!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποπ ροκ ντισκο απο τις Τουρκικες χωρες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Ποπ ροκ ντισκο απο τις Τουρκικες χωρες
Λιγο πολυ ολοι εχουμε ακουσει παραδοσιακη τουρκικη μουσικη δηλαδη αμανεδες και τα λοιπα που επηρεασαν την δικη μας ρεμπετικη μουσικη.
Εδω ομως οποιος το επιθυμει και γνωριζει κατι θα ποσταρει ποπ ροκ ντισκο απο την γειτονικη μας Τουρκια τις κεντρασιατικες χωρες
την Μογγολια καθως τις τουρκοταταρικες δημοκρατιες της Ρωσιας.
Δινω το εναρκτηριο λακτισμα.
Εδω ομως οποιος το επιθυμει και γνωριζει κατι θα ποσταρει ποπ ροκ ντισκο απο την γειτονικη μας Τουρκια τις κεντρασιατικες χωρες
την Μογγολια καθως τις τουρκοταταρικες δημοκρατιες της Ρωσιας.
Δινω το εναρκτηριο λακτισμα.
Re: Ποπ ροκ ντισκο απο τις Τουρκικες χωρες
Εμένα η απορία μου είναι η εξής. Πόσες Τούρκικες χώρες υπάρχουν εν τέλει;
We said if she 'd stop hooking I' d stop killing people. I guess we were aiming high.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Πολλες δεν εχω τις ακριβεις γνωσεις αλλα ταταροι μογγολοι και διαφορα τουρκικα εχουν μια εξ απαλων ονυχων φυλετικηManos87 έγραψε: 25 Οκτ 2019, 09:00 Εμένα η απορία μου είναι η εξής. Πόσες Τούρκικες χώρες υπάρχουν εν τέλει;
συγγενεια.
Αν προσεξεις τα μουσικα βιντεο που εβαλα παραπανω και προερχονται απο το Καζακσταν τα καζαχικα ηχουν πολυ
ομοια με τα τουρκικα των γειτονων μας τουρκων.
Ότι μαθαίνει κανείς χρήσιμο είναι. Δηλαδή αυτοί είναι σύμμαχοι και παίζει να μας κάνουν ντού μαζί;plouf έγραψε: 25 Οκτ 2019, 09:45Πολλες δεν εχω τις ακριβεις γνωσεις αλλα ταταροι μογγολοι και διαφορα τουρκικα εχουν μια εξ απαλων ονυχων φυλετικηManos87 έγραψε: 25 Οκτ 2019, 09:00 Εμένα η απορία μου είναι η εξής. Πόσες Τούρκικες χώρες υπάρχουν εν τέλει;
συγγενεια.
Αν προσεξεις τα μουσικα βιντεο που εβαλα παραπανω και προερχονται απο το Καζακσταν τα καζαχικα ηχουν πολυ
We said if she 'd stop hooking I' d stop killing people. I guess we were aiming high.
πιο καλά ντού παρά κονσέρτο για να είμαι ειλικρινής
Αν σου πω κάτι για το βιολί που τραβάς μπορεί να σου κάνω μεγαλύτερη ζημία από το να σου ορμήσω με τη τσεκούρα. Σκέψου το.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Η αληθεια ειναι οτι ο σουλτανος Ερντογαν προκρινει τον λεγομενο παντουρκισμο.Manos87 έγραψε: 25 Οκτ 2019, 12:33Ότι μαθαίνει κανείς χρήσιμο είναι. Δηλαδή αυτοί είναι σύμμαχοι και παίζει να μας κάνουν ντού μαζί;plouf έγραψε: 25 Οκτ 2019, 09:45Πολλες δεν εχω τις ακριβεις γνωσεις αλλα ταταροι μογγολοι και διαφορα τουρκικα εχουν μια εξ απαλων ονυχων φυλετικηManos87 έγραψε: 25 Οκτ 2019, 09:00 Εμένα η απορία μου είναι η εξής. Πόσες Τούρκικες χώρες υπάρχουν εν τέλει;
συγγενεια.
Με το γειτονικο Αζερμπαϊτζαν και πολλες απο τις χωρες της Κεντρικης Ασιας τα εχει πολυ
καλα.
Τα τουρκικα και ταταρικα φυλλα της ρωσιας δεν τολμανε να κουνηθουνε γιατι αλλιως θα φανε πουτσα.
Θα εισβάλλει τελικά αυτός στην Συρία?? Κάτι άκουσα για άκυρο...plouf έγραψε: 25 Οκτ 2019, 13:13Η αληθεια ειναι οτι ο σουλτανος Ερντογαν προκρινει τον λεγομενο παντουρκισμο.Manos87 έγραψε: 25 Οκτ 2019, 12:33Ότι μαθαίνει κανείς χρήσιμο είναι. Δηλαδή αυτοί είναι σύμμαχοι και παίζει να μας κάνουν ντού μαζί;plouf έγραψε: 25 Οκτ 2019, 09:45
Πολλες δεν εχω τις ακριβεις γνωσεις αλλα ταταροι μογγολοι και διαφορα τουρκικα εχουν μια εξ απαλων ονυχων φυλετικη
συγγενεια.
Με το γειτονικο Αζερμπαϊτζαν και πολλες απο τις χωρες της Κεντρικης Ασιας τα εχει πολυ
καλα.
Τα τουρκικα και ταταρικα φυλλα της ρωσιας δεν τολμανε να κουνηθουνε γιατι αλλιως θα φανε πουτσα.![]()
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Με βαση αυτα που βλεπω Αμερικη Ρωσια και Ευρωπη ρουφανε και τις μπαλες μεσα του Ερντο και τα καταπινουνManos87 έγραψε: 25 Οκτ 2019, 13:16Θα εισβάλλει τελικά αυτός στην Συρία?? Κάτι άκουσα για άκυρο...plouf έγραψε: 25 Οκτ 2019, 13:13Η αληθεια ειναι οτι ο σουλτανος Ερντογαν προκρινει τον λεγομενο παντουρκισμο.Manos87 έγραψε: 25 Οκτ 2019, 12:33
Ότι μαθαίνει κανείς χρήσιμο είναι. Δηλαδή αυτοί είναι σύμμαχοι και παίζει να μας κάνουν ντού μαζί;
καλα.
Τα τουρκικα και ταταρικα φυλλα της ρωσιας δεν τολμανε να κουνηθουνε γιατι αλλιως θα φανε πουτσα.![]()
τυχερος ο μπαγασας ουτε στα ονειρα του τετοιο χαρεμι.
Η αληθεια ειναι πως η Τουρκια ειναι ισχυρος και στρατηγικος παιχτης στην περιοχη οσο και να το κανεις.
- Λίνο Βεντούρα
Αχ Θεέ μου....plouf έγραψε: 25 Οκτ 2019, 08:41 Λιγο πολυ ολοι εχουμε ακουσει παραδοσιακη τουρκικη μουσικη δηλαδη αμανεδες και τα λοιπα που επηρεασαν την δικη μας ρεμπετικη μουσικη.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Αυτά είναι. Και μετά θα έρθει καμία άβγαλτη κοπελίτσα να του κάνει στοματικό παιχνίδι και να τον τυλίξει...plouf έγραψε: 25 Οκτ 2019, 13:21Με βαση αυτα που βλεπω Αμερικη Ρωσια και Ευρωπη ρουφανε και τις μπαλες μεσα του Ερντο και τα καταπινουνManos87 έγραψε: 25 Οκτ 2019, 13:16Θα εισβάλλει τελικά αυτός στην Συρία?? Κάτι άκουσα για άκυρο...plouf έγραψε: 25 Οκτ 2019, 13:13
Η αληθεια ειναι οτι ο σουλτανος Ερντογαν προκρινει τον λεγομενο παντουρκισμο.
καλα.
τυχερος ο μπαγασας ουτε στα ονειρα του τετοιο χαρεμι.![]()
Η αληθεια ειναι πως η Τουρκια ειναι ισχυρος και στρατηγικος παιχτης στην περιοχη οσο και να το κανεις.![]()
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Μιλα Βιρνα πες ολη την αληθεια και ασε τους γριφους.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 25 Οκτ 2019, 13:25Αχ Θεέ μου....plouf έγραψε: 25 Οκτ 2019, 08:41 Λιγο πολυ ολοι εχουμε ακουσει παραδοσιακη τουρκικη μουσικη δηλαδη αμανεδες και τα λοιπα που επηρεασαν την δικη μας ρεμπετικη μουσικη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 105 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 0 Απαντήσεις