!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γιατί είναι τόσο σκληροί οι άνθρωποι;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Re: Γιατί είναι τόσο σκληροί οι άνθρωποι;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Γραφικός έγραψε: 22 Οκτ 2019, 12:56

Μπορεί να είναι στρέιτ, αλλά είναι κι ο σημαντικότερος παράγοντας που στρέιτ άνδρες γίνονται γκέι.
Με το που την βλέπεις σκέφτεσαι τις εναλλακτικές.

Όχι βέβαια γιατί είναι χοντρή, αλλά γιατί είναι φασίστρια.
Εχω ενα διλλημα για σενα
Ουρανια
Τασια
Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός »

Otto Weininger έγραψε: 22 Οκτ 2019, 13:03 Αν ζητήσουμε το ίδιο για τους κομουνιστές, θα είμαστε οκ ;
Σε ποια περίπτωση θεωρείς ότι το να η κομμουνιστική ιδεολογία θα έβλαπτε το κοινωνικό έργο αυτού που την έχει;
Γραφικός

perseus έγραψε: 22 Οκτ 2019, 13:05
Γραφικός έγραψε: 22 Οκτ 2019, 12:56

Μπορεί να είναι στρέιτ, αλλά είναι κι ο σημαντικότερος παράγοντας που στρέιτ άνδρες γίνονται γκέι.
Με το που την βλέπεις σκέφτεσαι τις εναλλακτικές.

Όχι βέβαια γιατί είναι χοντρή, αλλά γιατί είναι φασίστρια.
Εχω ενα διλλημα για σενα
Ουρανια
Τασια
Τον Βαραββά.
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

σούπερ δημήτριος έγραψε: 22 Οκτ 2019, 12:51 γιατί ο μιχαλολιάκος?τον είδα με σκυμμένο κεφάλι σε μια γωνιά να πουλάει κάστανα.κανείς δεν σταματούσε.όλοι περνούσαν από μπροστά του και τον κοιτούσαν υποτιμητικά
:smt005:
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Kauldron έγραψε: 22 Οκτ 2019, 13:04
Ολόσωστο το σχόλιο που παραθέτεις, δεν καταλαβαίνω που διαφωνεις!
Στο οτι δε μπορείς να καταδικάσεις σε ανεργία έναν άνθρωπο μόνο και μόνο επειδή υποψιάζεσαι οτι μπορεί να είναι έτσι η αλλιώς?
Και σου απαντάω/με
Το ενδεχόμενο να κινείται στη λογική μαζικής στείρωσης ή μαζικής εξόντωσης των ψυχικά ασθενών όπως τα είδωλά της, οι Ναζί, δε χρειάζεται να ληφθεί υπόψη, όλοι έχουν δικαίωμα στη δουλειά και στη ζωή
Εχεις εσυ μια φιλοζωική, που φροντίζεις αδεσποτα κτλ, και θα έδινες ανετα δουλειά πχ στον ΟΑΗΝΗΣΕΑ, θες να μου πεις. Μετά απο τοσα που τον έχεις δει να γράφει τοσα χρονια στο πχορουμ εδω μεσα. Οκ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 22 Οκτ 2019, 13:11, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

Γραφικός έγραψε: 22 Οκτ 2019, 13:01 Πού είναι η σκληρότητα ρε παιδιά, θα μου εξηγήσει κανένας;
ότι οι άνθρωποι δεν συγχωρούν αυτούς που ιδεολογικά εκπέσανε. :102:
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

vantono έγραψε: 22 Οκτ 2019, 13:05
Όχι, γιατί έχει γίνει ήδη αυτό. Πριν 45 χρονια.
Και για τους ναζί έγιναν χειρότερα. Από κει και πέρα αν το πάμε ιδεολογικά, εφόσον ζητάς από κάποιον που θεωρείς νεοναζί (εκείνη δηλώνει εθνικιστρια, αλλά οκ) θα πρέπει να ζητήσεις το ίδιο και σε όποιον δηλώνει κομμουνιστής, γλειφοκωλιάζει Στάλιν και τέλος πάντων ψηφίζει ένα κόμμα που ακόμα στο πρόγραμμα και στο καταστατικό του γράφει τέτοια πράγματα.

Ή είσαι κατά του ολοκληρωτισμού ή όχι.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Γραφικός

the comet the course the tail έγραψε: 22 Οκτ 2019, 13:10
Γραφικός έγραψε: 22 Οκτ 2019, 13:01 Πού είναι η σκληρότητα ρε παιδιά, θα μου εξηγήσει κανένας;
Δεν ζητήθηκε συγχώρεση ώστε να δοθεί.
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

Δεν υπάρχει σκληρότητα. Μια χαρά ήταν το αστείο.
Η πουστια είναι άλλου και είναι πολύ μεγάλη: αποκαλύπτει δημοσίως πού εργάζεται.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
parafrwn
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από parafrwn »

:smt005: :smt005: :smt005:
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

perseus έγραψε: 22 Οκτ 2019, 12:45 Δεν την διασυρουν απλά ειναι αριστεροι.
Παλι καλα που εσυ μοιραζεις αγαπη σε καθε σου ποστ.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Otto Weininger έγραψε: 22 Οκτ 2019, 13:12
vantono έγραψε: 22 Οκτ 2019, 13:05
Όχι, γιατί έχει γίνει ήδη αυτό. Πριν 45 χρονια.
Και για τους ναζί έγιναν χειρότερα. Από κει και πέρα αν το πάμε ιδεολογικά, εφόσον ζητάς από κάποιον που θεωρείς νεοναζί (εκείνη δηλώνει εθνικιστρια, αλλά οκ) θα πρέπει να ζητήσεις το ίδιο και σε όποιον δηλώνει κομμουνιστής, γλειφοκωλιάζει Στάλιν και τέλος πάντων ψηφίζει ένα κόμμα που ακόμα στο πρόγραμμα και στο καταστατικό του γράφει τέτοια πράγματα.

Ή είσαι κατά του ολοκληρωτισμού ή όχι.
O δικός τους ολοκληρωτισμός είναι καλύτερος. :lol:

Εικόνα
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

vantono έγραψε: 22 Οκτ 2019, 13:10
Kauldron έγραψε: 22 Οκτ 2019, 13:04
Στο οτι δε μπορείς να καταδικάσεις σε ανεργία έναν άνθρωπο μόνο και μόνο επειδή υποψιάζεσαι οτι μπορεί να είναι έτσι η αλλιώς?
Και σου απαντάω/με
Το ενδεχόμενο να κινείται στη λογική μαζικής στείρωσης ή μαζικής εξόντωσης των ψυχικά ασθενών όπως τα είδωλά της, οι Ναζί, δε χρειάζεται να ληφθεί υπόψη, όλοι έχουν δικαίωμα στη δουλειά και στη ζωή
Εχεις εσυ μια φιλοζωική, που φροντίζεις αδεσποτα κτλ, και θα έδινες ανετα δουλειά πχ στον ΟΑΗΝΗΣΕΑ, θες να μου πεις. Μετά απο τοσα που τον έχεις δει να γράφει τοσα χρονια στο πχορουμ εδω μεσα. Οκ.
Έχει εκφραστεί η Ουρανία κατά των ψυχικά άρρωστων ανθρώπων? Έχει πει οτι πρέπει να στειρώνονται?
Κάποιοι έχουν κολλήσει μια ρετσινιά, οτι πχ είναι ναζί (για να καταλάβεις τη γελοιότητα του θέματος, με έχετε πεί κι εμένα ναζί), και θεωρείτε δεδομένο οτι ενστερνίζεται το ναζισμό.
Φυσικά το πραγματικό σας ζόρι είναι να μη βγεί κανένας στην εξουσία που θα θέλει να φύγουν οι "πρόσφυγες" (δηλαδή τουρκόφιλοι/τουρκόσποροι του FSA, καθώς και πλήθρως βορειοαφρικανών εγκληματιών). Αλλά επειδή δε μπορεί κάποιος να πεί "Οχι, να μείνουν οι "πρόσφυγες" κι ας βιάζουν, πουλάνε ναρκωτικά, και ας κάνουν πλήθος εγκλήματα) λειτουργείτε με το "ναζισμό" ως straw man.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

vantono έγραψε: 22 Οκτ 2019, 13:01
the comet the course the tail έγραψε: 22 Οκτ 2019, 12:42
δεν έχει δικαίωμα για μια 2η ευκαιρία; δεν έχει δικαίωμα στην εργασία; να ζήσει κι αυτή φυσιολογικά; δλδ πως θα επανέλθει σαν άνθρωπος; πως θα αποβάλει τα ναζιστικά ιδεώδη; :p2:
Θα τα αποβάλει με το να βγει μεσω μιας δημόσιας δηλωσης της, και να τα αποβάλει! Ό,τι πιο απλο. Μια απλη δηλωση μετανοιας μεσω σοσιαλ μηντια του τυπου "ναι ρε πίστεψα κι εγω σε μισάνθρωπες μαλακίες μονο και μονο επειδη οι γονεις μου μου πιπιλιζαν το μυαλό με δαύτες απο μικρή,και κατα βαθος ποτέ δεν τις αποδέχτηκα, και θεωρω οτι μου αξιζει μια δευτερη ευκαιρια κτλ κτλ". Είμαστε έτοιμοι ολοι να το σκεφτούμε σοβαρα και να την αγκαλιάσουμε με συγχώρεση. Έως ότου να κανει αυτό, μόνο χλεύη της αξίζει, λυπάμαι. :g030:
τα πιστεύω της είναι προσωπική της υπόθεση δεν έχει να απολογηθεί σε κανέναν γι'αυτά που πιστεύει
οι πράξεις μπορεί να είναι ποινικά κολάσιμες όχι οι σκέψεις και απ'όσο γνωρίζω η συγκεκριμένη δεν κατηγορείται για τίποτα
οπότε αυτό που κάνουν μερικοί, να βγάζουν προωπικά δεδομένα στη φόρα μόνο και μόνο επειδή είναι αυτή που είναι, εκτός από ανήθικο είναι και παράνομο
βλέπεις, μερικοί είναι διατεθιμένοι να ακολουθήσουν πρακτικές που (κατά τ'άλλα) καταδικάζουν αρκεί ο στόχος να είναι αυτός που εκείνοι θεωρούν πραγματικός εχθρός
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Καλή ευκαιρία για την Ουρανία να βγάλει λεφτά, τόσο από τον αληταρα που την τράβαγε κρυφά φωτογραφίες, όσο και από τα βοθροσαιτς που τις δημοσιευσαν, μαζί και για την κοινοποιηση/στοχοποίηση για το που δουλεύει. Σε ανυπογραφο άρθρο φυσικά. Ελπίζω να έχει κάμερες και καταγραφικό η επιχείρησή για να τον βρουν πιο εύκολα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”