Ούτε εμένα η παιδοφιλία, αλλά σε παιδόφιλο δε θα άφηνα ούτε στιγμή το παιδί μου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απολογίες χρυσής αυγής
Re: Απολογίες χρυσής αυγής
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Ναι αλλά αυτό δεν είναι άλλοθι για να επιλέγεις χιτλερικούς
Αυτο δεν ειναι quote ετσι ? μιλάς για επιβεβαίωση που εκανε ο μαγαζατορας σε σενα ? (ακουγεται καπως απλα μου εκανε εντυπωση . ουτε λεπτομέρειες θέλω αλλα κατάλαβα καλα ? )Lord Snow έγραψε: 24 Οκτ 2019, 14:02
Σε οτι αφορα το ιδιο το συμβαν. Το χτυπημα ηταν οργανωμενο και στο καφε δεν υπηρξε κανενας διαπληκτισμος. Ο ιδιος ο μαγαζατορας μου το ειπε προσωπικα.
Οι ταμπέλες δε μ' ενδιαφέρουν.
Θα επιλέξω ο,τιδήποτε, προκειμένου να σωθεί η πατρίδα μου.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
λείπει ο Δημήτρης από κάτι τέτοιες συζητήσεις 
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Η τελευταία απάντηση του Kauldron είναι καρμπόν Δημητράκης
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
μου τον θυμίζει πολύ ο χελώνος σ'αυτό το νήμα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Ρε Kauldron αφου ξερεις οτι ειμαι απο την περιοχη και συχναζα και στο συγκεκριμενο καταστημα. Σου λεω κατι οπως μου το μετεφερε ο μαγαζατορας 2 μερες μετα, τι τα θες τα υπολοιπα απο ταινια του Δαλιανιδη που φανταζεσαι με βλεμματα, νοηματα και κουνηματα? Δεν ειπα πουθενα οτι ηταν αγιος, αλλα δεν ηταν και ο Κοεμτζης. Αν γινοταν φασαρια δεν κολλαγε να πλακωθει, αλλα σε καμια περιπτωση δεν ηταν επιθετικο ατομο ή νταης οπως πχ ο Λαγος και οι υπολοιποι που εχετε (ή μαλλον ειχατε, εγκατελειψαν το μπουνκερ) για αρχηγους. Λοιπον εκεινο το βραδυ παιχτηκε το τελευταιο επεισοδιο μια σειρας γεγονοτων. Το ηξερε οτι τον εψαχναν προφανως γιαυτο και πηγε στο Κοραλι που ειναι χωμενο μαγαζι μεσα σε ενα στενο και στο οποιο ειχε να πατησει παρα πολυ καιρο. Πιθανοτατα γιαυτο αφησε και την μηχανη τοσο μακρια, δεν δικαιολογειται αλλιως. Το μαγαζι ειναι μια τρυπα και λειτουργουσε κυριως οταν προβαλονταν αγωνες. Μαζευονταν πολυ συγκεκριμενα ατομα, ολοι γνωριζονταν εστω φατσικα και ειναι τοσο μικρος ο χωρος που ολοι ειναι ο ενας πανω στον αλλο. Εχει τυχει να κατσουμε σε τραπεζι με αγνωστους και ετσι καταληγουν να γνωριζονται ολοι. Ειναι αδυνατον ημερα αγωνα να γινει οχι τσακωμος, οχι διαπληκτισμος, απλα να ανταλλαξεις τσαντισμενο βλεμμα και να μην το δουν ολοι.Kauldron έγραψε: 24 Οκτ 2019, 21:22Να σε ρωτήσω ένα απλό πράγμα.Lord Snow έγραψε: 24 Οκτ 2019, 14:02Κauldron τα χουμε ξαναπει. Το να χρησιμοποιουνται στιχοι ως δικαιολογια σε δολοφονια ειναι περα απο ηλιθιο, τρισαθλιο. Με αυτη την λογικη θα επρεπε ηδη να ειχε δολοφονηθει το 80% των μεταλ συγκροτηματων και να θεωρειται απολυτα φυσικο. Για παραδειγμα ο τρελος που εν ωρα συναυλιας πυροβολησε τον ντραμμερ των Pantera επρεπε να φυγει σαν κυριος και η αστυνομια να μην ασχοληθει καν. Ο μαλακας o Varg δηλαδη γιατι εκατσε 20 χρονια μεσα οταν εφαγε τον Euronymous? Αφου το συγκροτημα λεγοταν Mayhem αρα...Kauldron έγραψε: 23 Οκτ 2019, 23:51
Εσύ ήσουν μπροστά, ε?
Και οχι, ο Φύσσας προφανώς δεν τραμπούκιζε κανέναν, ειδικά ΧΑτες, χαλαρά θα καθόταν να δεί τον αγώνα, και θα ήταν οι άλλοι από δίπλα και δε θα γινόταν τίποτα.
Στίχοι αγάπης.![]()
Νταξει γελαει ο κοσμος.
Σε οτι αφορα το ιδιο το συμβαν. Το χτυπημα ηταν οργανωμενο και στο καφε δεν υπηρξε κανενας διαπληκτισμος. Ο ιδιος ο μαγαζατορας μου το ειπε προσωπικα. Οι δυο τυποι πηγαν προς το τελος του αγωνα, ηπιαν μια μπυρα, πηραν ενα τηλ και εφυγαν. Οταν ο Φυσσας πηγε να βγει εξω ειδε οτι ειχαν πιασει τα στενα. Μπηκε λιγο μεσα, τους ειπε ο μαγαζατορας (του Φυσσα) ο οποιος ειδε τους ροπαλοφορους ''παιδια μην γινει φασαρια στο μαγαζι'' του λεει αυτος ''οχι οχι μην ανησυχεις θα φυγουμε και προσπαθησε να φυγει για να παρει την μηχανη την οποια ειχε παρκαρει διαγωνια απεναντι στο αντιθετο ρευμα της τοτε Τσαλδαρη, η οποια ειναι πολυσυχναστος δρομος με νησιδα. Βαλε google maps να καταλαβεις την πορεια. Εκει εγινε το πεσιμο. Ο δε φονιας μπηκε ΑΝΑΠΟΔΑ στο ρευμα (ξαναθυμιζω ο δρομος εχει τσιμεντενια νησιδα και ακομα και αργα εχει κυκλοφορια) γιατι πολυ απλα περιμενε στην καθοδο για να κοψει τον δρομο σε περιπτωση διαφυγης. Αν αυτο δεν ειναι οργανωμενο σχεδιο δρασης και θες να πιστευεις για ποδοσφαιρα τοτε φιλε λυπαμαι πραγματικα γιατι κανεις δεν μπορει να σε βοηθησει και ειναι κριμα.
Γιατί ήταν τόσο σημαντικός ο Φύσσας και έπρεπε ντε και καλά να τον "Φάνε"? Και μάλιστα σε κοινή θέα? Από τις συνομιλίες του Μιχαλολιάκου κλπ, προκύπτει οτι οι ίδιοι δεν ήξεραν τίποτα, αφού δεν ήξεραν τί να κάνουν (μια λέγανε να πάς στον ανακριτή μια λέγανε να μην πάς) κλπ.
Ο Φύσσας δεν είχε απλά στίχους με βία,έμπλεκε πάρα πολύ συχνά σε καβγάδες, και το λένε όλοι αυτό. Απλά δεν έβγαζε μαχαίρια κλπ. Αυτό βέβαια δε σημαίνει τίποτα, μια χαρά έχουν σκοτωθεί άνθρωποι σε καβγάδες με γυμνά χέρια. Να σου πώ ένα πράγμα, άνθρωποι όπως ο Φύσσας σπανίως φτάνουν να γεράσουν, συνήθως κάπου κάπως σκοτώνονται, είτε σε συμπλοκές, είτε σε κάποιο τροχαίο (γιατί η προσωπικότητα ενός ανθρώπου φαίνεται και όταν οδηγεί).
Το να προσπαθείς να μου πείς οτι όλα ήταν σόου, απλά δε λειτουργεί. Ούτε να προσπαθείς να βγάλεις τον Φύσσα "άγιο".
Δε σου είπα οτι είναι για ποδόσφαιρο η ιστορία. Προφανώς ο Φύσσας ήξερε έναν ή και τους τρείς ΧΑτες που ήταν στο μαγαζί, άρχισαν τ' άγρια βλέμματα, άρχισαν τα "τί κοιτάς ρε" "θα σε κάνω, θα σε δείξω", πήραν τηλέφωνο οι άλλοι οι μπουνταλάδες σε φίλους τους για ενισχύσεις, και το πράγμα εκτροχιάστηκε. Αυτά γίνονται συχνά. Απλά δεν ασχολείται κανείς με την πολιτική ταυτότητα θυτών και θυμάτων, εκτός βέβαια αν οι θύτες είναι ΧΑτες. Αν είναι ο,τιδήποτε άλλο, απλά συλλαμβάνεται ο δράστης, και τέλος. Αν βέβαια το ΘΥΜΑ είναι ΧΑτης, τότε απλά δε συλλαμβάνεται κανένας, αφού για τους ΧΑτες έχουν όλοι το ελεύθερο είτε να τους χτυπούν, είτε να τους βρίζουν, είτε να τους πυροβολούν, και η αστυνομία ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ. Έτσι έγινε με τον Φουντούλη και τον Καπελώνη.
Εμένα, φίλε δε μ' ενδιαφέρει ο Εθνικοσοσιαλισμός. Εγώ θέλω να φύγουν από τη χώρα μου ΟΛΟΙ οι λαθρομετανάστες. ΔΕΝ θέλω να γίνει η Ελλάδα πολυπολιτισμική κονωνία. Θέλω η Ελλάδα ν' ανήκει στους Έλληνες, όπως έλεγε και ο Μαλακαντρ... εεεε, ο Παπανδρέου. Θέλω να μην πουλιούνται ναρκωτικά πουθενά, και να μην είναι κανένας ναρκομανής. Θανατική ποινή για τους ναρκέμπορους. Θέλω να πάψει να υπάρχει ο εθνομηδενισμός. Άτομα που κάνουν πλακίτσες με νεκρούς πιλότους, ή ακόμα και με νεκρά παιδάκια, να ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ. Θέλω να μην ανεχόμαστε τους σιχαμένους Τούρκους να μπαίνουν στον εναέριο χώρο μας. Αεροσκάφη που μπαίνουν, να ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ. Θέλω να υπάρχουν βιομηχανίες, και μάλιστα και στρατιωτικές βιομηχανίες, που θ' ανθούν, και ο κόσμος να έχει δουλειά.
Κανείς δε μας εξηγεί πώς θα γίνουν αυτά, τουλάχιστον πώς θα γίνει το πρώτο, δηλαδή να φύγουν από 'δω όλοι αυτοί που ήρθαν ακαλεστοι. Σας το είχα ρωτήσει παλιότερα, και μου τα μασούσατε όλοι, από ΚΚΕ μέχρι και Δεξιούς (καλά για τα ροζουλί δεν το συζητάμε).
Κατάλαβες φίλε? Δε μπορώ άλλο αυτή τη σκατίλα σ' αυτή τη χώρα.
Τα δυο αυγα δεν τα ηξερε κανενας. Πηγαν στο 70 περιπου του αγωνα, (αρα δεν πηγαν για την μπαλα αλλα για να τσεκαρουν) ηπιαν στα γρηγορα μια μπυρα, πηραν ενα τηλ και φυγαν. Τιποτα δεν εγινε στο μαγαζι. Οτι εγινε εγινε μετα απο ολοκρηρη ομαδα τουλαχιστον 20 ατομων. Εγω δεν πιστευω οτι πηγαν με προθεση να σκοτωσουν. Πηγαν για να τον δειρουν. Φυσικα απο μια μπουνια να ριξουν 20 ατομα παει ο αλλος πεθανε. Αυτο βεβαια προυποθετει εγκεφαλικα κυτταρα. Και 30ρηδες-40ρηδες που αφηνουν τα σπιτια τους νυχτιατικα και χτενιζουν την τσαλδαρη για να βρουν και να δειρουν τον Φυσσα εξ ορισμου δεν διαθετουν.πως γινεται συνηθως σε αυτες τις περιπτωσεις, απο τους 20 παλλικαραδες ''e-σπαρτιατες''μονο μετρημενοι στα δαχτυλα ειχαν το θαρρος να κανουν κινηση, ο Φυσσας τους απωθησε σχεδον και μετα επεσε η μαχαιρια απο τον ''οικογενειαρχη''.
Οσο για την αστυνομια κανονικα επρεπε να πανε ολοι μεσα για συνεργεια, ακομα κια η γκομενα που τελικα εκανε και την συλληψη αναφωνοντας ε οχι και μαχαιρι. Δηλαδη αν του εσπαγαν ολα τα δοντια ή τον αφηναν φυτο, ηταν οκ. Το ζητημα της αστυνομιας ειναι τεραστια υποθεση και καποια φιλαρακια που εχω στο σωμα με εχουν διαφωτισει αρκετα σε σχεση με το προβλημα. Το οποιο ειναι τεραστιο.
Αυτα για την υποθεση. Τα αλλα που μου λες ειναι σαν συνεντευξη για καλλιστεια Μις Μπερλιν 1939. Υπεραπλουστευσεις, φαντασιωσεις και παντελης αποκοπη απο την γεωστρατηγικη και διπλωματικη πραγματικοτητα. Ο λογος που κανεις ''δεν σου εδωσε λυση'' ειναι γιατι δεν υπαρχει ουσιαστικα. Τα εχω πει πολλες φορες και στο παλιο φορουμ. Τωρα πως ακριβως ειναι λυση στην σκατιλα της χωρας να φιλας την ακρη της παντοφλας του κυρ Νικου δεν ξερω. Οπως ειπα ακομα και οι εμμισθοι λακισαν. Κατσε εσυ να φυλας το μπουνκερ.
Ναι καλα καταλαβες. Η αστυνομια 2 ημερες μετα ακομα δεν ειχε παει στο μαγαζι για να του μιλησει ή να τον καλεσει. Τουλαχιστον αυτο μου ειπε και δεν εχω λογο να το αμφισβητησω.Νon4me έγραψε: 24 Οκτ 2019, 22:13Αυτο δεν ειναι quote ετσι ? μιλάς για επιβεβαίωση που εκανε ο μαγαζατορας σε σενα ? (ακουγεται καπως απλα μου εκανε εντυπωση . ουτε λεπτομέρειες θέλω αλλα κατάλαβα καλα ? )Lord Snow έγραψε: 24 Οκτ 2019, 14:02
Σε οτι αφορα το ιδιο το συμβαν. Το χτυπημα ηταν οργανωμενο και στο καφε δεν υπηρξε κανενας διαπληκτισμος. Ο ιδιος ο μαγαζατορας μου το ειπε προσωπικα.
Ποιος κάνει show,οι ράπερς ; Στις ΗΠΑ έχουν μακελευτεί εδώ και πόσα χρόνια.Lord Snow έγραψε: 24 Οκτ 2019, 15:10Γιατι ειναι σαφες οτι οι μεν κανουν show και οι δε πραγματικο hate speech που συνοδευεται απο εγκληματικες πραξεις των ιδιων των μελων τους. Απλο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 24 Οκτ 2019, 14:31συμφωνώ μαζί σαςvantono έγραψε: 24 Οκτ 2019, 14:12
Αυτό ακριβώς. Όπως αν ίσχυε το αντίστοιχο και για όσους ακούν Παντελήδηδες, Οικονομόπουλους, Πλούταρχους κτλ παίρνοντάς τους 100% στα σοβαρά, τώρα θα ειχαμε ποσοστό αυτοκτονιών στη χώρα γύρω στο 80%, και 98% μανιοκατάθλιψης μετά απο χωρισμούς.
υπάρχει όμως ένα αλλά
γιατί θεωρείται hate speech το να λες τέτοια πράγματα, αλλά όχι να τα τραγουδάς; προφανώς δεν μιλάω μόνο για τον Φύσσα έτσι, είναι γενικό το ερώτημα
Ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί να έχουν τέτοιο κόλλημα με τον Φύσσα συγκεκριμένα. Τους έβριζε, αλλά πολλοί τους έβριζαν. Και κάτι Lifo, κάτι vice, και λοιπές αηδίες, κι αυτοί τους έβριζαν δεν είδα να επιτίθενται σε κανέναν τους. Γενικώς, δεν άκουσα να επιτίθενται σε κανέναν άλλον, πέρα από αυτά που λέγανε κάτι ακροαριστεροί τύπου κεερφα, καρφιά ή όπως αλλιώς τους λένε, τους οποίους πολύ απλά δεν πιστεύω, ο,τι και αν λένε.
Υπάρχει και παραϋπάρχει. Την βρήκε ο Ορμπάν, και προστατεύει τη χώρα του. Η Ε.Ε. σκούζει, τσιρίζει, απειλεί, αλλά τίποτα δεν κάνει.Ο λογος που κανεις ''δεν σου εδωσε λυση'' ειναι γιατι δεν υπαρχει ουσιαστικα. Τα εχω πει πολλες φορες και στο παλιο φορουμ.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Που 'σαι ρε Kauldron. Ακόμα εδώ είσαι; Ακόμα δίνεις αυτήν τη μάχη; Με το κατεστημένο. Σου είπα πόσο χάρηκα που πάτωσε η χρυσή αυγή; Γιατί όπως και να το δείς πάτωσε και κρύφτηκαν κάτω από τα στρώματα.Kauldron έγραψε: 25 Οκτ 2019, 02:38 Ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί να έχουν τέτοιο κόλλημα με τον Φύσσα συγκεκριμένα. Τους έβριζε, αλλά πολλοί τους έβριζαν. Και κάτι Lifo, κάτι vice, και λοιπές αηδίες, κι αυτοί τους έβριζαν δεν είδα να επιτίθενται σε κανέναν τους. Γενικώς, δεν άκουσα να επιτίθενται σε κανέναν άλλον, πέρα από αυτά που λέγανε κάτι ακροαριστεροί τύπου κεερφα, καρφιά ή όπως αλλιώς τους λένε, τους οποίους πολύ απλά δεν πιστεύω, ο,τι και αν λένε.
Υπάρχει και παραϋπάρχει. Την βρήκε ο Ορμπάν, και προστατεύει τη χώρα του. Η Ε.Ε. σκούζει, τσιρίζει, απειλεί, αλλά τίποτα δεν κάνει.Ο λογος που κανεις ''δεν σου εδωσε λυση'' ειναι γιατι δεν υπαρχει ουσιαστικα. Τα εχω πει πολλες φορες και στο παλιο φορουμ.
We said if she 'd stop hooking I' d stop killing people. I guess we were aiming high.
" (...) ανέφερε ότι απαγορευόταν να χρησιμοποιούν χαιρετισμό τύπου Χίτλερ."Οθωμανέλλην έγραψε: 23 Οκτ 2019, 20:06stavmanr έγραψε: 23 Οκτ 2019, 19:22Πριν από λίγα χρόνια έγραφα ότι πιθανόν όλα τα μέλη της Χ.Α. θα διωχθούν ποινικά ως συμμορίτες και τρομοκράτες.Lord Snow έγραψε: 23 Οκτ 2019, 18:54 Η ΧΑ κλεινει το μαγαζι και ο Kauldron εκει σαν το κοροιδο. Την εχει κοπανησει μεχρι και ο Ταρας Μπουλμπα ο Λαγος που ητονε πρωτοπαλικαρο. Ρε μαλακα τι σκαλα εχεις φαει μα την Παναγια![]()
![]()
Κάποιοι της Χ.Α. μυρίστηκαν τη δουλειά και διαχώρισαν τη θέση τους έγκαιρα, ίσως.
Κάποιοι άλλοι επιμένουν μέχρι τέλους.
Αυτό που μάθαμε από τον συναγωνιστή Παναγιώταρο είναι ότι έλεγε στο Μιχαλολιάκο "κατέβασε το χέρι σου ρε! Δεν είναι δικός μας χαιρετισμός και δεν συνάδει με τις θέσεις μας..."
Ο συναγωνιστής Κασιδιάρης, βέβαια, διαψεύδει τον συναγωνιστή Παναγιώταρο, λέγοντας ότι ήταν χαιρετισμός αρχαιοελληνικός.
Ο συναγωνιστής Παπάς θα μιλήσει σχετικά με την φωτογραφία του ως ομοίωμα του Χίτλερ περί καρναβαλικής εκδήλωσης των παιδικών και προπαιδικών τμημάτων της οργάνωσης.
Ο δεν συναγωνιστής Ρουπακιάς δηλώνει κομμουνιστής και προτείνει να μην σκύβετε όταν σας μαχαιρώνει γιατί αντί για το μηρό θα την φάτε -καταλάθος- στην καρδιά. Και θα στρίψει και το μαχαίρι επειδή κλειδώνει ο καρπός στην κατάλληλη γωνία και απαιτεί στροφή για την απεμπλοκή του. Είναι δηλαδή ζήτημα μηχανικής κι όχι μ...κίας.
Ποτε είχε ειπωθεί αυτό απο Παναγιωταρο;
https://www.naftemporiki.gr/story/15258 ... nagiotaros
Επομένως, έσπευδε να κατεβάσει τα χέρια του Μιχαλολιάκου. Έτσι δεν είναι;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 883 Προβολές
-