Κάτι συμβαίνει.
Και η αντίδραση του Πάνα δεν ήταν αναμενόμενη.
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Κάτι συμβαίνει.
Θα βγάζει κάπου αλλού τον εσωτερικό του κόσμο.
Κάποιος Νίκος έρχεται στη μασα καμία φορά. Θα συνδεθεί κάποια στιγμή λέει.Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 06 Οκτ 2019, 00:00
Και για να ειμαι και οντοπικ:
Εχεις κανείς νεα απο
Αντζελ λέιντι
Ζηνα - Χένα
Πενινσούλα
Κάποιος Νίκος
Ωραίος. Και στα δικά μας........ετσι όπως παει.......Ερμής έγραψε: 21 Οκτ 2019, 22:31Κάποιος Νίκος έρχεται στη μασα καμία φορά. Θα συνδεθεί κάποια στιγμή λέει.Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 06 Οκτ 2019, 00:00
Εχεις κανείς νεα απο
Αντζελ λέιντι
Ζηνα - Χένα
Πενινσούλα
Κάποιος Νίκος
Δυστυχώς από πενινσουλα και Ζήνα δεν υπάρχει κανένα νέο...
Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 21 Οκτ 2019, 23:05Ωραίος. Και στα δικά μας........ετσι όπως παει.......Ερμής έγραψε: 21 Οκτ 2019, 22:31Κάποιος Νίκος έρχεται στη μασα καμία φορά. Θα συνδεθεί κάποια στιγμή λέει.Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 06 Οκτ 2019, 00:00
Εχεις κανείς νεα απο
Αντζελ λέιντι
Ζηνα - Χένα
Πενινσούλα
Κάποιος Νίκος
Δυστυχώς από πενινσουλα και Ζήνα δεν υπάρχει κανένα νέο...
the comet the course the tail έγραψε: 21 Οκτ 2019, 23:06Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 21 Οκτ 2019, 23:05Ωραίος. Και στα δικά μας........ετσι όπως παει.......Ερμής έγραψε: 21 Οκτ 2019, 22:31
Κάποιος Νίκος έρχεται στη μασα καμία φορά. Θα συνδεθεί κάποια στιγμή λέει.
Δυστυχώς από πενινσουλα και Ζήνα δεν υπάρχει κανένα νέο...![]()
αφιερωμένοΝτεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 21 Οκτ 2019, 23:15the comet the course the tail έγραψε: 21 Οκτ 2019, 23:06Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 21 Οκτ 2019, 23:05
Ωραίος. Και στα δικά μας........ετσι όπως παει.......![]()
Πυτε σε εξεφρασα και σενα ή πατάς απλως πόδι στο χερι μου απο το οποίο αιωρούμαι πριν χαθώ στον συναισθηματικό μου γκρεμό;
Απάντα με Α ή Β γιατι εισαι γνωστός πολυλογάς, φαφλατάς, βερμπαλιστης και ημισοκολατενιοαυγο
the comet the course the tail έγραψε: 21 Οκτ 2019, 23:17αφιερωμένοΝτεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 21 Οκτ 2019, 23:15
Πυτε σε εξεφρασα και σενα ή πατάς απλως πόδι στο χερι μου απο το οποίο αιωρούμαι πριν χαθώ στον συναισθηματικό μου γκρεμό;
Απάντα με Α ή Β γιατι εισαι γνωστός πολυλογάς, φαφλατάς, βερμπαλιστης και ημισοκολατενιοαυγο
δες τους στίχους μόνο αν μουσικά σου είναι λίγο κάπως. είσαι και λίγο eightίλας.
Ο Γιαννόπουλος έχει μπαν μέχρι τον Δεκέμβριο.
πώς και το θυμάσαι απέξω; έχεις πρόχειρα τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσες;