!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ομάδα συριζαίων αμαυρώνει παρέλαση στη Νέα Φιλαδέλφεια
Re: Ομάδα συριζαίων αμαυρώνει παρέλαση στη Νέα Φιλαδέλφεια
Εγώ για το έγκλημα μου πέρασα αυτοφορο - εισαγγελέα και Δικαστηκα. Ήμουν εξω με αναστολή. Από τις δέκα δεν είμαι .
Κοντά έπεσα.
Εγώ έφαγα 40 μέρες φυλακή με τριετή αναστολή. Καταστροφή κρατικού εγγράφου. Εσκισά το επίσημο έγγραφο καταγραφής των ψήφων (το χαρτί του αγγελιοφόρου) στις προηγούμενες εκλογές.Δικαστηκα χωρίς δικηγόρο.
Και εγώ καλλιτέχνης είμαι.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Γιατι χωρις δικηγορο?
Σαν τελετή μύησης σε μυστική οργάνωση ακούγεται . Με τι καλλιτεχνείς αν επιτρέπεται ?Kiki mat έγραψε: 01 Νοέμ 2019, 09:42 Εγώ έφαγα 40 μέρες φυλακή με τριετή αναστολή. Καταστροφή κρατικού εγγράφου. Εσκισά το επίσημο έγγραφο καταγραφής των ψήφων (το χαρτί του αγγελιοφόρου) στις προηγούμενες εκλογές.Δικαστηκα χωρίς δικηγόρο.
Ο χαμένος κυκλός των ποιητών . Με έναυσμα την τέχνη.Νon4me έγραψε: 01 Νοέμ 2019, 10:23Σαν τελετή μύησης σε μυστική οργάνωση ακούγεται . Με τι καλλιτεχνείς αν επιτρέπεται ?Kiki mat έγραψε: 01 Νοέμ 2019, 09:42 Εγώ έφαγα 40 μέρες φυλακή με τριετή αναστολή. Καταστροφή κρατικού εγγράφου. Εσκισά το επίσημο έγγραφο καταγραφής των ψήφων (το χαρτί του αγγελιοφόρου) στις προηγούμενες εκλογές.Δικαστηκα χωρίς δικηγόρο.
Tα νευράκια μου είχα που το κάναν το εκλογικό κέντρο παιδική χαρά . Μίλησαν οι άλλοι που ήταν παρόντες" ειμασταν ένα όμορφο παρεακι,αυτη καθόταν σε μία ακρουλα,περνουσαμε όμορφα και καλά " Ήταν μία μάρτυρας και μου δωσαν ελαφρυντικό.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Αλλιως θα σε εβαζαν 10 χρονια μεσα...
Μου κάνει εντύπωση το πώς βρίσκετε και απαντάτε ο ένας στον άλλο χωρίς κουότ
Οντοπικ, μάθαμε τελικά τις ηλικίες των παιδιών
Οντοπικ, μάθαμε τελικά τις ηλικίες των παιδιών
Με τηλεπάθεια. .Χουργιατς έγραψε: 01 Νοέμ 2019, 10:52 Μου κάνει εντύπωση το πώς βρίσκετε και απαντάτε ο ένας στον άλλο χωρίς κουότ![]()
Οντοπικ, μάθαμε τελικά τις ηλικίες των παιδιών![]()
-
alexandroso
Ποιοί το κάναμε αυτό; Και με τι τρόπο;Ίφιδα έγραψε: 31 Οκτ 2019, 20:25Να σου θυμίσω ότι κυνηγουσατε όποιον είχε διαφορετική άποψη για το Μακεδονικό.alexandroso έγραψε: 31 Οκτ 2019, 15:49Οταν και οι άλλοι θα κυνηγούν να τιμωρήσουν κάποιους γιατί έχουν διαφορετική άποψη τότε πράγματι θα γίνουν η διαφορετική όψη του ίδιου νομίσματος. Μόνον τότε κι αυτό μόνο γιατί θα σας αντιγράψουν και θα το κάνουν γιατί η βλακεία έχει την τάση να μολύνει όποιον τη συναντά.Ίφιδα έγραψε: 31 Οκτ 2019, 14:50 Το κράτος ήταν εθνικοφρων πριν 50 χρόνια, εγώ μεγάλωσα με διδαχές τύπου
"ζήτω η 17 Νοέμβρη, η σημαία είναι φασισμός
Γαμιούνται οι Ελληναρες κι ο πατριωτισμος"
Όχι, το να τραβάει η μία πλευρά απ' την μια άκρη και η άλλη απ' την άλλη, εκφράζοντας ο καθένας ότι πιο ακραίο κατεβάζει η γκλάβα του δεν είναι συζήτηση, είναι διαγωνισμός βλακείας. Δεν είναι συζήτηση για την διαφορετικότητα και την αντιπαράθεση αλλά γαύγισμα για το ποιος την έχει πιο μεγάλη, πιο μοφωμενη, ποιοι έχουν φάει το λιγότερο κουτόχορτο.
Είστε η διαφορετική όψη του ίδιου νομισματος
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: Γενιτσαριλίκι: Διακωμωδούν την παρέλαση
O εθνικισμός όταν δεν είναι συνδεδεμένος με πολιτικές ιδεολογίες συνδέει την κοινωνία. Αυτό είναι το ζητούμενο. Αν έχεις πρόβλημα με τη λέξη πες το πατριωτισμό. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Φυσικά συνδέεται άμεσα με την υπεράσπιση της πατρίδας και ουδεμία σχέση έχει με σαδισμό.stavmanr έγραψε: 31 Οκτ 2019, 22:23Αναφέρθηκα στην πληγή που ονομάζεται εθνικισμός. Όχι στην υπεράσπιση της πατρίδας.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 30 Οκτ 2019, 10:28Σφάλεις και συγχέεις τον σαδισμό με την υπεράσπιση του έθνους.stavmanr έγραψε: 30 Οκτ 2019, 10:18
Μπα...
Το αντίθετο.
Φαίνεται να μπερδεύεις την πατριωτική ή εθνική συνείδηση με τον εθνικισμό.
Το να έχει κανείς συνείδηση της κοινότητας στην οποία λειτουργεί δεν έχει καμία σχέση με τις ολοκληρωτικές διαθέσεις κάποιων να χρησιμοποιήσουν την κοινότητα αυτή για να ικανοποιήσουν σαδιστικές ορέξεις.
Η Νέα Φιλαδέλφεια και τα σεξουαλικά απωθημένα
huffingtonpost

Από τις παρελάσεις και τις σημαίες, το Μακεδονικό, ως το pride, τον Ζακ και το Χυτήριο, ο θυμός του φασιστάκου είναι ένας νεγκατίφ διονυσιασμός, ένα φεστιβάλ σεξουαλικής στέρησης και κρυφών απωθημένων.

Δείτε τον φουκαρά τον φασιστάκο πώς γράφει στα σόσιαλ μίντια για τα κορίτσια της Νέας Φιλαδέλφειας. Πώς οπλομαχεί κραδαίνοντας τον ψηφιακό του φαλλό. Έτσι κι αλλιώς βαρύ φορτίο η σεξουαλική καταπίεση, τα απωθημένα, η υπογάστρια πείνα. Για όλους μας. Ε, ειδικά όταν στην οθόνη του φασίστα σκάσει ο Ζακ ή τα κορίτσια της Νέας Φιλαδέλφειας, τότε σκάει μαζί ένα πανηγύρι φαντασιώσεων κι απωθημένων. Ο κόσμος όλος μια απώθηση.
Κραυγάζει με όρους σεξουαλικής καθυπόταξης. Μιλάει για τα κορίτσια που προσέβαλαν τα ιερά και τα όσια, το σύμπαν όλο μια ποινή κι ο ίδιος τιμωρός με μότο το «γαμάω και δέρνω». Το σεξ ως βίαιη επιβολή, η τιμωρητική βία ως προέκταση του σεξ. «Αγάμητες ηλίθιες» έγραψε ο ένας, «βιασμό στις φυλακές από λαθρομετανάστες» ευχήθηκε ο άλλος, «σεξ και ξύλο» υποσχέθηκε ο τρίτος. Το σεξ ως τιμωρία, βία και επιβεβαίωση.
Ο παρτσακλός βηματισμός των κοριτσιών ξύπνησε θυμούς και φόβους. Το άτομο στο φασισμό, βυθισμένο στην προβληματική του ψυχική δομή, είναι ανίκανο να σταθεί κριτικά απέναντι σε καθετί που προκαλεί το θυμό και το φόβο του. Στρέφει όλη την ψυχική ενέργεια επιθετικά προς τα έξω. Εξωτερικεύει βία για να βάλει μια ελάχιστη τάξη στο μέσα του χάος.
Ο φασιστάκος του πληκτρολογίου είναι έξαλλος με το happening στην παρέλαση. Αυτός ο ίδιος που περίμενε πώς και πώς ρεπορτάζ με μαθήτριες σημαιοφόρους με κοντές φούστες. Σπάστηκε που έχασε τα ρεπορτάζ, πήρε όμως χαρά μεγάλη με την επινόηση ενός καινούριου απόλυτου εχθρού.
Κάθε φορά που μπαίνει σε κατάσταση «έκτακτης ανάγκης» ξερνάει σεξισμό, ομοφοβία, τρανσφοβία, κακοποίηση, εκφοβισμό, λεκτικό εξευτελισμό. Από τις παρελάσεις και τις σημαίες, το Μακεδονικό, ως το pride, τον Ζακ και το Χυτήριο, ο θυμός του φασιστάκου είναι ένας νεγκατίφ διονυσιασμός, ένα φεστιβάλ σεξουαλικής στέρησης και κρυφών απωθημένων.
huffingtonpost
Από τις παρελάσεις και τις σημαίες, το Μακεδονικό, ως το pride, τον Ζακ και το Χυτήριο, ο θυμός του φασιστάκου είναι ένας νεγκατίφ διονυσιασμός, ένα φεστιβάλ σεξουαλικής στέρησης και κρυφών απωθημένων.

Δείτε τον φουκαρά τον φασιστάκο πώς γράφει στα σόσιαλ μίντια για τα κορίτσια της Νέας Φιλαδέλφειας. Πώς οπλομαχεί κραδαίνοντας τον ψηφιακό του φαλλό. Έτσι κι αλλιώς βαρύ φορτίο η σεξουαλική καταπίεση, τα απωθημένα, η υπογάστρια πείνα. Για όλους μας. Ε, ειδικά όταν στην οθόνη του φασίστα σκάσει ο Ζακ ή τα κορίτσια της Νέας Φιλαδέλφειας, τότε σκάει μαζί ένα πανηγύρι φαντασιώσεων κι απωθημένων. Ο κόσμος όλος μια απώθηση.
Κραυγάζει με όρους σεξουαλικής καθυπόταξης. Μιλάει για τα κορίτσια που προσέβαλαν τα ιερά και τα όσια, το σύμπαν όλο μια ποινή κι ο ίδιος τιμωρός με μότο το «γαμάω και δέρνω». Το σεξ ως βίαιη επιβολή, η τιμωρητική βία ως προέκταση του σεξ. «Αγάμητες ηλίθιες» έγραψε ο ένας, «βιασμό στις φυλακές από λαθρομετανάστες» ευχήθηκε ο άλλος, «σεξ και ξύλο» υποσχέθηκε ο τρίτος. Το σεξ ως τιμωρία, βία και επιβεβαίωση.
Ο παρτσακλός βηματισμός των κοριτσιών ξύπνησε θυμούς και φόβους. Το άτομο στο φασισμό, βυθισμένο στην προβληματική του ψυχική δομή, είναι ανίκανο να σταθεί κριτικά απέναντι σε καθετί που προκαλεί το θυμό και το φόβο του. Στρέφει όλη την ψυχική ενέργεια επιθετικά προς τα έξω. Εξωτερικεύει βία για να βάλει μια ελάχιστη τάξη στο μέσα του χάος.
Ο φασιστάκος του πληκτρολογίου είναι έξαλλος με το happening στην παρέλαση. Αυτός ο ίδιος που περίμενε πώς και πώς ρεπορτάζ με μαθήτριες σημαιοφόρους με κοντές φούστες. Σπάστηκε που έχασε τα ρεπορτάζ, πήρε όμως χαρά μεγάλη με την επινόηση ενός καινούριου απόλυτου εχθρού.
Κάθε φορά που μπαίνει σε κατάσταση «έκτακτης ανάγκης» ξερνάει σεξισμό, ομοφοβία, τρανσφοβία, κακοποίηση, εκφοβισμό, λεκτικό εξευτελισμό. Από τις παρελάσεις και τις σημαίες, το Μακεδονικό, ως το pride, τον Ζακ και το Χυτήριο, ο θυμός του φασιστάκου είναι ένας νεγκατίφ διονυσιασμός, ένα φεστιβάλ σεξουαλικής στέρησης και κρυφών απωθημένων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Noor1 την 01 Νοέμ 2019, 18:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 444 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 37 Απαντήσεις