!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πορνοστάρ- Παιδίατρος - Χριστιανή
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Von Mackensen
Re: Πορνοστάρ- Παιδίατρος - Χριστιανή
Η Ελλ κοινωνία όμως είναι συντηρητική. Δε νομίζω ότι επαγγελματικά τη βοηθάει αυτή η συνέντευξη. Συν ότι υπάρχει και ο παράγοντας γυναικεία ζήλια. Επειδή στα ζευγάρια πολύ συχνα η γυναίκα επιλέγει τον την παιδίατρο οι καβλιαρες πρώην πορνοσταρ συνήθως απορριπτονται.
Φυσικά και θα είναι.Nero έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 21:37 ωραία κοπέλα και έξυπνη. Έκανε την επανάστασή της φροντίζοντας παράλληλα για το μέλλον και τώρα έφτιαξε τη ζωή της. Πιστεύω θα είναι αξιόλογη επιστήμονας για να της εμπιστευτείς το παιδί σου. Χωρίς διάθεση για τρολάρισμα![]()
Nero
λογικό είναι ως ένα βαθμό. Έκανε κάτι που είναι ταμπού. Αν δεν παραδέχεται ειλικρινά ή λιγότερο ειλικρινά ότι έκανε κάτι "κακό" απο το οποίο απομακρύνθηκε δεν υπήρχε περίπτωση να τη δεχτούν σοβαρά πίσω ποτέ. Είναι βασικό κομμάτι της επανένταξηςΧόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 22:07Θα ήμουν σύμφωνος αν το έκανε και έλεγε το έκανα για τον α ,β δικό μου λόγο- δε σας αφορά στην τελική. Τώρα δε γουστάρω άλλο και τέλος.Nero έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 21:53η αλήθεια είναι ότι άτομο που έχει καταφέρει πράγμα στη ζωή του έχοντας προλάβει να παράλληλα να αψηφίσει τα ταμπου και να κάνει αυτό που γουστάρει χωρίς να χάσει εντελώς τον μπούσουλα και έχοντας επιστρέψει επιτυχημένα στον συμβατικό τρόπο ζωής χωρίς να έχει σοβαρές ενοχές, δεν μπορεί να το χαρακτηρίσεις κάτι άλλο εκτός από συγκροτημένοΧόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 21:47 Βγήκε και σε ζωντανή σύνδεση ο πνευματικός της.
Οι μισοί θα πουν μπράβο το κορίτσι μπήκε στον ίσιο δρόμο και οι άλλοι μισοί θα πουν άσε μας ρε πορνάρα.
Πού είναι η αλήθεια;όχι για την ίδια..η ίδια ας κάνει ό,τι γουστάρει....το πραγματικό θέμα είναι ποια είναι η θέση και ο χαρακτήρας της Ελ κοινωνίας.
![]()
Δεν κάνει αυτό.
Μιλάει για λάθος...για ότι την παρέσυραν, πάει να δικαιολογηθεί...πετάει μέσα παπάδες...Πρέπει να "εξαγνιστεί" στα μάτια της Ελ Κοινωνίας για να συνεχίσει την "συμβατική" της ζωή.
Τύπε μου, πορνοστάρ ήταν, δεν ακούστηκε για έσκορτινγκ.Χαοτικός έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 22:14Φυσικά και θα είναι.Nero έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 21:37 ωραία κοπέλα και έξυπνη. Έκανε την επανάστασή της φροντίζοντας παράλληλα για το μέλλον και τώρα έφτιαξε τη ζωή της. Πιστεύω θα είναι αξιόλογη επιστήμονας για να της εμπιστευτείς το παιδί σου. Χωρίς διάθεση για τρολάρισμα![]()
- Συντονίστρια
Ότι κι αν ήταν, είναι λίγο δύσκολο να κάνει καριέρα ως παιδίατρος.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Τι αν; Υπάρχει άνθρωπος που δεν γουστάρει το πέος;Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 21:51τα θέματα είναι πολλά.
σίγουρα όχι αν γουστάρει το πέος η Άννα Μαρία.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
aljawn έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 22:15Τύπε μου, πορνοστάρ ήταν, δεν ακούστηκε για έσκορτινγκ.Χαοτικός έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 22:14Φυσικά και θα είναι.Nero έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 21:37 ωραία κοπέλα και έξυπνη. Έκανε την επανάστασή της φροντίζοντας παράλληλα για το μέλλον και τώρα έφτιαξε τη ζωή της. Πιστεύω θα είναι αξιόλογη επιστήμονας για να της εμπιστευτείς το παιδί σου. Χωρίς διάθεση για τρολάρισμα![]()
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
ναι .εγώ πχ.Χαοτικός έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 22:23Τι αν; Υπάρχει άνθρωπος που δεν γουστάρει το πέος;Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 21:51τα θέματα είναι πολλά.
Είμαστε έρμαια των ενστίκτων μας. Μην δούμε κοπέλα να δείχνει λίγο κωλαράκι αμέσως να την κακοχαρακτηρίσουμε. Και άμα τα λεφτά απ τις ταινίες ξοδεύτηκαν για την ιερά επισκοπή;Bipsco έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 22:00Ο χαρακτήρας της Ελ κοινωνίας είναι για τον πούτσο. Αν η συγκεκριμένη ζητούσε φακελάκι για να κάνει την δουλειά της, ο κόσμος θα είχε καλύτερη άποψη για κείνη.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 21:47 Βγήκε και σε ζωντανή σύνδεση ο πνευματικός της.
Οι μισοί θα πουν μπράβο το κορίτσι μπήκε στον ίσιο δρόμο και οι άλλοι μισοί θα πουν άσε μας ρε πορνάρα.
Πού είναι η αλήθεια;όχι για την ίδια..η ίδια ας κάνει ό,τι γουστάρει....το πραγματικό θέμα είναι ποια είναι η θέση και ο χαρακτήρας της Ελ κοινωνίας.
We said if she 'd stop hooking I' d stop killing people. I guess we were aiming high.
Δυστυχώς είναι πολλοίNero έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 22:15λογικό είναι ως ένα βαθμό. Έκανε κάτι που είναι ταμπού. Αν δεν παραδέχεται ειλικρινά ή λιγότερο ειλικρινά ότι έκανε κάτι "κακό" απο το οποίο απομακρύνθηκε δεν υπήρχε περίπτωση να τη δεχτούν σοβαρά πίσω ποτέ. Είναι βασικό κομμάτι της επανένταξηςΧόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 22:07Θα ήμουν σύμφωνος αν το έκανε και έλεγε το έκανα για τον α ,β δικό μου λόγο- δε σας αφορά στην τελική. Τώρα δε γουστάρω άλλο και τέλος.Nero έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 21:53
η αλήθεια είναι ότι άτομο που έχει καταφέρει πράγμα στη ζωή του έχοντας προλάβει να παράλληλα να αψηφίσει τα ταμπου και να κάνει αυτό που γουστάρει χωρίς να χάσει εντελώς τον μπούσουλα και έχοντας επιστρέψει επιτυχημένα στον συμβατικό τρόπο ζωής χωρίς να έχει σοβαρές ενοχές, δεν μπορεί να το χαρακτηρίσεις κάτι άλλο εκτός από συγκροτημένο![]()
Δεν κάνει αυτό.
Μιλάει για λάθος...για ότι την παρέσυραν, πάει να δικαιολογηθεί...πετάει μέσα παπάδες...Πρέπει να "εξαγνιστεί" στα μάτια της Ελ Κοινωνίας για να συνεχίσει την "συμβατική" της ζωή.
Δεν έκανε κάτι κακό. Εγώ αν θα της πήγαινα το παιδί μου θα το πήγαινα γιατί θα ήταν ένας λόγος παραπάνω για μένα, αυτό που έκανε παλιά.
Αλλά που να καταλάβουν οι αντιεπιστημονικοί προλετάριοι κάφροι;
Τι; παίρνεις φάρμακα ρε;Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 22:25ναι .εγώ πχ.Χαοτικός έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 22:23Τι αν; Υπάρχει άνθρωπος που δεν γουστάρει το πέος;Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 21:51
τα θέματα είναι πολλά.
θα πάει στο ΕΣΥGherschaagk έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 22:19 Ότι κι αν ήταν, είναι λίγο δύσκολο να κάνει καριέρα ως παιδίατρος.
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
- Dwarven Blacksmith
Δεν έχω δει τις ταινίες της, είναι αλαφροχέρα;
Αν ναι, θα την προτιμήσω για τα εμβόλια.
Αν ναι, θα την προτιμήσω για τα εμβόλια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση