Σαλάτα με αβοκάντο, φρέσκο βασιλικό και τοματίνια

Σαλάτα με ροκφόρ και σμέουρα

Φιλέτα στη σχάρα

και επιδόρπιο semifreddo

ατοπημα. αφου ξερεις τι σημαινει "μεγκλα"
τι σαδισμός είναι αυτός πρωι-πρωι; δεν μας λυπάσαι;Άλεξλαμπ έγραψε: 29 Οκτ 2019, 10:00 Χθες το μενού είχε:
Φιλέτα στη σχάρα
και επιδόρπιο semifreddo
![]()
πεινάω ρε. δεν πρόλαβα να πάρω πρωινό. είμαι με 2 καφέδες ήδη.
Ξέχασα τις πατάτες ογκρατέν.the comet the course the tail έγραψε: 29 Οκτ 2019, 10:35τι σαδισμός είναι αυτός πρωι-πρωι; δεν μας λυπάσαι;Άλεξλαμπ έγραψε: 29 Οκτ 2019, 10:00 Χθες το μενού είχε:
Φιλέτα στη σχάρα
και επιδόρπιο semifreddo
![]()
![]()

Στη καφετέρια που πάω και τρώω πάιρνω μαζί με το καλοψημένο τοστάκι μου και σοσ σαλάτας. συστήνω.the comet the course the tail έγραψε: 29 Οκτ 2019, 10:43πεινάω ρε. δεν πρόλαβα να πάρω πρωινό. είμαι με 2 καφέδες ήδη.
the comet the course the tail έγραψε: 29 Οκτ 2019, 10:43πεινάω ρε. δεν πρόλαβα να πάρω πρωινό. είμαι με 2 καφέδες ήδη.
έχω πάρει μαζί μου φιλέτο κοτόπουλο ψημένο σε κάρβουνο από κλαδέματα ελιάς κορονέικιας, μαρουλάκι και ντοματούλα από τον κήπο του παπούλημ, μουσταρδίτσα, όλα αυτά σε δύο φετούλες ψωμάκι ολικής από τον φούρνο της κοπελίτσας. αλλά το φυλάω ακόμα, γιατί θα έλθουν πιο δύσκολες ώρες μέχρι να σκολάσω.Manos87 έγραψε: 29 Οκτ 2019, 10:46Στη καφετέρια που πάω και τρώω πάιρνω μαζί με το καλοψημένο τοστάκι μου και σοσ σαλάτας. συστήνω.the comet the course the tail έγραψε: 29 Οκτ 2019, 10:43πεινάω ρε. δεν πρόλαβα να πάρω πρωινό. είμαι με 2 καφέδες ήδη.
Την φωτογραφία ή να βγάλεις εγκαιρως το ταψί στον φουρνο;

the comet the course the tail έγραψε: 29 Οκτ 2019, 10:58έχω πάρει μαζί μου φιλέτο κοτόπουλο ψημένο σε κάρβουνο από κλαδέματα ελιάς κορονέικιας, μαρουλάκι και ντοματούλα από τον κήπο του παπούλημ, μουσταρδίτσα, όλα αυτά σε δύο φετούλες ψωμάκι ολικής από τον φούρνο της κοπελίτσας. αλλά το φυλάω ακόμα, γιατί θα έλθουν πιο δύσκολες ώρες μέχρι να σκολάσω.Manos87 έγραψε: 29 Οκτ 2019, 10:46Στη καφετέρια που πάω και τρώω πάιρνω μαζί με το καλοψημένο τοστάκι μου και σοσ σαλάτας. συστήνω.the comet the course the tail έγραψε: 29 Οκτ 2019, 10:43
πεινάω ρε. δεν πρόλαβα να πάρω πρωινό. είμαι με 2 καφέδες ήδη.![]()
Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 29 Οκτ 2019, 10:59Την φωτογραφία ή να βγάλεις εγκαιρως το ταψί στον φουρνο;![]()
Να μάθουν Τέλη να μας βασανίζουν....![]()