!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπουγατσοστεπατζήδες - Ζέλια (3/11/19)
-
Paralimnitis
Re: Μπουγατσοστεπατζήδες - Ζέλια (3/11/19)
Mπραβο στην ομαδα που επαιξε για την ιστορια της απεναντι και στους 2 γαυρους και εδειξε πως χεσμενο εχουμε το ποιος θα παρει το πρωταθλημα.
Υ.Γ Κουρμπελη αγορι μου θελω να πιστευω πως εκανες το πεναλτυ απο καθαρη βλακεια και δεν ηθελες να το κανεις,ειλικρινα θελω να το πιστευω.
Υ.Γ Κουρμπελη αγορι μου θελω να πιστευω πως εκανες το πεναλτυ απο καθαρη βλακεια και δεν ηθελες να το κανεις,ειλικρινα θελω να το πιστευω.
Επρεπε να το κρατησει κανα μισαωρο ακομα γιατι ο Αποστολακης εξυσε τα παπαρια του στο 91.Δυο τρια πεναλτακια προλαβαινε να δωσει στον νανακο παοκακο.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
5. Το πέναλτι δόθηκε στο 6ο.
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
+5. Μετά το 95:40 απ'ότι διαβασα, ήρθε η φάση με το πέναλτι. Στο ενδιάμεσο όλοι μιλανε για καθυστερησεις Διουδη βέβαια (εγώ δεν ειδα, μου ειχε πεσει το λινκ αρκετη ωρα πριν).
Έγινε καμία τρικλοποδιά στον Κουρμπέλη ακριβώς στην φάση του πέναλτι;
Αν υποθεσουμε οτι εκανε καθυστερησεις,ποσο επρεπε να κρατησει ; 10 δευτερα ακομα ; 15 ; 20 ;vantono έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 22:55+5. Μετά το 95:40 απ'ότι διαβασα, ήρθε η φάση με το πέναλτι. Στο ενδιάμεσο όλοι μιλανε για καθυστερησεις Διουδη βέβαια (εγώ δεν ειδα, μου ειχε πεσει το λινκ αρκετη ωρα πριν).
Τα ματς θα τελειωναν καθε φορα στο 110.
- Eθνικοκοινωνιστης
η διοικηση δοσιλογων δεν ακουγεται 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ο Λεανης είπε πως δεν υπάρχει καν πέναλτι, αλλά επειδή είναι οπαδός σε επίπεδο κοκορικου (οκ, λίγο πιο κάτω), δεν τον εμπιστεύομαι και περιμενω να δω τα στιγμιότυπα, αν βεβαια τα βγάλει μέσα στο επόμενο διάστημα η τιμημενη ΠΑΟΚ τιβι.
Κατά τα λοιπά, διαβάζω ότι ο διαιτητής ήταν Σλοβένος.Ας ορίσουν και από την Ζάμπια την επόμενη φορά. Η επιτομή του "ξένος να ναι και ότι να ναι".
Κατά τα λοιπά, διαβάζω ότι ο διαιτητής ήταν Σλοβένος.Ας ορίσουν και από την Ζάμπια την επόμενη φορά. Η επιτομή του "ξένος να ναι και ότι να ναι".
-
the comet the course the tail
γύρισε ο Κόκκορας.Namrail έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 22:59 Ο Λεανης είπε πως δεν υπάρχει καν πέναλτι, αλλά επειδή είναι οπαδός σε επίπεδο κοκορικου (οκ, λίγο πιο κάτω), δεν τον εμπιστεύομαι και περιμενω να δω τα στιγμιότυπα, αν βεβαια τα βγάλει μέσα στο επόμενο διάστημα η τιμημενη ΠΑΟΚ τιβι.
Τοτε καλως δοθηκαν. Δε θέλω να με βάζουν στο στόμα τους οι ντατσουναιοιvantono έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 22:55+5. Μετά το 95:40 απ'ότι διαβασα, ήρθε η φάση με το πέναλτι. Στο ενδιάμεσο όλοι μιλανε για καθυστερησεις Διουδη βέβαια (εγώ δεν ειδα, μου ειχε πεσει το λινκ αρκετη ωρα πριν).
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
στο 95 και 27 εγινε η φασηvantono έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 22:55+5. Μετά το 95:40 απ'ότι διαβασα, ήρθε η φάση με το πέναλτι. Στο ενδιάμεσο όλοι μιλανε για καθυστερησεις Διουδη βέβαια (εγώ δεν ειδα, μου ειχε πεσει το λινκ αρκετη ωρα πριν).
και ο διουδης εχει ηδη δεχτει κιτρινη για ενα σωρο καθυστερησεις μεσα στο πενταλεπτο...
Το ματς το είδα και το αποτέλεσμα σε γενικές γραμμές είναι δίκαιο.
Ο Παναθηναϊκός στάθηκε καλά, με εξαίρεση το διάστημα πριν το πρώτο γκολ του Πάοκ που το γήπεδο είχε γύρει και ο Δώνης άργησε (πάλι) πολύ να αντιδράσει για να αλλάξει την εικόνα. Ο Πάοκ είχε τις φάσεις στο τέλος να βγάλει και δεύτερο γκολ, δεν σκόραρε, στην κόντρα έγινε το 1-2. Στο τέλος, ορθά ο διαιτητής τιμωρεί την κουτοπονηριά του Διούδη και στο πέναλτι ο Κουρμπέλης κάνει έγκλημα (δεν πιστεύω ότι το έκανε επίτηδες, απλά το παιδί δεν πολυστροφάρει γενικώς). Γενικά όμως στο β' ημίχρονο ο Σλοβάκος έπαιξε φουλ έδρα.
Είναι επίσης γεγονός ότι όλα τον πάνε κόντρα φέτος τον Παναθηναϊκό, η διαιτησία είναι σταθερά αρνητική απέναντί του και αδικείται από τη βαθμολογική του θέση.
Τέλος, όλα αυτά είναι κυρίως για το γόητρο, το πρωτάθλημα θα κριθεί μεταξύ γαύρου, πάοκ και άεκ στα π.ο., η διαφορά μεταξύ τους στο τέλος της κανονικής περιόδου θα είναι μικρή και εύκολα ανατρέπεται στα ματς μεταξύ τους στο φινάλε. Θα έχει βέβαια σημασία ποιος από τους 3 θα βάλει περισσότερες θυγατρικές στην εξάδα των π.ο. και εκεί γίνεται κυρίως το παιχνίδι στο παρασκήνιο μέχρι να τελειώσει η κανονική περίοδος.
Ο Παναθηναϊκός στάθηκε καλά, με εξαίρεση το διάστημα πριν το πρώτο γκολ του Πάοκ που το γήπεδο είχε γύρει και ο Δώνης άργησε (πάλι) πολύ να αντιδράσει για να αλλάξει την εικόνα. Ο Πάοκ είχε τις φάσεις στο τέλος να βγάλει και δεύτερο γκολ, δεν σκόραρε, στην κόντρα έγινε το 1-2. Στο τέλος, ορθά ο διαιτητής τιμωρεί την κουτοπονηριά του Διούδη και στο πέναλτι ο Κουρμπέλης κάνει έγκλημα (δεν πιστεύω ότι το έκανε επίτηδες, απλά το παιδί δεν πολυστροφάρει γενικώς). Γενικά όμως στο β' ημίχρονο ο Σλοβάκος έπαιξε φουλ έδρα.
Είναι επίσης γεγονός ότι όλα τον πάνε κόντρα φέτος τον Παναθηναϊκό, η διαιτησία είναι σταθερά αρνητική απέναντί του και αδικείται από τη βαθμολογική του θέση.
Τέλος, όλα αυτά είναι κυρίως για το γόητρο, το πρωτάθλημα θα κριθεί μεταξύ γαύρου, πάοκ και άεκ στα π.ο., η διαφορά μεταξύ τους στο τέλος της κανονικής περιόδου θα είναι μικρή και εύκολα ανατρέπεται στα ματς μεταξύ τους στο φινάλε. Θα έχει βέβαια σημασία ποιος από τους 3 θα βάλει περισσότερες θυγατρικές στην εξάδα των π.ο. και εκεί γίνεται κυρίως το παιχνίδι στο παρασκήνιο μέχρι να τελειώσει η κανονική περίοδος.
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
τον Τζήλο βλέπω στοχοποιούν τα πρεζομίντια αντί του Σλοβένου.
τον λυπάμαι τον καημένο, αυτή τη φορά μπορεί να είναι μοιραίο...
Οταν γινονται 6 αλλαγες μεσα στο ημιχρονο δινονται 3 λεπτα.Τωρα εγιναν 4 και εδωσε 5.Ηδη ηταν πουστια το 5 λεπτο.Ε εδωσε ακομα ενα λεπτο γιατι ο Διουδης εκλασε στο 91.Ερμής έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 23:06Τοτε καλως δοθηκαν. Δε θέλω να με βάζουν στο στόμα τους οι ντατσουναιοιvantono έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 22:55+5. Μετά το 95:40 απ'ότι διαβασα, ήρθε η φάση με το πέναλτι. Στο ενδιάμεσο όλοι μιλανε για καθυστερησεις Διουδη βέβαια (εγώ δεν ειδα, μου ειχε πεσει το λινκ αρκετη ωρα πριν).
- Eθνικοκοινωνιστης
Jolly Roger έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 23:08 τον Τζήλο βλέπω στοχοποιούν τα πρεζομίντια αντί του Σλοβένου.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα