Ηρέμησε, σε τέτοια περίπτωση θα κινητοποιηθεί ο κρατικός κορμός.OANNHSEA έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 22:50Δεν έχω τίποτα ενάντια σε όλους τους ανθρώπους της γης - δεν είμαι ρατσιστής.Πάνας έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 22:00Κάτσε γιατί τώρα αρχίζω να τα παίρνω... Σε Πακιστανούς μας πήγες να φάμε!!!OANNHSEA έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 21:32 Δυστυχώς οι περισσότεροι από εσάς δεν μπορείτε να καταλάβετε το πόσο τραγικά θα εξελιχτεί το θέμα.
Δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι πλέον είναι ή εσείς ή αυτοί...
Κάποιοι από εσάς θέλουν να τους σκοτώσουν οι λαθρομετανάστες ή να γίνουν τα παιδιά τους μετανάστες σε κάποια άλλη χώρα, γιατί πολύ απλά εδώ η ζω'ή θα έχει γίνει ανυπόφορη εάν δεν παρθούν άμεσα σκληρά μέτρα... Είδαμε ήδη με το γυφταριό και με όλους τους λαθρομετανάστες που μας έχουν κουβαληθεί από πολιτισμένες χώρες. Το ξαναγράφω: η Γεωργία, η Ρωσία είναι πολιτισμένες χώρες σε σχέση με τους βόθρους από τους οποίους προέρχονται οι λαθρομετανάστες που περνούν από τη Τουρκία!!!
Ε λοιπόν δεν είμαστε όλοι βιτσιόζοι να θέλουμε να μας σφάξουν τα σκουπίδια από κάθε μέρος της γης!!!
Εσείς που θέλετε να σας σφάξουν, μπορείτε άνετα να το κάνετε!!!
Εμείς που δεν θέλουμε, θα εξοντώσουμε με οποιονδήποτε τρόπο αυτά τα σκατά!!!
.
Άρπα τη...![]()
Όλοι άνθρωποι είμαστε και όλοι κάτω από τον ίδιο ήλιο ζούμε.
Απλά δεν θέλω να πάθω κάτι, να κινδυνεύσω...
Και αυτό που έρχεται δεν θα μας βάλει απλώς σε κίνδυνο - μπορεί και να μας εξοντώσει.
Δεν θέλω λοιπόν να τρέχω όπως έτρεχαν οι Έλληνες της Μικράς Ασίας το 1922 - δεν θέλω να εξοντωθώ όπως αυτοί, δεν θέλω να είμαι πρόσφυγας όπως αυτοί...
Εάν λοιπόν η ασφάλεια μου και ο τρόπος ζωής μου, απαιτήσει να εξοντωθούν μερικές εκατοντάδες ή χιλιάδες από αυτά τα σκατά, τα οποία νομίζουν ότι μπορούν να έρθουν όπως γουστάρουν για να μας πάρουν αυτά που έχουμε, αυτά που έχουμε φτιάξει εμείς με τον ιδρώτα μας, αυτά που έχουν φτιάξει με πόνο και ιδρώτα οι πρόγονοι μας, μπορώ να το κάνω εγώ ο ίδιος χωρίς δεύτερη σκέψη!!!!!!!!
.
Δεν μπορείς να σκοτώσεις ανθρώπους που δεν επιτίθενται και δεν κρατάνε όπλο. Οι κυβερνήσεις προσπαθούν να κρατήσουν τις ισορροπίες με αυτά που έχουν υπογράψει στα Δουβλίνα.
Ο εχθρός δεν είναι αυτοί οι άνθρωποι αλλά αυτοί που υπογράφουν και αποφασίζουν αυτές τις συμφωνίες. Καλύτερα γίνε διακινητής μεταναστών προς την ΕΕ. Εκεί θα πονέσουν και θα αναθεωρήσουν τις συμφωνίες. Ο,τι κάνει δηλαδή και ο Ερντογάν...