!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- hellegennes
Re: Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
Εγώ σε ένα άλλο φόρουμ έγραψα ότι το Love δεν προφέρεται καθαρό Λαβ που ήθελε ένας εκ των διαχειριστών ούτε είναι λάθος να το προφέρεις στρόγγυλο Λοβ, ειδικά στα ελληνικά ή στην κυρίαρχη προφορά της Βρετανίας. Το 90% του φόρουμ έπεσε να με φάει.
Και ο συγκεκριμένος είναι φίλος μου και έχουμε συνεργαστεί αρκετές φορές.
Σαν το phorum δεν έχει σε ελευθερία.-
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Γενικά δεν επιτρέπεται η προσωπική επίθεση, αλλά ειδικά στους συντονιστές είναι σαν παρενόχληση προσωπικού.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Δεν ισχύει αυτό που λες.Juno έγραψε: 23 Οκτ 2019, 23:01Οπότε αν βρίσεις συντονιστή, τρως τετράμηνο μπαν. Αν βρίσεις άλλο μέλος, ξημερώνει μια νέα μέρα όλο αισιοδοξία.hellegennes έγραψε: 23 Οκτ 2019, 22:57Έβρισε χοντρά έναν συντονιστή. Και μετά έκανε νήμα για να τον βρίσει κι άλλο και να ζητήσει λόγο γιατί σβήστηκε το ποστ του.
Να τα γράψουν όμως αυτά στον κανονισμό, να ξέρουμε τι παίζει.
Και μετά κάποιοι αναρωτιούνται γιατί φεύγει κόσμος.
Δεν είναι συγκεκριμένης διάρκειας ο αποκλεισμός για εξύβριση συντονιστή. Η διάρκεια του κάθε αποκλεισμού κρίνεται αναλόγως την πράξη. Αν έχει επαναληφθεί στο παρελθόν κάτι αντίστοιχο, αν επανειλημμένα ποστάρει κατά παράβαση των κανόνων, αν έχει επιβληθεί αποκλεισμός στο παρελθόν κλπ, τότε η χρονική διάρκεια του αποκλεισμού αυξάνεται.
-
Παρταλι
εβρισε την ομαδα του?hellegennes έγραψε: 23 Οκτ 2019, 22:57Έβρισε χοντρά έναν συντονιστή. Και μετά έκανε νήμα για να τον βρίσει κι άλλο και να ζητήσει λόγο γιατί σβήστηκε το ποστ του.
- relativer777
- Phorum.gr user: relativer777
Ρε παιδιά αυτή ειναι παλιά ιστορία.Παρταλι έγραψε: 24 Οκτ 2019, 16:46εβρισε την ομαδα του?hellegennes έγραψε: 23 Οκτ 2019, 22:57Έβρισε χοντρά έναν συντονιστή. Και μετά έκανε νήμα για να τον βρίσει κι άλλο και να ζητήσει λόγο γιατί σβήστηκε το ποστ του.
Τί την Αναμοχλεύετι
Αναμ
Ρέ παίδες Αυτή είναι παλιά ιστορία Δεν χρειάζεται να την ανακατεύετε.Παρταλι έγραψε: 24 Οκτ 2019, 16:46εβρισε την ομαδα του?hellegennes έγραψε: 23 Οκτ 2019, 22:57Έβρισε χοντρά έναν συντονιστή. Και μετά έκανε νήμα για να τον βρίσει κι άλλο και να ζητήσει λόγο γιατί σβήστηκε το ποστ του.
Περσινά ξινά σταφύλια.
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
Γω έχω πλέον 4 παιδιά
και πέρμαμπαν από 4 διαφορετικά φόρα: από το παλιό ,από φόρουμ χριστιανοταλιμπάν,από το pde ,και από το φρη
Κάντε τουμπεκί κι ακούστε τον βαρυποινίτη
….νιρβάνα και μόκο και μετά θα δούμε πως θα κάνουμε νταλαβέρι 
Κάντε τουμπεκί κι ακούστε τον βαρυποινίτη
hellegennes έγραψε: 24 Οκτ 2019, 01:00 Εγώ σε ένα άλλο φόρουμ έγραψα ότι το Love δεν προφέρεται καθαρό Λαβ που ήθελε ένας εκ των διαχειριστών ούτε είναι λάθος να το προφέρεις στρόγγυλο Λοβ, ειδικά στα ελληνικά ή στην κυρίαρχη προφορά της Βρετανίας. Το 90% του φόρουμ έπεσε να με φάει.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ρε συ, το σωστό μήπως είναι ρα και ουχί λα;Στύγιος έγραψε: 24 Οκτ 2019, 17:08 Γω έχω πλέον 4 παιδιάκαι πέρμαμπαν από 4 διαφορετικά φόρα: από το παλιό ,από φόρουμ χριστιανοταλιμπάν,από το pde ,και από το φρη
![]()
Κάντε τουμπεκί κι ακούστε τον βαρυποινίτη….νιρβάνα και μόκο και μετά θα δούμε πως θα κάνουμε νταλαβέρι
![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ζμπούτσαμsys3x έγραψε: 24 Οκτ 2019, 17:11Ρε συ, το σωστό μήπως είναι ρα και ουχί λα;Στύγιος έγραψε: 24 Οκτ 2019, 17:08 Γω έχω πλέον 4 παιδιάκαι πέρμαμπαν από 4 διαφορετικά φόρα: από το παλιό ,από φόρουμ χριστιανοταλιμπάν,από το pde ,και από το φρη
![]()
Κάντε τουμπεκί κι ακούστε τον βαρυποινίτη….νιρβάνα και μόκο και μετά θα δούμε πως θα κάνουμε νταλαβέρι
![]()
- Ηράκλειτος
- †
Το elefthero εννοείς;Στύγιος έγραψε: 24 Οκτ 2019, 17:08...πέρμαμπαν από 4 διαφορετικά φόρα: από το παλιό ,από φόρουμ χριστιανοταλιμπάν,από το pde ,και από το φρη...
God.exe is missing. Universe will restart.
Με χρονοκαθυστέρηση 3 μηνών το κατάλαβες . Αφού έφτασα προσωπικά 594 μέλη , μετά έπεσα σε δυσμένεια και με προγράψανε..Ηράκλειτος έγραψε: 24 Οκτ 2019, 17:18Το elefthero εννοείς;Στύγιος έγραψε: 24 Οκτ 2019, 17:08...πέρμαμπαν από 4 διαφορετικά φόρα: από το παλιό ,από φόρουμ χριστιανοταλιμπάν,από το pde ,και από το φρη...Σε διώξανε από κει;
- Highlander
O Nero και τα τοπικ του στην ιστορία.
Να επιστρέψει!
- Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
- Επικοινωνία:
φιλε μηπως τρομαξανε απο το αβαταρ;hellegennes έγραψε: 24 Οκτ 2019, 01:00 Εγώ σε ένα άλλο φόρουμ έγραψα ότι το Love δεν προφέρεται καθαρό Λαβ που ήθελε ένας εκ των διαχειριστών ούτε είναι λάθος να το προφέρεις στρόγγυλο Λοβ, ειδικά στα ελληνικά ή στην κυρίαρχη προφορά της Βρετανίας. Το 90% του φόρουμ έπεσε να με φάει.
ωραία πύτισσα η ζωή
Γυρισες ρε μλκ;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 757 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-