Θα υποχρεωθούν σε κοινωνική εργασία , με τον βουρδουλα εάν αρνηθούν η δεν την κάνουν οι μαθητές του δημοτικούthe comet the course the tail έγραψε: 21 Οκτ 2019, 14:35κοινωνική εργασία... με ζώα.μάλιστα. το ακούσαμε και αυτό.
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φολεγανδρος-Βιντεο σοκ με μαθητες του δημοτικου να κλωτσουν μια γατα μεχρι θανατου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Φολεγανδρος-Βιντεο σοκ με μαθητες του δημοτικου να κλωτσουν μια γατα μεχρι θανατου
Re: Φολεγανδρος-Βιντεο σοκ με μαθητες του δημοτικου να κλωτσουν μια γατα μεχρι θανατου
Εγώ σαν αντίμετρο για την κακοποίηση ζώων το ανέφερα, όχι σαν παιδαγωγικό μέτρο, το μούλικο τουΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 22 Οκτ 2019, 06:37Αναρχικοί που τάσσονται υπέρ του ξύλου σαν παιδαγωγική μέθοδο σε παιδιά του δημοτικού...Null έγραψε: 21 Οκτ 2019, 16:54 Εγώ θα τα τραμπούκιζα/τρομοκρατούσα επί τόπου, αναρχικά και αυτόνομα
Το κράτος από την μεριά του ας κάνει ότι θέλει, αν θέλει
Μα, οι ναζί ήταν ένα από πρώτα κράτη που πέρασα φιλοζωικούς νόμουςDwarven Blacksmith έγραψε: 19 Οκτ 2019, 00:55
Είπα νομίζω χέσε μας με τις εμμονές σου. Δεν υπάρχει κάτι καλό να βγει από αυτή τη συζήτηση, θα ανακαλύψουμε πάλι ότι είσαι ναζί, χαίρω πολύ.![]()
![]()
καθενός να το παιδαγωγήσει ο δάσκαλος του που έχει αναλάβει την δουλειά και παίρνει μισθό για αυτό.
Εγώ δεν έχω κανέναν τέτοιο σκοπό.
Καλά, εσύ δεν έλεγες ότι στην ηλικία σου κακοποιούσατε ζώα, και κλάιν ξέρω γω, γιατί ήταν νορμαλ.
Ε, στην εποχή σου ρε γέρο, δεν σας έδιναν καμιά καρπαζιά; Αν όχι όταν βάζατε φωτιά σε γάτες, όταν
δεν τρώγατε τις φακές σας, ή όταν κατουριόσασταν πάνω σας; Οπότε, αφού το κάνανε και
αυτό στην πάνσοφη εποχή σου, που κολλάς; Εν τω μεταξύ εγώ μίλησα για τραμπουκισμό και όχι για ξύλο,
αλλά δεν βαριέσαι. Πάντως, το λεκτικό τραμπούκισμα, αν γίνει σωστά μπορεί να είναι χειρότερο από μια
δυο καρπαζιές, και έχει πιο μόνιμο αποτέλεσμα. Καρπαζιές μπορεί να του δίνει και η μάνα του και να γελάσει
κιόλας
Τάσσεται υπέρ της σωματικής ποινής και μάλιστα με τάσεις αυτοδικιας ο αντιεξουσιαστής αναρχικός ..Null έγραψε: 22 Οκτ 2019, 21:23Εγώ σαν αντίμετρο για την κακοποίηση ζώων το ανέφερα, όχι σαν παιδαγωγικό μέτρο, το μούλικο τουΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 22 Οκτ 2019, 06:37Αναρχικοί που τάσσονται υπέρ του ξύλου σαν παιδαγωγική μέθοδο σε παιδιά του δημοτικού...Null έγραψε: 21 Οκτ 2019, 16:54 Εγώ θα τα τραμπούκιζα/τρομοκρατούσα επί τόπου, αναρχικά και αυτόνομα
Το κράτος από την μεριά του ας κάνει ότι θέλει, αν θέλει
Μα, οι ναζί ήταν ένα από πρώτα κράτη που πέρασα φιλοζωικούς νόμους![]()
![]()
καθενός να το παιδαγωγήσει ο δάσκαλος του που έχει αναλάβει την δουλειά και παίρνει μισθό για αυτό.
Καλά, εσύ δεν έλεγες ότι στην ηλικία σου κακοποιούσατε ζώα, και κλάιν ξέρω γω, γιατί ήταν νορμαλ.
Ε, στην εποχή σου ρε γέρο, δεν σας έδιναν καμιά καρπαζιά; Αν όχι όταν βάζατε φωτιά σε γάτες, όταν
δεν τρώγατε τις φακές σας, ή όταν κατουριόσασταν πάνω σας; Οπότε, αφού το κάνανε και
αυτό στην πάνσοφη εποχή σου, που κολλάς; Εν τω μεταξύ εγώ μίλησα για τραμπουκισμό και όχι για ξύλο,
αλλά δεν βαριέσαι. Πάντως, το λεκτικό τραμπούκισμα, αν γίνει σωστά μπορεί να είναι χειρότερο από μια
δυο καρπαζιές, και έχει πιο μόνιμο αποτέλεσμα. Καρπαζιές μπορεί να του δίνει και η μάνα του και να γελάσει
κιόλας
Και μάλιστα εναντίον ανήλικων μαθητών δημοτικού
Είμαι τραμπούκος, το παραδέχομαιΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 22 Οκτ 2019, 22:46Τάσσεται υπέρ της σωματικής ποινής και μάλιστα με τάσεις αυτοδικιας ο αντιεξουσιαστής αναρχικός ..Null έγραψε: 22 Οκτ 2019, 21:23Εγώ σαν αντίμετρο για την κακοποίηση ζώων το ανέφερα, όχι σαν παιδαγωγικό μέτρο, το μούλικο τουΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 22 Οκτ 2019, 06:37
Αναρχικοί που τάσσονται υπέρ του ξύλου σαν παιδαγωγική μέθοδο σε παιδιά του δημοτικού...![]()
κιόλας
Στο δικό σας επίπεδο δεν έχω φτάσει ακόμηNull έγραψε: 22 Οκτ 2019, 23:36Είμαι τραμπούκος, το παραδέχομαιΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 22 Οκτ 2019, 22:46Τάσσεται υπέρ της σωματικής ποινής και μάλιστα με τάσεις αυτοδικιας ο αντιεξουσιαστής αναρχικός ..Null έγραψε: 22 Οκτ 2019, 21:23
Εγώ σαν αντίμετρο για την κακοποίηση ζώων το ανέφερα, όχι σαν παιδαγωγικό μέτρο, το μούλικο του
κιόλας
Δεν έχω ρίξει χαστούκια σε μαθητές του Δημοτικού..
ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Οκτ 2019, 19:53Τα θεσπίζει ως πρόταση αλλά μπορούν να βεβαιωθούν στη δου μετά την κατάθεση της τελικής καταδίκης του κατηγορούμενου στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα.foscilis έγραψε: 20 Οκτ 2019, 19:50 Ο νόμος μπορεί να είναι κυρίως για τα κατοικίδια αλλά το άρθρο που θεσπίζει τριάντα χιλιάρικα για βασανισμό κλπ ισχύει για όλα τα είδη.
.
Γιά τά πειράματα τόσων επιστημών σέ ζώα ισχύει η θάπρεπε να ισχύει το ίδιο ;;;
Κι αν είναι γιά όλα τά ζώα εννούμε μύγες σκατόμυγες καί κατσαρίδες ;;;
Γιατί κι αυτά ζωάκια είναι....
Επίσης η παιδική επιθετικότητα είναι ολόκληρο κεφάλαιο στήν Ψυχιατρική λαίμαι....
Είναι συνειδητή ;;;
Τό λύσατε πάλι βλέπω οι Ιατροδικαστές καί λοιποί Φαρισαίοι....
Συλλογικές υστερίες....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Είναι πολύ περίεργο. Κι εγώ όταν ήμουν μικρός για κάποιο περίεργο λόγο που άρεσε να βασανίζω γατάκια... Και μόνο που το σκέφτομαι τώρα μου σηκώνεται η τρίχα! Μάλλον η συναισθησία αργεί να αναπτυχθεί σ' έναν άνθρωπο.
Το παραξενο ειναι πως ολοι γατια θελουν να βασανιζουν, για σκυλακια δεν εχω ακουσει πολλα. Κατι το αντιπαθητικο εχουν τα γατια που θελουμε να το εξολοθρευσουμε, ισως οτι αμφισβητουν την κυριαρχια μας.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Ξέρουμε καλά πως αν τα είχε βοηθήσει η Εξέλιξη θα είχαν γίνει λιοντάρια και θα μας έτρωγαν.paul25 έγραψε: 26 Οκτ 2019, 00:20 Το παραξενο ειναι πως ολοι γατια θελουν να βασανιζουν, για σκυλακια δεν εχω ακουσει πολλα. Κατι το αντιπαθητικο εχουν τα γατια που θελουμε να το εξολοθρευσουμε, ισως οτι αμφισβητουν την κυριαρχια μας.
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Οκτ 2019, 21:22Όλο το σκηνικό θυμίζει μεσαίωνα ακριβώς επειδή κάποιοι άνθρωποι έχουν νοοτροπία μεσαιωνικού όχλου.nemo έγραψε: 19 Οκτ 2019, 21:11 Όλο το σκηνικό θυμίζει κυνήγι μαγισσών μήπως εισερχομαστε σε νέο μεσαίωνα με διαφορετική μορφή;
όπου ο ανθρωπος θα είναι σε πιο χαμηλή κλίμακα αξιών από τα ζώα; αυτό και αν είναι ανησυχητικο!
για προσέξτε το εσείς που υποστηρίζετε το εξοντωτικό πρόστιμο
Και όσοι δεν αντιλαμβάνονται ότι ένας σαδιστής άνθρωπος είναι ένας προβληματικός άνθρωπος, σημαίνει ότι κάτι δεν έχουν καταλάβει για την κλίμακα αξιών των ανθρώπων.
Ξεκολλήστε και μην επιχειρείτε μονίμως παιδιαριώδεις συνειρμούς προβάλλοντας ότι μπαίνει σε ψηλότερη κλίμακα αξιών το ζώο.
Ο τρόπος ψυχαγωνίας για τους ανθρώπους είναι το θέμα.
Και αυτός ο τρόπος είναι μίζερος, σιχαμένος και απαράδεκτος.
.
Μπορείτε νά μάς πείτε μιά ποινή πού θά δίνατε εσείς Γαληνοτάτη ;;;
Καί πού δέν θά επηρέαζε αρνητικά το μέλλον τού παιδιού ;;;
Γιά παιδιά μιλάμε.....ξεχνάτε..... .
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Σε τέτοια θέματα, δεν πιστεύω ότι θα έχει κάποιο νόημα η οποιαδήποτε ποινή στα παιδιά, γιατί όπως εξήγησα μπορεί να τους δημιουργήσει ακόμη πιο επιθετική διάθεση για τα ζώα.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 26 Οκτ 2019, 20:16ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Οκτ 2019, 21:22Όλο το σκηνικό θυμίζει μεσαίωνα ακριβώς επειδή κάποιοι άνθρωποι έχουν νοοτροπία μεσαιωνικού όχλου.nemo έγραψε: 19 Οκτ 2019, 21:11 Όλο το σκηνικό θυμίζει κυνήγι μαγισσών μήπως εισερχομαστε σε νέο μεσαίωνα με διαφορετική μορφή;
όπου ο ανθρωπος θα είναι σε πιο χαμηλή κλίμακα αξιών από τα ζώα; αυτό και αν είναι ανησυχητικο!
για προσέξτε το εσείς που υποστηρίζετε το εξοντωτικό πρόστιμο
Και όσοι δεν αντιλαμβάνονται ότι ένας σαδιστής άνθρωπος είναι ένας προβληματικός άνθρωπος, σημαίνει ότι κάτι δεν έχουν καταλάβει για την κλίμακα αξιών των ανθρώπων.
Ξεκολλήστε και μην επιχειρείτε μονίμως παιδιαριώδεις συνειρμούς προβάλλοντας ότι μπαίνει σε ψηλότερη κλίμακα αξιών το ζώο.
Ο τρόπος ψυχαγωνίας για τους ανθρώπους είναι το θέμα.
Και αυτός ο τρόπος είναι μίζερος, σιχαμένος και απαράδεκτος.
.
Μπορείτε νά μάς πείτε μιά ποινή πού θά δίνατε εσείς Γαληνοτάτη ;;;
Καί πού δέν θά επηρέαζε αρνητικά το μέλλον τού παιδιού ;;;
Γιά παιδιά μιλάμε.....ξεχνάτε..... .![]()
.
Το μόνο που μπορούν να καταλάβουν είναι η αντίδραση από το περιβάλλον τους. Σαφώς κάποιοι έχουν την ίδια νοοτροπία αλλά σε πολλούς αυτό έχει αρχίσει κι αλλάζει. Σε κάποιους ίσως σε υπερβολικό βαθμό αλλά οι δράσεις γεννάνε πάντα αντιδράσεις.
Και τα συγκεκριμένα παιδιά ήδη πήραν μια γεύση. Και ήταν μάλλον πικρή.
Μπορεί να το ξανακάνουν. Μπορεί όχι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Θα πρότεινα σπερματεγχύσεις σε φάρμες βοοειδών
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Αν ήμουν ένα απ' τα παιδιά, μόνο πραγματικό μίσος για τις γάτες θα προκαλούσε αυτή η τιμωρία. Για φαντάσου, μόνο και μόνο επειδή κλώτσησε μια γάτα, οι γονείς του θα είναι σε βαθύ χρέος για αρκετό καιρό, θα τον τραβάνε αυτόν και τους γονείς του στα δικαστήρια, τα άλλα παιδιά θα τον περιθωριοποιήσουν και πολύ πιθανόν οι γονείς του να τον μισήσουν(έστω και λίγο). Αν αυτό το παιδί ξαναεμφανιστεί σε καμιά 10αριά χρόνια να ακρωτηριάζει γάτες και να έχει ολόκληρη γκαρνταρόμπα με προβιές των γατών της γειτονιάς, όλοι θα λένε "ΠΩΣ ΓΕΝΕΝ ΑΥΤΟ?!"...
Να μάθει να τα βάζει με όντα στο μπόι του, το κωλοπαίδι.GReaper έγραψε: 26 Οκτ 2019, 21:08 Αν ήμουν ένα απ' τα παιδιά, μόνο πραγματικό μίσος για τις γάτες θα προκαλούσε αυτή η τιμωρία. Για φαντάσου, μόνο και μόνο επειδή κλώτσησε μια γάτα, οι γονείς του θα είναι σε βαθύ χρέος για αρκετό καιρό, θα τον τραβάνε αυτόν και τους γονείς του στα δικαστήρια, τα άλλα παιδιά θα τον περιθωριοποιήσουν και πολύ πιθανόν οι γονείς του να τον μισήσουν(έστω και λίγο). Αν αυτό το παιδί ξαναεμφανιστεί σε καμιά 10αριά χρόνια να ακρωτηριάζει γάτες και να έχει ολόκληρη γκαρνταρόμπα με προβιές των γατών της γειτονιάς, όλοι θα λένε "ΠΩΣ ΓΕΝΕΝ ΑΥΤΟ?!"...
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 239 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
-