Φούνες ο Μνήμων. Αυτό δεν λες; Είχε εκδοθεί στην συλλογή τσέπης της Ωρόρα, μάλλον σε κάποια από τις τελευταίες συλλογές. Δηλαδή θυμάμαι που το είχα διαβάσει εκεί, αλλά πάνε χρόνια.Yochanan έγραψε: 01 Ιουν 2018, 09:11Ωραία κασπερ. Ναι, ειναι πολύ χρήσιμο προσον αλλά για να σου μεινει κατι σε βαθος χρονου πρέπει να κανεις συνδεσεις. Απο οσα καταλαβα απο διαβασμα κι εδω η φωτογραφικη ειναι σορτ τερμ μονο. Νομιζω ενας λατινοαμερικανος συγγραφεας (Μπορχες;) ειχε γραψε ενα βιβλιο για ενα τυπο που δεν ξεχνουσε τιποτα, ποτε! Αυτο θα ήταν καταρα!casper quantum έγραψε: 01 Ιουν 2018, 02:04 Τέλειο θέμα. Έχω και εγώ φωτογραφική μνήμη και πάντα αναρωτιόμουνα αν χρεισιμεύει κάπως ουσιαστικά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φωτογραφική μνήμη
- hellegennes
Re: Φωτογραφική μνήμη
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Έχω το ίδιο θέμα με Beria , διαβάζω πολύ γρήγορα. Το έλυσα κάπως, στα μυθιστορήματα, με το να τα διαβάζω στα αγγλικά. Ίσως οι εξτρά πόροι που απαιτούνται, φρενάρουν κάπως το proccess
Οσο για την μνήμη, όταν κάτι δεν με ενδιαφέρει , δεν το θυμάμαι με τίποτα. Για επέτειο και τα λοιπά ευτυχώς υπάρχει το Google Calendar
Οσο για την μνήμη, όταν κάτι δεν με ενδιαφέρει , δεν το θυμάμαι με τίποτα. Για επέτειο και τα λοιπά ευτυχώς υπάρχει το Google Calendar
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
φιξεδenterprise-psi έγραψε: 01 Ιουν 2018, 16:00 Έχω το ίδιο θέμα με Beria , διαβάζω πολύ γρήγορα. Το έλυσα κάπως, στα μυθιστορήματα, με το να τα διαβάζω στα αγγλικά. Ίσως οι εξτρά πόροι που απαιτούνται, φρενάρουν κάπως το proccess![]()
Οσο για την μνήμη, όταν κάτι δεν με ενδιαφέρει , δεν το θυμάμαι με τίποτα. Για επέτειο και τα λοιπά ευτυχώς υπάρχει το Google Calendar :lol:
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 131 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-
- 1 Απαντήσεις