!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ένοπλοι ΕΚΑΜίτες εισέβαλαν στον κινηματογράφο Αελλώ και έσυραν έξω ανήλικους που έβλεπαν το Joker
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Re: Ένοπλοι ΕΚΑΜίτες εισέβαλαν στον κινηματογράφο Αελλώ και έσυραν έξω ανήλικους που έβλεπαν το Joker
Είναι κρίμα αυτός ο μπογδανος. Θυμάμαι πριν χρόνια να τον ακούω στο ραφιοδωνο, και αν και διαφωνούσα πολιτικά, μου φαίνονταν γνωστης και σοβαρός. Τώρα πλέον μιλάμε για κλινική περίπτωση, θύμα της δημοσιότητας που συνεχώς θέλει να την προκαλεί, με αποτέλεσμα όλο να βυθίζεται στην γελοιότητα και την παράνοια της περσονας που έχει δημιουργησει. Τη μεγαλύτερη ευθύνη βέβαια την έχουνε εκείνοι που στέλνουν τέτοια άρρωστα άτομα στην βουλή, επειδή υποτίθεται είναι ακομπλεξαριστα και τα λένε χύμα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Re: Ένοπλοι ΕΚΑΜίτες εισέβαλαν στον κινηματογράφο Αελλώ και έσυραν έξω ανήλικους που έβλεπαν το Joker
Εδώ https://mikropragmata.lifo.gr/zoi/logok ... ogin_popup είναι η απάντηση, αλλά δεν γαμιέται η αλήθεια. Η γκαιμπελική προπαγάνδα να 'ναι καλά!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Υδράργυρος
Ουτε η αφισα με τη γιουσεφ εχει το εθνοσημο. Εκει ολα καλα.Nandros έγραψε: 22 Οκτ 2019, 23:24Εδώ https://mikropragmata.lifo.gr/zoi/logok ... ogin_popup είναι η απάντηση, αλλά δεν γαμιέται η αλήθεια. Η γκαιμπελική προπαγάνδα να 'ναι καλά!![]()
Νεα δημοκρατια λαιμαι,
O πάτος της γιούσεφ είναι το εθνόσημο.
Ο Δρακουμέλ πάντως δείχνει απείρως πιο τρομαχτικός από τον κακομοίρη τον Τζόκερ.
Απορώ πως ο εγγονός του βγήκε τέτοιος χαλβάς.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Σιγα το πραγμα.Ενα μεσο ανηλικο στην εποχη μας ξερει τους υπολογιστες καλα και σεmetaxoskolikas έγραψε: 20 Οκτ 2019, 20:55 απόλυτα σωστό.
απαράδεκτοι όσοι αφήνουν παιδιά να βλέπουν αυτά τα διεστραμμένα έργα.
ευλογο διαστημα αφου πλεον η ταινια εχει βγει στους κινηματογραφους θα μπορει
να βρει την ταινια απο τορρεντ.
Εγω παντως οταν καταλαβα τι εχω στο βρακι μου στην εποχη που ζουσα χωρις κανενα
απολυτως προβλημα δεν φοβομουν απο το περιπτερο να παρω τσοντοπεριοδικο.
Βιντεο στο σπιτι ποτε δεν ειχα για να βλεπω καμια τσοντα οταν λειπαν οι γεροι μου
απο το σπιτι.
Οτι εβλεπα ηταν απο τσοντεςμονο στα πειρατικα τηλεοπτικα καναλια.ειχε.
Αξεχαστες εποχες παντως.
- wooded glade
Το θέμα είναι να περάσεις από τον εφοριακό στην είσοδο.
Όταν ήμουνα σπόρος θυμάμαι είχε παιχτεί ένα Ισπανικό ηθικο-θρησκευτικό έργο, η "Βιριδιάνα".
Το παρουσίασαν λοιπόν οι εφημερίδες αυτός σαν θέαμα υπερ-σεξ, αυστηρώς ακατάλληλον.
Αλλά ήταν ένα δακρύβρεκτο - τύπου δικιάς μας Μάρθας Βούρτση.
Κάποιοι συμμαθητές έπεσαν στην κομπίνα και πήγαν και το είδαν αλλά ευτυχώς μου είπαν μετά ότι έφαγαν παππά και δεν πήγα εγώ.
Όταν ήμουνα σπόρος θυμάμαι είχε παιχτεί ένα Ισπανικό ηθικο-θρησκευτικό έργο, η "Βιριδιάνα".
Το παρουσίασαν λοιπόν οι εφημερίδες αυτός σαν θέαμα υπερ-σεξ, αυστηρώς ακατάλληλον.
Αλλά ήταν ένα δακρύβρεκτο - τύπου δικιάς μας Μάρθας Βούρτση.
Κάποιοι συμμαθητές έπεσαν στην κομπίνα και πήγαν και το είδαν αλλά ευτυχώς μου είπαν μετά ότι έφαγαν παππά και δεν πήγα εγώ.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Δεν βρεθηκε κανενας της μπαγερν χτες να παρειντηλεφωνο ότι ανήλικοι βλεπουνντον τζοκερ να πανε 50 μπατσοι να μαζεψουν τους αλητες που εκαναν επεισοδια?
Papa John έγραψε: 23 Οκτ 2019, 01:05 Ο Δρακουμέλ πάντως δείχνει απείρως πιο τρομαχτικός από τον κακομοίρη τον Τζόκερ.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
https://m.tvxs.gr/mo/i/303391/f/news/yg ... joker.html
Η φωλιά του κούκου δεν είναι πια μόνο το ψυχιατρείο αλλά η ίδια η κοινωνία με τις ακραίες ανισότητες, με τους μηχανισμούς αποκλεισμού της διαφορετικότητας, με την περιθωριοποίηση των οικονομικά αδύναμων, με τον εξαναγκασμό των "κάτω" σε αγώνα επιβίωσης και όχι πραγματικής ζωής.
Το φιλμ μας βάζει από την αρχή σε μια θέση μεταξύ αποστροφής και σαγήνης, μπροστά στην συνταρακτική εικόνα του Χοακίν Φίνιξ στο ρόλο του Αρθουρ Φλεκ. Λέει κάπου: "Ελπίζω ο θάνατός μου να έχει μεγαλύτερο νόημα απ’ όσο η ζωή μου" και "Ελπίζω νεκρός να μαζέψω περισσότερα κέρματα απ’ όσα ζωντανός".
Υπάρχει πιο αξιόπιστη διατύπωση για την υπαρξιακή του απελπισία από αυτές τις δύο φράσεις; Η κοινωνία θέλει με κάθε τρόπο να κανονικοποιήσει τη θορυβώδη και ανοίκεια ψυχική διαταραχή. Ο Joker το βιώνει με δραματικό τρόπο λέγοντας: "Το παράξενο είναι ότι ζητούν από εμάς που έχουμε κάποια ψυχική διαταραχή να συμπεριφερόμαστε σαν να μην την έχουμε".
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Με τις δημόσιες απολογίες, δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Με άρρωστους ψυχάκηδες όπως ο μίστερ δραχμέντ, ειδικώς όταν γίνονται κριτές χωρίς οι ίδιοι να έχουν απολογηθεί ποτέ για τους εμετούς που έγραψαν, έχω.
Σε κάθε περίπτωση, προτιμώ χίλιους Μπογδάνους παρά έστω κι έναν από αυτούς τους τουιτερίστες και τους θαυμαστές τους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Λίνο Βεντούρα
Αργά μπήκε στο πανηγύρι ο αρθρογράφος. Πέταξε μια αμπελομαλακία κι έφυγε.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 23 Οκτ 2019, 11:38 https://m.tvxs.gr/mo/i/303391/f/news/yg ... joker.html
Η φωλιά του κούκου δεν είναι πια μόνο το ψυχιατρείο αλλά η ίδια η κοινωνία με τις ακραίες ανισότητες, με τους μηχανισμούς αποκλεισμού της διαφορετικότητας, με την περιθωριοποίηση των οικονομικά αδύναμων, με τον εξαναγκασμό των "κάτω" σε αγώνα επιβίωσης και όχι πραγματικής ζωής.
Το φιλμ μας βάζει από την αρχή σε μια θέση μεταξύ αποστροφής και σαγήνης, μπροστά στην συνταρακτική εικόνα του Χοακίν Φίνιξ στο ρόλο του Αρθουρ Φλεκ. Λέει κάπου: "Ελπίζω ο θάνατός μου να έχει μεγαλύτερο νόημα απ’ όσο η ζωή μου" και "Ελπίζω νεκρός να μαζέψω περισσότερα κέρματα απ’ όσα ζωντανός".
Υπάρχει πιο αξιόπιστη διατύπωση για την υπαρξιακή του απελπισία από αυτές τις δύο φράσεις; Η κοινωνία θέλει με κάθε τρόπο να κανονικοποιήσει τη θορυβώδη και ανοίκεια ψυχική διαταραχή. Ο Joker το βιώνει με δραματικό τρόπο λέγοντας: "Το παράξενο είναι ότι ζητούν από εμάς που έχουμε κάποια ψυχική διαταραχή να συμπεριφερόμαστε σαν να μην την έχουμε".
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Εθισμένη στα fake news.Σεβαστό.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Οκτ 2019, 11:39Με τις δημόσιες απολογίες, δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Με άρρωστους ψυχάκηδες όπως ο μίστερ δραχμέντ, ειδικώς όταν γίνονται κριτές χωρίς οι ίδιοι να έχουν απολογηθεί ποτέ για τους εμετούς που έγραψαν, έχω.
Σε κάθε περίπτωση, προτιμώ χίλιους Μπογδάνους παρά έστω κι έναν από αυτούς τους τουιτερίστες και τους θαυμαστές τους.
Συνηθισμένη στη βλακεία σας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 25 Απαντήσεις
- 1230 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας