Naida έγραψε: 27 Οκτ 2019, 21:24
Μου έκανε μια φίλη δώρο μια πασμίνα με τις οποίες ουδεμία σχέση έχω και όταν το είδα χωρίς να το ξεδιπλώσω τελείως λέω "α τι ωραίο κασκόλ και θα έρθουν κρύες μέρες" μου λέει "μη το βάλεις για κασκόλ, είναι πασμίνα" τώρα σωθηκες πήγα να πω αλλά
Είναι χρώματος πράσινο σκούρο και μου λέει βαλ' τη λίγο πάνω σου,τη βάζω κι εγώ μιας και είχα πουντιάσει κιόλας μια χαρά με βόλεψε απαλούλα,απαλούλα και μου λέει "πηγαίνει όμορφα με τα μάτια σου" τα οποία είναι καστανά
Πήγα να πω "και μετά λέω ότι έχω εγώ αχρωματοψία χι χι" αλλά
Τι ειναι το πασμινα ;
Αυτό που βάζουμε στους ώμους οι γυναίκες,νομίζω το λένε και εσάρπα.
Λαμπρη ημέρα .
Ελληνικος ήλιος - γαλανος ουρανός -δροσερος αερας που κανει τις σημαίες- επίσημη κ της Μάνης - να ανεμιζουν ωραια - εμβατηρια στο ηχοσυστημα σε πληρη ενταση να τα μαθαινει ο βαπτιστηρας και πατριωτικη φραπεδιά.
Σημαιοστολισμος παντου στην γειτονια - περιμενουμε την παρέλαση.
Παραδεισοοοοοςςςς
Μετά από ένα τέλειο και γεμάτο τριήμερο όπου αλλάξαμε τα καλοκαιρινά σεντόνια σε χειμερινά, αφού απολαύσαμε βροχές και καταιγίδες όλο το βράδυ, ξυπνήσαμε με την φίλη μου από το πρωί απολαμβάνονταν τον καφέ μας και τώρα κάθομαι στο γραφείο παρέα με την στατιστικούλα μου. Νιώθω σαν να είναι ακόμα Κυριακή. Απ' αυτές τις Κυριακές που χουχουλιάζεις στο σπίτι μέχρι αργά και μετά σου έρχεται η όρεξη για βόλτα.