Ούτε στο σκίτσο δεν μπορούν να τις κάνουν να φαίνονται σαν "νέες κοπέλλες".the comet the course the tail έγραψε: 31 Οκτ 2019, 15:48
https://thepressproject.gr/imerologio-3 ... riou-2019/
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ομάδα συριζαίων αμαυρώνει παρέλαση στη Νέα Φιλαδέλφεια
- Golden Age
Re: Ομάδα συριζαίων αμαυρώνει παρέλαση στη Νέα Φιλαδέλφεια
-
the comet the course the tail
μαλάγρωσε καλά το σκίτσο βλέπω. 
-
the comet the course the tail
ναι, όπως κάνουν τα πιτσιρίκια στο δημοτικό, που κοροϊδεύουν κάνα χοντρούλη κλπ.
πάρε και κατάλαβε με τι άτομα έχεις να κάνεις.
-
alexandroso
Ο Κύπριος ήταν ειδική περίπτωση. Φανατικός εθνικόφρων ΕΟΚΑτζής Β που έβριζε σαν χαμάλης. Το τι είχε ακούσει η μάνα του Αρη δε λέγεται. Εμένα, παραδόξως, με συμπαθούσε και τουλάχιστον γλύτωνε η μάνα μου.EKPLIKTIKOS έγραψε: 31 Οκτ 2019, 14:33Εποχαρες φιλε
Θυμαμαι επικους τσακωμους με πυρηρακλειτο κ κατι τρελαρες σαν εναν κυπριο, νομίζω καραβανα ή κάτι
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Οκτ 2019, 15:28Αν γουστάρετε σάτιρα, θα την έχετε.Alien666 έγραψε: 31 Οκτ 2019, 15:24 γουστάρουμε να βλέπουμε σάτιρα στις παρελάσεις και να σατυρίζουμε αυτού του τύπου την αντιπολίτευση.
viewtopic.php?f=24&t=16119
Χατήρια δεν χαλάμε.![]()
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Αυτό για την κριτική σκέψη που είναι το αντίθετο στην πειθαρχια, στο Λένιν το διάβασες;alexandroso έγραψε: 31 Οκτ 2019, 15:47 Πρώτον για πειθαρχία (και άρα καμία σχέση με τι πρέπει να μαθαίνουμε σε μαθητές, το αντίθετο η κριτική σκέψη και η σύνθεση, που για να υπάρξει χρειάζεται αντίθεση, πρέπει να ναι τα εφόδια των μαθητών)
Μηπως στο Παιδαγωγικό Ποίημα του Μακαρενκο;
Ή μήπως είναι πολύ φασιστικά αυτά για τις προτιμήσεις σου;
Εγώ θέλω κοινωνία που τα παιδιά θα είναι εφοδιασμένα για τα Στάλινγκραντ και Λένινγκραντ του μέλλοντος, όχι κοπριτες που θα μαλακιζονται μπροστά σε κάθε Αλκάθαρ ή ξεβιδωμενες ηλιθιες.
σε παρακαλώ μη γίνεσαι ίδιος και βάζεις αυτάρεσκα χαμογελάκιαthe comet the course the tail έγραψε: 31 Οκτ 2019, 16:07 ναι, όπως κάνουν τα πιτσιρίκια στο δημοτικό, που κοροϊδεύουν κάνα χοντρούλη κλπ.
πάρε και κατάλαβε με τι άτομα έχεις να κάνεις.![]()
περιμένω απάντηση από την ίδια, είναι άδικο να βγάζουμε αυθαίρετα συμπεράσματα
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
alexandroso
Με αυτή την παιδεία και αυτά τα μυαλά θα είναι έτοιμα για Στάλινγκραντ και Λένινγκραντ αλλά παρέα με τα Ες Ες. Αλλωστε αυτά τα μυαλά ήταν που έστειλαν Ελληνικό στρατό κατοχής στην Κριμαία εναντίον των μπολσεβίκων (ενώ την ίδια ώρα οι Τούρκοι ξεπάτωναν τους Πόντιους, ποιός να ασχολείται μαζί τους όταν έχουμε να καταπολεμήσωμε τους άθεους μπολσεβίκους). Για να ναι έτοιμοι να υπερασπίσουν τα Στάλινγκραντ και τα Λένινγκραντ χρειάζονται πρώτα κριτική σκέψη. Και πριν θελήσεις να μου ξανααναφέρεις τι έκανε ο κόκκινος στρατός ή γενικά το ανατολικό μπλοκ κοίτα τι είδους πολίτες παράδωσαν όταν έπεσαν. Γίδια παρέλαβαν βόδια παράδωσαν.Maspoli έγραψε: 31 Οκτ 2019, 16:18Αυτό για την κριτική σκέψη που είναι το αντίθετο στην πειθαρχια, στο Λένιν το διάβασες;alexandroso έγραψε: 31 Οκτ 2019, 15:47 Πρώτον για πειθαρχία (και άρα καμία σχέση με τι πρέπει να μαθαίνουμε σε μαθητές, το αντίθετο η κριτική σκέψη και η σύνθεση, που για να υπάρξει χρειάζεται αντίθεση, πρέπει να ναι τα εφόδια των μαθητών)
![]()
Ή μήπως είναι πολύ φασιστικά αυτά για τις προτιμήσεις σου;
Εγώ θέλω κοινωνία που τα παιδιά θα είναι εφοδιασμένα για τα Στάλινγκραντ και Λένινγκραντ του μέλλοντος, όχι κοπριτες που θα μαλακιζονται μπροστά σε κάθε Αλκάθαρ ή ξεβιδωμενες ηλιθιες.
-
alexandroso
Οχι. Στον Μαρξ διάβασα ότι για να υπάρχει σύνθεση χρειάζεται θέση και αντίθεση. Πως θα υπάρξει αντίθεση με καταστολή και κυνήγι στη διαφορετική φωνή γιατί προσβάλλει "τα ιερά και τα όσια"; Ιερά και όσια που μου θυμίζουν την ταρίχευση του Λένιν και την διατήρηση της μούμιας του για προσκύνημα καθώς και την ειδωλολατρεία του μεγάλου πατερούλη. Που έχουν τόση σχέση με τον Μαρξισμό όσο και οι μαθητικές παρελάσεις.Maspoli έγραψε: 31 Οκτ 2019, 16:18
Αυτό για την κριτική σκέψη που είναι το αντίθετο στην πειθαρχια, στο Λένιν το διάβασες;
![]()
Τα Στάλινγκραντ και τα Λένινγκραντ δεν έπεσαν από τον ουρανό, ούτε επειδή τα παιδιά το είχαν βαθειά μέσα τους και το φύλαγαν για την καταλληλη στιγμή...
Και οι ανατροπές έγιναν γιατί η οικοδόμηση απομακρυνθηκε από βασικές αρχές, και μια βασική ας πούμε αρχή ήταν πχ η πειθαρχία στην εργασία...
Βάση για συγκρότηση και κριτική σκέψη είναι η πειθαρχία, όχι η απειθαρχια.
Η κληρονομιά πάντως των χιπηδων στις ΗΠΑ ήταν σίγουρα ένας ακραία επαγγελματικό στρατός με πολύ μεγαλύτερη παρεμβατικότητα εκτός συνορων.
Και οι ανατροπές έγιναν γιατί η οικοδόμηση απομακρυνθηκε από βασικές αρχές, και μια βασική ας πούμε αρχή ήταν πχ η πειθαρχία στην εργασία...
Η κληρονομιά πάντως των χιπηδων στις ΗΠΑ ήταν σίγουρα ένας ακραία επαγγελματικό στρατός με πολύ μεγαλύτερη παρεμβατικότητα εκτός συνορων.
στο σταλιγκραντ έστελναν στρατιώτες που αν υποχωρουσαν τους περιμενε η νι κα βε ντε
μονο μια μεραρχια σοβιετικών εκτελεσαν τα αποσπάσματα θανατου(13.000)
και στο λενιγκραντ παλι παρομοια οι γερμανοι κυκλωναν τη πολη και η νι κα βε ντε δολοφονουσε ανθρώπους
μια ιδεολογια στηριγμενη στο φοβο δεν μπορει να μακροημερευσει
80μ χρονια αντεξε η σοβιετια και πηγε στο χρονοντουλαπο όπως ο ναζισμος και ο φασισμος
μονο μια μεραρχια σοβιετικών εκτελεσαν τα αποσπάσματα θανατου(13.000)
και στο λενιγκραντ παλι παρομοια οι γερμανοι κυκλωναν τη πολη και η νι κα βε ντε δολοφονουσε ανθρώπους
μια ιδεολογια στηριγμενη στο φοβο δεν μπορει να μακροημερευσει
80μ χρονια αντεξε η σοβιετια και πηγε στο χρονοντουλαπο όπως ο ναζισμος και ο φασισμος
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
και αφου μονο ο γεωργιανος φονιας δολοφονησε στα γκουλαγκ πανω από 20 μυρια
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
-
alexandroso
Η πειθαρχία είναι για τον στρατό, όχι για το σχολείο. Οι χίπηδες δεν καταλαβαίνω που κολλάνε. Δηλαδή όποιος άνθρωπος γουστάρει την ειρήνη και όχι τα εθνικομιλιταριστικά είναι χίπης; Η αμολάμε έναν χαρακτηρισμό και ξεμπερδεύουμε; Σου φαίνομαι για χίπης;Maspoli έγραψε: 31 Οκτ 2019, 16:30 Τα Στάλινγκραντ και τα Λένινγκραντ δεν έπεσαν από τον ουρανό, ούτε επειδή τα παιδιά το είχαν βαθειά μέσα τους και το φύλαγαν για την καταλληλη στιγμή...
Δεν μου αρέσουν αυτές οι αναφορές στον δημόσιο λόγο από όποιον και αν εκστομίζονται. Δεν με ενδιαφέρει αν ήταν άσπρες, μαύρες, κοντές, ψηλές ή καλλονές. Η ενέργειά τους δεν αλλάζει. Θα ήθελα ωστόσο να ξέρω αν ήταν μαθήτριες και αν και σε ποιο βαθμό η πρωτοβουλία της ενέργειας ήταν δική τους.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Οκτ 2019, 15:26 Για σακάτηδες και χοντροκώλες ο λόγος.
Πιο αναλυτικά, εδώ.
https://www.lifo.gr/team/bitsandpieces/28987
Κι ο Καουτσκι από τον Μαρξ και την ανάλογη "κριτική" σου σκέψη πήγε εκεί που πηγεalexandroso έγραψε: 31 Οκτ 2019, 16:29Οχι. Στον Μαρξ διάβασα ότι για να υπάρχει σύνθεση χρειάζεται θέση και αντίθεση. Πως θα υπάρξει αντίθεση με καταστολή και κυνήγι στη διαφορετική φωνή γιατί προσβάλλει "τα ιερά και τα όσια"; Ιερά και όσια που μου θυμίζουν την ταρίχευση του Λένιν και την διατήρηση της μούμιας του για προσκύνημα καθώς και την ειδωλολατρεία του μεγάλου πατερούλη. Που έχουν τόση σχέση με τον Μαρξισμό όσο και οι μαθητικές παρελάσεις.Maspoli έγραψε: 31 Οκτ 2019, 16:18
Αυτό για την κριτική σκέψη που είναι το αντίθετο στην πειθαρχια, στο Λένιν το διάβασες;
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 444 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος