κερδαμε!!!Spiros252 έγραψε: 01 Ιουν 2018, 01:24 Πέφτει και η Ισπανία !!
"Ισπανία: Καταρρέει η κυβέρνηση Ραχόι - Οι Βάσκοι εθνικιστές στηρίζουν την πρόταση μομφής"
https://www.protothema.gr/world/article ... si-momfis/
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πραξικόπημα στην Ιταλία
- Οργισμένος
Re: Πραξικόπημα στην Ιταλία
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- hellegennes
Καταντάς αφάνταστα κουραστικός όταν δεν έχεις απολύτως τίποτα να πεις -δηλαδή στα τελευταία σου 505 posts- παρά μόνο να κατηγορήσεις κάποιον ότι λέει μαλακίες. Αν δεν έχεις κάτι να πεις, απλά μην λες τίποτα. Σπάμινγκ είναι αυτό που κάνεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Πάντως για δανεικά μην ελπίζετε, σας το λέω από τώρα. Θα αφήστε τα κοκαλάκια σας σβήνοντας τηλέφωνα σε εξελ 95 με σιφτ σελέκτ ντιλίτ λόγω gdprSpiros252 έγραψε: 01 Ιουν 2018, 01:24 Πέφτει και η Ισπανία !!
"Ισπανία: Καταρρέει η κυβέρνηση Ραχόι - Οι Βάσκοι εθνικιστές στηρίζουν την πρόταση μομφής"
https://www.protothema.gr/world/article ... si-momfis/
![]()
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Ελπίζουμε σε ευρωομολογο . Οι εξελίξεις θα το φέρουν.
Αν και :
Η ανακυκλούμενη πίστωση μη βιώσιμου χρέους δεν έσωσε ποτε κανέναν.
Αν και :
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
το κόμμα θα ονομάζεται Μέτωπο Ευρωπαϊκής Ρεαλιστικής Ανυπακοής (ΜέΡΑ25)
Προσθέτει δε πως το τρίπτυχό του θα είναι το «ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ».
- Γιατί «μέρα»;
Επειδή κουραστήκαμε στην ατελείωτη νύχτα των Μνημονίων
http://www.kathimerini.gr/948654/articl ... varoyfakhs
τουλάχιστον 20%
Προσθέτει δε πως το τρίπτυχό του θα είναι το «ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ».
- Γιατί «μέρα»;
Επειδή κουραστήκαμε στην ατελείωτη νύχτα των Μνημονίων
http://www.kathimerini.gr/948654/articl ... varoyfakhs
Spoiler

“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Πόσο pseud o Bαρουφ. Ανετα παει και για μουσειο το νιουζ αητεμ.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Tώρα αν πω ότι αυτό πρακτικά σημαίνει ότι τον διάλεξε το γερμανικό μπλοκ, θα μου πείτε να διαβάσω ψεκασμένα ινφογουορζ και τέτχοια οπότε ας πούμε ότι δε βρίσκουμε σημείο επαφής.Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Ιουν 2018, 00:08
Γιατί ρε φίλε αυτόν διάλεξαν οι ΥΠΟΙΚ των κρατών, δύο φορές. Τι θα πει λάθος και σωστό. Δε θα μπορούσε να γίνει αλλιώς αφού αυτόν ήθελαν.
Eίναι ψεκασμενιά η κριτική στον απόφοιτο αγρ. οικονομίας-νυν έμπορο κοπριάς ως ακατάλληλο για πρόεδρο του Eurogroup;Οργισμένος έγραψε: 01 Ιουν 2018, 01:28 Πλακα κανεις;;; Εχουμε κανει πολλακις δρυμεια κριτικη στα σοβαρα αλλα και κρισιμα λαθη της ΕΕ και ειδικα της Γερμανιας. Αλλο αυτο και αλλο να πεταμε στον αερα βλακωδεις ισχυρισμους και ψεκασμενιες γ΄ διαλογης.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- hellegennes
Για κάποιους εδώ μέσα, αν 10 άτομα επιλέξουν κάποιον, σημαίνει ότι τον ψήφισαν αυτοβούλως, με τα δικά τους κριτήρια. Όταν δηλαδή ψηφίζεται ο πρόεδρος της δημοκρατίας, τα μέλη του κόμματος που τον πρότεινε απλώς τυχαίνει και συμφωνούν, δεν εκτελούν γραμμή του κόμματος. Μάλλον δεν θα υπάρχει η έννοια «γραμμή», είναι ψεκασμενιά.elchav έγραψε: 01 Ιουν 2018, 13:39Tώρα αν πω ότι αυτό πρακτικά σημαίνει ότι τον διάλεξε το γερμανικό μπλοκ, θα μου πείτε να διαβάσω ψεκασμένα ινφογουορζ και τέτχοια οπότε ας πούμε ότι δε βρίσκουμε σημείο επαφής.Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Ιουν 2018, 00:08
Γιατί ρε φίλε αυτόν διάλεξαν οι ΥΠΟΙΚ των κρατών, δύο φορές. Τι θα πει λάθος και σωστό. Δε θα μπορούσε να γίνει αλλιώς αφού αυτόν ήθελαν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Αν αργήσει, φάτε, πάντωςSpiros252 έγραψε: 01 Ιουν 2018, 08:36 Ελπίζουμε σε ευρωομολογο . Οι εξελίξεις θα το φέρουν.
Αν και :
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Έπεσε ο Ραχόι. Τον έφαγαν τα σκάνδαλα.
Έτοιμαζεται κυβέρνηση σοσιαλιστών - podemos ?
Διαφωνώ με την αντιδημοκρατική αυτή διαδικασία στην Ισπανία πάντως. Έπρεπε να γίνουν εκλογές. Δεν μπορεί να βγαίνει κυβέρνηση έτσι.
Εδώ τί ακριβώς γίνεται σε περίπτωση πρότασης μομφής που υπερψηφιστεί;
Χάνει τη δεδηλωμένη και εκλογές;
Έτοιμαζεται κυβέρνηση σοσιαλιστών - podemos ?
Διαφωνώ με την αντιδημοκρατική αυτή διαδικασία στην Ισπανία πάντως. Έπρεπε να γίνουν εκλογές. Δεν μπορεί να βγαίνει κυβέρνηση έτσι.
Εδώ τί ακριβώς γίνεται σε περίπτωση πρότασης μομφής που υπερψηφιστεί;
Χάνει τη δεδηλωμένη και εκλογές;
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
- Μαυροβασίλης

Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
θα τον φάει ο κούλης για πρωινό.Yochanan έγραψε: 01 Ιουν 2018, 10:06 Πόσο pseud o Bαρουφ. Ανετα παει και για μουσειο το νιουζ αητεμ.
- Οργισμένος
Oxi απλα δεν ειναι δυνατον να επικαλειστε ακαταλληλοτητα πτυχιων για εναν πολιτικο. Δεν ειναι λογικο.elchav έγραψε: 01 Ιουν 2018, 13:39Tώρα αν πω ότι αυτό πρακτικά σημαίνει ότι τον διάλεξε το γερμανικό μπλοκ, θα μου πείτε να διαβάσω ψεκασμένα ινφογουορζ και τέτχοια οπότε ας πούμε ότι δε βρίσκουμε σημείο επαφής.Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Ιουν 2018, 00:08
Eίναι ψεκασμενιά η κριτική στον απόφοιτο αγρ. οικονομίας-νυν έμπορο κοπριάς ως ακατάλληλο για πρόεδρο του Eurogroup;Οργισμένος έγραψε: 01 Ιουν 2018, 01:28 Πλακα κανεις;;; Εχουμε κανει πολλακις δρυμεια κριτικη στα σοβαρα αλλα και κρισιμα λαθη της ΕΕ και ειδικα της Γερμανιας. Αλλο αυτο και αλλο να πεταμε στον αερα βλακωδεις ισχυρισμους και ψεκασμενιες γ΄ διαλογης.![]()
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Northern Spirit
Πώς παει η αντισταση στο..πραξικοπημα;
Απο ο'τι βλεπω οι..επαναστατες αλλαξανε υπουργο και ολα καλα....
Αυτος που βαλανε λεει συμφωνα με την τελεγκραφ o
Οπαδος λεει του τυπωματος χρηματος για να "ξεχρεωσουνε" οι Ιταλοι..
Για τους οποιους φυσικα η ΕΚΤ τυπωσε ενα σκασμο ευρω αφου η ΕΚΤ αγορασε εκατονταδες δις Ιταλικων ομολογων..Οι τυποι αυτοι θελουνε και αλλο τρυπωμα..
Αυτος ειναι λεει, ο..ευρωπαιστης: ο αλλος ηθελε να βγει απο το ευρω ενω αυτος "να μεινυμε ρε παιδια αλλα να μας τυπωσετε μερικα τρις ευρω για να ξεχρεωσουμε"...
Απο ο'τι βλεπω οι..επαναστατες αλλαξανε υπουργο και ολα καλα....
Αυτος που βαλανε λεει συμφωνα με την τελεγκραφ o
Guru of ‘helicopter money’ takes Italy’s treasury as insurgents gain their way
Οπαδος λεει του τυπωματος χρηματος για να "ξεχρεωσουνε" οι Ιταλοι..
Για τους οποιους φυσικα η ΕΚΤ τυπωσε ενα σκασμο ευρω αφου η ΕΚΤ αγορασε εκατονταδες δις Ιταλικων ομολογων..Οι τυποι αυτοι θελουνε και αλλο τρυπωμα..
Αυτος ειναι λεει, ο..ευρωπαιστης: ο αλλος ηθελε να βγει απο το ευρω ενω αυτος "να μεινυμε ρε παιδια αλλα να μας τυπωσετε μερικα τρις ευρω για να ξεχρεωσουμε"...
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- hellegennes
Έλα! Δηλαδή δεν θέλουμε τεχνοκράτες, πλέον; Θέλουμε να γυρίσουμε στον 19ο αιώνα; Που δηλαδή οι πολιτικοί του 19ου αιώνα ήταν μορφωμένοι, μην λέμε και μαλακίες. Τώρα που το καλοσκέφτομαι, ο μόνος αιώνας που οι πολιτικοί είναι παντελώς αμόρφωτοι είναι ο 21ος. Προσπαθώ να θυμηθώ κάποια προηγούμενη κατάσταση με αμόρφωτους πολιτικούς και αδυνατώ.Οργισμένος έγραψε: 01 Ιουν 2018, 21:47Oxi απλα δεν ειναι δυνατον να επικαλειστε ακαταλληλοτητα πτυχιων για εναν πολιτικο. Δεν ειναι λογικο.elchav έγραψε: 01 Ιουν 2018, 13:39 Eίναι ψεκασμενιά η κριτική στον απόφοιτο αγρ. οικονομίας-νυν έμπορο κοπριάς ως ακατάλληλο για πρόεδρο του Eurogroup;![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 62 Απαντήσεις
- 1735 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα
-
- 21 Απαντήσεις