!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ένοπλοι ΕΚΑΜίτες εισέβαλαν στον κινηματογράφο Αελλώ και έσυραν έξω ανήλικους που έβλεπαν το Joker
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Υδράργυρος
Re: Ένοπλοι ΕΚΑΜίτες εισέβαλαν στον κινηματογράφο Αελλώ και έσυραν έξω ανήλικους που έβλεπαν το Joker
Ωραίο στραπάτσο αυτό που φάγανε. Είχαν σηκώσει ψηλά τον αμανέ. "Είμαστε ευχαριστημένοι από το κυβερνητικό έργο"
Re: Ένοπλοι ΕΚΑΜίτες εισέβαλαν στον κινηματογράφο Αελλώ και έσυραν έξω ανήλικους που έβλεπαν το Joker
οι βροντόσαυροι νομιζουν πως ολοι είναι σα τη μουρη τους
εκδικηση
και κανε μπε κανελα
εκδικηση
και κανε μπε κανελα
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Υδράργυρος έγραψε: 22 Οκτ 2019, 09:03 Ωραίο στραπάτσο αυτό που φάγανε. Είχαν σηκώσει ψηλά τον αμανέ. "Είμαστε ευχαριστημένοι από το κυβερνητικό έργο"
η φουτανιαρα αριστερα ξερει φουτανιες
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
και στειλανε τα ΕΚΑΜ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Υδράργυρος
Δεν πήγαν τα ΕΚΑΜ, πήγε η ΔΙΑΣ ή άλλη υπηρεσία της αστυνομίας.. Είσαι εντάξει; Πότε πήγες τελευταία φορά κινηματογράφο;
πανε χρονια
και η διας είναι ΕΚΑΜ??
ηδη η ταινια παιζεται στο ιντερνετ
και η διας είναι ΕΚΑΜ??
ηδη η ταινια παιζεται στο ιντερνετ
για ΕΚΑΜ στον νηματοθέτη τον lamogio πέστα.Υδράργυρος έγραψε: 22 Οκτ 2019, 09:26Δεν πήγαν τα ΕΚΑΜ, πήγε η ΔΙΑΣ ή άλλη υπηρεσία της αστυνομίας.. Είσαι εντάξει; Πότε πήγες τελευταία φορά κινηματογράφο;
Τώρα το φτάσαμε σε "άλλη" υπηρεσία της αστυνομίας.
Εσύ ποιος ήθελες να πάει ;
Η Μενδώνη ;
Οι κυρίες που σήκωσαν το τηλέφωνο ;
Κανένας ;
(εγώ θα προτιμούσα κανένας αλλά δεν το κάνω θέμα)
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Από τα ίντερνετ κατεβάζουν ταινίες τα ορφανά μαο-χοτζα.
Που τα ξέρεις εσύ αυτά ραν;;
Τι μας κρυβεις;;;;;;;
μπηκαν τα ΕΚΑΜ
-
Γραφικός
Όχι, μόνο στην Ελλάδα μπήκαν ένοπλοι παλαβοί στις αίθουσες και δημιούργησαν προβλήματα.independent_44 έγραψε: 22 Οκτ 2019, 03:16 Στις ΗΠΑ πάντως 20 μέρες τώρα δεν έχει γίνει κάνα περιστατικό έτσι δεν είναι;
Γιατί έλεγαν ότι το φοβούνταν πολύ.
Εμένα πάντως μου φαίνεται πολύ φυσικό να γίνεται κάτι τέτοιο επί δεξιάς, γι' αυτό δεν έχω σοκαριστεί πολύ. Από την στιγμή που έμπαινε η ψήφος στην κάλπη ήταν σα να υπογράφεις συμβόλαιο ότι γίνουν τέτοια πράγματα. Δεν κυβερνά η δεξιά πρώτη φορά στην Ελλάδα, από πού κι ως πού πέφτουμε απ' τα σύννεφα;
Το σκέφτηκα αυτό κατευθείαν όταν άκουσα ότι η φάση ξεκίνησε από πρωτοβουλία υπαλλήλων του ΥΠΠΟTarkovsky έγραψε: 22 Οκτ 2019, 08:22μπαwooded glade έγραψε: 22 Οκτ 2019, 06:19 Το τζόκερ μεταφέρει μηνύματα υπέρ του Σύριζα και προκλήθηκε όλη αυτή η αναστάτωση ;
απλά οι θείτσες ΔΥ και λοιπά καρατσόλια της ΝΔούλας τα κάνουν σύσκατα πάνω στην κάψα τους για εκδίκηση, μη χέσω
Λέω κοίτα να δεις που είναι τίποτα θείτσες δεξιές* που σκέφτηκαν τώρα που ήρθαμε στα πράγματα θα τους δείξουμε εμείς
και αποφάσισαν να εκδικηθούν τα κωλόπαιδα που πάνε σινεμά αντί να πηγαίνουν στην εκκλησία.
Αλλά τελικά αποδείχτηκε ότι φάγανε τη φόλα των ανταγωνιστών της εταιρίας διανομής που βλέπουν το Τζόκερ να κάνει τέτοια νούμερα
*από τις παλιές, του Κατηχητικού, σε ένα υπουργείο τίγκα στην αριστερίλα και το έντεχνο
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Αυτος ειναι καραγκιοζης οχι τζοκερ
Δεν αντιλαμβανομαι το ερωτημα του, δεν θα μπορουσε να ειναι φιλη με την αλλη και να ηταν στον κινηματογραφο;
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 25 Απαντήσεις
- 1230 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
-
- 57 Απαντήσεις