!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πραξικόπημα στην Ιταλία
Re: Πραξικόπημα στην Ιταλία
Παιδιά πάντως πρέπει να αναγνωρίσουμε την τεράστια προσπάθεια των Γερμανώνε, που έχουν διδάξει σε ολόκληρη την ανθρωπότητα ανά τους αιώνες έννοιες όπως δικαιοσύνη, ανιδιοτέλεια, ανθρωπιά και τα ρέστα, να κάνουν, με το ζόρι βέβαια, ανθρώπους τους υπόλοιπους Ευρωπαίους χωρίς να έχουν να κερδίσουν τίποτα οι ίδιοι. Επειδή όλοι οι υπόλοιποι λαοί είναι άχρηστοι και δεν τους αφήσανε ούτε την προηγούμενη φορά να τα καταφέρουν αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς αυτή τη φορά πρέπει να τα παρατήσουμε. Πίνκυ δικό σου ρε, βοήθα την κατάσταση, μην τα παρατάς, η νέα γενιά είναι καλλίτερη, δεν είναι σαν τον Χίτλερ ούτε η Μέρκελ ούτε ο Άγιος Σόημπλε, αξίζει.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Από το ένα μέχρι το δέκα πόσο πήζεις; Και γιατί δέκα;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 31 Μάιος 2018, 19:27 Από το ένα μέχρι το δέκα πόσο πήζεις; Και γιατί δέκα;
Έλα ρε κάνε μου την χάρη μια φορά και εξήγησε μου από που προέρχονται όλα αυτά τα αυθαίρετα συμπεράσματα , έλα ρε μαλάκα πληζ. Εγώ θα συνεχίσω να είμαι αραχτός, πρόμις.
.
.
- Dwarven Blacksmith
Χίτλερ, τράπεζες, ροθτσιλντ, ο χαμένος χρυσός των ναζί, το φίατ μάνεϊ, όλα συνδέονται.
Κοινός παρονομαστής το Ευρώ. Η τελευταία, μεγαλύτερη ελπίδα των Κακών.
Θα καταφέρει ο woke af πρωταγωνιστής μας να αφυπνίσει τα sheeple πριν είναι αργά;
Θα καταφέρει ο woke af πρωταγωνιστής μας να αφυπνίσει τα sheeple πριν είναι αργά;
Είστε πολύ γαμάτοι πάντως ρε, τι να πω, τα έχετε κάνει σκατά μέσα στο κεφάλι σας αλλά είστε πολύ γαμάτοι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 31 Μάιος 2018, 19:37 Χίτλερ, τράπεζες, ροθτσιλντ, ο χαμένος χρυσός των ναζί, το φίατ μάνεϊ, όλα συνδέονται.
(:
.
.
Ο ένας ζαίος κρυμμένος στην ντουλάπα χαϊδεύοντας την προτομή του Σημίτη, ο άλλος γκρούπι ντου εβρομπαϊγκού αηδεώδες. Ο ένας νομίζει ότι όλοι οι άλλοι πήζουν, ο άλλος, καλό παιδί δε λέω, βγάζει από το μυαλό του ντεμέκ θεωρίες συνομωσίας τις χρεώνει σε άλλους ακυρώνοντας την πραγματικότητα γιατί Ευρώπη ούμπερ άλες αφού. Είστε γαμάτοι παιδιά απλά.

.
.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Σε άλλα νέα διαβάζω ότι ο μέγας ματαρέλα θα ορκίσει κυβερνηση χωρίς τον εσχατόγηρο λιρετολιγούρη στο υποίκ. Λήξις συναγερμου, κεκάκια.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Λυπήσου τα παιδιά, ρε συ!sys3x έγραψε: 31 Μάιος 2018, 19:56 Ο ένας ζαίος κρυμμένος στην ντουλάπα χαϊδεύοντας την προτομή του Σημίτη, ο άλλος γκρούπι ντου εβρομπαϊγκού αηδεώδες. Ο ένας νομίζει ότι όλοι οι άλλοι πήζουν, ο άλλος, καλό παιδί δε λέω, βγάζει από το μυαλό του ντεμέκ θεωρίες συνομωσίας τις χρεώνει σε άλλους ακυρώνοντας την πραγματικότητα γιατί Ευρώπη ούμπερ άλες αφού. Είστε γαμάτοι παιδιά απλά.
![]()
Αγκωνιζονται για την Εβρωμπη. Για το γκοινό γκαλό! Και αφιλοκερδώς, μάλιστα.
Τόσο αχάριστος είσαι;
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
-
ritzeri
Και εγώ πριν 2 χρόνια παράτησα γυναίκα και παιδιά για ένα 20χρονο μανούλι και την έκανα από το σπίτι.
Σας πληροφορω ότι η απόσταση αυτή, βλέπω τα παιδιά μονο 5 μέρες το χρόνο, με έκανε να δω τα πράγματα πιο καθαρά. Οι συμβουλές που τους δίνω αποδεικνύονται όλες σωστες.
Ελπίζω να εξακολουθούν να με ακούν γιατί εγώ είμαι μεγαλύτερος και ξέρω καλυτερα
Σας πληροφορω ότι η απόσταση αυτή, βλέπω τα παιδιά μονο 5 μέρες το χρόνο, με έκανε να δω τα πράγματα πιο καθαρά. Οι συμβουλές που τους δίνω αποδεικνύονται όλες σωστες.
Ελπίζω να εξακολουθούν να με ακούν γιατί εγώ είμαι μεγαλύτερος και ξέρω καλυτερα
-
Συριζαίος
Kαλό το γκομενακι;ritzeri έγραψε: 31 Μάιος 2018, 20:31 Και εγώ πριν 2 χρόνια παράτησα γυναίκα και παιδιά για ένα 20χρονο μανούλι και την έκανα από το σπίτι.
Συριζαίος έγραψε: 31 Μάιος 2018, 20:36Kαλό το γκομενακι;ritzeri έγραψε: 31 Μάιος 2018, 20:31 Και εγώ πριν 2 χρόνια παράτησα γυναίκα και παιδιά για ένα 20χρονο μανούλι και την έκανα από το σπίτι.

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Dwarven Blacksmith
Ναι όλα στο μυαλό μου είναι, αλλά η αλήθεια βρίσκεται στο μετοχολόγιο των ΚΤ.sys3x έγραψε: 31 Μάιος 2018, 19:56 Ο ένας ζαίος κρυμμένος στην ντουλάπα χαϊδεύοντας την προτομή του Σημίτη, ο άλλος γκρούπι ντου εβρομπαϊγκού αηδεώδες. Ο ένας νομίζει ότι όλοι οι άλλοι πήζουν, ο άλλος, καλό παιδί δε λέω, βγάζει από το μυαλό του ντεμέκ θεωρίες συνομωσίας τις χρεώνει σε άλλους ακυρώνοντας την πραγματικότητα γιατί Ευρώπη ούμπερ άλες αφού. Είστε γαμάτοι παιδιά απλά.
![]()
- hellegennes
Εντάξει, ας μην συγκρίνουμε τώρα την Μέρκελ και τον Σόιμπλε με τον Χίτλερ. Ο Χίτλερ δεν ήταν εγκεφαλικά ανάπηρος, απλά παράφρονας.sys3x έγραψε: 31 Μάιος 2018, 19:13 Πίνκυ δικό σου ρε, βοήθα την κατάσταση, μην τα παρατάς, η νέα γενιά είναι καλλίτερη, δεν είναι σαν τον Χίτλερ ούτε η Μέρκελ ούτε ο Άγιος Σόημπλε, αξίζει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Οκ, δεκτόν.hellegennes έγραψε: 31 Μάιος 2018, 21:19Εντάξει, ας μην συγκρίνουμε τώρα την Μέρκελ και τον Σόιμπλε με τον Χίτλερ. Ο Χίτλερ δεν ήταν εγκεφαλικά ανάπηρος, απλά παράφρονας.sys3x έγραψε: 31 Μάιος 2018, 19:13 Πίνκυ δικό σου ρε, βοήθα την κατάσταση, μην τα παρατάς, η νέα γενιά είναι καλλίτερη, δεν είναι σαν τον Χίτλερ ούτε η Μέρκελ ούτε ο Άγιος Σόημπλε, αξίζει.
.
.
Σίγουρα είναι στο μυαλό σου μαν αυτή η Ευρώπη και δεν γίνεται καλύτερα έτσι. Η αλήθεια είναι ότι είναι ιδιωτικές με ότι σημαίνει αυτό, σε αυτόν τον κόσμο οι επιχειρήσεις, οι τράπεζες κτλ κοιτάνε το συμφέρον τους, δεν είναι τόσο δύσκολο ρε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 31 Μάιος 2018, 21:02Ναι όλα στο μυαλό μου είναι, αλλά η αλήθεια βρίσκεται στο μετοχολόγιο των ΚΤ.sys3x έγραψε: 31 Μάιος 2018, 19:56 Ο ένας ζαίος κρυμμένος στην ντουλάπα χαϊδεύοντας την προτομή του Σημίτη, ο άλλος γκρούπι ντου εβρομπαϊγκού αηδεώδες. Ο ένας νομίζει ότι όλοι οι άλλοι πήζουν, ο άλλος, καλό παιδί δε λέω, βγάζει από το μυαλό του ντεμέκ θεωρίες συνομωσίας τις χρεώνει σε άλλους ακυρώνοντας την πραγματικότητα γιατί Ευρώπη ούμπερ άλες αφού. Είστε γαμάτοι παιδιά απλά.
![]()
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 62 Απαντήσεις
- 1735 Προβολές