Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Kiki mat έγραψε: 26 Οκτ 2019, 15:12
Υβριδικά καλαμπόκια ξέρω,υβριδικο πόλεμο δεν γνωρίζω. Τα υβριδικά καλαμπόκια τα τρώνε οι α αγελάδες και χοντραινουν . Άμα θες ξηγα λίγο τι εννοείς υβριδικό πόλεμο;
ο πολεμος που δεν γινεται με μπαμ μπουμ αλλα με μεσα που δημιουργουν προβλήματα στον αντιπαλο
καλη ωρα για την ελλαδα είναι το λαθρομετανστευτικο που κινει η τουρκια
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Υβριδικά καλαμπόκια ξέρω,υβριδικο πόλεμο δεν γνωρίζω. Τα υβριδικά καλαμπόκια τα τρώνε οι α αγελάδες και χοντραινουν . Άμα θες ξηγα λίγο τι εννοείς υβριδικό πόλεμο;
ο πολεμος που δεν γινεται με μπαμ μπουμ αλλα με μεσα που δημιουργουν προβλήματα στον αντιπαλο
ςΣαν τον γιαρμα με κρεαταλευρο ένα πράγμα . Δεν είναι τίποτα το συστήνουν οι κτηνίατροι και μετά λένε στροφή στα βιολογικά. Εδώ θα χουμε επιστροφή στις ρίζες ... θα εξυπηρετούνται οι εκπαιδευτικοί με προϊόντα του εξωτερικού και όχι με αγρότες. Θα σακατευουν παιδάκια . Θα θρέψουν τα σαδιστικά συναισθήματα τους ,χαρ α των ρατσιστών .Τι πόλεμος φαϊ .
καταλαβαίνεις ότι δεν έχεις καταλάβει τίποτα από το άρθρο, έτσι;
Μια χαρά κατάλαβα, τι είναι η πατρίδα όμως που θα πολεμήσει κάποιος για αυτήν;
Τι είναι η πατρίδα μας; Μην είν' οι κάμποι;
Μην είναι τ' άσπαρτα ψηλά βουνά;
Μην είναι ο ήλιος της, που χρυσολάμπει;
Μην είναι τ' άστρα της τα φωτεινά;
Μην είναι κάθε της ρηχό ακρογιάλι
και κάθε χώρα της με τα χωριά;
κάθε νησάκι της που αχνά προβάλλει,
κάθε της θάλασσα, κάθε στεριά;
Μην είναι τάχατε τα ερειπωμένα
αρχαία μνημεία της χρυσή στολή
που η τέχνη εφόρεσε και το καθένα
μια δόξα αθάνατη αντιλαλεί;
Τίποτα πατρίδα μας! Ούτ' αυτά ούτ' εκείνα,
και τιποτις δεν 'εχουμε μες την καρδιά
δεν λάμπει αθώρητο σαν ήλιου αχτίνα
και κράζει μέσα μας: Πίσω παιδιά!
ςΣαν τον γιαρμα με κρεαταλευρο ένα πράγμα . Δεν είναι τίποτα το συστήνουν οι κτηνίατροι και μετά λένε στροφή στα βιολογικά. Εδώ θα χουμε επιστροφή στις ρίζες ... θα εξυπηρετούνται οι εκπαιδευτικοί με προϊόντα του εξωτερικού και όχι με αγρότες. Θα σακατευουν παιδάκια . Θα θρέψουν τα σαδιστικά συναισθήματα τους ,χαρ α των ρατσιστών .Τι πόλεμος φαϊ .
οποτε λες αφεριμ πασαδες και υφίστασαι οσα οι τουρκοι θελησουν
υγ η ελλαδα δεν προκειται να κηρυξει πολεμο οι τουρκοι επιτιθενται
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
οποτε λες αφεριμ πασαδες και υφίστασαι οσα οι τουρκοι θελησουν
υγ η ελλαδα δεν προκειται να κηρυξει πολεμο οι τουρκοι επιτιθενται
Δε σηκώνω όπλο είμαι ειρηνιστρια. Εάν ήμουν άντρας δεν θα με έπαιρναν στον στρατό εξαρθρωνονται τα δάχτυλα μου ,δεν μπορώ να πυροβολησω.
Το θέμα είναι ακόμη ευρύτερο όμως. Όσο ο πληθυσμός γίνεται από αγροτικός,αστικός και από αμόρφωτος, μορφωμένος, τόσο πιο απρόθυμος είναι να πεθάνει για την πατρίδα του.
Ένας αγρότης, αμόρφωτος, θρησκευόμενος όμως και με δυνατή εθνική συνείδηση, είναι αυτός που θα τρέχει στη βουνοπλαγιά για να ξεκοιλιάσει τον αντίπαλο.
Ακόμη περισσότερο αν υπηρετεί στην ίδια διμοιρία με τον συγχωριανό του- δε θα το αντέξει αν ζήσουν κι οι 2 αν δείξει δειλία,μαθευτεί και ντροπιαστεί στο χωριό. (Για αυτό και οι μονάδες στον στρατό του Αλεξάνδρου ήταν από την ίδια περιοχή, για αυτό πολλές πόλεις-κράτη χώριζαν τη φάλαγγα ανάλογα με τις "φυλές" της πόλης.)
Ο φλώρος απ'το Παγκράτι με τα λεπτά δαχτυλάκια και τον πλαδαρό κώλο τι θα κάνει στον πόλεμο; Έχει τελειώσει την Πάντειο, έχει κάνει και μεταπτυχιακό στο Πούτσεστερ, ούτε κότα δεν έχει σφάξει. Αν δει να πνίγουν γατιά στο ποτάμι, θα βάλει τα κλάματα. Επιπλέον, δεν τον ξέρει κανείς-στην πόλη δεν ξέρεις ούτε τον διπλανό στην πολυκατοικία, δεν έχει ντροπή αν ξεφτιλιστεί.
Η λύση είναι μία. Πολ ποτ. Επιστροφή στη φύση και στο γαμήσι (συγγνώμη από τις κυρίες)
Στη φύση για να ροζιάσουνε τα χέρια, χωρίς πολλά πανεπιστήμια και αμφιβολίες. Να μπαίνουν 5000 κάθε χρόνο στα ΑΕΙ και 10 στα ΤΕΙ και κλείσαμε.
Στο γαμήσι για να κάνει 4-5 παιδιά,γερά με κόκκινα μάγουλα και δυνατά μπράτσα.