!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θέλετε τείχος και νάρκες στον Έβρο;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Θέλουμε τείχος και νάρκες στον Έβρο;

Όχι θέλω ανοιχτά σύνορα
11
12%
Θέλω να συνεχίσει το ήδη υπάρχον σύστημα στα σύνορα του Έβρου
5
5%
Θέλω τείχος και νάρκες
51
56%
Θέλω σοβαρή φύλαξη των συνόρων με άλλο τρόπο
24
26%

Σύνολο ψήφων: 91

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Re: Θέλετε τείχος και νάρκες στον Έβρο;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

stavmanr έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 22:28
Ζενίθεδρος έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 22:24
stavmanr έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 22:20
Φυσικά και είναι απάνθρωπο.
Γι' αυτό και παλεύουμε κάθε άνθρωπος να έχει σπίτι και φαγητό.
Ναι, αλλά μέχρι τότε... Ενώ δεν αφήνεις νυχτιάτικα ανοικτή την πόρτα του σπιτιού σου, θέλεις να μένει ορθάνοιχτη η πόρτα του κράτους σου.
Το αντίστροφο.
Επειδή θέλω να έχει κάθε άνθρωπος σπίτι, όπως το δικό μου, θέλω να εφαρμόζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα σε κάθε άνθρωπο, όπως και σε εμένα. Το πρόβλημα δεν είναι ότι δεχόμαστε μετανάστες. Το πρόβλημα είναι ότι οι υπόλοιποι δεν δέχονται.
Και είναι πρόβλημα κυρίως επειδή προωθείται η ακροδεξιά ιδεολογία του εθνικισμού σε όλη την Ευρώπη, κάτι που θα οδηγήσει σε διάλυση στο σύνολό της, και φυσικά θα μας γυρίσει 100 χρόνια πίσω όταν δεν είχαμε δικαίωμα ούτε στο ψωμί.
Μαζί σου αλλά με τι χρήματα θα τους υποστηρίξεις δεν είπες.

Για πε..
the end
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Δεν θα τοποθετηθώ ακόμα γιατί η κουβέντα είναι πολύ σοβαρή :8)
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

αναποτελεσματικα ολα

κλεισιμο συνορων και βορειοκορεοποιηση ΑΜΕΣΑ :g030: :g030: :g030:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Το πρόβλημα φίλε μου είναι, πως ένα κράτος που ενώ δεν μπορεί, λόγω αδειων ταμείων, να δίνει βασικά επιδόματα και υπηρεσίες σε ευπαθείς κοινωνικά ομαδες, δεν μπορεί να ελπίζει πως θα αυξάνει κατά 800% κάθε χρόνο το ποσοστό αυτών των ομάδων, χωρίς να οδηγείται έτσι με μαθηματική ακρίβεια στην πλήρη διάλυση της κοινωνίας του. Το αντίστοιχο θα ήταν να ανοίξεις τις πόρτες του σπιτιού σε όλους τους άστεγους της Αθήνας, ώστε να συγκινήσεις με την αυταπάρνηση και την αυτοθυσία σου, όλους τους γείτονες και όλους τους κατοίκους του Λεκανοπεδιου.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Πάνας έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 22:33
stavmanr έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 22:28
Ζενίθεδρος έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 22:24

Ναι, αλλά μέχρι τότε... Ενώ δεν αφήνεις νυχτιάτικα ανοικτή την πόρτα του σπιτιού σου, θέλεις να μένει ορθάνοιχτη η πόρτα του κράτους σου.
Το αντίστροφο.
Επειδή θέλω να έχει κάθε άνθρωπος σπίτι, όπως το δικό μου, θέλω να εφαρμόζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα σε κάθε άνθρωπο, όπως και σε εμένα. Το πρόβλημα δεν είναι ότι δεχόμαστε μετανάστες. Το πρόβλημα είναι ότι οι υπόλοιποι δεν δέχονται.
Και είναι πρόβλημα κυρίως επειδή προωθείται η ακροδεξιά ιδεολογία του εθνικισμού σε όλη την Ευρώπη, κάτι που θα οδηγήσει σε διάλυση στο σύνολό της, και φυσικά θα μας γυρίσει 100 χρόνια πίσω όταν δεν είχαμε δικαίωμα ούτε στο ψωμί.
Μαζί σου αλλά με τι χρήματα θα τους υποστηρίξεις δεν είπες.

Για πε..
Τα χρήματα δεν είναι το πρόβλημα. Από τη ΕΕ έρχονται.
Το πρόβλημα είναι ότι η ΕΕ ενδίδει στον εθνικισμό και νομίζει ότι μπορεί να εξιλεωθεί πληρώνοντας.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Αρίστος έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 09:46 Τειχος 6 μετρων και ναρκοθετηση του Εβρου ζητησε ο Βελόπουλος προκειμένου να μην περασουν οι 1.000.000 μεταναστες που συγκεντρωνει ο Ερντογαν στην Αδριανουπολη.

Συμφωνειτε η διαφωνειτε και γιατι;

.
Ναι. Και η ΧΑ έχει κατ' επανάληψη ζητήσει τέτοια πράγματα.
Υπόψη, κάτι που μπορεί να σ' ενδιαφέρει:

viewtopic.php?f=29&t=16347

Εφόσον η ιδιωτικοποίηση των ΕΛΠΕ είναι στο αναπτυξιακό, ΝΔ και Λυσάρια χαρίζουν δις έσοδα.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

stavmanr έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 22:49 Τα χρήματα δεν είναι το πρόβλημα. Από τη ΕΕ έρχονται.
Το πρόβλημα είναι ότι η ΕΕ ενδίδει στον εθνικισμό και νομίζει ότι μπορεί να εξιλεωθεί πληρώνοντας.
Φυσικά και είναι πρόβλημα, δεν έρχονται με την σέσουλα, είναι συγκεκριμένα τα κονδύλια. Όσους δεν αναγνωρίζει ως πρόσφυγες τους αφήνει να τους διαχειριστείς εσύ, εγώ ή υπόλοιπη κοινωνία.
Αν ερχόντουσαν με την σέσουλα θα γινόντουσαν υποδομές και δεν θα γινόταν της σαρδέλας στην Μόρια και τα υπόλοιπα χοτ σποτ.
the end
Άβαταρ μέλους
Drexler

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Drexler »

panos291 έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 10:13 Και area denial weapons θελω, όχι μόνο τείχος και νάρκες.

Προτεινω ολμους ωστε να τρωνε και οι πισω που δεν εχουν προλαβει να περασουν τα συνορα.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Ξαναλέω, το κλειδί είναι στην νομοθεσία που υπάρχει στο προσφυγικό και το μεταναστευτικό της ΕΕ.

Δεν είναι λ΄'υση ούτε τα συρματοπλέγματα ούτε οι όλμοι ούτε οι νάρκες, Αν έρθουν 1.000.000 μετανάστες απλά τους διοχετεύεις στην ενδοχώρα της ΕΕ, δεν θα γίνουμε δολοφόνοι για τους Γερμανούς.

Ας βρουν μετά αυτοί την άκρη.
the end
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Τρία Δουβλίνα έχουν στήσει για να τους απωθήσουν...
the end
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Και τα τρία εις βάρος μας.
the end
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Πάνας έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 23:00 Ξαναλέω, το κλειδί είναι στην νομοθεσία που υπάρχει στο προσφυγικό και το μεταναστευτικό της ΕΕ.

Δεν είναι λ΄'υση ούτε τα συρματοπλέγματα ούτε οι όλμοι ούτε οι νάρκες, Αν έρθουν 1.000.000 μετανάστες απλά τους διοχετεύεις στην ενδοχώρα της ΕΕ, δεν θα γίνουμε δολοφόνοι για τους Γερμανούς.

Σου κλείνουν τα σύνορα, ή βάζουν τις ενδιάμεσες χωρες-τσιράκια τους να τα κλείσουν, όπως και το έκαναν, και τέλος. Τι θα κάνεις, θα τους βάζεις σε έναν υπερμεγεθη καταπέλτη και τους εκσφενδονιζεις μέχρι το Βερολίνο;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Ζενίθεδρος έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 23:08
Πάνας έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 23:00 Ξαναλέω, το κλειδί είναι στην νομοθεσία που υπάρχει στο προσφυγικό και το μεταναστευτικό της ΕΕ.

Σου κλείνουν τα σύνορα, ή βάζουν τις ενδιάμεσες χωρες-τσιράκια τους να τα κλείσουν, όπως και το έκαναν, και τέλος. Τι θα κάνεις, θα τους βάζεις σε έναν υπερμεγεθη καταπέλτη και τους εκσφενδονιζεις μέχρι το Βερολίνο;
Και τι κάνεις, τους σκοτώνεις;

Αυτοί πληρώνουν μόνο όσους αναγνωρίζουν, τους αφήνεις και ας βρουν την άκρη μόνοι τους.
the end
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Πάνας έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 22:53
stavmanr έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 22:49 Τα χρήματα δεν είναι το πρόβλημα. Από τη ΕΕ έρχονται.
Φυσικά και είναι πρόβλημα, δεν έρχονται με την σέσουλα, είναι συγκεκριμένα τα κονδύλια. Όσους δεν αναγνωρίζει ως πρόσφυγες τους αφήνει να τους διαχειριστείς εσύ, εγώ ή υπόλοιπη κοινωνία.
Αν ερχόντουσαν με την σέσουλα θα γινόντουσαν υποδομές και δεν θα γινόταν της σαρδέλας στην Μόρια και τα υπόλοιπα χοτ σποτ.
Με τη σέσουλα έρχονται.
Όλα τα προνοιακά επιδόματα και οι χορηγίες προς τους μετανάστες, όπως και τα χοτ σποτς γίνονται με χρήματα της ΕΕ. Το ίδιο γίνεται καί προς την Τουρκία. Και συντηρούν το φαύλο ανταγωνιστικό δίπολο Ελλάδα-Τουρκία για να μην προχωρά η συζήτηση προς εκείνους.
Το πρόβλημα όμως δεν είναι τα χρήματα.
Το πρόβλημα είναι ότι μεταφράζουν σε χρήματα την αδυναμία στήριξης του ανθρωπιστικού μοντέλου της ΕΕ. Πληρώνουν τον εθνικισμό, που τους κατατρώει σιγά σιγά, σε χρήμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 02 Νοέμ 2019, 23:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Ζενίθεδρος έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 23:08

τα πυρηνικα της αιγειακης απο το ακκουγιου στραμμενα σε παρισι-βερολινο :g030:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”