!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θέλετε τείχος και νάρκες στον Έβρο;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Θέλουμε τείχος και νάρκες στον Έβρο;

Όχι θέλω ανοιχτά σύνορα
11
12%
Θέλω να συνεχίσει το ήδη υπάρχον σύστημα στα σύνορα του Έβρου
5
5%
Θέλω τείχος και νάρκες
51
56%
Θέλω σοβαρή φύλαξη των συνόρων με άλλο τρόπο
24
26%

Σύνολο ψήφων: 91

opsimasmenos

Re: Θέλετε τείχος και νάρκες στον Έβρο;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από opsimasmenos »

Antares έγραψε: 04 Νοέμ 2019, 10:30
opsimasmenos έγραψε: 04 Νοέμ 2019, 10:22
Το πρόβλημα είναι οικονομικό και αφορά όλους. Και οι πλούσιες χώρες κινδυνεύουν με κατάρρευση.
Δεν μπορεί να έχουν όλοι τη ζωή των πλούσιων αυτής της γης που με λίγο κόπο απόκτησαν πολλά.
Θα πρέπει να συνεχίσουν τη ζωή τους με κάποια συμαντικη βοήθεια από τους ισχυρούς αλλά στη χώρα τους ομως
To θέμα είναι ότι οι πλούσιοι τρομοκρατούν τις χώρες τους. Το Ισλάμ είναι μια καλή θρησκεία για την αποβλάκωση του πληθυσμού. Αν δεν τις τρομοκρατούσαν δεν θα ήταν τόσο πλούσιοι. Όπως ακριβώς γίνεται και στο εσωτερικό των πλούσιων χωρών.
Ο αρχιτρομοκράτης της ανθρωπότητας βρίσκεται δυτικά, στην ηγεσία αυτών των χωρών, όχι στους πολίτες.
Ο τρομοκράτης δεν ξέρουμε που βρίσκεται γιατι είναι το χρήμα που βρίσκεται παντού. Είναι πανταχού παρόν.
Και στο εσωτερικό των πλούσιων χωρών.
Άβαταρ μέλους
Bandit59

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bandit59 »

opsimasmenos έγραψε: 04 Νοέμ 2019, 10:09
stavmanr έγραψε: 04 Νοέμ 2019, 09:50 ... των μεταναστών.

Και μην γράφεις ότι δεν υπάρχει ρατσισμός. Πάντα υπήρχε σε μία μερίδα του πληθυσμού που συνήθως αναγάγει τα πάντα σε ζήτημα επιβίωσης για να δικαιολογεί απάνθρωπες πρακτικές.
Υπάρχει κόκκινη γραμμή του αριθμού που μπορούμε σαν χώρα να δεχθούμε; και ποιος είναι κατά τη γνώμη σου αυτός ο αριθμός πέραν του οποίου οι συνθήκες διαβίωσης και των δύο πλευρών γίνονται απανθρωπες;
Αν περιμένεις απάντηση στα λογικά ερωτήματά σου σφύρα μου κλέφτικα.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Bandit59 έγραψε: 04 Νοέμ 2019, 10:38
stavmanr έγραψε: 04 Νοέμ 2019, 09:50 ... των μεταναστών.

Και μην γράφεις ότι δεν υπάρχει ρατσισμός. Πάντα υπήρχε σε μία μερίδα του πληθυσμού που συνήθως αναγάγει τα πάντα σε ζήτημα επιβίωσης για να δικαιολογεί απάνθρωπες πρακτικές.
Υπάρχει κόκκινη γραμμή του αριθμού που μπορούμε σαν χώρα να δεχθούμε; και ποιος είναι κατά τη γνώμη σου αυτός ο αριθμός πέραν του οποίου οι συνθήκες διαβίωσης και των δύο πλευρών γίνονται απανθρωπες;
Δώσε εσύ απάντηση στο ερώτημά του. Ποιος είναι ο αριθμός και πώς τον υπολόγισες;
opsimasmenos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από opsimasmenos »

Θα τις βρούμε τις απαντήσεις σιγά σιγά. Τώρα έχω δουλειά και δεν μπορώ να απαντάω γρήγορα.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

opsimasmenos έγραψε: 04 Νοέμ 2019, 10:37 Ο τρομοκράτης δεν ξέρουμε που βρίσκεται γιατι είναι το χρήμα που βρίσκεται παντού. Είναι πανταχού παρόν.
Και στο εσωτερικό των πλούσιων χωρών.
Όπου βρίσκεται το χρήμα, τότε, το αδιαφανές. Μήπως στις δικές μας κατ' όνομα δημοκρατίες δεν γίνεται τρομοκρατία σε βάρος των πολιτών; Με πιο ύπουλες μεθόδους, προπαγάνδα, αποβλάκωση. Γιατί δεν έχει ξαναγίνει ισλαμική επίθεση ανάλογη με αυτή των δίδυμων πύργων;
Άβαταρ μέλους
oldjedi
Phorum.gr user: oldjedi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από oldjedi »

stavmanr έγραψε: 04 Νοέμ 2019, 10:34
oldjedi έγραψε: 04 Νοέμ 2019, 10:29
stavmanr έγραψε: 04 Νοέμ 2019, 10:07
Ξέχασες να βάλεις νάρκες στην είσοδο...
Αυτά τα ακροδεξιά μελο-σπλάτερ ρε συ! :lol:

Α , τωρα ειμαι και ακροδεξιος ... Αυτη ν μανια της αριστερας να κολλαει ταμπελακια οφειλεται στην πολιτικη της αγνοια ... Ειναι πιο ευκολο να θυμασαι ενα ταμπελακι , παρα να κανεις αναλυση του τι εννοει ο καθε ενας , με τις αποψεις που προβαλλει ...
Οχι δεν βαζω ναρκες στην εισοδο και ουτε κλειδωνα την πορτα και σφαλιζα τα παραθυροφυλλα καποτε ...
Παντως οτι λεω το εννοω ...

Σε απέρριψε κανείς από γείτονα ή απλά το γράφεις για να κάνεις λίγο πιο δραματικό το σενάριο; :smt017

Το γραφω γιατι ενω κατηγορεις τους αλλους σαν ρατσιστες , το κανεις χρησιμοποιωντας ρατσιστικη τροπο ...
:wave:
Επαναλαμβάνω λοιπόν ότι τα ακροδεξιά σπλάτερ με λίγο Φώσκολο εμβόλιμο μπορεί να διασκεδάζουν κάποιους αλλά δεν παρέχουν οποιαδήποτε πολιτιστική αξία στον τόπο.
Και δεν γράφω "είσαι ακροδεξιός" αλλά προφανώς σου αρέσει να αναπαράγεις ακροδεξιά σπλάτεροδράματα, όπως και πολλοί άλλοι σε τέτοια νήματα.
:)

Ευτυχως , ςιμαι και λιγο βλακας και δεν καταλαβα πως ενω μου αποδιδεις ακροδεξια σπλατερ βασικα δεν ειμαι ακροδεξιος , αλλα μου αρεσει να τα αναπαραγαγω ...
Ειναι μια αποψη και αυτη ...
Την θεση μου την ξεκαθαρισα ...
Ας επιστρεψουμε σε πιο πιασσαρικα θεματα ...
Αληθεια ποσους μπορουμε να φιλοξενησουμε ;;

Εξεστι , αριστεροις , ασχημονειν
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

stavmanr έγραψε: 04 Νοέμ 2019, 10:12 Καταρχήν χαιρετίζω την αποφυγή του οριζόντιου τσουβαλιάσματος των ανθρώπων.
Κατά δεύτερον, υπάρχουν δύο προβλήματα που έχουμε να λύσουμε, τα οποία είναι αλληλένδετα:
- πώς θα βοηθήσουμε τους ανθρώπους κάθε εθνικότητας που εμφανίζονται στο χώρο μας (έλληνες και μη)
- πώς δεν θα καταλήξουμε απάνθρωποι, ρατσιστές και φασίστες στην προσπάθειά μας αυτή.
Νομίζω ότι ξεκινάμε από διαφορετικές βάσεις. Το πρώτο βήμα είναι πως θα σταματήσουμε τους ανθρώπους κάθε εθνικότητας να εμφανίζονται στο χώρο μας. Στη συνέχεια για όσους δικαιούνται άσυλο, και όσους μπορούμε να φροντίσουμε χωρίς να επιβαρύνουμε τους δικούς μας ανθρώπους, να εξετάσουμε πως θα τους βοηθήσουμε χωρίς να γίνουμε απάνθρωποι.

Είναι απαράδεκτο, τελείως απαράδεκτο, να έχεις δικούς μας ανθρώπους, φίλους, γείτονες, συγγενείς, που πλήρωναν 20-30 χρόνια εισφορές και επειδή βρέθηκαν να χρωστάνε στο ταμείο τους να βρίσκονται χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη την ίδια στιγμή που παρέχεις την ίδια περίθαλψη δωρεάν και χωρίς περιορισμό σε ανθρώπους που απλά είδαν φως και μπήκαν.

Είναι απαράδεκτο να παίρνεις την πρώτη κατοικία σε ανθρώπους που θέρισε η κρίση και την ίδια στιγμή να βάζεις μετανάστες σε ξενοδοχεία.

Είναι απαράδεκτο να φορολογείς και να εξοντώνεις τον νέο που αγωνίζεται να επιβιώσει με τον κατώτατο και με το άλλο χέρι να γυρίζεις να δίνεις αφορολόγητα επιδόματα σε ανθρώπους που δεν έχουν συνεισφέρει ούτε σεντ στο σύστημα αλλά αντίθετα μόνο το επιβαρύνουν.

Και όλα αυτά από μια υποτίθεται δεξιά κυβέρνηση. Δε δίνεις κανένα αδιέξοδο στον πολίτη από το να στραφεί στην άκρα δεξιά ή να πάρει στα χέρια του την κατάσταση. Και έτσι θα γίνει γιατί αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα κενό που νομοτελειακά θα καλυφθεί είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
Bandit59

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bandit59 »

stavmanr έγραψε: 04 Νοέμ 2019, 10:40
Bandit59 έγραψε: 04 Νοέμ 2019, 10:38

Δώσε εσύ απάντηση στο ερώτημά του. Ποιος είναι ο αριθμός και πώς τον υπολόγισες;
Εσένα ρωτάει ο άνθρωπος. :lol:
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

oldjedi έγραψε: 04 Νοέμ 2019, 10:48 Αληθεια ποσους μπορουμε να φιλοξενησουμε ;;
Εξαρτάται:
πχ. για τους νεοναζί ήδη είμαστε πολλοί οι έλληνες και θα ήθελαν να ξεπαστρέψουν το 80%...
Επομένως, ανάλογα με την αντίληψη του καθένα διαβάζεις και διαφορετικά πράγματα.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

stavmanr έγραψε: 04 Νοέμ 2019, 10:50
Εξαρτάται:
πχ. για τους νεοναζί ήδη είμαστε πολλοί οι έλληνες και θα ήθελαν να ξεπαστρέψουν το 80%...
Επομένως, ανάλογα με την αντίληψη του καθένα διαβάζεις και διαφορετικά πράγματα.
Εναντίον των Ελλήνων γενικώς μόνο τους αναρχικούς έχω δει να έχουν σλόγκαν.
Άβαταρ μέλους
Antares

Eμένα η απορία μου είναι που τόσα χρόνια δεν έχει αντιδράσει κανείς με αυτά που γίνονται. Η Ουγγαρία αντέδρασε, καθώς και τα πρώην κομμουνιστικά κράτη (αυτοί ξέρουν).
Δηλαδή τι να πούμε τώρα; Ότι θέλουμε νάρκες και τείχος; Τόσα χρόνια είμαστε "ανοίξαμε και σας περιμένουμε". Έχει καταπατηθεί κάθε έννοια δικαίου και το σύνταγμα της χώρας. Όσοι ψήφισαν ΝΔ περίμεναν μια άλλη τακτική. Προσωπικά το ήξερα ότι θα διαψευσθούν.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Antares έγραψε: 04 Νοέμ 2019, 11:00 Η Ουγγαρία αντέδρασε, καθώς και τα πρώην κομμουνιστικά κράτη (αυτοί ξέρουν).
Αυτοί δεν έχουν αριστερούς.Όποιος πει εκεί τα παραμύθια που πουλάνε εδώ,τρώει γιαούρτι.
Άβαταρ μέλους
oldjedi
Phorum.gr user: oldjedi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από oldjedi »

stavmanr έγραψε: 04 Νοέμ 2019, 10:50
Εξαρτάται:
:)

Ειναι και αυτο μια τακτικη ... Δηλαδη το να γελοιοποιεις την ερωτηση , αποφευγοντας να απαντησεις ...
Σαν νεοναζι ειναι και ρατσιστες ... Δεν νομιζεις πως ειναι τελειως ηλιθιο το να θελουν οι ρστσιστες να ξεπαστρεψουν τους λευκους και να τους αντικαταστησουν με μαυριδερους ;; ...

Συμφωνα με την δικη σου αντιληψη , ΠΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΜΕ ;;

Εξεστι , αριστεροις , ασχημονειν
Άβαταρ μέλους
Antares

πατησιωτης έγραψε: 04 Νοέμ 2019, 11:05
Antares έγραψε: 04 Νοέμ 2019, 11:00 Η Ουγγαρία αντέδρασε, καθώς και τα πρώην κομμουνιστικά κράτη (αυτοί ξέρουν).
Αυτοί δεν έχουν αριστερούς.Όποιος πει εκεί τα παραμύθια που πουλάνε εδώ,τρώει γιαούρτι.
Αυτό λέω. Ξέρουν τι εστί αριστερός.
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA »

oldjedi έγραψε: 04 Νοέμ 2019, 11:06 Συμφωνα με την δικη σου αντιληψη , ΠΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΜΕ ;;
Όντως η ερώτηση είναι πάρα πολύ απλή!!!

Λοιπόν χασιδίκη, πόσους μπορούμε να φιλοξενήσουμε για να μην γίνουν όχλος, αρχίσουν τις ταράχες και σου ξεσχίσουν το κωλαράκι;
Τόσο δύσκολη είναι η ερώτηση και δεν μπορείς να την απαντήσεις;;;

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”