μα το ίδιο μας συμβαίνει και όταν ερωτευόμαστε, μόνοι μας χαζοχαιρόμαστε- Casper - έγραψε: 01 Νοέμ 2019, 15:50 Σήμερα φόρεσα για πρώτη φορά το καινούριο μου φουστάνι και χαζοχαίρομαι μόνη μου. Επίσης, έξω βρέχει <3
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Highlights της ημερας μας
Re: Highlights της ημερας μας
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Και το Άρωμα το καινούριο. Και ίσως ένα αντρικό λίγο.νύχτα έγραψε: 01 Νοέμ 2019, 15:45στο καινούριο σου φουστάνι, στην αλόησου, στα σύννεφα, σ ένα τραγούδι, βουνό,the comet the course the tail έγραψε: 01 Νοέμ 2019, 15:39σε ζώο;νύχτα έγραψε: 01 Νοέμ 2019, 15:35 ζεις μόνο με/για τον Έρωτα, απλώς δεν είναι απαραίτητο να απευθύνεται σε άνθρωπο![]()
![]()
![]()
πίνακα ζωγραφικής, στο φαγητό που σου έχει λείψει, στον ήρωα ενός βιβλίου,
μια νέα γλώσσα κτλκτλκτλκτλ παλιοκουρκουμπίνι
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Casper -
Ω ναινύχτα έγραψε: 01 Νοέμ 2019, 15:53μα το ίδιο μας συμβαίνει και όταν ερωτευόμαστε, μόνοι μας χαζοχαιρόμαστε- Casper - έγραψε: 01 Νοέμ 2019, 15:50 Σήμερα φόρεσα για πρώτη φορά το καινούριο μου φουστάνι και χαζοχαίρομαι μόνη μου. Επίσης, έξω βρέχει <3
-
the comet the course the tail
τώρα μιλάς σωστά.νύχτα έγραψε: 01 Νοέμ 2019, 15:53μα το ίδιο μας συμβαίνει και όταν ερωτευόμαστε, μόνοι μας χαζοχαιρόμαστε- Casper - έγραψε: 01 Νοέμ 2019, 15:50 Σήμερα φόρεσα για πρώτη φορά το καινούριο μου φουστάνι και χαζοχαίρομαι μόνη μου. Επίσης, έξω βρέχει <3
Σήμερα σε κάποια φάση στη δουλειά είχαμε μπερδέματα, ένταση, νεύρα κατά το μεσημέρι ενώ είχε αδειάσει από κόσμο το γραφείο και μόλις μας είχαν φέρει καφέδες λέω στον υπερτελειο
"Ξέρεις τι θα θελα τώρα;" "Τι;" "Ένα τσιγάρο"
Το κάπνισμα μέσα στο κτίριο το απαγορεύει δια ροπάλου. Και ο ίδιος βγαίνει έξω τελείως να καπνίσει.
Του ήρθε παράξενο γιατί δεν καπνίζω ποτέ στην δουλειά.
Ανοίγει τέρμα παράθυρο, έλα δω μου λέει, καθόμαστε στο περβάζι, βγάζει πακέτο κερνάει τσιγάρο και έτσι καθόμασταν και καπνίζαμε το τσιγάρο χαζεύοντας τον άπειρο χώρο. Ωραίες ανθρώπινες στιγμές, να γεμίζει η ψχούλα σου.
Το κάπνισμα μέσα στο κτίριο το απαγορεύει δια ροπάλου. Και ο ίδιος βγαίνει έξω τελείως να καπνίσει.
Ανοίγει τέρμα παράθυρο, έλα δω μου λέει, καθόμαστε στο περβάζι, βγάζει πακέτο κερνάει τσιγάρο και έτσι καθόμασταν και καπνίζαμε το τσιγάρο χαζεύοντας τον άπειρο χώρο. Ωραίες ανθρώπινες στιγμές, να γεμίζει η ψχούλα σου.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Φιξτ.Naida έγραψε: 01 Νοέμ 2019, 23:04 Σήμερα σε κάποια φάση στη δουλειά είχαμε μπερδέματα, ένταση, νεύρα κατά το μεσημέρι ενώ είχε αδειάσει από κόσμο το γραφείο και μόλις μας είχαν φέρει καφέδες λέω στον υπερτελειο
Ανοίγει τέρμα παράθυρο, έλα δω μου λέει, καθόμαστε στο περβάζι, βγάζει πακέτο κερνάει τσιγάρο και έτσι καθόμασταν και καπνίζαμε το τσιγάρο χαζεύοντας τον άπειρο χώρο. Ωραίες ανθρώπινες στιγμές, να γεμίζει καρκινο το πνευμονι σου.
Φτου φτου φάε τη γλώσσα σου άνθρωπε μουΟρέστης 35 έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 00:48Φιξτ.Naida έγραψε: 01 Νοέμ 2019, 23:04 Σήμερα σε κάποια φάση στη δουλειά είχαμε μπερδέματα, ένταση, νεύρα κατά το μεσημέρι ενώ είχε αδειάσει από κόσμο το γραφείο και μόλις μας είχαν φέρει καφέδες λέω στον υπερτελειο
Ανοίγει τέρμα παράθυρο, έλα δω μου λέει, καθόμαστε στο περβάζι, βγάζει πακέτο κερνάει τσιγάρο και έτσι καθόμασταν και καπνίζαμε το τσιγάρο χαζεύοντας τον άπειρο χώρο. Ωραίες ανθρώπινες στιγμές, να γεμίζει καρκινο το πνευμονι σου.
Εσύ δεν καπνίζεις;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μόνο εγώ σε νιώθω Naida μου..Naida έγραψε: 01 Νοέμ 2019, 23:04 Σήμερα σε κάποια φάση στη δουλειά είχαμε μπερδέματα, ένταση, νεύρα κατά το μεσημέρι ενώ είχε αδειάσει από κόσμο το γραφείο και μόλις μας είχαν φέρει καφέδες λέω στον υπερτελειο
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
Ορέστης 35
Τη δαγκωνω καλη μου φιλη, αλλα πρεπει να αναβαθμιστεις.Naida έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 00:50Φτου φτου φάε τη γλώσσα σου άνθρωπε μουΟρέστης 35 έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 00:48Φιξτ.Naida έγραψε: 01 Νοέμ 2019, 23:04 Σήμερα σε κάποια φάση στη δουλειά είχαμε μπερδέματα, ένταση, νεύρα κατά το μεσημέρι ενώ είχε αδειάσει από κόσμο το γραφείο και μόλις μας είχαν φέρει καφέδες λέω στον υπερτελειο
Ανοίγει τέρμα παράθυρο, έλα δω μου λέει, καθόμαστε στο περβάζι, βγάζει πακέτο κερνάει τσιγάρο και έτσι καθόμασταν και καπνίζαμε το τσιγάρο χαζεύοντας τον άπειρο χώρο. Ωραίες ανθρώπινες στιγμές, να γεμίζει καρκινο το πνευμονι σου.![]()
Εσύ δεν καπνίζεις;
aLiCat έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 00:55Μόνο εγώ σε νιώθω Naida μου..Naida έγραψε: 01 Νοέμ 2019, 23:04 Σήμερα σε κάποια φάση στη δουλειά είχαμε μπερδέματα, ένταση, νεύρα κατά το μεσημέρι ενώ είχε αδειάσει από κόσμο το γραφείο και μόλις μας είχαν φέρει καφέδες λέω στον υπερτελειο
Ανοίγει τέρμα παράθυρο, έλα δω μου λέει, καθόμαστε στο περβάζι, βγάζει πακέτο κερνάει τσιγάρο και έτσι καθόμασταν και καπνίζαμε το τσιγάρο χαζεύοντας τον άπειρο χώρο. Ωραίες ανθρώπινες στιγμές, να γεμίζει η ψχούλα σου.![]()
![]()
Και να φανταστείς τσιγάρο κάνω μια δυο φορές την εβδομάδα κι αν. Αλλά σήμερα ένιωσα ότι ήθελα ένα. Έτσι αυθόρμητα μου βγήκε και του το είπα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Και έκτοτε δεν ξανακαπνισες; Ούτε ένα;Ορέστης 35 έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 00:57Τη δαγκωνω καλη μου φιλη, αλλα πρεπει να αναβαθμιστεις.Καπνιζα 10 χρονια, το εκοψα στα 32.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μα δεν είναι το τσιγάρο, αυτό καθαυτό. Είναι η φάση, το μοίρασμα. Το φιλικό, το "συνωμοτικό".Naida έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 00:58aLiCat έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 00:55Μόνο εγώ σε νιώθω Naida μου..Naida έγραψε: 01 Νοέμ 2019, 23:04 Σήμερα σε κάποια φάση στη δουλειά είχαμε μπερδέματα, ένταση, νεύρα κατά το μεσημέρι ενώ είχε αδειάσει από κόσμο το γραφείο και μόλις μας είχαν φέρει καφέδες λέω στον υπερτελειο
Ανοίγει τέρμα παράθυρο, έλα δω μου λέει, καθόμαστε στο περβάζι, βγάζει πακέτο κερνάει τσιγάρο και έτσι καθόμασταν και καπνίζαμε το τσιγάρο χαζεύοντας τον άπειρο χώρο. Ωραίες ανθρώπινες στιγμές, να γεμίζει η ψχούλα σου.![]()
![]()
![]()
Και να φανταστείς τσιγάρο κάνω μια δυο φορές την εβδομάδα κι αν. Αλλά σήμερα ένιωσα ότι ήθελα ένα. Έτσι αυθόρμητα μου βγήκε και του το είπα.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
Ορέστης 35
Μονο στον υπνο μου.Naida έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 00:59Και έκτοτε δεν ξανακαπνισες; Ούτε ένα;Ορέστης 35 έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 00:57Τη δαγκωνω καλη μου φιλη, αλλα πρεπει να αναβαθμιστεις.Καπνιζα 10 χρονια, το εκοψα στα 32.
-
Ορέστης 35
Ετσι αρχιζουν ολοι και πανε στο ενα πακετο την ημεραNaida έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 00:58aLiCat έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 00:55Μόνο εγώ σε νιώθω Naida μου..Naida έγραψε: 01 Νοέμ 2019, 23:04 Σήμερα σε κάποια φάση στη δουλειά είχαμε μπερδέματα, ένταση, νεύρα κατά το μεσημέρι ενώ είχε αδειάσει από κόσμο το γραφείο και μόλις μας είχαν φέρει καφέδες λέω στον υπερτελειο
![]()
![]()
-
Ορέστης 35
Μοιραστειτε ενα κουλουρι.aLiCat έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 01:02Μα δεν είναι το τσιγάρο, αυτό καθαυτό. Είναι η φάση, το μοίρασμα. Το φιλικό, το "συνωμοτικό".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 848 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 45 Απαντήσεις