!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μικρές απολαύσεις
-
- Casper -
Re: Μικρές απολαύσεις
Να ξέρεις ότι ακολουθούν 2 ακόμα βαρβάτες μέρες αλλά ακολουθεί τι; Τετραήμεροοο
οκ είναι και το διάβασμα αλλά σίγουρα δεν θα αφιερώσω και τις 4ις 
Και το τριήμερο- Casper - έγραψε: 22 Οκτ 2019, 21:40 Να ξέρεις ότι ακολουθούν 2 ακόμα βαρβάτες μέρες αλλά ακολουθεί τι; Τετραήμεροοοοκ είναι και το διάβασμα αλλά σίγουρα δεν θα αφιερώσω και τις 4ις
![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Casper -
Καλό και το τριημεράκιNaida έγραψε: 22 Οκτ 2019, 21:44Και το τριήμερο- Casper - έγραψε: 22 Οκτ 2019, 21:40 Να ξέρεις ότι ακολουθούν 2 ακόμα βαρβάτες μέρες αλλά ακολουθεί τι; Τετραήμεροοοοκ είναι και το διάβασμα αλλά σίγουρα δεν θα αφιερώσω και τις 4ις
![]()
![]()
Εγώ είμαι οφφ και Παρασκευές.
Καλά και εγώ δουλεύω το μισό Σάββατο αλλά δε θέλω να χαλάσω τη λέξη τριήμερο- Casper - έγραψε: 22 Οκτ 2019, 21:45Καλό και το τριημεράκιNaida έγραψε: 22 Οκτ 2019, 21:44Και το τριήμερο- Casper - έγραψε: 22 Οκτ 2019, 21:40 Να ξέρεις ότι ακολουθούν 2 ακόμα βαρβάτες μέρες αλλά ακολουθεί τι; Τετραήμεροοοοκ είναι και το διάβασμα αλλά σίγουρα δεν θα αφιερώσω και τις 4ις
![]()
![]()
![]()
Εγώ είμαι οφφ και Παρασκευές.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Casper -
Την Κυριακή να κάνεις κάτι ιδιαίτερο και να το χαρείςNaida έγραψε: 22 Οκτ 2019, 21:47Καλά και εγώ δουλεύω το μισό Σάββατο αλλά δε θέλω να χαλάσω τη λέξη τριήμερο![]()
Εγώ θα πάω για βάφλα...
Χαχαχαχα
Βάφλα με παγωτάκι;- Casper - έγραψε: 22 Οκτ 2019, 21:49Την Κυριακή να κάνεις κάτι ιδιαίτερο και να το χαρείςNaida έγραψε: 22 Οκτ 2019, 21:47Καλά και εγώ δουλεύω το μισό Σάββατο αλλά δε θέλω να χαλάσω τη λέξη τριήμερο![]()
Εγώ θα πάω για βάφλα...
Χαχαχαχα
Κάτι έχω στο μυαλό μου για το υπόλοιπο του τριημέρου. Αν όλα πάνε όπως τα θέλω θα είναι ωραία.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Casper -
Βάφλα με σοκολάτα και μια μπάλα παγωτό βανίλιας. Μιαμ. Έχω πάρα πολλύ καιρό να φάω βάφλα. Βασικά από τέλη Μαΐου που πήγα Πάτρα. Την αναφέρατε και την πεθύμησα άπειραNaida έγραψε: 22 Οκτ 2019, 22:02Βάφλα με παγωτάκι;- Casper - έγραψε: 22 Οκτ 2019, 21:49Την Κυριακή να κάνεις κάτι ιδιαίτερο και να το χαρείςNaida έγραψε: 22 Οκτ 2019, 21:47
Καλά και εγώ δουλεύω το μισό Σάββατο αλλά δε θέλω να χαλάσω τη λέξη τριήμερο![]()
Εγώ θα πάω για βάφλα...
Χαχαχαχα![]()
Κάτι έχω στο μυαλό μου για το υπόλοιπο του τριημέρου. Αν όλα πάνε όπως τα θέλω θα είναι ωραία.
Θα πάνε. Γιατί να μην πάνε; Στο εύχομαι! Να περάσεις τέλεια
Σ' ευχαριστώ!!! Κι εσύ να απολαύσεις τη βάφλα σου- Casper - έγραψε: 22 Οκτ 2019, 22:06Βάφλα με σοκολάτα και μια μπάλα παγωτό βανίλιας. Μιαμ. Έχω πάρα πολλύ καιρό να φάω βάφλα. Βασικά από τέλη Μαΐου που πήγα Πάτρα. Την αναφέρατε και την πεθύμησα άπειραNaida έγραψε: 22 Οκτ 2019, 22:02Βάφλα με παγωτάκι;- Casper - έγραψε: 22 Οκτ 2019, 21:49
Την Κυριακή να κάνεις κάτι ιδιαίτερο και να το χαρείς
Εγώ θα πάω για βάφλα...
Χαχαχαχα![]()
Κάτι έχω στο μυαλό μου για το υπόλοιπο του τριημέρου. Αν όλα πάνε όπως τα θέλω θα είναι ωραία.![]()
Θα πάνε. Γιατί να μην πάνε; Στο εύχομαι! Να περάσεις τέλεια![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μπαν!
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 
Wtf?
Βάλε αβοκάντο!
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση