!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Highlights της ημερας μας
- Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
- Επικοινωνία:
Re: Highlights της ημερας μας
the comet the course the tail έγραψε: 31 Οκτ 2019, 00:49Ποια τάξη ρε μλκ; Εκτοξεύω ενέργεια, αυξάνω εντροπία. Μπάχαλο κάνω τα μυαλά τους, δεν τα φτιάχνω. Και το ξέρω και άρα δεν πασχίζω γι αυτό που λες.Χαοτικός έγραψε: 31 Οκτ 2019, 00:31Μαλακίες. Δεν πρόκειται ποτέ να υπάρξει θεωρία που να τα εξηγεί όλα εργολαβία. Μόνο αθροιστικά μικρά χαοτικά σκιρτήματα σκέψης και μαγειρεμένης γνώσης θα παίζουν. Δεν μπορεί ο άνθρωπος. Δεν γίνεται. Και δεν φτιάχτηκε γι αυτό εν τέλει. Δεν υπάρχει θεός κι ο άνθρωπος είναι τόσο μαλάκας που νομίζει ότι θα υποκαταστήσει αυτήν την ανύπαρκτη έννοια. Κι όλα αυτά γιατί είναι ψιλοανίκανος και δεν του αρέσει η φύση του και η πραγματικότητά του η χαοτική. Θέλει τάξη ο μαλάκας. Γνώση και ερμηνεία. Έτσι για να μπορεί να πεθάνει ήσυχα. (Λες και αλλιώς δεν θα πεθάνει και πάλι!)the comet the course the tail έγραψε: 31 Οκτ 2019, 00:09
οι πολιτικοκοινωνικοί συσχετισμοί είναι ο μακρόκοσμος. σχετικότητα κλπ.
έχουμε και τον μικρόκοσμο όμως. κβαντομηχανική κλπ.
μέχρι να ενοποιηθούν, έχουμε 2 μέτωπα.
ΟΚ θα σου πω. Πληρώνω το ίντερνετ και μου φαίνεται ακριβό. Κάνω απόσβεση.
Όχι εντάξει. η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ζωή. Παπάρια. Όλοι έχουμε ζωή.
Ε τέλος πάντων ρε παιδί μου... α ναι. Στη ζωή μου δίνω λίγα. Κάνω άσκηση. Εντάξει μου αρέσει και το κομπιούτερ και ήθελα να παίζω παιχνίδια.Τα αντβέτσουρ γουστάρω πιο πολύ. Λέγανε ότι συο λίνουξ δεν θα μπορώ να παίζω πολλά. Μαλακίες όμως!
Είδες τι κάνω;![]()
αυτοαναιρείσαι τότε ρε. γιατί πασχίζεις να βάλεις σε τάξη, όποια τάξη ιδεολογική έχεις στο μυαλό σου, και τα μυαλά των άλλων; κάθεσαι και αραδιάζεις επιχειρήματα, όμορφα, τακτοποιημένα. για ποιο λόγο; ζήσε και απόλαυσε το χάος. πήξε.![]()
![]()
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
βαλε μια απ ολα κ με πολυ ρωσσικηΧαοτικός έγραψε: 31 Οκτ 2019, 00:52Τι θες να μάθεις; Έχω τη ρητοποίηση του πι. Την σκοτεινή αντιύλη που με συγκρούσεις δημιουργεί κανονική ύλη κι ο θερμικός ψόφος δεν θα γίνει. Έχω αβεβαιότητα για κοινωνικά συστήματα. Απροσδιοριστία για πατριωτισμό. Δίνω τσάμπα και εργασιακού για τους πούστηδοι που έχουν πιο ολοκληρωμένο αισθητηριακό σύστημα και πιο διευρυμένη συνείδηση κατά συνέπεια.
Αλλά φέρε και καμιά μπύρα. θα μας γαμήσει η ξεροστομία.![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
the comet the course the tail
δεν είναι adventure. είναι rpg. και το κάνεις μονοδιάστατα.Χαοτικός έγραψε: 31 Οκτ 2019, 01:00 Ε τέλος πάντων ρε παιδί μου... α ναι. Στη ζωή μου δίνω λίγα. Κάνω άσκηση. Εντάξει μου αρέσει και το κομπιούτερ και ήθελα να παίζω παιχνίδια.Τα αντβέτσουρ γουστάρω πιο πολύ. Λέγανε ότι συο λίνουξ δεν θα μπορώ να παίζω πολλά. Μαλακίες όμως!
Είδες τι κάνω;![]()
πρέπει να αναπτύξεις και τον χαρακτήρα σου σε άλλους τομείς.
στην μαγειρική, την μουσική, το τσιλιμπούρδισμα κλπ.
the comet the course the tail έγραψε: 31 Οκτ 2019, 01:11δεν είναι adventure. είναι rpg. και το κάνεις μονοδιάστατα.Χαοτικός έγραψε: 31 Οκτ 2019, 01:00 Ε τέλος πάντων ρε παιδί μου... α ναι. Στη ζωή μου δίνω λίγα. Κάνω άσκηση. Εντάξει μου αρέσει και το κομπιούτερ και ήθελα να παίζω παιχνίδια.Τα αντβέτσουρ γουστάρω πιο πολύ. Λέγανε ότι συο λίνουξ δεν θα μπορώ να παίζω πολλά. Μαλακίες όμως!
Είδες τι κάνω;![]()
Στο τσιλιμπούρδισμα τρώω ξενέρα.
Οι χαρακτήρες που έχουν βάλει για γκόμενες είναι πολύ προβλέψιμες.
-
the comet the course the tail
Χαοτικός έγραψε: 31 Οκτ 2019, 01:15the comet the course the tail έγραψε: 31 Οκτ 2019, 01:11δεν είναι adventure. είναι rpg. και το κάνεις μονοδιάστατα.Χαοτικός έγραψε: 31 Οκτ 2019, 01:00 Ε τέλος πάντων ρε παιδί μου... α ναι. Στη ζωή μου δίνω λίγα. Κάνω άσκηση. Εντάξει μου αρέσει και το κομπιούτερ και ήθελα να παίζω παιχνίδια.Τα αντβέτσουρ γουστάρω πιο πολύ. Λέγανε ότι συο λίνουξ δεν θα μπορώ να παίζω πολλά. Μαλακίες όμως!
Είδες τι κάνω;![]()
Οι χαρακτήρες που έχουν βάλει για γκόμενες είναι πολύ προβλέψιμες.
είναι npc.
the comet the course the tail έγραψε: 31 Οκτ 2019, 01:16Χαοτικός έγραψε: 31 Οκτ 2019, 01:15the comet the course the tail έγραψε: 31 Οκτ 2019, 01:11
δεν είναι adventure. είναι rpg. και το κάνεις μονοδιάστατα.
Οι χαρακτήρες που έχουν βάλει για γκόμενες είναι πολύ προβλέψιμες.![]()
είναι npc.
Σε φχαριστώ πάντως που μου μαθες τι είναι το αρπιτζι. Το είχα ακούσει σα λέξη αλλά δεν σκαμπάζω.
-
Ορέστης 35
Δε νομιζω.
-
Ορέστης 35
Θειο.Αγις έγραψε: 31 Οκτ 2019, 01:01βαλε μια απ ολα κ με πολυ ρωσσικηΧαοτικός έγραψε: 31 Οκτ 2019, 00:52Τι θες να μάθεις; Έχω τη ρητοποίηση του πι. Την σκοτεινή αντιύλη που με συγκρούσεις δημιουργεί κανονική ύλη κι ο θερμικός ψόφος δεν θα γίνει. Έχω αβεβαιότητα για κοινωνικά συστήματα. Απροσδιοριστία για πατριωτισμό. Δίνω τσάμπα και εργασιακού για τους πούστηδοι που έχουν πιο ολοκληρωμένο αισθητηριακό σύστημα και πιο διευρυμένη συνείδηση κατά συνέπεια.Αγις έγραψε: 31 Οκτ 2019, 00:39
κελαηδηστε και χωρις καναβουρι - συνεχιστε δλδ - τα λετε τοσσσοοο ωραια ιδιως τα βαρια διαλεκτικο-υλιστικα
εχω ποπκορν για ωρες
Αλλά φέρε και καμιά μπύρα. θα μας γαμήσει η ξεροστομία.![]()
-
Ορέστης 35
Θειο η καθηγητρια επισης μας εβαλε να παιξουμε ενα παιχνιδι συνομιλιας οπου τα κοριτσια θα επρεπε να εξασκησουν τον πληθυντικο ευγενειας μαζι μας γιατι ειμαστε μεγαλοι και πρεπει να μας μιλανε στον πληθυντικο. Δεν ειναι λιγο παραξενα παιχνιδια αυτα;
Όντως είναι παράξενα.Ορέστης 35 έγραψε: 31 Οκτ 2019, 01:57 Θειο η καθηγητρια επισης μας εβαλε να παιξουμε ενα παιχνιδι συνομιλιας οπου τα κοριτσια θα επρεπε να εξασκησουν τον πληθυντικο ευγενειας μαζι μας γιατι ειμαστε μεγαλοι και πρεπει να μας μιλανε στον πληθυντικο. Δεν ειναι λιγο παραξενα παιχνιδια αυτα;
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
Ορέστης 35
Αρα δεν ειναι ιδεα μου. Τι ερμηνεια δινεις;aLiCat έγραψε: 31 Οκτ 2019, 02:02Όντως είναι παράξενα.Ορέστης 35 έγραψε: 31 Οκτ 2019, 01:57 Θειο η καθηγητρια επισης μας εβαλε να παιξουμε ενα παιχνιδι συνομιλιας οπου τα κοριτσια θα επρεπε να εξασκησουν τον πληθυντικο ευγενειας μαζι μας γιατι ειμαστε μεγαλοι και πρεπει να μας μιλανε στον πληθυντικο. Δεν ειναι λιγο παραξενα παιχνιδια αυτα;![]()
Αν η δική μου ερμηνεία δεν είναι διαστρε(βλω)μένη, μου φαίνεται σαν παιχνίδι συνδυασμού εξουσίας με εσάνς ερωτισμού.Ορέστης 35 έγραψε: 31 Οκτ 2019, 02:11Αρα δεν ειναι ιδεα μου. Τι ερμηνεια δινεις;aLiCat έγραψε: 31 Οκτ 2019, 02:02Όντως είναι παράξενα.Ορέστης 35 έγραψε: 31 Οκτ 2019, 01:57 Θειο η καθηγητρια επισης μας εβαλε να παιξουμε ενα παιχνιδι συνομιλιας οπου τα κοριτσια θα επρεπε να εξασκησουν τον πληθυντικο ευγενειας μαζι μας γιατι ειμαστε μεγαλοι και πρεπει να μας μιλανε στον πληθυντικο. Δεν ειναι λιγο παραξενα παιχνιδια αυτα;![]()
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
Ορέστης 35
Eιναι δυναμικος χαρακτηρας η καθηγητρια... Εγω πιστευω οτι εδρασε λιγο σαν mother goose θελωντας να προειδοποιησει και να προστατευσει τα μικρα χηνοπουλα απο τα δοντια μας.aLiCat έγραψε: 31 Οκτ 2019, 02:24Αν η δική μου ερμηνεία δεν είναι διαστρε(βλω)μένη, μου φαίνεται σαν παιχνίδι συνδυασμού εξουσίας με εσάνς ερωτισμού.![]()
Σαν να τους ελεγε, μην ξανοιγεστε, αυτοι ειναι μεγαλοι. Ενας ειδος κοινωνικου cockblocking. Γενικα πιστευω οτι οι γυναικες γυρω στα 45 και ειδικα αν εχουν κορες, βγαζουν νυχια οταν βλεπουν αντρες που τους θυμιζουν το συζυγο στην ηλικια που τον γνωρισαν. Αντιθετα χαιρονται οταν βλεπουν εικοσαρηδες και θελουν οι κορες τους να ζησουν οσα στερηθηκαν εκεινες στην ιδια ηλικια. Στην εποχη τους υπηρχε ακομα καποια σεξουαλικη καταπιεση των νεων γυναικων απο τους γονεις τους.
-
- Casper -
Ρε ΟρέστηΟρέστης 35 έγραψε: 31 Οκτ 2019, 00:49Μπορει. Αναρωτιεμαι ομως μηπως εχω γινει αλαζονας και απαιτητικος, μηπως τα θελω ολα δικα μου και δεν εκτιμω αυτο που εχω μπροστα μου, μηπως υποτιμω τους ανθρωπους χωρις να τους ξερω και αυτο με κανει να μη θελω υπερβολικη τριβη μαζι τους.- Casper - έγραψε: 31 Οκτ 2019, 00:34Και εγώ το έχω αυτό από πάντα. Μα και έτσι όπως τα περιγράφεις είναι σαν να βλέπουμε ταινία. Και εσύ έτσι θέλεις να το ζήσεις. Να παρατηρείς με ενδιαφέρον όλες τις σκηνές χωρίς να πολυσυμμετέχεις. Παλιά νόμιζα πως είναι κακό. Είναι και σύμπτωμα κατάθλιψης, ή προειδοποίηση, αλλά μπα. Ωραίο είναι. Απλά είμαστε πιο μοναχικοί και μας αρέσει η παρατήρηση.Ορέστης 35 έγραψε: 30 Οκτ 2019, 23:59 Η πολυ κοντινη επαφη με τους ανθρωπους νιωθω να με πνιγει. Προτιμω να καθομαι μονος στο τελευταιο θρανιο και να παρατηρω. Ή απλα δεν τους συμπαθησα; Μια χαρα παιδια ειναι.![]()
Πιο ανετα ημουν στην ταξη των αγγλικων που ειχε λιγα ατομα. Ενιωθα ωραια σαν το θρανιο μου να ηταν πιλοτηριο και εγω δεξιοτεχνης πιλοτος.![]()
Γέλασα πολύ με το αλαζόνας και μετά με το πιλότος.
Τι να σου πω. Και εγώ βρίσκω λίγα άτομα που συνεννοούμαι αλλά καμιά φορά είναι καλοί οι συμβιβασμοί ή να ρίχνεις λίγο τα στάνταρτ σου...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 848 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 45 Απαντήσεις