Μερακληδάτορας!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
My style !
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: My style !
- Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
- Επικοινωνία:
Κουνήσου απο την θέση σου. Γνωρίζω οτι δεν ασκει επι του παρόντος αυτο το επάγγελμαvagabondo έγραψε: 26 Οκτ 2019, 02:52Απεβίωσε;
ωραία πύτισσα η ζωή
- vantono
αυτά τα λέτε επειδή δεν έχετε δει τη δική μου κλείδα.Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 26 Οκτ 2019, 12:26Κουνήσου απο την θέση σου. Γνωρίζω οτι δεν ασκει επι του παρόντος αυτο το επάγγελμα, οπότε ρώτησα αν το ασκουσε την εποχή γέννησης της κασπερν
- Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
- Επικοινωνία:
Λίστα χρηστών που και απο κοντά να τους έβλεπα αλλιως, δεν θα πίστευα οτι δεν ειναι όπως στο αβαταρ:
Πάνας
Βαντονο
Πάνας
Πάνας
Πάνας
Σορυ αλλα σε εχω συνδέσει με τον μαγουλάκια
Πάνας
Βαντονο
Πάνας
Πάνας
Πάνας
ωραία πύτισσα η ζωή
O 1.93 Vantonaros με κάτι πλάτες ναααα και κάτι χέρια ναααα σαν το νινι του αβατάρ του;Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 26 Οκτ 2019, 12:31 Λίστα χρηστών που και απο κοντά να τους έβλεπα αλλιως, δεν θα πίστευα οτι δεν ειναι όπως στο αβαταρ:
Πάνας
Βαντονο
Πάνας
Πάνας
Πάνας
Σε παρακαλώ αγόρι μου
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Υπερκουλτουριάρης
Καλα ειναι,θα τα προτιμουσα σε αλλο χρωμα,καφε ας πουμε. Θες και στενο παντελονι, υφασμα ή καλο τζιν για να τα συνδιασεις. Θα προτεινα επισης και μια ροκ καζουαλ πινελια.Ορέστης 35 έγραψε: 25 Οκτ 2019, 23:06Ναι υποχωρησε γρηγορα. Δεν ξερω τι ζημια θα μου κανει στον εγκεφαλο βεβαια.
Για δειτε αυτα τα μποτακια. Αριστοκρατικο στυλ.
![]()
Να τα παρεις!
- vantono
1,92 αλλά πολύ καλά τα λέτε δεσποινίς μου, συνεχίστεNaida έγραψε: 26 Οκτ 2019, 12:53O 1.93 Vantonaros με κάτι πλάτες ναααα και κάτι χέρια ναααα σαν το νινι του αβατάρ του;Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 26 Οκτ 2019, 12:31 Λίστα χρηστών που και απο κοντά να τους έβλεπα αλλιως, δεν θα πίστευα οτι δεν ειναι όπως στο αβαταρ:
Πάνας
Βαντονο
Πάνας
Πάνας
Πάνας
Σε παρακαλώ αγόρι μου![]()
-
- Casper -
Σαν το χρυσό κωνσταντινάτο φεγγάρι που έβλεπε ο ήρωας Αυξεντίου στον αποχαιρετισμό του Ρίτσου;
Oρέστη τα παπούτσια να τα βάλεις με μαύρο δερμάτινο σακάκι. Θα ροκάρουν λέμε.
the comet the course the tail έγραψε: 26 Οκτ 2019, 09:12![]()
κασπερίνι
Με συγχωρείτε κύριε σας έβαλα 1 πόντο παραπάνω. Από την σύγχυση καταλαβαίνεις. Μα νινί τέτοιος άντρας;
Το μόνο παιδικό που θα μπορούσε να βρει κάποια πάνω σου είναι η τρυφερή ψυχή σου
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Casper -
Μόνο μια φορά
Ρε είναι τέλειο το σγουρό μαλλί. Και το φουντωτό. Εμένα μ΄αρέσει πολύ αυτό το στιλ.- Casper - έγραψε: 26 Οκτ 2019, 13:24Μόνο μια φοράΣτα καρναβάλια του 2011, 3η λυκείου. Γίνονται κυματιστά μετά την πρώτη ώρα γιατί σου έβαλα την 1η φωτο στο σπόιλερ πώς είναι κανονικά οι μπούκλες. Δεν κρατάνε καθόλου, έχουμε και την υγρασία. Νομίζω πως φαίνομαι κάπως σαν μάγισσα αλλά καταβάθος μου αρέσουν και ίσια. Θέλω να τα ξανακάνω. Στον επόμενο γάμο που θα έχω
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Casper -
Όσο κι' αν καμιά φορά "μουρμουρώ" γιατί μου σπάει τα νεύρα, καταβάθος το αγαπάωNaida έγραψε: 26 Οκτ 2019, 13:26Ρε είναι τέλειο το σγουρό μαλλί. Και το φουντωτό. Εμένα μ΄αρέσει πολύ αυτό το στιλ.- Casper - έγραψε: 26 Οκτ 2019, 13:24Μόνο μια φοράΣτα καρναβάλια του 2011, 3η λυκείου. Γίνονται κυματιστά μετά την πρώτη ώρα γιατί σου έβαλα την 1η φωτο στο σπόιλερ πώς είναι κανονικά οι μπούκλες. Δεν κρατάνε καθόλου, έχουμε και την υγρασία. Νομίζω πως φαίνομαι κάπως σαν μάγισσα αλλά καταβάθος μου αρέσουν και ίσια. Θέλω να τα ξανακάνω. Στον επόμενο γάμο που θα έχω
![]()
Αυτό. Μπορεί να είναι δύσκολο στο χειρισμό του αλλά σαν μαλλί είναι πολύ όμορφο, να έχεις πλούσιο φουντωτό μαλλί και ειδικά μαύρο- Casper - έγραψε: 26 Οκτ 2019, 13:27
Όσο κι' αν καμιά φορά "μουρμουρώ" γιατί μου σπάει τα νεύρα, καταβάθος το αγαπάω![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αναμένουμε Και τότε φωτο.- Casper - έγραψε: 26 Οκτ 2019, 13:24Μόνο μια φοράΣτα καρναβάλια του 2011, 3η λυκείου. Γίνονται κυματιστά μετά την πρώτη ώρα γιατί σου έβαλα την 1η φωτο στο σπόιλερ πώς είναι κανονικά οι μπούκλες. Δεν κρατάνε καθόλου, έχουμε και την υγρασία. Νομίζω πως φαίνομαι κάπως σαν μάγισσα αλλά καταβάθος μου αρέσουν και ίσια. Θέλω να τα ξανακάνω. Στον επόμενο γάμο που θα έχω
![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση