακουστά.
Νομίζω έχει γυρίσει και τέταρτη. Τέσπα, δεν θα τσακωθούμε γι' αυτό.
Την Έλλη μπορείς να την ψάξεις με αυτό το όνομα στο σειρηνοσάιτ. Στο εξωτερικό χρησιμοποιεί το Vicky Sol.
Rocco Siffredi έγραψε: 04 Νοέμ 2019, 11:51
αρκετες ειναι
καλα Ελλαδα ειδικα
δηλ πχ η Τζουλια που ηταν και βαρυ ονομα δεν το ασκουσε το επαγγελμα;
ειδικα ο σειρηνας που λες να της βρισκει οι περισσοτερες πτνες ειναι και ανεβαζουν το κασε
Για την Τζούλια ναι, είχε ακουστεί και ακόμα και τώρα ακούγεται ότι βιζιτώνεται.
Αλλά και πάλι, αν δώσουμε βάση στις φήμες, το 90% του εγχώριου σταρ σύστεμ βιζιτώνεται (αντρών συμπεριλαμβανομένων).
Πέραν τούτου, την Τζούλια δεν την βρήκε από τις βίζιτες, ήταν πάρα πολύ γνωστή πριν γυρίσει το Απαγορευμένο.
Ούτε την προκείμενη την βρήκε έτσι, καθότι δεν ακούστηκε ποτέ ότι βιζιτωνόταν. Και άλλες 2-3 μπορώ να σκεφτώ.
Κάποιες το κάνουν απλά για να βγάλουν γούστα, ειδικά αν δεν παίζει πρόβλημα ναρκωτικών.