!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θέλω τη γνώμη σας
Θέλω τη γνώμη σας
Έχω δύο προσφορές για εργασία για την καλοκαιρινή σαιζόν.
Η πρώτη είναι σαν ο ένας από τα τρία άτομα που θα κρατάμε ένα γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων,σκούτερ και παπιών,σε νησί του Ιονίου.
Πρόκειται για εφταήμερη εργασία,χωρίς ρεπό,αλλά με αυστηρά σπαστό ωράριο για όλους,περίπου πέντε ώρες πρωινές και άλλες τρεις απογευματινές.Μας ενημέρωσε ο ιδιοκτήτης ότι μπορούμε και τα μπάνια μας να κάνουμε,και έξω να βγούμε το βράδυ και γενικά το πρόγραμμα μπορούμε οι τρεις μας να το κάνουμε πιο ευέλικτο για όλους μας.
Μισθός χαμηλός για τις ώρες εργασίας,εγώ (με δύο παιδιά,εφόσον η μεγάλη ενηλικιώθηκε) 1100 Ευρώ,με πλήρη ασφάλιση κλπ.
Διαμονή δωρεάν σε σπίτι τριών δωματίων,με σαλόνι και καθιστικό (το έχω δει σε live περιήγηση στο διαδίκτυο),σε καλή κατάσταση,ακριβώς πάνω από το γραφείο.Ο ένας εκ των δύο συγκατοίκων και συνεργατών πολύ γνωστός μας (από αυτόν έγινε και η πρόταση στον ιδιοκτήτη για μένα).Δεν υπάρχει πρόβλημα εάν έρθει και η σύζυγος,που έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί να έρθει όλη τη σαιζόν εκεί.Φαγητό από την τσέπη μας (μελανό σημείο).
Διάρκεια από 15 Ιούνη μέχρι 15 Σεπτέμβρη,τέσσερις μήνες ακριβώς.Εδώ,δεν γνωρίζω τι γίνεται με το ταμείο μετά το πέρας,συμπληρώνω τον απαραίτητο αριθμό ενσήμων ;
Μόλις χτες,έσκασε πρόταση από ξενοδοχείο 5+ στη Ρόδο,ύστερα από δικό μου ψάξιμο και απάντηση σε αγγελία στο διαδίκτυο.Εγώ έστειλα το βιογραφικό μου για τη θέση του ρεσεψιονίστ,αλλά μου ήρθε απάντηση εάν ενδιαφέρομαι να εργαστώ ως κάπτεν του εστιατορίου (βασικά έχουν τέσσερα διαφορετικά) και όταν του είπα ότι δεν έχω ιδέα τι εννοεί μου έστειλε απάντηση τις αρμοδιότητές μου,που ουσιαστικά είναι αυτές ενός μαιτρ.Αυτός είδε ότι δούλεψα σε εστιατόριο στη Γερμανία αλλά και έξω σε βιομηχανία στον ποιοτικό έλεγχο,οπότε μου είπε ότι δε χρειάζομαι ουσιαστικά πολλά για να κάνω αυτό που μου προτείνει πέραν της διάθεσης για συνεργασία με άλλα 10 άτομα περίπου,τα οποία όπως μου έδωσε να καταλάβω θα είναι υπό τον έλεγχό μου π.χ. θα τους λέω πως να στήνουν τα τραπέζια,πως θα οργανώνουμε τα διάφορα γεύματα/δείπνα,θα μιλάω με την κουζίνα για το μενού και θα τους το μεταφέρω, τέτοια πράγματα.Του επανέλαβα ότι δεν την έχω ξανακάνει αυτή τη δουλειά και ξανά μου είπε ότι αρκεί να θέλω να δουλέψω μαζί τους και όλοι μαζί θα κάνουμε τα πάντα για να μην προλαβαίνει ο πελάτης να βλέπει κάποιο λάθος.
Για να μείνω σε επαφή μαζί του,του είπα ΟΚ δέχομαι και μάλιστα του διευκρίνισα ότι δεν έχω σκοπό για ρουφιανιές κλπ αλλά για μία σωστή συνεργασία και ότι είμαι πρόθυμος να μάθω τα πάντα για το πόστο αυτό.Έλαβα ξανά άμεση απάντηση όπου μου εξηγούσε τον ενδυματολογικό κώδικα,ότι εκεί θα μου δώσουν μπλούζα με τα διακριτικά του ξενοδοχείου και να τους στείλω και μία ολόσωμη φωτογραφία.Να είμαι εκεί από τις 16 έως τις 20 Απρίλη "γιατί ξεκινάμε" ! Ουσιαστικά δηλαδή ο τύπος με προσέλαβε χωρίς καν να μου πάρει συνέντευξη !
Μισθός 1400 Ευρώ,για έξι ημέρες,δηλαδή έχω ρεπό.Διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο,δηλαδή με άλλον συνάδελφο και δεν μπορώ να φέρω οικογένεια.Διατροφή εννοείται πλήρης εκεί.Διάρκεια σαιζόν ικανοποιητικότατη,μέχρι και 30 Οκτώβρη (παραμονή Halloween,αποκρυφιστική ημερομηνία).
Μπήκα στο σάιτ και η αλήθεια είναι ότι έπαθα πλάκα με το ξενοδοχείο (σα χωριό είναι) όπου αναγράφεται και το όνομα του ανθρώπου με τον οποίο αντάλλαξα μηνύματα.Επίσης,στο Trip Advisor οι κριτικές είναι πολύ παραπάνω από θετικές.
Το θετικό με την πρώτη θέση εργασίας είναι το ότι θα είμαστε μόνο τρεις και ο ένας καλός φίλος.Το αρνητικό είναι ότι δεν θα μου μείνουν πολλά λεφτά,κάπως σαν μεροδούλι μεροφάι το κόβω.Και το ότι δεν θα έχω έστω ένα ρεπό.
Με τη δεύτερη,το θετικό είναι ότι μπορώ να κρατήσω τα λεφτά εφόσον θα τρώω εκεί (και φαντάζομαι θα παίζουν και πουρμπουάρ ή μπόνους,είναι σοβαρή επιχείρηση από ό,τι διαβάζω) και θα έχω και το ρεπό για βόλτα στο υπόλοιπο νησί.Το αρνητικό,πολύς καιρός μακριά από το σπίτι και το ότι έχω κυριολεκτικά καρα-αγχωθεί επειδή η θέση εργασίας δεν μου είναι γνώριμη.Και σε δύο εβδομάδες το αργότερο θα πρέπει να φύγω !
Εσείς τι θα διαλέγατε ;
Η πρώτη είναι σαν ο ένας από τα τρία άτομα που θα κρατάμε ένα γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων,σκούτερ και παπιών,σε νησί του Ιονίου.
Πρόκειται για εφταήμερη εργασία,χωρίς ρεπό,αλλά με αυστηρά σπαστό ωράριο για όλους,περίπου πέντε ώρες πρωινές και άλλες τρεις απογευματινές.Μας ενημέρωσε ο ιδιοκτήτης ότι μπορούμε και τα μπάνια μας να κάνουμε,και έξω να βγούμε το βράδυ και γενικά το πρόγραμμα μπορούμε οι τρεις μας να το κάνουμε πιο ευέλικτο για όλους μας.
Μισθός χαμηλός για τις ώρες εργασίας,εγώ (με δύο παιδιά,εφόσον η μεγάλη ενηλικιώθηκε) 1100 Ευρώ,με πλήρη ασφάλιση κλπ.
Διαμονή δωρεάν σε σπίτι τριών δωματίων,με σαλόνι και καθιστικό (το έχω δει σε live περιήγηση στο διαδίκτυο),σε καλή κατάσταση,ακριβώς πάνω από το γραφείο.Ο ένας εκ των δύο συγκατοίκων και συνεργατών πολύ γνωστός μας (από αυτόν έγινε και η πρόταση στον ιδιοκτήτη για μένα).Δεν υπάρχει πρόβλημα εάν έρθει και η σύζυγος,που έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί να έρθει όλη τη σαιζόν εκεί.Φαγητό από την τσέπη μας (μελανό σημείο).
Διάρκεια από 15 Ιούνη μέχρι 15 Σεπτέμβρη,τέσσερις μήνες ακριβώς.Εδώ,δεν γνωρίζω τι γίνεται με το ταμείο μετά το πέρας,συμπληρώνω τον απαραίτητο αριθμό ενσήμων ;
Μόλις χτες,έσκασε πρόταση από ξενοδοχείο 5+ στη Ρόδο,ύστερα από δικό μου ψάξιμο και απάντηση σε αγγελία στο διαδίκτυο.Εγώ έστειλα το βιογραφικό μου για τη θέση του ρεσεψιονίστ,αλλά μου ήρθε απάντηση εάν ενδιαφέρομαι να εργαστώ ως κάπτεν του εστιατορίου (βασικά έχουν τέσσερα διαφορετικά) και όταν του είπα ότι δεν έχω ιδέα τι εννοεί μου έστειλε απάντηση τις αρμοδιότητές μου,που ουσιαστικά είναι αυτές ενός μαιτρ.Αυτός είδε ότι δούλεψα σε εστιατόριο στη Γερμανία αλλά και έξω σε βιομηχανία στον ποιοτικό έλεγχο,οπότε μου είπε ότι δε χρειάζομαι ουσιαστικά πολλά για να κάνω αυτό που μου προτείνει πέραν της διάθεσης για συνεργασία με άλλα 10 άτομα περίπου,τα οποία όπως μου έδωσε να καταλάβω θα είναι υπό τον έλεγχό μου π.χ. θα τους λέω πως να στήνουν τα τραπέζια,πως θα οργανώνουμε τα διάφορα γεύματα/δείπνα,θα μιλάω με την κουζίνα για το μενού και θα τους το μεταφέρω, τέτοια πράγματα.Του επανέλαβα ότι δεν την έχω ξανακάνει αυτή τη δουλειά και ξανά μου είπε ότι αρκεί να θέλω να δουλέψω μαζί τους και όλοι μαζί θα κάνουμε τα πάντα για να μην προλαβαίνει ο πελάτης να βλέπει κάποιο λάθος.
Για να μείνω σε επαφή μαζί του,του είπα ΟΚ δέχομαι και μάλιστα του διευκρίνισα ότι δεν έχω σκοπό για ρουφιανιές κλπ αλλά για μία σωστή συνεργασία και ότι είμαι πρόθυμος να μάθω τα πάντα για το πόστο αυτό.Έλαβα ξανά άμεση απάντηση όπου μου εξηγούσε τον ενδυματολογικό κώδικα,ότι εκεί θα μου δώσουν μπλούζα με τα διακριτικά του ξενοδοχείου και να τους στείλω και μία ολόσωμη φωτογραφία.Να είμαι εκεί από τις 16 έως τις 20 Απρίλη "γιατί ξεκινάμε" ! Ουσιαστικά δηλαδή ο τύπος με προσέλαβε χωρίς καν να μου πάρει συνέντευξη !
Μισθός 1400 Ευρώ,για έξι ημέρες,δηλαδή έχω ρεπό.Διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο,δηλαδή με άλλον συνάδελφο και δεν μπορώ να φέρω οικογένεια.Διατροφή εννοείται πλήρης εκεί.Διάρκεια σαιζόν ικανοποιητικότατη,μέχρι και 30 Οκτώβρη (παραμονή Halloween,αποκρυφιστική ημερομηνία).
Μπήκα στο σάιτ και η αλήθεια είναι ότι έπαθα πλάκα με το ξενοδοχείο (σα χωριό είναι) όπου αναγράφεται και το όνομα του ανθρώπου με τον οποίο αντάλλαξα μηνύματα.Επίσης,στο Trip Advisor οι κριτικές είναι πολύ παραπάνω από θετικές.
Το θετικό με την πρώτη θέση εργασίας είναι το ότι θα είμαστε μόνο τρεις και ο ένας καλός φίλος.Το αρνητικό είναι ότι δεν θα μου μείνουν πολλά λεφτά,κάπως σαν μεροδούλι μεροφάι το κόβω.Και το ότι δεν θα έχω έστω ένα ρεπό.
Με τη δεύτερη,το θετικό είναι ότι μπορώ να κρατήσω τα λεφτά εφόσον θα τρώω εκεί (και φαντάζομαι θα παίζουν και πουρμπουάρ ή μπόνους,είναι σοβαρή επιχείρηση από ό,τι διαβάζω) και θα έχω και το ρεπό για βόλτα στο υπόλοιπο νησί.Το αρνητικό,πολύς καιρός μακριά από το σπίτι και το ότι έχω κυριολεκτικά καρα-αγχωθεί επειδή η θέση εργασίας δεν μου είναι γνώριμη.Και σε δύο εβδομάδες το αργότερο θα πρέπει να φύγω !
Εσείς τι θα διαλέγατε ;
- hellegennes
Re: Θέλω τη γνώμη σας
Η δεύτερη φαίνεται πολύ καλύτερη, αλλά μού φαίνεται παράξενο το όλο σκηνικό, που τους είπες ότι δεν έχεις εμπειρία σ' αυτό και ουσιαστικά σε προσλαμβάνουν έτσι. Η πρώτη με άγχωσε και μόνο που την διάβασα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
νύχτα
για να πάρεις επίδομα ανεργίας με εποχική
απασχόληση χρειάζεσαι τουλάχιστον 101 ένσημα,
άρα ουσιαστικά οι 4 μήνες αρκούν.
αν χρειαστείς 1-2 παραπάνω, μπορείς ν απευθυνθείς
σε κάποιον λογιστή και ουσιαστικά να σου αγοράσει
όσα σου λείπουν, φροντίζοντας να σου κάνει πρόσληψη
σε άλλη εταιρεία (εικονική)
η εργασία σε ξενοδοχείο είναι δύσκολη υπόθεση
όταν αφορά σεζόν, δε μας είπες πόσες ώρες θα
σε απασχολεί, και αν κρίνω από δική μου εμπειρία,
το 10ωρο είναι σχεδόν σίγουρο
όλα εξαρτώνται βέβαια από τον εργοδότη και τί
γραμμή ακολουθεί σε γενικές γραμμές, το ρεπό
είναι τεράστια υπόθεση, ειδικά για Μετρ
έχε υπόψη πως αν το δωμάτιο πως θα σας παρέχει
βρίσκεται εντός της ξενοδοχειακής μονάδας, είναι
πολύ πιθανό να σε καλούν ακόμη και σε φάσεις που
δεν εργάζεσαι, εκτός ωραρίου δλδ, για να δώσεις λύση
σε προβληματικές καταστάσεις
επίσης, θα είσαι ο μόνος Μετρ, ή θα είστε σε βάρδιες;
το εστιατόριο θα είναι α λα καρτ ή θα καλύπτει απλώς
τα τρία βασικά γεύματα; (αν ισχύει το δεύτερο, ίσως
το τρίσπαστο ωράριο είναι αυτό που θα ισχύσει, σκέψου
ότι συνήθως το πρωινό σερβίρεται 7-10, το γεύμα 13-15
και το δείπνο 19-21, σε γενικές γραμμές)
το ότι σε προσλαμβάνει έτσι εσπευσμένα, μάλλον
δείχνει απόγνωση από την πλευρά του, και ίσως
θα μπορούσες να διεκδικήσεις κι ένα -δύο πραγματάκια
παραπάνω
η πρώτη επιλογή μου φαίνεται πιο ανέμελη
παραπάνω
Πήγαινε στην πρώτη αφού είναι Απρίλιο να δεις τι παίζει και αν δεις περίεργα πράγματα πήγαινε στην δεύτερη. Θα σου πρότεινα να τους ζητήσεις να σε πληρώνουν κάθε δεκαπενθήμερο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Κ γω τα ίδια σκέφτηκα.hellegennes έγραψε: 06 Απρ 2018, 05:25 Η δεύτερη φαίνεται πολύ καλύτερη, αλλά μού φαίνεται παράξενο το όλο σκηνικό, που τους είπες ότι δεν έχεις εμπειρία σ' αυτό και ουσιαστικά σε προσλαμβάνουν έτσι. Η πρώτη με άγχωσε και μόνο που την διάβασα.
Η οικογένεια τι λέει;
Εύχομαι ολα να πάνε καλά, οποία κ αν επιλέξεις!
Κανείς δεν μπορεί να σε συμβουλεύσει για μια τέτοια απόφαση. Η δεύτερη περίπτωση, εφόσον έχεις εξακριβώσει την αξιοπιστία της, είναι οικονομικά ελκυστικότερη σε κάθε επίπεδο. Όμως η πρώτη σου δίνει δικαίωμα να χαρείς την οικογένεια σου για κάποιο διάστημα, συνδυάζοντας δουλειά και διακοπές. Εξαρτάται από τις δικές σου προτεραιότητες, για το ποια από τις δύο θα επιλέξεις. Η καλύτερη επιλογή είναι μια τρίτη, που θα συγκεράζει τα θετικά των δύο περιπτώσεων που ανέφερες.
η δευτερη θα σου δωσει κατι στο βιογραφικο σου για να διεκδικησεις καλυτερη δουλεια στο μελλον, η πρωτη οχι. θα σου δωσει και γνωσεις που δεν ειχες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
[42]
να κάτσεις σπίτι σου και να ψάξεις για άλλη δουλειά. μποϋκοτάζ στην μάστιγα του σύγχρονου τουρισμού. 
Η δεύτερη ακούγεται καλύτερη αλλά μου φαίνεται ότι έχει δράκο..Είναι θέση ευθύνης και μου κάνει εντύπωση που δεν βρήκαν άτομο και πήραν κάποιον από διαδίκτυο χωρίς συνέντευξη και σχετική προυπηρεσία. Προσπάθησε να μάθεις περισσότερα πριν αποφασίσεις
Νήφε και μέμνησο απιστείν
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
[42] έγραψε: 06 Απρ 2018, 11:09 να κάτσεις σπίτι σου και να ψάξεις για άλλη δουλειά. μποϋκοτάζ στην μάστιγα του σύγχρονου τουρισμού.![]()
έλα ρε βρες του εσυ!
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis Joost Klein
Πάνω κάτω εκεί κινούμαι κι εγώ.Καλό και χρυσό το φιλικό κλίμα αλλά όπως λέει και ο Ασέβαστος,στη δεύτερη οι προοπτικές θα είναι καλλίτερες για το μέλλον.Επίσης δεν μπορώ να παραβλέψω τη διαφορά στο μισθό.Το άγχος βέβαια παραμένει.
Γιατί ρε Χέλη και Custom σας άγχωσε η πρώτη ; Λόγω της μη-ύπαρξης ρεπό ; Στη Ζάκυνθο που δούλεψα πριν πάω στη Γερμανία,το έκανα συνεχόμενα για έξι μήνες και μάλιστα για δύο σαιζόν.Τα έχει αυτά ο τουρισμός αλλά συνηθίζεις.
Θα τηλεφωνήσω αύριο στη Ρόδο και θα ζητήσω να μιλήσω με τον διευθυντή για να μου τα πει και ρητώς αυτά που είναι να κάνω.Πάντως παπατζής δεν φαίνεται να είναι και η επιχείρηση από όσα διαβάζω,σπέρνει.Για να δούμε...
Γιατί ρε Χέλη και Custom σας άγχωσε η πρώτη ; Λόγω της μη-ύπαρξης ρεπό ; Στη Ζάκυνθο που δούλεψα πριν πάω στη Γερμανία,το έκανα συνεχόμενα για έξι μήνες και μάλιστα για δύο σαιζόν.Τα έχει αυτά ο τουρισμός αλλά συνηθίζεις.
Θα τηλεφωνήσω αύριο στη Ρόδο και θα ζητήσω να μιλήσω με τον διευθυντή για να μου τα πει και ρητώς αυτά που είναι να κάνω.Πάντως παπατζής δεν φαίνεται να είναι και η επιχείρηση από όσα διαβάζω,σπέρνει.Για να δούμε...
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
πάντως για να ζητάει άμεσα ατομο στη Ρόδο..μάλλον κάτι παίζει με τον μαιτρ.
μηπως τον άφησε σύξυλο ο προηγούμενος και τρέχει και δε φτάνει!!
βεβαια καλό θα ηταν να μάθεις και τους λόγους που παρατησε τη θεση!
αρα θετικό για εσένα!
μηπως τον άφησε σύξυλο ο προηγούμενος και τρέχει και δε φτάνει!!
βεβαια καλό θα ηταν να μάθεις και τους λόγους που παρατησε τη θεση!
αρα θετικό για εσένα!
(✿ ♥‿♥)
Je suis Joost Klein
Je suis Joost Klein
Η λογικη λεει οτι ο manager θα εχει πιεστικη προθεσμια ν'αντικαταστησει τον παλιο μαιτρ και τρεχει και δε φτανει.
Αξιζει να κανεις μια προσπαθεια να το εκμεταλλευτεις.
Ισως θα επρεπε να κανεις και ενα γρηγορο ταξιδι να δεις επι τοπου με ποιους εχεις να κανεις.
Αξιζει να κανεις μια προσπαθεια να το εκμεταλλευτεις.
Ισως θα επρεπε να κανεις και ενα γρηγορο ταξιδι να δεις επι τοπου με ποιους εχεις να κανεις.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Έχω δουλέψει αρκετά χρόνια στον τουρισμό.Ξέρω πως είναι η όλη φάση και την παράνοια που επικρατεί μερικές φορές.Από αυτά που γράφεις είμαι σίγουρος ότι θα ισχύει το 80% εφόσον θα έχω να κάνω και με χώρο εστίασης,όπου τα ωράρια πολλές φορές γίνονται άνω κάτω.Για το ότι μπορεί να με καλούν έκτακτα στο τηλέφωνο έχω ήδη προετοιμαστεί ψυχολογικά.νύχτα έγραψε: 06 Απρ 2018, 08:25 για να πάρεις επίδομα ανεργίας με εποχική
παραπάνω
Ύστερα από τη Γερμανία και τους ρυθμούς στο εστιατόριο εκεί (που βομβάρδιζε,είναι η αλήθεια),μπορεί αυτό εδώ να μου φανεί και παιχνιδάκι,δεν ξέρω.
Το δωμάτιο που θα μένουμε θα είναι όντως μέσα στο χώρο του ξενοδοχείου γιατί μου το εξηγεί σε μήνυμά του.
Ευχαριστώ επίσης για την ενημέρωση σχετικά με το ταμείο.Πρέπει να τα γνωρίζω κι αυτά.
Κουλούριον και Daje,ίσως να θέλει απλά να ενισχύσει την ομάδα του και βάσει του βιογραφικού μου να με φαντάστηκε στη θέση αυτή αντί για τη ρεσεψιόν.Πραγματικά δε φαίνεται για επιχείρηση της πλάκας και δε νομίζω ο διευθυντής να είναι τόσο απελπισμένος.
Πάντως σας ευχαριστώ όλους που απαντήσατε.Από εκεί που δεν φαίνονταν τίποτε θετικό στον ορίζοντα τώρα έχω δύο (σχετικά) καλές προτάσεις για να επιλέξω.
Θα σας αφήσω ενήμερους για την απόφαση που θα πάρω,που νομίζω θα ξεκαθαριστεί αύριο κιόλας,για να κάνω Πάσχα με την ησυχία μου.
Πάντως σας ευχαριστώ όλους που απαντήσατε.Από εκεί που δεν φαίνονταν τίποτε θετικό στον ορίζοντα τώρα έχω δύο (σχετικά) καλές προτάσεις για να επιλέξω.
Θα σας αφήσω ενήμερους για την απόφαση που θα πάρω,που νομίζω θα ξεκαθαριστεί αύριο κιόλας,για να κάνω Πάσχα με την ησυχία μου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 1235 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
-
- 0 Απαντήσεις