!!! DEVELOPMENT MODE !!!
JOKER
- Dwarven Blacksmith
Re: JOKER
Όταν είδα το "Για την δεκαετία που τελειώνει" νόμιζα ότι ήταν η απάντηση στο "γιατί ακόμα σκούζουν κάποιοι".
Ομολογώ ότι νόμιζα ότι πρόκειται για κάποια πολύ βαθιά ανάλυση που ίσως εξηγηθεί αργότερα. Τώρα κατάλαβα ότι είναι διευκρίνηση για το ρεκόρ.
Ομολογώ ότι νόμιζα ότι πρόκειται για κάποια πολύ βαθιά ανάλυση που ίσως εξηγηθεί αργότερα. Τώρα κατάλαβα ότι είναι διευκρίνηση για το ρεκόρ.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Οκτ 2019, 23:53 Όταν είδα το "Για την δεκαετία που τελειώνει" νόμιζα ότι ήταν η απάντηση στο "γιατί ακόμα σκούζουν κάποιοι".
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Ε, LOL!Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Οκτ 2019, 23:53 Όταν είδα το "Για την δεκαετία που τελειώνει" νόμιζα ότι ήταν η απάντηση στο "γιατί ακόμα σκούζουν κάποιοι".
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Otto Weininger
Ε, ναι. Κάτι μου λέει ότι θα είναι ψιλομαλακία.
Δε θα αγορασεις οικοπεδο τύπε . μια βολτα σινεμα θα πας .Null έγραψε: 28 Οκτ 2019, 00:18Ε, ναι. Κάτι μου λέει ότι θα είναι ψιλομαλακία.
- Otto Weininger
Να πας σε διαγωνισμό μασχαλοκλανιάς.Null έγραψε: 28 Οκτ 2019, 00:18Ε, ναι. Κάτι μου λέει ότι θα είναι ψιλομαλακία.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Δεν υπάρχει χειρότερο να μπαίνεις στο σινεμά και να φεύγεις απογοητευμένος.
Διάφορα, παλαιότερα επιστημονικής φαντασίας-θρίλερ-σουπερ χιρο, αλλά τα τελευταία χρόνια έχω απογοητευθεί και
έχω σταματήσει να πηγαίνω σινεμά. Αν πάω πιο πιθανό για καμιά κωμωδία τύπου 22 jump street παρά
για σαι φαι. Το Avengers Endgame, ήταν καλό, αλλά δεν ενθουσιάστηκα. Γούσταρα πάρα πολύ
το Star Wars: The Force Awakens χωρίς να έχω καμιά σχέση με το φραντσαις, θα έλεγα ότι ήταν η καλύτερη
ταινία που έχω δει τα τελευταία χρόνια. Η συνέχεια με απογοήτευσε. Και η ντισι, όλο μαλακίες βγάζει, πόσες πιθανότητες
έχει να βλέπετε; Ειδικά άμα είναι μπούρδα τύπου v for vendetta με "κοινωνικά μηνύματα", γιατί τέτοιο βάιμπ βγάζει.
Σου θίξαμε την ντισι;
Μπορεί και να σου αρέσει. Δεν εστιάζει τόσο πολύ στη δράση. Δράμα είναι περισσότερο. Τα κοινωνικά μηνύματα δεν είναι τόσο πολύ έντονα όσο το v for vendetta.Null έγραψε: 28 Οκτ 2019, 00:37
Διάφορα, παλαιότερα επιστημονικής φαντασίας-θρίλερ-σουπερ χιρο, αλλά τα τελευταία χρόνια έχω απογοητευθεί και
έχω σταματήσει να πηγαίνω σινεμά. Αν πάω πιο πιθανό για καμιά κωμωδία τύπου 22 jump street παρά
για σαι φαι. Το Avengers Endgame, ήταν καλό, αλλά δεν ενθουσιάστηκα. Γούσταρα πάρα πολύ
το Star Wars: The Force Awakens χωρίς να έχω καμιά σχέση με το φραντσαις, θα έλεγα ότι ήταν η καλύτερη
ταινία που έχω δει τα τελευταία χρόνια. Η συνέχεια με απογοήτευσε. Και η ντισι, όλο μαλακίες βγάζει, πόσες πιθανότητες
έχει να βλέπετε; Ειδικά άμα είναι μπούρδα τύπου v for vendetta με "κοινωνικά μηνύματα", γιατί τέτοιο βάιμπ βγάζει.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
Ορέστης 35
Ανετα βρισκουν γκομενα αυτα τα ατομα και πιο ευκολα απο τους αλλους γιατι τους βοηθαει το θρασος. Ινσελ γινονται αυτοι που φοβουνται.Λεγεών έγραψε: 27 Οκτ 2019, 12:32Αν πρόσεξα καλά ήταν όλα αγόρια, κυκλοφορούν σαν αγέλη, και θέλουν να σπάσουν πλάκα εις βάρος του αδύναμου, ενώ καταφεύγουν και στη βία χωρίς ο άλλος να τους πειράξει.Philip Mortimer έγραψε: 27 Οκτ 2019, 12:29Δε θα έλεγα ότι τα παιδιά που κλέβουν πινακίδα έχουν σχέση με ινσελ.
Ίνσελς στα σπάργανα. Σε πέντε χρόνια θα αναρωτιούνται γιατί δεν βρίσκουν γκόμενα.
- hellegennes
Έχεις φάει ποτέ κλωτσιά στ' αρχίδια;Null έγραψε: 28 Οκτ 2019, 00:37 Δεν υπάρχει χειρότερο να μπαίνεις στο σινεμά και να φεύγεις απογοητευμένος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
- Επικοινωνία:
hellegennes έγραψε: 28 Οκτ 2019, 01:45Έχεις φάει ποτέ κλωτσιά στ' αρχίδια;Null έγραψε: 28 Οκτ 2019, 00:37 Δεν υπάρχει χειρότερο να μπαίνεις στο σινεμά και να φεύγεις απογοητευμένος.
ωραία πύτισσα η ζωή
Τύπε, μια με τα γατιά στον δρόμο, μια με όποιον δεν θέλει να δει το Joker, έχεις πάρει πολύ αέρα. Πώς την είδες δηλαδή, ο βιτζιλάντες της Δ. Θεσσαλονίκης;hellegennes έγραψε: 28 Οκτ 2019, 01:45Έχεις φάει ποτέ κλωτσιά στ' αρχίδια;Null έγραψε: 28 Οκτ 2019, 00:37 Δεν υπάρχει χειρότερο να μπαίνεις στο σινεμά και να φεύγεις απογοητευμένος.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 57 Απαντήσεις
- 1722 Προβολές
-