Το μόνο θετικό ήταν οι τιμές, είχε και καλά φαγητά αλλά σε καμιά περίπτωση το αρνί. Το μοσχάρι ήταν καλό, τουλάχιστον αυτό που πήρα γω.
Εσύ πότε θα μας επισκεφτείς να διαλέξεις μαγαζί για να φάμε και να δούμε αν αυτά που γράφεις έχουν υπόσταση;
Το μόνο θετικό ήταν οι τιμές, είχε και καλά φαγητά αλλά σε καμιά περίπτωση το αρνί. Το μοσχάρι ήταν καλό, τουλάχιστον αυτό που πήρα γω.
Τι σας εμποδιζει να πάτε σε ενα απο οσα εχω αναφερει οπως τον Κρητικο να διαπιστωσετε αν εχουν υποσταση τα γραφομενα μου ;Πάνας έγραψε: 01 Νοέμ 2019, 00:09Το μόνο θετικό ήταν οι τιμές, είχε και καλά φαγητά αλλά σε καμιά περίπτωση το αρνί. Το μοσχάρι ήταν καλό, τουλάχιστον αυτό που πήρα γω.
Εσύ πότε θα μας επισκεφτείς να διαλέξεις μαγαζί για να φάμε και να δούμε αν αυτά που γράφεις έχουν υπόσταση;
Τι σε μποδίζει να μην έρθεις;Αγις έγραψε: 01 Νοέμ 2019, 00:15Τι σας εμποδιζει να πάτε σε ενα απο οσα εχω αναφερει οπως τον Κρητικο να διαπιστωσετε αν εχουν υποσταση τα γραφομενα μου ;Πάνας έγραψε: 01 Νοέμ 2019, 00:09Το μόνο θετικό ήταν οι τιμές, είχε και καλά φαγητά αλλά σε καμιά περίπτωση το αρνί. Το μοσχάρι ήταν καλό, τουλάχιστον αυτό που πήρα γω.Αγις έγραψε: 01 Νοέμ 2019, 00:02
Τι να παρακανουμε ; Θεικα τα εβγαλε ο ταρκοφσκης - ουτε προπαγανδιστικη ταινια να σκηνοθετουσε .
Αποφευγω τα ομαδικα - προτιμω κ προτεινω εξοδο για δυο ( στις Κυριες )Πάνας έγραψε: 01 Νοέμ 2019, 00:17Τι σε μποδίζει να μην έρθεις;Αγις έγραψε: 01 Νοέμ 2019, 00:15Τι σας εμποδιζει να πάτε σε ενα απο οσα εχω αναφερει οπως τον Κρητικο να διαπιστωσετε αν εχουν υποσταση τα γραφομενα μου ;Πάνας έγραψε: 01 Νοέμ 2019, 00:09
gyrises ρε μλκ, τι ανοιξε μουικο θεμα ο αλλος
ζω ένα δράμα που γίνεται όλο και χειρότεροΕρμής έγραψε: 31 Οκτ 2019, 23:15Βρήκατε θεραπεία για τον βεγκανισμο;Tarkovsky έγραψε: 31 Οκτ 2019, 18:17 το απαύγασμα
Chicken Spring Roll - Κοτόπουλο ρολό άνοιξη
ground chicken, cooking oil, divided sweet chili sous (sic) - κοτόπουλο έδαφος, μαγειρικό λάδι, διαιρούμενο γλυκό sous τσίλι
4,00 €
στο μεταξύ έλεγα στη μικρά για το μαγαζί και αποφάσισε να πάει με το αμόρε - ευκαιρία να το παίξω χουβαρντάς πεθερόςSpoiler
μην του γαμήσω...![]()
Φαντάζεσαι να είναι και πχορουμίτης, τύπε;Tarkovsky έγραψε: 01 Νοέμ 2019, 18:46ζω ένα δράμα που γίνεται όλο και χειρότεροΕρμής έγραψε: 31 Οκτ 2019, 23:15Βρήκατε θεραπεία για τον βεγκανισμο;Tarkovsky έγραψε: 31 Οκτ 2019, 18:17 το απαύγασμα
Chicken Spring Roll - Κοτόπουλο ρολό άνοιξη
ground chicken, cooking oil, divided sweet chili sous (sic) - κοτόπουλο έδαφος, μαγειρικό λάδι, διαιρούμενο γλυκό sous τσίλι
4,00 €
στο μεταξύ έλεγα στη μικρά για το μαγαζί και αποφάσισε να πάει με το αμόρε - ευκαιρία να το παίξω χουβαρντάς πεθερόςSpoiler
μην του γαμήσω...![]()
3 βδομάδες το καλοκαίρι στην Κρήτη, δεν έφαγε μπουκιά τσιτσί μου είπε, εδώ και κάτι μήνες έκοψε και το ψάρι![]()
τελευταία μου ελπίδα αυτό ο τύπος, τρώει τα πάντα και δουλεύει σε καλό εστιατόριο - είναι ο μόνος λόγος που βρίσκεται ακόμη εν ζωή...
όλως περιέργως, αυτό θα μετρούσε στα υπέρ του
Feindflug έγραψε: 01 Νοέμ 2019, 18:48Φαντάζεσαι να είναι και πχορουμίτης, τύπε;Tarkovsky έγραψε: 01 Νοέμ 2019, 18:46ζω ένα δράμα που γίνεται όλο και χειρότερο
3 βδομάδες το καλοκαίρι στην Κρήτη, δεν έφαγε μπουκιά τσιτσί μου είπε, εδώ και κάτι μήνες έκοψε και το ψάρι![]()
τελευταία μου ελπίδα αυτό ο τύπος, τρώει τα πάντα και δουλεύει σε καλό εστιατόριο - είναι ο μόνος λόγος που βρίσκεται ακόμη εν ζωή...