Η μαγειρική δεν φτάνει.stergiosbik έγραψε: 28 Οκτ 2019, 14:03Mην ανησυχεις εσυ.Naida έγραψε: 28 Οκτ 2019, 14:00Ούτε καν αγαπητέ. Απλά σκεφτομαι στο μέλλον αν θελήσω να τα κόψω πρέπει να μετακομίσω στα Β.Π. Και να αλλάξω όνομα κάτι σε Ευαγγελία, Ελισσάβετ κτλ
Εχεις αλλα προσοντα απ'οσο εχω καταλαβει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
My style !
Re: My style !
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
stergiosbik
Τι στο καλο.Σε καποιο μερος του πλανητη η μαγειρικη της θα ειναι σουπερ.Αγις έγραψε: 28 Οκτ 2019, 14:04Με πρωτο την αριστη γνωση της μαγειρικης τεχνης.stergiosbik έγραψε: 28 Οκτ 2019, 14:03Mην ανησυχεις εσυ.Naida έγραψε: 28 Οκτ 2019, 14:00
Ούτε καν αγαπητέ. Απλά σκεφτομαι στο μέλλον αν θελήσω να τα κόψω πρέπει να μετακομίσω στα Β.Π. Και να αλλάξω όνομα κάτι σε Ευαγγελία, Ελισσάβετ κτλ
-
stergiosbik
Δεν εννουσα αυτο αλλα και πως θα μπορουσα αλλωστε με αυτα που εχω δει οτι μαγειρευεις.Naida έγραψε: 28 Οκτ 2019, 14:05Η μαγειρική δεν φτάνει.stergiosbik έγραψε: 28 Οκτ 2019, 14:03Mην ανησυχεις εσυ.Naida έγραψε: 28 Οκτ 2019, 14:00
Ούτε καν αγαπητέ. Απλά σκεφτομαι στο μέλλον αν θελήσω να τα κόψω πρέπει να μετακομίσω στα Β.Π. Και να αλλάξω όνομα κάτι σε Ευαγγελία, Ελισσάβετ κτλ
Δεν τα εχεις γευτεί για αυτό μιλάς. Αν είχες φάει από τα χεράκια μου δεν θα μιλαγες. Γενικάstergiosbik έγραψε: 28 Οκτ 2019, 14:07Δεν εννουσα αυτο αλλα και πως θα μπορουσα αλλωστε με αυτα που εχω δει οτι μαγειρευεις.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
stergiosbik
Υπαρχουν πολλα πραγματα που μπορεις να γευτεις απο μια γυναικα εκτος του φαγητου της.Naida έγραψε: 28 Οκτ 2019, 14:14Δεν τα εχεις γευτεί για αυτό μιλάς. Αν είχες φάει από τα χεράκια μου δεν θα μιλαγες. Γενικάstergiosbik έγραψε: 28 Οκτ 2019, 14:07Δεν εννουσα αυτο αλλα και πως θα μπορουσα αλλωστε με αυτα που εχω δει οτι μαγειρευεις.![]()
Αδιαμφισβήτητα.stergiosbik έγραψε: 28 Οκτ 2019, 14:29Υπαρχουν πολλα πραγματα που μπορεις να γευτεις απο μια γυναικα εκτος του φαγητου της.Naida έγραψε: 28 Οκτ 2019, 14:14Δεν τα εχεις γευτεί για αυτό μιλάς. Αν είχες φάει από τα χεράκια μου δεν θα μιλαγες. Γενικάstergiosbik έγραψε: 28 Οκτ 2019, 14:07
Δεν εννουσα αυτο αλλα και πως θα μπορουσα αλλωστε με αυτα που εχω δει οτι μαγειρευεις.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
σούπερ δημήτριος
χαριτωμένη σιδερογροθια.αν κοπανήσεις κάνεναν τράβα φωτό το σημάδι,είμαι περίεργος
-
- Casper -
Έγινε, έφυγασούπερ δημήτριος έγραψε: 28 Οκτ 2019, 18:23 χαριτωμένη σιδερογροθια.αν κοπανήσεις κάνεναν τράβα φωτό το σημάδι,είμαι περίεργος
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
τρέμει ο ελτσαβσούπερ δημήτριος έγραψε: 28 Οκτ 2019, 18:23 χαριτωμένη σιδερογροθια.αν κοπανήσεις κάνεναν τράβα φωτό το σημάδι,είμαι περίεργος
-
- Casper -
Εγώ αγαπώ την Ελλάδα και τους ανθρώπους της. Δεν είμαι σαν κι' εσάς.vantono έγραψε: 28 Οκτ 2019, 18:29τρέμει ο ελτσαβσούπερ δημήτριος έγραψε: 28 Οκτ 2019, 18:23 χαριτωμένη σιδερογροθια.αν κοπανήσεις κάνεναν τράβα φωτό το σημάδι,είμαι περίεργος![]()
Spoiler
Στην επόμενη έξοδο θα τον βρω χωρίς να το ανακοινώσω. Πρόλαβε και κρύφτηκε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πω ρε φίλε. Κάποτε έβγαινα κι εγώ βράδυ....
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Υπερκουλτουριάρης
Εμεις θεωρουμε την Κυπρο Ελλαδα. Μην επηρεαζεσαι απο πειραγματα τοπικιστικου χαρακτηρα,τα κανουμε μεταξυ μας ,τα κανουμε και σε εσας,γιατι σας θεωρουμε δικους μας- Casper - έγραψε: 29 Οκτ 2019, 00:17Εγώ αγαπώ την Ελλάδα και τους ανθρώπους της. Δεν είμαι σαν κι' εσάς.vantono έγραψε: 28 Οκτ 2019, 18:29τρέμει ο ελτσαβσούπερ δημήτριος έγραψε: 28 Οκτ 2019, 18:23 χαριτωμένη σιδερογροθια.αν κοπανήσεις κάνεναν τράβα φωτό το σημάδι,είμαι περίεργος![]()
![]()
Spoiler
Στην επόμενη έξοδο θα τον βρω χωρίς να το ανακοινώσω. Πρόλαβε και κρύφτηκε.
Στο θεμα, ευγε. Εγκρινω στυλιστικες επιλογες και σγουρο μαλλι.
-
- Casper -
Δεν με ενοχλεί (πλέον) καθόλου. Μόνο στην αρχή θύμωνα και στεναχωριόμουν, σε σημείο που περνούσα και στην αντεπίθεση. Αλλά δεν μπορώ να κρατήσω κακία, αγαπώ την Ελλάδα και υπάρχουν και Κύπριοι που βρίζουν τους Έλληνες, οπότε προτιμώ να το παίρνω στην πλάκα πλέονΥπερκουλτουριάρης έγραψε: 29 Οκτ 2019, 00:25Εμεις θεωρουμε την Κυπρο Ελλαδα. Μην επηρεαζεσαι απο πειραγματα τοπικιστικου χαρακτηρα,τα κανουμε μεταξυ μας ,τα κανουμε και σε εσας,γιατι σας θεωρουμε δικους μας- Casper - έγραψε: 29 Οκτ 2019, 00:17Εγώ αγαπώ την Ελλάδα και τους ανθρώπους της. Δεν είμαι σαν κι' εσάς.![]()
Spoiler
Στην επόμενη έξοδο θα τον βρω χωρίς να το ανακοινώσω. Πρόλαβε και κρύφτηκε.![]()
Στο θεμα, ευγε. Εγκρινω στυλιστικες επιλογες και σγουρο μαλλι.
-
the comet the course the tail
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση