Τι wall/desk stands χρησιμοποιείτε για multi monitor setup?
Εν τω μεταξύ μου παρουσίασε πρόβλημα μάλλον το τροφοδοτικό / μητρική.
Δεν ανοίγει είτε από το κουμπί του κουτιού ούτε από ονμπορντ, πρέπει να ανοιγοκλείσω το διακοπτάκι πίσω κάμποσες φορές για να ξεκινήσει. . .
Κάποιος πυκνωτής πιθανότατα, αλλά είναι ακόμα στην εγγύηση και δεν το ανοιγω.
Όχι τίποτα αλλο αλλά το προηγούμενο που είχα, το δοκίμασα και λειτουργεί, αλλά δεν έχει 8+6 pins για την 970 :/
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Orion22 έγραψε: 22 Οκτ 2019, 15:36
Τι wall/desk stands χρησιμοποιείτε για multi monitor setup?
Εν τω μεταξύ μου παρουσίασε πρόβλημα μάλλον το τροφοδοτικό / μητρική.
Δεν ανοίγει είτε από το κουμπί του κουτιού ούτε από ονμπορντ, πρέπει να ανοιγοκλείσω το διακοπτάκι πίσω κάμποσες φορές για να ξεκινήσει. . .
Κάποιος πυκνωτής πιθανότατα, αλλά είναι ακόμα στην εγγύηση και δεν το ανοιγω.
Όχι τίποτα αλλο αλλά το προηγούμενο που είχα, το δοκίμασα και λειτουργεί, αλλά δεν έχει 8+6 pins για την 970 :/
Απλά περιμένω να λυθεί το θέμα με το τροφοδοτικό πρώτα
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Αναμενόμενο να πατάει τον 10980, εδώ τρόμαξα με τις επιδόσεις του 3700χ σε καθημερινή χρήση κιόλας όχι σε απλά σε μπεντς.
Όταν λέω καθημερινή χρήση εννοώ ΞΕΜΟΥΝΙΑΣΜΑ.
(:
κατά τ'άλλα επιβεβαίωση sys3x για την tuf (και δική μου για την hero)
δες και την gigabyte aorus master iirc
30-40euro λιγότερο από την hero, με μία έξτρα m2 pcie slot και κάτι άλλα ψιλά