!!! DEVELOPMENT MODE !!!

θες δεν θες θα πολεμησεις

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.

τα λεει σωστα ο κ. ΑΓΩΓΗ;

ναι, αλλα δεν με νοιαζει, ειμαι φτασμενος μασονος
2
25%
ναι, ακονίζω ήδη το σπαθί μου από την λεγεωνα των ξενων
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
οχι, αλλα φαινεται μαχιμος, θα τον ρωτησω τι κρεατινινη και σκονες να παιρνω
1
13%
ειμαι η ναιδα, πολεμηστε, καντε οτι θετε, το ραντεβου με τον φεμινιστη Αφεντη μου μην χαλασει μονο
3
38%
οχι, ο τριτος παγκοσμιος θα ειναι μονο ενδοφορουμικος, φοσιλοοργια εναντιον συμμαχιας βετερανων μαχητων με Πακυδες (περσευς, πανας, τύπος, τζουνο κλπ)
1
13%
δεν εχω ιδεα αλλα καλου κακου θα ρωτησω την φροζεν και τον φιλωτα αν μπορουνε να με φιλοξενησουν λονδινο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
-
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
-
1
13%
-
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 8

bolek

Re: θες δεν θες θα πολεμησεις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bolek »

Feindflug έγραψε: 21 Οκτ 2019, 19:03
Πάρε κανένα tribulus να κρατάς ψηλά το φλάμπουρο του αγώνος!
παλιοτερα επερνα τριβολι και πραγματικα ειχα πολλες καυλες.
ομως με ειχε φαει η μαλακια και τελικα μου γυρισε μπουμερανκ γιατι δεν μπορουσα να γυμναστω σωστα
Άβαταρ μέλους
1451
Phorum.gr user: Nikos1451

Re: θες δεν θες θα πολεμησεις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 1451 »

Δεν γίνεται να φύγει ο ατομισμός επειδή είναι μια αξία που καλλιεργείται στο φιλελευθερισμό. Κι επειδή είναι το κυρίαρχο σύστημα διακυβέρνησης, είναι δύσκολο να έχεις έναν πολίτη που σε καιρό ειρήνης ενθαρρύνεται να είναι παρτάκιας και να χτίσει τη δουλειά του εκμεταλλευόμενος άλλους λιγότερο ικανούς κι έξυπνους, κι από την άλλη να ζητάς από το πολίτη να δρα συλλογικά όταν κινδυνεύει η χώρα.
Για αυτό και βλέπεις τόσους ριψάσπιδες, δεν είναι κάποια εγγενής δειλία αλλά μια διδασκόμενη συμπεριφορά του κυρίαρχου συστήματος.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”