Βαλσάμωσέ το και βάλτο στον ώμο σου, τύπε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Highlights της ημερας μας
Re: Highlights της ημερας μας
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Naida έγραψε: 30 Οκτ 2019, 21:19 Μου λέει ο κολλητός μου,θέλω να πάρω μια μηχανή τριμαρισματος. Λέω άστο πάνω μου θα σε πάω εγώ. Και τον πήγα στον Χαρμάνη. Και ψώνισα εγώ τελικά ότι μου είχε απομείνει, ξίλωσα και ότι είχε ο κολλητός μου πάνω τουέμεινα άφραγκη, άφησα και αυτόν με 10€ που μετά με κέρασε σοκολάτα στην Πειραϊκή αλλά περάσαμε τόσο ωραία και πήρα τόσο ωραία πράγματα
Και ήρθα σπίτι και η μανούλα μου είχε φτιάξει αρνάκι με πατάτες μπέημπι στο φούρνο![]()
Eθνικοκοινωνιστης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 30 Οκτ 2019, 23:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
the comet the course the tail
το άφησα σε ένα μεγάλο αυλάκι που περνάει νερό ποτιστικό, να ταξιδέψει και μου ήρθε στο μυαλό η σκηνή με τον τζόνυ ντεπ στην πιρόγα, από το dead man. προσπαθώ να βρω τη σύνδεση ακόμα.
-
Ορέστης 35
Πηγα για μαθημα ξενης γλωσσας (δε σας λεω ποια ακομα).
Οι μισοι δεν ειχαμε βιβλια και η δασκαλα μας εβαλε να κατσουμε σε ομαδες. Εβαλε ολους τους μεγαλυτερους αντρες μαζι. Μετα, για εξασκηση στους αριθμους, μας εβαλε να πουμε τη χρονολογια γεννησης μας στην ταξη. Μου φαινονται λιγο περιεργες αυτες οι ασκησεις.
Οταν εφυγα μπηκα απο λαιμαργια σε ενα σουβλατζιδικο. Η τυλιχτρια φταρνιστηκε στην παλαμη της και μετα εσκυψε και εβηξε με υγρο ηχο στην παλαμη της. Μου ζητησε συγνωμη εξηγοντας μου οτι την ενοχλει το καυτερο. Ελπιζω καποιος αστεγος να βρει το σουβλακι που αφησα διπλα στον καδο.
Οι μισοι δεν ειχαμε βιβλια και η δασκαλα μας εβαλε να κατσουμε σε ομαδες. Εβαλε ολους τους μεγαλυτερους αντρες μαζι. Μετα, για εξασκηση στους αριθμους, μας εβαλε να πουμε τη χρονολογια γεννησης μας στην ταξη. Μου φαινονται λιγο περιεργες αυτες οι ασκησεις.
Οταν εφυγα μπηκα απο λαιμαργια σε ενα σουβλατζιδικο. Η τυλιχτρια φταρνιστηκε στην παλαμη της και μετα εσκυψε και εβηξε με υγρο ηχο στην παλαμη της. Μου ζητησε συγνωμη εξηγοντας μου οτι την ενοχλει το καυτερο. Ελπιζω καποιος αστεγος να βρει το σουβλακι που αφησα διπλα στον καδο.
Με φοβίζειςΑγις έγραψε: 30 Οκτ 2019, 23:04Naida έγραψε: 30 Οκτ 2019, 21:19 Μου λέει ο κολλητός μου,θέλω να πάρω μια μηχανή τριμαρισματος. Λέω άστο πάνω μου θα σε πάω εγώ. Και τον πήγα στον Χαρμάνη. Και ψώνισα εγώ τελικά ότι μου είχε απομείνει, ξίλωσα και ότι είχε ο κολλητός μου πάνω τουέμεινα άφραγκη, άφησα και αυτόν με 10€ που μετά με κέρασε σοκολάτα στην Πειραϊκή αλλά περάσαμε τόσο ωραία και πήρα τόσο ωραία πράγματα
Και ήρθα σπίτι και η μανούλα μου είχε φτιάξει αρνάκι με πατάτες μπέημπι στο φούρνο![]()
![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
- Επικοινωνία:
Πού; taf?Juno έγραψε: 30 Οκτ 2019, 09:23 Σημερα δεν εργάζομαι και ξεκίνησα πρωί-πρωί για να πληρώσω λογαριασμούς, να πάω super market κλπ.
Σαν γνήσια Σαλονικιά ξεκίνησα με καφέ έξω, είμαι κέντρο εκεί που φτιάχνουν τον καλύτερο καφέ της Αθήνας και χαζεύω τους περαστικούς.![]()
ωραία πύτισσα η ζωή
Τι ξέρεις εσύ για το Taf Βίρνα;Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 30 Οκτ 2019, 23:36Πού; taf?Juno έγραψε: 30 Οκτ 2019, 09:23 Σημερα δεν εργάζομαι και ξεκίνησα πρωί-πρωί για να πληρώσω λογαριασμούς, να πάω super market κλπ.
Σαν γνήσια Σαλονικιά ξεκίνησα με καφέ έξω, είμαι κέντρο εκεί που φτιάχνουν τον καλύτερο καφέ της Αθήνας και χαζεύω τους περαστικούς.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Casper -
Πριν μπεις σκεφτόμουνα "Ο Ορέστης θα είναι σε κάνα μάθημα και γι' αυτό είναι άφαντος"Ορέστης 35 έγραψε: 30 Οκτ 2019, 23:12 Πηγα για μαθημα ξενης γλωσσας (δε σας λεω ποια ακομα).
- Επικοινωνία:
Naida έγραψε: 30 Οκτ 2019, 23:39Τι ξέρεις εσύ για το Taf Βίρνα;Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 30 Οκτ 2019, 23:36Πού; taf?Juno έγραψε: 30 Οκτ 2019, 09:23 Σημερα δεν εργάζομαι και ξεκίνησα πρωί-πρωί για να πληρώσω λογαριασμούς, να πάω super market κλπ.
![]()
Τιποτα, τυχαία το εμαθα οταν καθισα στο διπλανό τραπεζάκι απο σενα με τα γυαλια μου και την ανάποδη εφημερίδα.
ωραία πύτισσα η ζωή
Αν μου πεις τι παρήγγειλα θα σε πιστέψω.Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 30 Οκτ 2019, 23:41
Τιποτα, τυχαία το εμαθα οταν καθισα στο διπλανό τραπεζάκι απο σενα με τα γυαλια μου και την ανάποδη εφημερίδα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Eθνικοκοινωνιστης
η αιδοιοδουλεια εχει γινει δευτερη φυση για τους ελληνιαρηδεςΑγις έγραψε: 30 Οκτ 2019, 23:04Naida έγραψε: 30 Οκτ 2019, 21:19 Μου λέει ο κολλητός μου,θέλω να πάρω μια μηχανή τριμαρισματος. Λέω άστο πάνω μου θα σε πάω εγώ. Και τον πήγα στον Χαρμάνη. Και ψώνισα εγώ τελικά ότι μου είχε απομείνει, ξίλωσα και ότι είχε ο κολλητός μου πάνω τουέμεινα άφραγκη, άφησα και αυτόν με 10€ που μετά με κέρασε σοκολάτα στην Πειραϊκή αλλά περάσαμε τόσο ωραία και πήρα τόσο ωραία πράγματα
Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Επικοινωνία:
the comet the course the tail έγραψε: 30 Οκτ 2019, 23:07το άφησα σε ένα μεγάλο αυλάκι που περνάει νερό ποτιστικό, να ταξιδέψει και μου ήρθε στο μυαλό η σκηνή με τον τζόνυ ντεπ στην πιρόγα, από το dead man. προσπαθώ να βρω τη σύνδεση ακόμα.
Απο 2:40
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ την 30 Οκτ 2019, 23:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ωραία πύτισσα η ζωή
-
Ορέστης 35
Το σκεφτομουν οτι θα προσεξετε την απουσια μου.- Casper - έγραψε: 30 Οκτ 2019, 23:41Πριν μπεις σκεφτόμουνα "Ο Ορέστης θα είναι σε κάνα μάθημα και γι' αυτό είναι άφαντος"Ορέστης 35 έγραψε: 30 Οκτ 2019, 23:12 Πηγα για μαθημα ξενης γλωσσας (δε σας λεω ποια ακομα).
Οταν εφυγα μπηκα απο λαιμαργια σε ενα σουβλατζιδικο. Η τυλιχτρια φταρνιστηκε στην παλαμη της και μετα εσκυψε και εβηξε με υγρο ηχο στην παλαμη της. Μου ζητησε συγνωμη εξηγοντας μου οτι την ενοχλει το καυτερο. Ελπιζω καποιος αστεγος να βρει το σουβλακι που αφησα διπλα στον καδο.![]()
Έτσι fyi παίζει να είναι πιο μιγκυαου από σένα χωρίς να το ξέρει.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 30 Οκτ 2019, 23:44η αιδοιοδουλεια εχει γινει δευτερη φυση για τους ελληνιαρηδεςΑγις έγραψε: 30 Οκτ 2019, 23:04Naida έγραψε: 30 Οκτ 2019, 21:19 Μου λέει ο κολλητός μου,θέλω να πάρω μια μηχανή τριμαρισματος. Λέω άστο πάνω μου θα σε πάω εγώ. Και τον πήγα στον Χαρμάνη. Και ψώνισα εγώ τελικά ότι μου είχε απομείνει, ξίλωσα και ότι είχε ο κολλητός μου πάνω τουέμεινα άφραγκη, άφησα και αυτόν με 10€ που μετά με κέρασε σοκολάτα στην Πειραϊκή αλλά περάσαμε τόσο ωραία και πήρα τόσο ωραία πράγματα
Eθνικοκοινωνιστης![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
the comet the course the tail
Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 30 Οκτ 2019, 23:45the comet the course the tail έγραψε: 30 Οκτ 2019, 23:07το άφησα σε ένα μεγάλο αυλάκι που περνάει νερό ποτιστικό, να ταξιδέψει και μου ήρθε στο μυαλό η σκηνή με τον τζόνυ ντεπ στην πιρόγα, από το dead man. προσπαθώ να βρω τη σύνδεση ακόμα.
Απο 2:40
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 848 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-