Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
vantono έγραψε: 24 Οκτ 2019, 23:12
μπαγασάκια το φτάσατε 7 σελίδες κιόλας το νήμα? Ημουν σίγουρος ότι θα είχε πέραση αυτή η είδηση εδω μεσα. Φάση πχορουμ μου ήρθε αμεσως στο μυαλό οταν την είδα και ειχα δίκιο τελικά
Βγάλτε το φασισμό σας ρε που έχετε αποδεχτεί βιολογικούς ρόλους και βιολογικές θεωρίες που θέλουν τη γυναίκα μόνο να έχει την ικανότητα να γεννήσει.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Naida έγραψε: 24 Οκτ 2019, 22:42
Για κάποιον που νιώθει άντρας αλλά έχει γυναικεία γεννητικά όργανα σίγουρα χρησιμεύει.
ήμουν στο σουπερμαρκετ το απόγευμα και πήρα 2 πακέτα υποσέντονα για την ακράτεια, είναι η περίοδος δύσκολη, έχει παρέλθει τρίμηνο απο την προηγούμενη φορά, περνάω ένα δράμα. Φτάνω όλο χαρά στο ταμείο και πέφτω σε μια κοπελίτσα που της αρέσω μάλλον, μέχρι σήμερα δηλαδή, με κοιτάει αγχωμένη, της χαμογελάω, φρέσκα προβλήματα της λέω, δεν το έπιασε.
Ως εγκλωβισμένη σε αρσενικό ανθρώπινο σώμα σε ευχαριστώ που μας νιώθεις και εύχομαι να βάλουν ένα σήμα για γατάκια πάνω στο πακέτο.
paul25 έγραψε: 24 Οκτ 2019, 22:22
Κάνεις λάθος, ακόμα και μισό να έχεις αντικαταστήσει το πλοίο το ερώτημα παραμένει. Επομένως για σένα παραμένεις ο ίδιος. Τότε ποιό το πρόβλημα σου να γίνει κάποιος γυναίκα αφού παραμένει ο ίδιος; Ακυρώνεται αυτή η αλλαγή, δεν έχει επίδραση για σένα, τότε γιατί αναρωτιέσαι;
Όχι, δεν παραμένει. Κάθε μέρα ο οργανισμός μας αντικαθιστά τουλάχιστον 50 δισεκατομμύρια κύτταρα. Αν είναι έτσι, κάθε μέρα που ξυπνάω είμαι ένας διαφορετικός άνθρωπος γιατί έχουν αντικατασταθεί 50 δισεκατομμύρια από τα κομμάτια που με απαρτίζουν.
Το ερώτημα με το πλοίο έχει να κάνει με το κατά πόσο μπορούμε να λέμε ότι είναι το ίδιο πλοίο όταν έχει αλλάξει ένα σημαντικό τμήμα του. Και το τμήμα που αλλάζει σε ένα τρανς άτομο είναι ισοδύναμο με αυτό που είπα: να φωτίζαμε το πλοίο με μπλε φως και να λέγαμε ότι τώρα είναι διαφορετικό πλοίο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Πλέον υπάρχουν άνθρωποι που δεν είναι ούτε το ένα ούτε το άλλο. Υπάρχουν άνθρωποι που γεννήθηκαν άλλο φύλο και μεταλαχθηκαν σε άλλο. Υπάρχουν και άνθρωποι που παραμενουν αυτοί που παραμένουν στο φύλο τους αλλά νιώθουν ότι είναι το άλλο φύλο. Γενικά υπάρχουν άνθρωποι.
Καταλαβαίνεις τι γράφεις ή να καλέσουμε ασθενοφόρο;
Άνοιξε την καρδιά σου στην κοινωνία μικρέ πρίγκηπα και το μυαλό σου θα ακολουθήσει.
Είναι θέμα βιολογίας. Επιστήμης. Η κοινωνία είναι αδιάφορη.
Let them make the first mistake. We make the last move.
vantono έγραψε: 24 Οκτ 2019, 23:12
μπαγασάκια το φτάσατε 7 σελίδες κιόλας το νήμα? Ημουν σίγουρος ότι θα είχε πέραση αυτή η είδηση εδω μεσα. Φάση πχορουμ μου ήρθε αμεσως στο μυαλό οταν την είδα και ειχα δίκιο τελικά
Βγάλτε το φασισμό σας ρε που έχετε αποδεχτεί βιολογικούς ρόλους και βιολογικές θεωρίες που θέλουν τη γυναίκα μόνο να έχει την ικανότητα να γεννήσει.
hellegennes έγραψε: 24 Οκτ 2019, 23:28
Όχι, δεν παραμένει. Κάθε μέρα ο οργανισμός μας αντικαθιστά τουλάχιστον 50 δισεκατομμύρια κύτταρα. Αν είναι έτσι, κάθε μέρα που ξυπνάω είμαι ένας διαφορετικός άνθρωπος γιατί έχουν αντικατασταθεί 50 δισεκατομμύρια από τα κομμάτια που με απαρτίζουν.
Αυτό που λες με τα κύτταρα ψάχτο λίγο καλύτερα, είσαι σε καλό δρόμο, δεν είσαι ο ίδιος χελ στα 18 με τον χελ τώρα.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
hellegennes έγραψε: 24 Οκτ 2019, 23:28
Αυτό που λες με τα κύτταρα ψάχτο λίγο καλύτερα, είσαι σε καλό δρόμο, δεν είσαι ο ίδιος χελ στα 18 με τον χελ τώρα.
Αυτό ΕΙΝΑΙ μια φιλοσοφική ερώτηση με υπαρκτό νόημα και είναι κάτι που έχει συζητηθεί αμέτρητες φορές μέσα στον 20ό αιώνα που αποκτήσαμε ένα μεγάλο μέρος απ' αυτές τις γνώσεις. Το ότι δεν έχουμε το ίδιο σώμα είναι ένα γεγονός που αναγνώριζαν οι άνθρωποι από πάντα. Μεγαλώνουμε ως ένα σημείο, μπορεί να παχαίνουμε και να αδυνατίζουμε και μετά γερνάμε. Για την φιλοσοφική θεώρηση όμως παραμέναμε ο ίδιος άνθρωπος γιατί η ουσία του ποιοι είμαστε ήταν στον νου ή την ψυχή (ανάλογα το φιλοσοφικό/θρησκευτικό πλαίσιο της εκάστοτε κουλτούρας και εποχής). Αυτή η θεώρηση άρχισε να αλλάζει όταν ανακαλύψαμε ότι αυτό που είμαστε βρίσκεται στον εγκέφαλο και ο εγκέφαλος αλλάζει.
Από εκεί προκύπτουν ερωτήματα όπως: «θα απαντούσε με τον ίδιο τρόπο ο 18χρονος εαυτός μου σε μια συγκεκριμένη ερώτηση»; Κι αν όχι, είναι το ίδιο άτομο;
Αλλά όλο αυτό είναι διαφορετικό. Αυτές είναι ουσιαστικές αλλαγές που συμβαίνουν από μόνες τους. Η αλλαγή φαινοτυπικών χαρακτηριστικών δεν είναι αλλαγή ουσίας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
hellegennes έγραψε: 25 Οκτ 2019, 01:50
Αυτό ΕΙΝΑΙ μια φιλοσοφική ερώτηση με υπαρκτό νόημα και είναι κάτι που έχει συζητηθεί αμέτρητες φορές μέσα στον 20ό αιώνα που αποκτήσαμε ένα μεγάλο μέρος απ' αυτές τις γνώσεις. Το ότι δεν έχουμε το ίδιο σώμα είναι ένα γεγονός που αναγνώριζαν οι άνθρωποι από πάντα. Μεγαλώνουμε ως ένα σημείο, μπορεί να παχαίνουμε και να αδυνατίζουμε και μετά γερνάμε. Για την φιλοσοφική θεώρηση όμως παραμέναμε ο ίδιος άνθρωπος γιατί η ουσία του ποιοι είμαστε ήταν στον νου ή την ψυχή (ανάλογα το φιλοσοφικό/θρησκευτικό πλαίσιο της εκάστοτε κουλτούρας και εποχής). Αυτή η θεώρηση άρχισε να αλλάζει όταν ανακαλύψαμε ότι αυτό που είμαστε βρίσκεται στον εγκέφαλο και ο εγκέφαλος αλλάζει.
Από εκεί προκύπτουν ερωτήματα όπως: «θα απαντούσε με τον ίδιο τρόπο ο 18χρονος εαυτός μου σε μια συγκεκριμένη ερώτηση»; Κι αν όχι, είναι το ίδιο άτομο;
Αλλά όλο αυτό είναι διαφορετικό. Αυτές είναι ουσιαστικές αλλαγές που συμβαίνουν από μόνες τους. Η αλλαγή φαινοτυπικών χαρακτηριστικών δεν είναι αλλαγή ουσίας.
Ποια ειναι η ουσια σου λοιπον; Εννοεις τις σκεψεις σου και τα πιστευω σου; Διοτι και αυτα αλλαζουν με τη παροδο του χρονου, ποια στοιχεια μενουν διαχρονικα αναλοιωτα που αποτελουν την ουσια σου;
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.