!!! DEVELOPMENT MODE !!!

«Σερβιέτες όχι μόνο για γυναίκες»: Γιατί αφαιρούν από την συσκευασία το φύλο

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: «Σερβιέτες όχι μόνο για γυναίκες»: Γιατί αφαιρούν από την συσκευασία το φύλο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

paul25 έγραψε: 25 Οκτ 2019, 03:06 Ποια ειναι η ουσια σου λοιπον; Εννοεις τις σκεψεις σου και τα πιστευω σου; Διοτι και αυτα αλλαζουν με τη παροδο του χρονου, ποια στοιχεια μενουν διαχρονικα αναλοιωτα που αποτελουν την ουσια σου;
Αυτή η αίσθηση της ταυτότητας που σε ακολουθεί σε όλη την εξέλιξη της ζωής σου. Έτσι σήμερα εσύ ξέρεις ότι είσαι ο paul25 που πριν 3 χρόνια έκανες αυτό, πριν 13 εκείνο και πριν 23 κάτι άλλο. Και κάθε νέα εμπειρία προστίθεται και εμπλουτίζει αυτό που είσαι αλλά δεν γίνεσαι μια άλλη μονάδα. Πέρα από ψυχικές παθήσεις ακόμα και ο κοινωνικός σου περίγυρος σε αντιλαμβάνονται ως έναν (με τις διάφορες όψεις μιας προσωπικότητας) και η ίδια η πολιτεία σε αντιμετωπίζει έτσι. Δεν μπορείς να κάνεις ένα φόνο και μετά να ισχυρισθείς ότι τον έκανε ένας άλλος και όχι "εσύ", ό,τι αποδίδουμε ιστορικά και πολιτισμικά σε αυτό το "εσύ".

ΥΓ. Προσωπικά μου είναι ξένη η ιδέα ότι είμαι ότι δηλώσω και είναι υποχρεωμένοι οι υπόλοιποι να το σεβαστούν στον βαθμό που εγώ το θεωρώ απαραίτητο.
adam_k
Phorum.gr user: Adam

Re: «Σερβιέτες όχι μόνο για γυναίκες»: Γιατί αφαιρούν από την συσκευασία το φύλο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adam_k »

Η παρουσία του συμβόλου κάποτε είχε τον λόγο της. Ήταν μέρος του κινήματος για την ενδυνάμωση του ρόλου της γυναίκας και την ισότητα των φύλων. Τώρα μπορεί να είναι και ξεπερασμένο. Οπότε μείνει ή φύγει δεν μου κάνει διαφορά.
Ο αυτοπροσδιορισμός είναι κάτι που δεν δέχομαι να επιβάλετε στους γύρω. Εγώ προσδιορίζομαι σαν ομορφόπαιδο, είναι όλες τις γυναίκες του πλανήτη υποχρεωμένες να με ερωτευτούν;
Στην ιδιωτική του ζωή ο καθένας καλά κάνει και ζει όπως θέλει ή όπως μπορεί. Και αν μου το ζητήσουν όμορφα, άντε και να δεχτώ να πω τον Μπάμπη κυρία. Η τάση όμως είναι να βλέπεις ένα ντερέκι 2 μέτρα, χτισμένο μέχρι εκεί που δεν πάει, με μούσι σαν τους ZZ Top και να σου λέει με ύφος πως τολμάς και χρησιμοποιείς ανδρικό προσδιορισμό;
Άβαταρ μέλους
Lestat
Phorum.gr user: Lestat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lestat »

Οσοι εχουν περιοδο δεν ειναι απαραιτητα γυναικες λεει. :o
Εχει λαλησει ο κοσμος.
Winter is coming
Δραχμed

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δραχμed »

Καλό κλείσιμο στο phorum σας.
Άλλωστε 10 καμμένοι έχετε μείνει.
don't speak
Γενική Γραμματέας Συντονισμού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από don't speak »

Χαοτικός έγραψε: 24 Οκτ 2019, 23:03 Κι εγώ γυναίκα είμαι. Μόνο που δεν μου έχει έρθει ποτέ περίοδος. Γι αυτό μισώ τα πάντα
Μα κάνεις σα να έχεις μόνιμα :oops:
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

adam_k έγραψε: 25 Οκτ 2019, 04:14 Η παρουσία του συμβόλου κάποτε είχε τον λόγο της. Ήταν μέρος του κινήματος για την ενδυνάμωση του ρόλου της γυναίκας και την ισότητα των φύλων. Τώρα μπορεί να είναι και ξεπερασμένο. Οπότε μείνει ή φύγει δεν μου κάνει διαφορά.
Ο αυτοπροσδιορισμός είναι κάτι που δεν δέχομαι να επιβάλετε στους γύρω. Εγώ προσδιορίζομαι σαν ομορφόπαιδο, είναι όλες τις γυναίκες του πλανήτη υποχρεωμένες να με ερωτευτούν;
Στην ιδιωτική του ζωή ο καθένας καλά κάνει και ζει όπως θέλει ή όπως μπορεί. Και αν μου το ζητήσουν όμορφα, άντε και να δεχτώ να πω τον Μπάμπη κυρία. Η τάση όμως είναι να βλέπεις ένα ντερέκι 2 μέτρα, χτισμένο μέχρι εκεί που δεν πάει, με μούσι σαν τους ZZ Top και να σου λέει με ύφος πως τολμάς και χρησιμοποιείς ανδρικό προσδιορισμό;
Δεν είναι υποχρεωμένες να σε ερωτευτούν αλλά μπορούν να δεχτούν το δικαίωμα σου να αυτοαποκαλείσαι ομορφόπαιδο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Naida έγραψε: 25 Οκτ 2019, 08:05
adam_k έγραψε: 25 Οκτ 2019, 04:14 Η παρουσία του συμβόλου κάποτε είχε τον λόγο της. Ήταν μέρος του κινήματος για την ενδυνάμωση του ρόλου της γυναίκας και την ισότητα των φύλων. Τώρα μπορεί να είναι και ξεπερασμένο. Οπότε μείνει ή φύγει δεν μου κάνει διαφορά.
Δεν είναι υποχρεωμένες να σε ερωτευτούν αλλά μπορούν να δεχτούν το δικαίωμα σου να αυτοαποκαλείσαι ομορφόπαιδο.
:wave:

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 24 Οκτ 2019, 20:55 Μπορεί κάποιος να απαντήσει υπεύθυνα αν θα μου έρθει περίοδος αύριο; Είναι κάζουαλ φράιντεϊ και θέλω να φορέσω λευκό πανταλόνι
επειδη ποτε δεν ξερεις, για καλο και για κακο, βαλε ενα ταμπον.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Naida έγραψε: 24 Οκτ 2019, 21:21
Πλέον υπάρχουν άνθρωποι που δεν είναι ούτε το ένα ούτε το άλλο. Υπάρχουν άνθρωποι που γεννήθηκαν άλλο φύλο και μεταλαχθηκαν σε άλλο. Υπάρχουν και άνθρωποι που παραμενουν αυτοί που παραμένουν στο φύλο τους αλλά νιώθουν ότι είναι το άλλο φύλο. Γενικά υπάρχουν άνθρωποι.
με γεια τους με χαρα τους.

φτανει να μη σκοτιζουν τ αρχιδια των υπολοιπων με σαχλαμαρες. αμα το κανουν, θα εισπραξουν την αναλογη χλευη. :bored:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Αγις έγραψε: 25 Οκτ 2019, 08:14
Naida έγραψε: 25 Οκτ 2019, 08:05
:wave:

Ααα ευχαριστώ για το τραγουδάκι. Θα ήθελα κάτι πιο πολύ ρομαντικό την επόμενη φορά. Ξέρεις σαν κοριτσάκι μ' αρέσουν τα ρομαντικά τραγουδάκια :klino:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ασέβαστος έγραψε: 25 Οκτ 2019, 08:27
Naida έγραψε: 24 Οκτ 2019, 21:21
Πλέον υπάρχουν άνθρωποι που δεν είναι ούτε το ένα ούτε το άλλο. Υπάρχουν άνθρωποι που γεννήθηκαν άλλο φύλο και μεταλαχθηκαν σε άλλο. Υπάρχουν και άνθρωποι που παραμενουν αυτοί που παραμένουν στο φύλο τους αλλά νιώθουν ότι είναι το άλλο φύλο. Γενικά υπάρχουν άνθρωποι.
με γεια τους με χαρα τους.

φτανει να μη σκοτιζουν τ αρχιδια των υπολοιπων με σαχλαμαρες. αμα το κανουν, θα εισπραξουν την αναλογη χλευη. :bored:
Σιγά βρε συ. Πόσα αφυλα άτομα έχεις γνωρίσει που στα πρήζουν πχια;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Καπετάν Κότας
Phorum.gr user: Tζένη Μπότση

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καπετάν Κότας »

Kαταγγέλω το ύπουλο σχέδιο κατά των ανδρών.

Πρώτα μας έβαλαν να κάνουμε μπάνιο...ύστερα να ξυρίζουμε τα πόδια...τώρα να φορέσουμε και σερβιέτες;!

Ε ως εδώ!!!
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Naida έγραψε: 24 Οκτ 2019, 19:35
σούπερ δημήτριος έγραψε: 24 Οκτ 2019, 19:30 όχι.μπορεί να ματώνει η μύτη του ίσως αλλά σε αυτή την περίπτωση είναι βολικότερα τα ταμπόν
Γιατί όχι;ένας που χαρακτηρίζει τον εαυτό του άφυλο μπορεί να έχει όργανα γυναικεία αναπαραγωγής.
ΈΝΑΣ;
ΕΝΑΣ;

Σιχαμένη ρατσίστρια, δε σέβεσαι τίποτα, did you just assume its gender????????

ΈΝΑ,λέμε,ΕΝΑ!!11111!!!
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

elchav έγραψε: 25 Οκτ 2019, 11:31
Naida έγραψε: 24 Οκτ 2019, 19:35
σούπερ δημήτριος έγραψε: 24 Οκτ 2019, 19:30 όχι.μπορεί να ματώνει η μύτη του ίσως αλλά σε αυτή την περίπτωση είναι βολικότερα τα ταμπόν
Γιατί όχι;ένας που χαρακτηρίζει τον εαυτό του άφυλο μπορεί να έχει όργανα γυναικεία αναπαραγωγής.
ΈΝΑΣ;
ΕΝΑΣ;

Σιχαμένη ρατσίστρια, δε σέβεσαι τίποτα, did you just assume its gender????????

ΈΝΑ,λέμε,ΕΝΑ!!11111!!!
ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Σιχαμερό φασιστώνι, πας να με πατρονάρεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 25 Οκτ 2019, 11:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Fahrenheit έγραψε: 24 Οκτ 2019, 22:39
σούπερ δημήτριος έγραψε: 24 Οκτ 2019, 18:50
vantono έγραψε: 24 Οκτ 2019, 18:40 Οσοι έχουν περίοδο δεν είναι απαραίτητα γυναίκες
σωστό αυτό
παίχτης του γαύρου στο μάτς με τη Μπάγερν;
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”