!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ. Φ. Π.

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
jason

Re: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ. Φ. Π.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason »

Πρετεντέρης έγραψε: 30 Οκτ 2019, 00:21
jason έγραψε: 29 Οκτ 2019, 21:46
Πρετεντέρης έγραψε: 29 Οκτ 2019, 21:26

Ο μπάοκ είναι αδικεμένος... :a040:

Η παράγκα του στέρησε ένα κάρο πρωταθλήματα... :a040:

[img]https://i.postimg.cc/L5mWyV6r/oska ... .jpg[/img]

Εσείς το χαρίσατε στους ανύπαρκτους να μην το πάρει ο μόνος εχθρός σας, για αυτό και τα γλωσσοφιλα του woooded
Τα παράπονα στον καουμπόι πρόεδρό σας. :lol:
Καλό το παραμυθακι που λέτε μεταξύ σας για να δικαιολογήσετε την μεγαλύτερη κλοπή στην ιστορία , μόνο που ο καουμπόι μπήκε μέσα όταν όλα είχαν κριθεί, εσύ του είχες κλέψει 9 βαθμούς και άλλους 2 ο κομινης που ακύρωσε στο 90 το γκολ και θα ληγε 0-0 και την αεκ στο +5
Άβαταρ μέλους
Drexler

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Drexler »

jason έγραψε: 29 Οκτ 2019, 13:13 2 πήρε
Το άλλο το πήρε στο γήπεδο, αλλά στο χάρισε το αδερφάκι σου στα δικαστήρια για να μην το πάρει ο μόνος αντίπαλος του εδώ και 3 χρόνια
Παραμενει αφεντικο της πολης ο Αρης.Δυο εχετε εσεις.

Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Άβαταρ μέλους
jason

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason »

Πολύ αξιόπιστη πηγή η Αμαλία, βάλτε και τον Γούναρη να μιλήσει
Άβαταρ μέλους
Drexler

jason έγραψε: 30 Οκτ 2019, 12:35 Πολύ αξιόπιστη πηγή η Αμαλία
Φυσικα,ηταν μερος εκεινης της ομαδας.Παρολα αυτα το γεγονος δεν αλλαζει.

ΣΑΣ ΑΔΙΚΑΝΕ!
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

jason έγραψε: 30 Οκτ 2019, 07:44
Πρετεντέρης έγραψε: 30 Οκτ 2019, 00:21
jason έγραψε: 29 Οκτ 2019, 21:46

[img]https://i.postimg.cc/L5mWyV6r/oska ... .jpg[/img]

Εσείς το χαρίσατε στους ανύπαρκτους να μην το πάρει ο μόνος εχθρός σας, για αυτό και τα γλωσσοφιλα του woooded
Τα παράπονα στον καουμπόι πρόεδρό σας. :lol:
Καλό το παραμυθακι που λέτε μεταξύ σας για να δικαιολογήσετε την μεγαλύτερη κλοπή στην ιστορία , μόνο που ο καουμπόι μπήκε μέσα όταν όλα είχαν κριθεί, εσύ του είχες κλέψει 9 βαθμούς και άλλους 2 ο κομινης που ακύρωσε στο 90 το γκολ και θα ληγε 0-0 και την αεκ στο +5
Σε αφησα λασκα τελευταια,θες να αρχισω να βαζω παλι βιντεο με διαιτησιες;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Drexler

Εδω ειναι Πειραιας ρε!Ουτε τα παμπαιδων δεν θα μενουν ατιτλα.

Ομιλία-σοκ Μαρινάκη σε 18χρονους: «Έχετε ξεφτιλίσει τον σύλλογο, θα σας διώξω όλους!»

Δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού η ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη προς τους έφηβους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, καθώς τους είπε ότι αν δε βελτιώσουν τ' αποτελέσματα σε 2 μήνες δε θέλει να βλέπει ούτε την σκιά τους!

«Ήθελα να έρθω να μιλήσω από πέρυσι σε ορισμένους από εσάς. Δεν το έκανα γιατί είχαν συμβεί διάφορα. Και ειδικότερα για να μιλήσω για την απόδοσή σας και το πόσο πολύ έχει ξεφτιλιστεί ο σύλλογος με τα αποτελέσματα που έχετε φέρει. Είναι ντροπή! Ο κύριος Νικοπολίδης είναι ένα παιδί, που έχει αποδείξει πάρα πολλά στον Ολυμπιακό και στην Εθνική ομάδα. Και είναι στην οικογένεια του Ολυμπιακού, όπως ο κύριος Μαυρογενίδης, ο κύριος Πάντος και ο κύριος Ελευθεριάδης με τον οποίο έχουμε συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν.

Εγώ σας λέω ένα πράγμα και το λέω εδώ μπροστά σας γιατί δεν το έχω συζητήσει μαζί τους μέχρι τώρα. Σε δύο μήνες, όταν θα έρθω να κάνω ποδαρικό πρώτη Γενάρη, αν αυτό το πράγμα συνεχιστεί, δεν θέλω να βρω ούτε τη σκιά σας εδώ μέσα. Αυτό το έκανα με την επαγγελματική ομάδα πριν από δύο χρόνια. Έχουμε δει παραδείγματα παιδιών όπως είναι ο Ρέτσος, ο Νικολάου, ο Ανδρούτσος, ο Μανθάτης, παιδιά που σέβονται. Που παίζουν σε μεγάλες ομάδες, που έχουν αποδείξει πέντε πράγματα και είναι με το κεφάλι κάτω.

Εσείς δεν έχετε κάνει τίποτα στη ζωή σας. Εγώ ήρθα να σας πω ότι σε δύο μήνες αν δεν αλλάξει δραστικά η συμπεριφορά σας, δεν θα είναι εδώ κανείς από εσάς. Αυτό ισχύει για όλους σας μηδενός εξαιρουμένου. Είναι ντροπή. Έχετε μια νοοτροπία άσχημη. Σας τα προσφέρουμε όλα, ξοδεύουμε πολλά περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην Ελλάδα. Αυτές οι εγκαταστάσεις δεν υπάρχουν ούτε στην Ευρώπη και δεν έχετε εκτιμήσει τίποτα.

Να βάλετε κάτω το κεφάλι σας, να προσγειωθείτε και να προπονηθείτε. Αν δεν αλλάξετε, δε θα μείνει κανένας. Έπρεπε να παρακαλάτε για να είστε εδώ μέσα και να φοράτε την ερυθρόλευκη φανέλα και το σήμα του Ολυμπιακού. Δεν έχετε εκτιμήσει τίποτα.

Επαναλαμβάνω σε όλο το προπονητικό τιμ και σε όλους εσάς. Ότι και να γίνει οι προπονητές σας δε θα φύγουν. Εσείς θα φύγετε αν δεν αλλάξετε δραστικά. Αυτά έχω να σας πω. Είναι λυπηρό να τα λέω για παίκτες του Ολυμπιακού, αλλά εννοώ 100% ότι λέω. Έχω αποδείξει στο παρελθόν πως ότι έχω πει το έχω πράξει με το παραπάνω. Τίποτα άλλο. Νομίζω ότι καταλάβατε. Είναι ντροπή σας όλη αυτή η συμπεριφορά και αυτά τα αποτελέσματα».
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Ελεγα και εγω πως εγινε και κερδισαμε,τον κηπουρο και τον Τασο τον Παντο εχουν προπονητες.Μπραβο κυριε Μαρινακη.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
MasterofDope

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MasterofDope »

GoBack έγραψε: 30 Οκτ 2019, 14:24 Ελεγα και εγω πως εγινε και κερδισαμε,τον κηπουρο και τον Τασο τον Παντο εχουν προπονητες.Μπραβο κυριε Μαρινακη.

Αφιερωμένο
Have you seen the writing on the wall?
Have you seen that writing?
Can you see the riders on the storm?
https://youtu.be/FhBnW7bZHEE
Άβαταρ μέλους
Tarkovsky
Phorum.gr user: Harry Haller's Records

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tarkovsky »

Μπουχέσας έγραψε: Εδω ειναι Πειραιας ρε!Ουτε τα παμπαιδων δεν θα μενουν ατιτλα.

Ομιλία-σοκ Μαρινάκη σε 18χρονους: «Έχετε ξεφτιλίσει τον σύλλογο, θα σας διώξω όλους!»
Spoiler
Δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού η ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη προς τους έφηβους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, καθώς τους είπε ότι αν δε βελτιώσουν τ' αποτελέσματα σε 2 μήνες δε θέλει να βλέπει ούτε την σκιά τους!

«Ήθελα να έρθω να μιλήσω από πέρυσι σε ορισμένους από εσάς. Δεν το έκανα γιατί είχαν συμβεί διάφορα. Και ειδικότερα για να μιλήσω για την απόδοσή σας και το πόσο πολύ έχει ξεφτιλιστεί ο σύλλογος με τα αποτελέσματα που έχετε φέρει. Είναι ντροπή! Ο κύριος Νικοπολίδης είναι ένα παιδί, που έχει αποδείξει πάρα πολλά στον Ολυμπιακό και στην Εθνική ομάδα. Και είναι στην οικογένεια του Ολυμπιακού, όπως ο κύριος Μαυρογενίδης, ο κύριος Πάντος και ο κύριος Ελευθεριάδης με τον οποίο έχουμε συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν.

Εγώ σας λέω ένα πράγμα και το λέω εδώ μπροστά σας γιατί δεν το έχω συζητήσει μαζί τους μέχρι τώρα. Σε δύο μήνες, όταν θα έρθω να κάνω ποδαρικό πρώτη Γενάρη, αν αυτό το πράγμα συνεχιστεί, δεν θέλω να βρω ούτε τη σκιά σας εδώ μέσα. Αυτό το έκανα με την επαγγελματική ομάδα πριν από δύο χρόνια. Έχουμε δει παραδείγματα παιδιών όπως είναι ο Ρέτσος, ο Νικολάου, ο Ανδρούτσος, ο Μανθάτης, παιδιά που σέβονται. Που παίζουν σε μεγάλες ομάδες, που έχουν αποδείξει πέντε πράγματα και είναι με το κεφάλι κάτω.

Εσείς δεν έχετε κάνει τίποτα στη ζωή σας. Εγώ ήρθα να σας πω ότι σε δύο μήνες αν δεν αλλάξει δραστικά η συμπεριφορά σας, δεν θα είναι εδώ κανείς από εσάς. Αυτό ισχύει για όλους σας μηδενός εξαιρουμένου. Είναι ντροπή. Έχετε μια νοοτροπία άσχημη. Σας τα προσφέρουμε όλα, ξοδεύουμε πολλά περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην Ελλάδα. Αυτές οι εγκαταστάσεις δεν υπάρχουν ούτε στην Ευρώπη και δεν έχετε εκτιμήσει τίποτα.

Να βάλετε κάτω το κεφάλι σας, να προσγειωθείτε και να προπονηθείτε. Αν δεν αλλάξετε, δε θα μείνει κανένας. Έπρεπε να παρακαλάτε για να είστε εδώ μέσα και να φοράτε την ερυθρόλευκη φανέλα και το σήμα του Ολυμπιακού. Δεν έχετε εκτιμήσει τίποτα.

Επαναλαμβάνω σε όλο το προπονητικό τιμ και σε όλους εσάς. Ότι και να γίνει οι προπονητές σας δε θα φύγουν. Εσείς θα φύγετε αν δεν αλλάξετε δραστικά. Αυτά έχω να σας πω. Είναι λυπηρό να τα λέω για παίκτες του Ολυμπιακού, αλλά εννοώ 100% ότι λέω. Έχω αποδείξει στο παρελθόν πως ότι έχω πει το έχω πράξει με το παραπάνω. Τίποτα άλλο. Νομίζω ότι καταλάβατε. Είναι ντροπή σας όλη αυτή η συμπεριφορά και αυτά τα αποτελέσματα».
στο μεταξύ, πάνω από τα μισά συγκεκριμένα παιδιά (±13) της ομάδας έπαιζαν μέχρι πέρσι στην Κ-17 κατακτώντας δύο σερί πρωταθλήματα

τότε βέβαια έπρατταν ως γαύροι το αυτονόητο - για να καταλάβουμε περί πόσων 100άδων κιλών μαλάκα μιλάμε
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Πως να συγκριθεί αυτός ο τύπος με την εποχή Κοκκαλη
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

GoBack έγραψε: 30 Οκτ 2019, 14:24 Ελεγα και εγω πως εγινε και κερδισαμε,τον κηπουρο και τον Τασο τον Παντο εχουν προπονητες.Μπραβο κυριε Μαρινακη.
:smt023
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

Maspoli έγραψε: 30 Οκτ 2019, 17:25 Πως να συγκριθεί αυτός ο τύπος με την εποχή Κοκκαλη
και ποσο μαλλον με τον υψιστο Ιβαν.
Να τα λεμε ολα.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Άβαταρ μέλους
Tarkovsky

πάει ο αρχιδόμαγκας και γκαζώνει τα πιτσιρίκια, όταν προ μόλις δυο βδομάδες σούταρε ως άχρηστο τον προπονητή

κι ενώ το πρώτο που όφειλε να κάνει είναι να προσπαθήσει μπας και καλύψει τα γαύρικα αίσχη της περασμένης Τρίτης...

πού είναι οι γαύροι λεγεωνάριοι να τον χειροκροτήσουν χύνοντας;
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

ΕΥΓΕ
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
Tarkovsky

Λεγεών έγραψε: 30 Οκτ 2019, 18:14ΕΥΓΕ
6 λεπτά

αντοχές στην εκσπερμάτωση, βλέπω :8)
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Απάντηση